Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

selam canım. teşekkürler iyi dileklerin için. evet tablo 10 gün öncekine göre daha iyi ama adet olunca hormon tahlillerim yapılacak bakalım onlarda ne çıkacak. hep böyle tedirginim işte. ay ya bişey çıkarsa, ya kötüyse diye. böyle yapmamam lazım aslında.biraz daha rahat olmalıyım. kötüysede bir çaresine bakılır herhalde. biraz daha sabırlı olmam lazım.
canım dikkat et kendine çok ağır yağlı şeyler yeme. ve çok soğuk birşeyler yiyip içme mideni üşütme. uyuman da normal canım. bende hamileyken çok uyuklardım. bol bol yat dinlen. şu 3 ayı bir atlat inşallah sonra daha rahat edersin.

cimbomum canım bugün erkencisin. bizim nerdeyse sabahtan beri elektriklerimiz kesikti. o yüzden siteye giremedim. yine kesilebilir. o yüzden kaybolursam merak etmeyin. elektrik kesintisi yüzünden birsürü işim yarım kaldı. şimdi biraz onları halledeyim diyorum. çamaşır, bulaşık mak. çalıştırayım evi süpürüp sileyim tekrar kesilmeden. sonra yine gelirim. zaten pek hareket yok bugün sayfada.

merhaba arkadaslarım
yoğunluktan yazmaya fırsatım olmuyor ama okuyorum
şükürler oldum regl oldum bugun 30. günümde .

ilsu selam canım. hadi gözün aydın regl olmuşsun. darısı başıma bende biran önce olmak istiyorum tatile çıkmadan önce. tatile denk gelirse kötü olacak. geçen ay 29 unda oldum ama bu ay kist olmuştu ya o biraz değiştirebilir.

bugün hiç hareket yok ayfada ya. ben de temizlik yapıyorum. çok yoruldum biraz mola vereyim dedim. bakayım kızlar ne alemde dedim ama kimseler yok. cimbom sabah uğramış bir daha yok. aslında o bizim sayfayı böyle boşlamazdı ama ne oldu anlamadım. toparlanamadık bir türlü. birimiz geliyoruz bakıyoruz kimse yok çıkıyoruz sonra başka birimiz geliyoruz. falan derken biraraya gelemedik. neyse şu tatiller bitsinde toplanırız yine.

geldim geldim ben burdayım
ya biras yoğunluk vardı
başımda gardiyanlarım var biliyorsunuz
eşimle tartıştık bizim tatil iptal
ama kafam bozuk her an kaçabilirim yazlığa hiç belli olmaz zor tutuyorum burda kendimi
sizler napıyorsunuz yaprakcım napıyorsun fıstıkım benim
ilsu canım dediğim gibi adet olmak ne güzel şimdilik yani darısı yaprakla benim başıma inş.

aaa dilekcim barışın yaaa tatile çıkman lazım kafa toplaman için . aksama barışırsınız inş .
aynı yerde calışıyosunuz ya ister istemez kavgalar yasanıyor

canım benim bugün birtürlü bulaşamadık ya. sabah elektriklerim gitti. saat 2 de geldi. sonra işlerim vardı çamaşır, bulaşık, evi temizledim. sonrada yemek yaptım ocağa koydum ve geldim. sizi özledim.
canım ilsunun dediği gibi ne yap et eşini ikna et ve o tatile çık. çünkü gerçekten ihtiyacın var hayatım. çok kötü günler yaşadın, bebeğini kaybettin bütün psikolojin bozuldu tekrar bebiş yapabilmek için enerji toplaman lazım bunun da en iyi yolu sevdiklerinle tatil yapmak. bak ne güzel teyzenler geldi ta nerelerden gitmezsen şimdi onlar da alınır. senden başka adam yokmu oraya bakacak ya. baba, amca, dayı var diyorsun bütün gün ordalarmış nasılsa biraz da iş yapsınlar. sen teyzeni bahane et, kürtajı bahane et. tatil yapmazsam kendime gelemeyeceğim de. gerekirse atla bir otobüse tek başına git eşin de gelmesin. canım benim ya o eşine söyle üzmesin benim arkadaşımı sonra kötü olur bak. gelirim oraya dağıtırım ortalığı ona göre :mymeka:Kötü Kazen
benim arkadaşımın stresten uzaklaşıp bebiş için kendini hazırlaması lazım :CüvCüv: dimi bitanem. sen ikna edersin onu

canım benim dün gece bana bağırıken ağlama krizinew girdiğimde ilk aklıma annem geldi keşke yanımda olsaydı diye yemin ederim ki bi de sizlerden biri ona saılabilseydim derdimi anlatsaydım diye valla yaprakcım cidden moralim bozuk zaten açıkcası muratsız sadece annem teyzem ve kuzenimle olmak istiyorum her an gidebilirim zaten eğer dün akşam ki gibi bi gece yaşarsam bu gece de gidebilirm damarıma basmasın valla laz damarı var bende senin söylediğin herşeyi söyledim ona bitanem o kadar adamsınız teyzemler geldi sadece 1 hafta falan ama nuh diyor peygamber demiyor biras karışık biras uzun hikaye ben burda kalamam dayanacak gücüm kalmadı cinnet geçirmeme ramak kaldı bitanem

Adaşım bitanem neden üzüyosun kendini bak kzıyorum murata neden bağrıyor sana takma kafana canım ya erkek milleti hem bağırır sonra pişman olur tatile ihtiyacın vaa tabii git ama eşini ikna edip git erkekleri bişeye ikna etmek kolaydır biraz suyuna git bitanem kendini üzmeden ne dmek bu gece bile giderim kolay mı o kadar hemen bu kadar sinirli hareket etme bitanem oturun konuşun düzgün düzgün sen çok sağ duyulu mantıklı akıllı bir kadınsın bunu çözersin ama öncelik sakin ol kendini üzme

canım benim bu kadar yıpratma kendini. eşin neden vazgeçti bu tatilden anlamış değilim. çok önceden planlanmış birşey değilmiydi. yani tartıştınız ve sana kızdı diye tatili niye iptal ediyorki. hadi tamam işler yoğun belki kendisi gelemiyor ama en azından senin gitmene izin vermeli. olurmu öyle şey ya. canım sen onunla daha fazla tartışma. hatta aranı düzeltmeye bak ve tatlılıkla ikna et. mutlaka onun da zayıf bir noktası vardır ve bir şekilde ikna edersin. ama yalnız gitmen konusunda ikna et. giderim kaçarım şeklinde değil ama bak sakın. sinirliyken insan bazen kırıcı sözler söyleyebiliyor bu konuda dikkat et. ben ikna edeceğine inanıyorum. 3-4 gün zaman tanı. düzelir bence. baktın yine ikna olmadı bu sefer de göster dişini :mymeka:

canlarımsınız benim yaaa
sakin olucam inş.yalnış bi hakeret yapmaktan da korkuyorum ama benim bu kadar sakin olmam normal değil bi an patlıyacakmışım geliyor işte
ama doğru söylüyorsunuz yaa çok çok düşünerek hareket edicem konuşurken kelimeleri dikkatlice secicem haklıyken haksız duruma düşmek asla istemem tabi ki
yaa çok klasik olucak ama iyi ki varsınız yaaa
çok seviyorum sizi ben çokkkkk

sen benim şans meleğimsin canım dilekçiğim burdaki herkes içinde aynısı olduğunu düşünüyorum asıl biz seni çok seviyoruz sen hayatta herşeyin en güzeline ve iyisine layıksın gerçekten
erkek politikasıdır baktı kadın haklı onu sinir eder ve ağzından olmadık bir laf alır ve ondan sonra uğraş uğraş ve sonra derki ilk konuda sen haklıydın tamam ama sonra şunu dedin ve haksız duruma düştün onlar bizi iyi tanıyor canım sende sakin ol ve bu işi hallet sen benim kıymetlimsin canım arkadaşım

Yapraknil canım ya yaptığın bu takvim sayesinde bebğimin herşeyini takip ediyorum eşimde baktı dün gece çok beğendi teşekkür etti hergün bakıyorum kaç günlük falan diye çok saol ya inşallah sırayla hepinizin takvimlerini burda görür ve takip ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…