- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #2.101
Yapraknil canım biraz geç oldu ama bugün ablamdaydım onun kızıyla oynamaktan pek fırsat bulamadım sen hep aklımdaydın canım çok sevindim sana demiştim iyi düşün diye bak herşey yoluna giriyor allahın izniyle daha da güzel olacak sadece sabır demi güzel arkadaşım
benim midem ara ara bulanıyor tabii benim daha çok yeni gebeliğim ama bide uyku sürekli uyukluyorum yoksa başka bişey yok o kadar etkileri başlamadı daha
güzel anne iklimsu nerelerdesin
uykudan giremiyosun sanirim canımm:)
geldim geldim ben burdayım
ya biras yoğunluk vardı
başımda gardiyanlarım var biliyorsunuz
eşimle tartıştık bizim tatil iptal
ama kafam bozuk her an kaçabilirim yazlığa hiç belli olmaz zor tutuyorum burda kendimi
sizler napıyorsunuz yaprakcım napıyorsun fıstıkım benim
ilsu canım dediğim gibi adet olmak ne güzel şimdilik yani darısı yaprakla benim başıma inş.
canım benim bugün birtürlü bulaşamadık ya. sabah elektriklerim gitti. saat 2 de geldi. sonra işlerim vardı çamaşır, bulaşık, evi temizledim. sonrada yemek yaptım ocağa koydum ve geldim. sizi özledim.
canım ilsunun dediği gibi ne yap et eşini ikna et ve o tatile çık. çünkü gerçekten ihtiyacın var hayatım. çok kötü günler yaşadın, bebeğini kaybettin bütün psikolojin bozuldu tekrar bebiş yapabilmek için enerji toplaman lazım bunun da en iyi yolu sevdiklerinle tatil yapmak. bak ne güzel teyzenler geldi ta nerelerden gitmezsen şimdi onlar da alınır. senden başka adam yokmu oraya bakacak ya. baba, amca, dayı var diyorsun bütün gün ordalarmış nasılsa biraz da iş yapsınlar. sen teyzeni bahane et, kürtajı bahane et. tatil yapmazsam kendime gelemeyeceğim de. gerekirse atla bir otobüse tek başına git eşin de gelmesin. canım benim ya o eşine söyle üzmesin benim arkadaşımı sonra kötü olur bak. gelirim oraya dağıtırım ortalığı ona göre :mymeka:Kötü Kazen
benim arkadaşımın stresten uzaklaşıp bebiş için kendini hazırlaması lazım :CüvCüv: dimi bitanem. sen ikna edersin onu
canım benim dün gece bana bağırıken ağlama krizinew girdiğimde ilk aklıma annem geldi keşke yanımda olsaydı diye yemin ederim ki bi de sizlerden biri ona saılabilseydim derdimi anlatsaydım diye valla yaprakcım cidden moralim bozuk zaten açıkcası muratsız sadece annem teyzem ve kuzenimle olmak istiyorum her an gidebilirim zaten eğer dün akşam ki gibi bi gece yaşarsam bu gece de gidebilirm damarıma basmasın valla laz damarı var bende senin söylediğin herşeyi söyledim ona bitanem o kadar adamsınız teyzemler geldi sadece 1 hafta falan ama nuh diyor peygamber demiyor biras karışık biras uzun hikaye ben burda kalamam dayanacak gücüm kalmadı cinnet geçirmeme ramak kaldı bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?