Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

nasıl tatlısın sen öyle yaaa
diyecek lafım yok ki benim:1hug:

ne demek canım ya rica ederim :1hug:çok güzel oldu bu takvim bizde takip ediyoruz bebişini ve o büyüyüp geliştikçe çok mutlu oluyoruz. Allah bizlere de nasip eder inşallah.

evet canım. kesinlikle sakin ol. ben senin en iyi şekilde bu işin üstesinden geleceğine inanıyorum. sen çok akıllı bir kadınsın çünkü. eşin de biraz sakinleşsin o da sana hak verecektir. göreceksin bak bu tatili yapacaksın ve çok güzel geçecek inşallah.

Yapraknil canım inşallah sizin için hep dua ediyorum ve eminim ki biz çok üzüldük şimdi sevinme zamanı ve sevinmeyi bizden daha fazla kimse hak edemez biz ilk evlatlarımızı kaybettik ama şimdi bak benim gibi yani evlatlarımız için kalbimiz atıyor sizde biran önce hamile kalacaksınız ben öyle hissediyorum

kızlarya cimbomcum çıkmış ama çok üzüldüm ben ona ya.. şuan çok duygusal ve hassas bir zamanında kesinlikle .amayine de bunlara rağmen çok güçlü duruyor .erkekler varya ahhh .sopalık hepsi...

İklimsu canım iyiyim bende .şükürler olsun stresten kurtuldum 16. gün catlamış bu ay benim yumurtam dr da demişti bgn catlar diye. demekki illa 14. gün diye birşey yokmuş .artık eşimi ikna edince bunlara dikkat ederim.

İLSU canım her ay aynı gün yumurtan çatlamıyor canım bu ay 16.gün çatladı bir dahaki ayda öyle olacak diye bişey yok güzel arkadaşım sen pek ona takılma yani belli olmaz sen yinede 12-18 günleri arası çalışmaları sürdür ne olur ne olmaz .... aman iyi ol canım işlerin yoğun pek görüşemiyoruz bende biraz tembelim bilgs.bile oturmaya takadim yok evet canım ya dileğin moreli çok bozuk ne yapalım erkekler hep böyle ne onlarla ne onlarsız hayat zor
bakmadım canım dur bi bakim yazarım cinsiyetine ben kız çok istiyorum ama hayırlısı allahım sağlıkla sıhatle doğmasını inşallah bu sefer nasip eder canım ya

Yapraknil canım ne zaman izne çıkıyor eşin program yaptınız mı tatil için nereye gitmeyi düşünüyorsunuz

canım ağustosun 1 ile 10 u arası eşimin tatili. daha henüz karar veremedik. zaten biz önceden plan yapmayız hiç arabaya atlayıp gideriz beğendiğimiz bir yerde konaklarız.yer çok da önemli değil aslında önemli olan hava ve ortam değişimi.birde benim adet olma zamanımda önemli adet olunca doktora gitmem gerek yine. kistin durumuna bakılacak birde kanda hormon tahlili yapılacak işte adetim tatile denk gelirse çok uzağa gidemeyiz.

sağol canım benim. hamişlerin duaları kabul olur derler dualarını eksik etme bizden. inşallah bizlerde seviniriz canım. çok üzüldük çünkü.

Yapraknil daha varmış canım izne çıkmasına o yüzden belki adetin olurda biter ya zaten önemli olan uzak yer deil seninde dediğin gibi rahat edebildiğin havası ortamı ile seni mutlu edecek bir yer olması tatil yerinin yakını uzağı olmaz düşünsene yemek yapma derdi yok çamaşır bulaşık temizlik derdi yok süper ya en çok bunlardan dolayı seviyorum ben tatili biz antalya ya gitmeyi düşünüyorduk ama bebğim süpriz yapınca buralardayız eşimde o zaman izne çıkmam diyor zaten işleri yoğunmuş bir kaç günlüğüne ya şileye yada tekirdağa çakabiliriz oda ben pek istemiyorum çok yorgunum sanki evden çıkasım yok bakalım

canım arkadaşım sevinmeniz yakın bence allahım sevdiği kullarını üzer sonra mutlu edermişki ellerindekinin kıymetini bilsin ve şükretsinler diye

evet canım daha 1 hafta var. inşallah olurum da tatilde birde adetle ve tahlille falan uğraşmam. evet canım hava değişimi ve biraz eğlenmek ve dinlenmek önemli olan. canım siz de gidin ya. şilenin güzel olduğunu duymuştum. deniz kenarında otursan bile iyi gelir. ama gideceğiniz yerde 24 saat açık bir sağlık merkezi olmasına dikkat et. tedbir olsun diye canım. yoksa hepimiz Allah'a emanetiz.

canım şilede sağlık merkezleri çok çünkü sadece yaz tatilinin geçirildiği bir yer deil oranın halkı kışında kalıyor kasaba gibi bir yer ben denizi falan pek sevmem kötü anıları var hayatımızda denize girmekten çok korkarım fobim vardır ama yeni yeni 1-2 senedir attım zor oldu bu yaz yüzme kursu alacaktım kısmet olmadı pek yüzemiyorumda ondan ama eşim yüzmeyi falan çok seviyor bide bu kış çok yoğun çalıştı bu yetmezmiş gibi benimle uğraştı sırf onun için istiyorum tatlım yoksa ben 40 yıl gitmesem gitmem

iyi o zaman canım şileye gidin. denize girmen şart değil. ben de iyi yüzemiyorum ama suya dalıp çıkmak bile rahatlatıyor insanı. tatil şart canım ya. ama kendine dikkat et. eşin de dinlenir hem iyi olur yani.

AMIN
Tavsiyelerin icin cok tesekkurler yapraknil, bu arada hamisligin bana muthis bir armagani oldu, aranizda sigara icen ve kurtulmaya calisan var mi bilmiyorum...Gerci umarim yoktur ama benim icin sigra inanilmaz bir srundu ve fakat Allah'ima sukurler olsun bazi hamislerden duydugum sey benim de basima geldi. Tiksiniyorum sigaradan su anda...Zaten birakmaya karar vermistim ama bazen kendimi tutamayip yaksam bile ilk nefeste sonduruyorum. 10-15 yildan sonra sigarasiz bir hayat...:CüvCüv:

Bu arada sevgili cimbomlu, guclu ve zeki bir kadin olarak esin icin zor bir hayat arkadasisin sanirim. Maalesef erkekler hele de kendi yakin cevrelerine eslerinin uzerindeki etkilerini gostermek icin bazen gereksiz ve kirici davranabilirler. Bence esine senin ne kadar guclu ve ozgur oldugunu gostermek yerine O'na ne kadar ihtiyacin oldugunu suslu sozlerle hissettirip, gururunu oksasan, senin icin herseyi goze alabilir gibime geliyor. Erkekler daima kendine ihtiyac duyan ve boylece kendilerini guclu hissettiren kadinlara karsi savunmasiz, sevecen ve sefkatlidir. Zeki ve ozgur kadinlar korkutur erkekleri ve gardini almaya, hayir diyerek guclerini ispat etmeye iter...
Elbette yasananlarin boyutunu bilmeden cok genel bir yorumdan soz ettim sana ama tecrubeyle sabittir ise yayrarligiyerimseniben

Benden bu kadar simdilik, hepiniz hoscakalin....

canım benim yaa
söylediklerin çok doğru belk türmax programında yapan evlilik terapisti selin özkök karacehennem isimli kadında ekranda aynı sözleri söylüyor sabır hoşgörü alçak tatlı bi ses tonuyla yaptıramayacağınız şey yok diyor erkeklere ama bazı durumlarda böyle yapmayı o ağır sözleri gururuma yediremiyorum
aman yaa bir çorba oldu bu iş aslında
aman yazdıkların için gerçekten çok teşekkür ederim güzel anne adayı
sigaraya da dıtt bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…