- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #2.121
sen benim şans meleğimsin canım dilekçiğim burdaki herkes içinde aynısı olduğunu düşünüyorum asıl biz seni çok seviyoruz sen hayatta herşeyin en güzeline ve iyisine layıksın gerçekten
erkek politikasıdır baktı kadın haklı onu sinir eder ve ağzından olmadık bir laf alır ve ondan sonra uğraş uğraş ve sonra derki ilk konuda sen haklıydın tamam ama sonra şunu dedin ve haksız duruma düştün onlar bizi iyi tanıyor canım sende sakin ol ve bu işi hallet sen benim kıymetlimsin canım arkadaşım
Yapraknil canım ya yaptığın bu takvim sayesinde bebğimin herşeyini takip ediyorum eşimde baktı dün gece çok beğendi teşekkür etti hergün bakıyorum kaç günlük falan diye çok saol ya inşallah sırayla hepinizin takvimlerini burda görür ve takip ederiz
canlarımsınız benim yaaa
sakin olucam inş.yalnış bi hakeret yapmaktan da korkuyorum ama benim bu kadar sakin olmam normal değil bi an patlıyacakmışım geliyor işte
ama doğru söylüyorsunuz yaa çok çok düşünerek hareket edicem konuşurken kelimeleri dikkatlice secicem haklıyken haksız duruma düşmek asla istemem tabi ki
yaa çok klasik olucak ama iyi ki varsınız yaaa
çok seviyorum sizi ben çokkkkk
Yapraknil canım ne zaman izne çıkıyor eşin program yaptınız mı tatil için nereye gitmeyi düşünüyorsunuz
Yapraknil canım inşallah sizin için hep dua ediyorum ve eminim ki biz çok üzüldük şimdi sevinme zamanı ve sevinmeyi bizden daha fazla kimse hak edemez biz ilk evlatlarımızı kaybettik ama şimdi bak benim gibi yani evlatlarımız için kalbimiz atıyor sizde biran önce hamile kalacaksınız ben öyle hissediyorum
eee iklimsucum cin takvimine baktın mı ona göre cinsiyeti ne olacak :)
Yapraknil daha varmış canım izne çıkmasına o yüzden belki adetin olurda biter ya zaten önemli olan uzak yer deil seninde dediğin gibi rahat edebildiğin havası ortamı ile seni mutlu edecek bir yer olması tatil yerinin yakını uzağı olmaz düşünsene yemek yapma derdi yok çamaşır bulaşık temizlik derdi yok süper ya en çok bunlardan dolayı seviyorum ben tatili biz antalya ya gitmeyi düşünüyorduk ama bebğim süpriz yapınca buralardayız eşimde o zaman izne çıkmam diyor zaten işleri yoğunmuş bir kaç günlüğüne ya şileye yada tekirdağa çakabiliriz oda ben pek istemiyorum çok yorgunum sanki evden çıkasım yok bakalım
canım hoşgeldin. ben de nerde bu hamişler diye merak etmiştim. hayırlı olsun takvimin çok güzel olmuş. Allah en yakın zamanda bizlere de nasip eder inşallah hamile kalmayı :CüvCüv: ve böyle takvimler yapmayı. inşallah dediğin gibi uğur getirir.
canım ye tabi aç kalma, sen şimdi hamilesin canın ne çekerse yemelisin ama çok ağır yağlı şeyler yememeye çalış ki mideni daha da fazla bulandırmasın. bol bol su iç ve taze meyve ye. kilo alıcaksın tabi canım hamişken kilo almamak olurmu hiç. ama tabi çok da almamlısın sağlık problemleri çıkmasın diye. doğumdan sonra verirsin kilolarını merak etme. hayırlısıyla ve sağlıklı olarak bebeğini kucağına al da diğer şeyler hallolur. darısı başımıza inşallah.
AMIN
Tavsiyelerin icin cok tesekkurler yapraknil, bu arada hamisligin bana muthis bir armagani oldu, aranizda sigara icen ve kurtulmaya calisan var mi bilmiyorum...Gerci umarim yoktur ama benim icin sigra inanilmaz bir srundu ve fakat Allah'ima sukurler olsun bazi hamislerden duydugum sey benim de basima geldi. Tiksiniyorum sigaradan su anda...Zaten birakmaya karar vermistim ama bazen kendimi tutamayip yaksam bile ilk nefeste sonduruyorum. 10-15 yildan sonra sigarasiz bir hayat...:CüvCüv:
Bu arada sevgili cimbomlu, guclu ve zeki bir kadin olarak esin icin zor bir hayat arkadasisin sanirim. Maalesef erkekler hele de kendi yakin cevrelerine eslerinin uzerindeki etkilerini gostermek icin bazen gereksiz ve kirici davranabilirler. Bence esine senin ne kadar guclu ve ozgur oldugunu gostermek yerine O'na ne kadar ihtiyacin oldugunu suslu sozlerle hissettirip, gururunu oksasan, senin icin herseyi goze alabilir gibime geliyor. Erkekler daima kendine ihtiyac duyan ve boylece kendilerini guclu hissettiren kadinlara karsi savunmasiz, sevecen ve sefkatlidir. Zeki ve ozgur kadinlar korkutur erkekleri ve gardini almaya, hayir diyerek guclerini ispat etmeye iter...
Elbette yasananlarin boyutunu bilmeden cok genel bir yorumdan soz ettim sana ama tecrubeyle sabittir ise yayrarligiyerimseniben
Benden bu kadar simdilik, hepiniz hoscakalin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?