Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

herkese selaaam. ben geldim.
cimbom bugünde sen erken gelmişsin canım. pc eşimdeydi giremedim o yüzden. yeterli bir açıklama mı bilmiyorum a.s
canım sen ne yaptın. varmı bir gelişme. ugly çok güzel açıklamalar yapmış.
umarım biraz ikna olmuştur eşin.

tamam affedildin ama birascık tam da değil
yok bitanem bi gelişme yok muratla konuşmuyorum hem de hiç
ne olucak nasıl olucak bilemiyorum
adet de olmadım o da canımı sıkıyor gerginlik yaratıyor
başımda ağırıyor benim
ee malum gardiyanlar da başımda
daraldım canım arkadaşım anlıyor musun çok daraldım şiştim

Cimbomlu yapraknil sizler boş gebelik mi geçirdiniz... Durumunuz nedir.. Benim kürtaj sonrasi ilk adetim geçti... Dr. 3 ay korunun dedi ama ben beklemek istmiyorum.. Sin ne düşünüyorsunuz ?

canım anlıyorum seni. kırıldın tabi ve konuşmak gelmiyor içinden ama bu da çözüm değil hayatım ya. eşini en iyi sen tanırsın, mutlaka yumuşatmanın bir yolu vardır ya. aynı evin içinde küslük çok zor. işyerinde de zor tabi. amcanın ve gardiyanların ekmeğine yağ sürmeyin inadına iyi olun. kendini iyi hissetmiyorsan çık bir hava al canım. bir arkadaşına git bir iki laf edip açılırsın. yada git eve yat. hem fiziksel hem de ruhsal olarak rahatsızlık çok kötü olur bilirim. eşine söz geçirecek bir büyüğünüz varmı. varsa o araya girsin. çekindiği ve sözünü dinlediği biri vardır mutlaka.

Cimbomlu yapraknil sizler boş gebelik mi geçirdiniz... Durumunuz nedir.. Benim kürtaj sonrasi ilk adetim geçti... Dr. 3 ay korunun dedi ama ben beklemek istmiyorum.. Sin ne düşünüyorsunuz ?

canım evet biz de boş gebelik geçirdik. ben düşük yaptım kürtaj olmadım. cimbomlu kürtaj oldu. bizim düşük ve kürtaj sonrası adetlerimiz biraz bozuldu. ben de zaten pko da var. korunmadım ama henüz hamile de kalamadım. ayrıca biz de kist de var şu an. sen kendini hazır hissediyorsan tekrar deneyebilirsin canım. inşallah çok beklemezsin. bizim burda şu anda kürtaj sonrası 3 arkadaş hamile :CüvCüv: darısı bizlerin başına inşallah.

canım hoşgeldin yaprakcım bi güzel anlatmış
bizde boş gebelik geçirdik biz biras sorunluyuz maalesef ama galiba kürtajdan sonra hemen hamile kalınıyor tezi doğru iklimsu arkadaşımız ilk adetten sonra çalışmalara başladı ve şu na hamiş yani ikinci adeti olmadı bence de nacizane fikrim ilk adetten sonra çalışmalara başla bitanem

neden bugün kimse yok sayfada. kızlar ilsu iklimsu en azından siz gelirdiniz. bugün nerelerdesiniz. ilsucuğumun işleri çok herhalde. iklimsu da ya uyuyordur ya da geziyordur.cimbomlu ile benden başka gelen olmamış bugün ama bizim de tadımız yok bugün maalesef.

kızlar ayrıca sabırsızım esra uzun zamandır gelmiyor. hamile olduğu için merak ettim onu tatile falan gidecekmiydi. ben öyle birşey hatırlamıyorum ama herhalde tatilde.

daha iyiyim bitanem anneme konuşum rahatladım biras
canımbeni n dior bilor musun buraya gel keşke bugün gelsen ama mutlaka dargın gelme gönlünü alarak gel bende çok üzülürüm suçlu hissederim dedi keşke beraber gelebilseniz dedi hepimiz oturur konuşuruz bırak ortalık biras sakinleşsin üstüne gitme herşey hallolur dedi, canım annem yaa
anne işte

merhabaaaa kızlar
bugun çok yoğundum canıma okundu resmen
eve geldim şimdi hemen actım .gerçi bgn biras girdim ama yazamadım sadece sizinkileri okudum canlarım.

canım tabi anneler hep evlatlarının iyiliğini düşünür. o da üzülmüştür şimdi sen üzüldüğün için. annen haklı canım bir an önce işleri düzeltip annenin yanına gitmeye bak. tatile çok ihtiyacın var hayatım.

merhabaaaa kızlar
eve geldim şimdi hemen actım .gerçi bgn biras girdim ama yazamadım sadece sizinkileri okudum canlarım.

sen şu an sevgi oklavasını hakkettin ama
bugün acayip bi gün havamızda değiliz yaprak da bende
ucuz atlattın yine hadi

merhabaaaa kızlar

ilsu merhaba canım. işlerinin yoğun olduğunu tahmin ettim. hatta bir yere de yazdım. ben de bugün geç geldim. sabah pc eşimdeydi. cimbom bu sabah erken gelmiş ama bu sefer de biz yoktuk. bir türlü tam kadro bulaşamıyoruz ya. şimdi de sen geldin cimbom çıkar. bugün zaten bizim pek tadımız yok. o yüzden çok yazamadık. çok iyi görüştüğümüz bir tanıdığımız vardı o vefat etti. 55 yaşındaydı. ameliyat olmuştu ve ameliyat sonrası bir türlü düzelemedi. ben de ona çok üzüldüm. ağladım. yarın da başsağlığına gideceğiz ama nasıl tutarım kendimi bilemiyorum. hala inanasım gelmiyor.

canım basınız sağolsun gençmiş daha ya ... Allah kalanlara sağlıklı bir yasam nasip etsin inş .
bugun havadan mı nedir herkeste bir stress sıkıntı .cimbomum aynı şekilde bende negatif yüklüyüm bugun.

artık pek kimse girip yazmıyor bizim dışımda kızlar yaprak cimbom iklimsu ve ben...
eskiden daha kalabalıktı .olsun böylede güzel .
özlemde pek giremiyor antalyada inş onun kocası da uyusluk yapmıyordur ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…