- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #2.161
canım basınız sağolsun gençmiş daha ya ... Allah kalanlara sağlıklı bir yasam nasip etsin inş .
bugun havadan mı nedir herkeste bir stress sıkıntı .cimbomum aynı şekilde bende negatif yüklüyüm bugun.
kıslaaaaaaaaaaaaaaaarrrrr, ben celduuummmmm,ama yine cidfeyruuummmmm,
bu lanet net çekmiyor,
saatlerdir bağlanmaya çalışıyorum,inşsallah şimdi olur,
ooooffff offff,
bu resmen bal kavanozunu uzaktan izlemek gibi birşey yaaaawwwww,
:CüvCüv::çok üzgünüm::1shok:
bişi sorcam ya şu puan kısmı varya benimki niye 8 çok düşük nasıl yükseltiyior o :))
aaahhh ah yavrucuklarım,canım hoşgeldin. ya bir görünüp kaybolma böyle şu nete bir çözüm bul. komşundan rica et. gerekirse 1 ay için ödemeyi paylaşın yarıyarıya. bir çözümü vardır mutlaka. gel bak burda hiç birimizin eskisi gibi neşesi yok. biraz teselli edelim birbirimizi. sen çok neşelisin gel de bizi de neşelendir. bal kavanozunu uzaktan seyretme. nasıl gidiyor tatil. son konuştuğumuzdan beri var mı bir gelişme. inşallah birdaha 10 gün sonra gelmezsin.
Ben ' siz dünden hazırmışsınız bizi boşamaya' dedim.oo canım ya ciddi olamassın.
erkek tarafının ailesi maelsef biras kıskanç sanirim .sonuçta oğullarının mutluluğunu istemeleri gerekirken daha da kızıştırmış sizinkiler. öyle kolay mı boşanmak sacmalama .
Ben ' siz dünden hazırmışsınız bizi boşamaya' dedim.
tamam dedim boşanalım o zaman dedim,
benden bu cevabı beklemiyorlardı şaşırdılr vallaa,
neyse benim ki geldi,çıkayım şimdi,
beyfendi acıkmış daaaaaaa....dıkkım yesin..:tomato::tomato::tomato:
yaprakcım sana kesinlikle katılıyorum.
aysimacım sizin elinizde bu ortamdan uzaklasıp dertlerden arınmanız ... gerçi tüm iş erkekte biter .ben hep ayni şeyi savunurum. erkek eşini savunmalı her konuda destek çıkmalı.. ben o konudan kendimi çok sanslı görüyorum .kimseye ezdirmez beni. ama malesef her erkek öyle değil .
kayınvaliden vefat mı etmiş canım
canım bravo 4 cocuğu nasıl büyütmüş ..
ben o programı düşük tehlikem varken evdeydim o esnada baya izliyordum. yok yaprakcım ya orada eş mi bulunur Alalh askına ,sakın gitme hehe:))
Seninde ailen Bursada mı yasıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?