Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

kıslaaaaaaaaaaaaaaaarrrrr, ben celduuummmmm,ama yine cidfeyruuummmmm,
bu lanet net çekmiyor,
saatlerdir bağlanmaya çalışıyorum,inşsallah şimdi olur,
ooooffff offff,
bu resmen bal kavanozunu uzaktan izlemek gibi birşey yaaaawwwww,
:CüvCüv::çok üzgünüm::1shok:

canım teşekkür ederim. evet gençti ve öyle hasta falan da değildi. sadece kalp kapakçıklarında problem vardı ameliyat oldu ameliyat başarılı geçmişti. 1 hafta yattı sonra eve taburcu olmuştu. sonra evde kötüleşti. 1 aydır yoğun bakımdaydı işte. ama genç olduğu için ben hep iyi olur diye düşünmüştüm ama ömrü bukadarmış. ben öğleden sonra öğrendim vefatını ama sabahtan beri bir sıkıntı vardı içimde demek bunaymış. evet Allah ailesine ve çocuklarına sabır versin çok zor.
evet canım cimbomun da tatille ilgili sorun çıktığı için morali bozuk. ben doktordan sonra mutluydum ama bugün yine mutsuzum.

canım hoşgeldin. ya bir görünüp kaybolma böyle şu nete bir çözüm bul. komşundan rica et. gerekirse 1 ay için ödemeyi paylaşın yarıyarıya. bir çözümü vardır mutlaka. gel bak burda hiç birimizin eskisi gibi neşesi yok. biraz teselli edelim birbirimizi. sen çok neşelisin gel de bizi de neşelendir. bal kavanozunu uzaktan seyretme. nasıl gidiyor tatil. son konuştuğumuzdan beri var mı bir gelişme. inşallah birdaha 10 gün sonra gelmezsin.

bişi sorcam ya şu puan kısmı varya benimki niye 8 çok düşük nasıl yükseltiyior o :))

canım o puanlar neye göre hesaplanıyor ben de bilmiyorum. benim de 38 di geçen gün bir baktım 81 e çıkmış. başka başlıklarda da dolaşıp cevap falan yazıyorum ondan mı acaba. moderatörler ayarlıyor o puanları sanırım. ama bilenler vardır nasıl yükseldiğini.

merhaba kızancıklar,
tekrar bağlandım sanırım nete,
dünden beri moraller sıfırın altında -1000....... civarı bende,
deli olucaaam,
nette sürakli düşüyor yedim kafayı,
elimle tartıştık ,
ailesi de karıştı bu kez olaya ,
boşanma davasına kadar geldi konu,
deliriceem vallaaaaa,
dün eteğimdeki tüm taşları döktüm artık,
inceldiği yerden kopsun,
yetti beeeee,
tatile mi geliyorum,açık ceza evine mi anlamadım,
annemle konuşuyorum da biraz rahatlıyorum,
oooof off,

siz de bana şimdi diyorsunuzdur,
bu kızın sorunları olmasa bu siteye uğramayacak diye,
ama lütfen öyle demeyin,
benim evde çekmiyor net,kayınvalidenin evine indim,hemen çıkıcaam burada fazla kalmak istemiyorum,sırf sizi görebilmek için geldim buraya,
hepinizi öpüyorum,benim için duaedin,
artık çocuk mocuk değil hürriyet istiyorum kendi evimdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...............
:lepi::sm_cool:

benimkiyle konuşmuyoruz,
evde resmen IRAK-ABD savaşı yaşanıyor,
muşa gitmek istiyorum,biz mutluluğumuzu orada bırakıp geliyoruz buraya maalesef,,
neyse kıslar ben çıkıyorum evime orada çekerse yazacağım yine,
hepinizi çok sevdim,
tekrar görüşürüz,
ŞenizÇok üzgünüm çoook

oo canım ya ciddi olamassın.
erkek tarafının ailesi maelsef biras kıskanç sanirim .sonuçta oğullarının mutluluğunu istemeleri gerekirken daha da kızıştırmış sizinkiler. öyle kolay mı boşanmak sacmalama .

aaahhh ah yavrucuklarım,
kızancıklarım ben yaşlandım şu birkaçgünde,
bana bir dokunursanız bir milyon ah işitirsiniz şuanda,
ama şunu söyleyebilirim,
geçengün yolda gördüm sizin neşeciklerinizi,
onlar da sizi kaybetmişler bana öyle dediler,laf aramızda onları siz kaçırmışsınız valla çok ayıpladım sizi,
neşeciklerinize yolu tarif ettim,koştur koştur yola çıktılar valla,
şu sıralar size gelecekler sakın biryere gitmeyin tamam mı,
valla birdaha göndermem,alırım hepicinizin neşesini de bir daha vermem,
klava: :mymeka: :mymeka: :mymeka:
ÇOK AYIPLADIM ÇOOK, LÜTFEN NEŞENİZE SAHİP ÇIKIN KÜSTÜRMEYİN ONLARI,HERKES BENİM GİBİ DEĞİL Kİ,NEŞEYİ BULAN KENDİNE SAKLIYOR,
BİRDAHA OLMASIN HAAAAA,,,,:mymeka:

Ben ' siz dünden hazırmışsınız bizi boşamaya' dedim.
tamam dedim boşanalım o zaman dedim,
benden bu cevabı beklemiyorlardı şaşırdılr vallaa,
neyse benim ki geldi,çıkayım şimdi,
beyfendi acıkmış daaaaaaa....dıkkım yesin..:tomato::tomato::tomato:

aysima canım niye böyle davranıyor bu eşlerimiz ya. herkesin derdi ayrı. evliliği ciddiye almaları gerekiyor. canım sen de boşanma falan olurmu öyle. başka biryere gitseniz yakın civarlarda bir aile dostu arkadaş falan yokmu. biraz uzaklaşın o ortamdan. ya da gidin bir pansiyona. sizin oralarda çok vardır pansiyon motel falan. biraz birbirinizle başbaşa kalın. aslında aileler arayı düzelteceğine daha çok körüklüyorlar kızıyorum bu konuda. eşinin ailesi de biraz eşine nasihat etmeli ve senin yanında olması gerektiğini anlatmalı bence. ay çok zor ya. bugün niye böyle tadımız kaçtı kızlar. nazar mı değdi bize ya. nazar boncuğu takalım

yaprakcım sana kesinlikle katılıyorum.
aysimacım sizin elinizde bu ortamdan uzaklasıp dertlerden arınmanız ... gerçi tüm iş erkekte biter .ben hep ayni şeyi savunurum. erkek eşini savunmalı her konuda destek çıkmalı.. ben o konudan kendimi çok sanslı görüyorum .kimseye ezdirmez beni. ama malesef her erkek öyle değil .

canım üzme kendini. herşey düzelir inşallah. kimse için eşinden boşanma, niye boşanıyorsun. 1 ayınız kaldı şurda muşa gidince herşey normale döner. tartışma sen canım boşver. kendini üzüyorsun değmez. yapanlar birgün yaptıklarından pişman olur .

canım maalesef bazı erkekler ailelerinin yanında eşlerini savununca hanımköylü oldun sen diyorlar. erkekler de bu lafı işitmemek için eşini savunmuyor yada sessiz kalıyor. kötü tabi. evlenince artık bir aile kuruyoruz eşimiz bize iyi günde kötü günde destek olmalı ama bazen nedense öyle olmayabiliyor. benim eşim de sessiz kalır genelde ama ben maşallah cadı gibi çatır çatır savunurum kendimi. kimsenin beni savunmasına ihtiyaç duymam yani. tartışırım. ama benim kayınvalidem yok zaten. kayınpederim de kendi halinde bir adam. ama bizde de tam tersi bir durum var benim ailem benim eşimi çok savunduğumu her konuda onun tarafını tuttuğumu söylüyorlar ve maalesef bana tavır alıyorlar. ben de arada kalıyorum bazen ve çok üzülüyorum.

yaprak yani sizinkide çok zıt :)))
hakkımızı savunmak zorundayız yoksa ezilen biz oluruz kızlar.tabiki kırıcı bir dilde konuşmamak kaydıyla.
benimde ksyınpederim vefat etmiş ben hiç görmedim.

kayınvaliden vefat mı etmiş canım

evet canım vefat etmiş. eşim ve kardeşleri çok küçük yaşta annesiz kalmışlar. kayınpederim bir daha evlenmemiş tek başına 4 çocuğu büyütmüş. şimdi bazen takılıyor evlenicem diyor, flash tv ye gidicem evlendirme programına falan diyor beni de yanında götürmek istiyor. ama ben istemiyorum öyle ortamlara girmek.
yani evet onun ailesinden yana problemimiz yok sadece çok meraklı akrabaları var. benim çocuk doğurup doğurmayacağımı sorup duruyorlarmış orda burda. düşük yaptığımı da duydular aslında hiç ses yok. biz de zaten takmıyoruz. bayramdan bayrama gidiyoruz artık. benim ailemle eşimin arası soğuk işte yani bazen iyi oluyor bazen de iyice mesafe oluyor ben çok arada kalıyorum.

canım bravo 4 cocuğu nasıl büyütmüş ..
ben o programı düşük tehlikem varken evdeydim o esnada baya izliyordum. yok yaprakcım ya orada eş mi bulunur Alalh askına ,sakın gitme hehe:))
Seninde ailen Bursada mı yasıyor

evet canım ya çok zorluklar çekmişler. küçük yaştan itibaren eşim ve kardeşleri çalışmaya başlamış zaten. onlar için hayat çok zormuş gerçekten ama eşim şu an çok soğukkanlı. yani pek bir şeyi veya birilerini takmaz kafaya ve benim çok takıntılı olmama da sinir olur ayrıca.

yok canım tv ye falan gitmem ben zaten ne işim var oralarda. hepsi mal mülk istiyor zaten. bizimkide vermem hiçbişey diyor ben de vermezsen evlenmezler diyorum evlenmesinler boşver ben de vazgeçtim zaten diyor. çok komik, çok güldürür beni. en çok da beni sever zaten.

evet canım benim de eşimin ailesi de bursada bazen başka bir şehirde mi yaşasaydık acaba diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…