- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #2.181
benimkiyle konuşmuyoruz,
evde resmen IRAK-ABD savaşı yaşanıyor,
muşa gitmek istiyorum,biz mutluluğumuzu orada bırakıp geliyoruz buraya maalesef,,
neyse kıslar ben çıkıyorum evime orada çekerse yazacağım yine,
hepinizi çok sevdim,
tekrar görüşürüz,
ŞenizÇok üzgünüm çoook
iklimsu hoş geldin canım. dikkat et kendine. mide bulantıların başladı demek. bu iyiye işaret bebişin gelişiyor demekki. canım sen ne zaman doktora gideceksin artık gözükür herhalde kese. esra da gelmiyor kaç gün oldu. onu da merak ettim ters birşey yoktur umarım.
evet canım bugün maalesef tadımız tuzumuz yok. adaşın, ben ve aysima hepimizin farklı farklı sıkıntıları var işte. bir de o tanıdığımız vefat edince iyice kötü oldum ben bugün ya. yarın da başsağlığına gideceğiz daha da kötü olurum. ay ben böyleysem yakınları özellikle çocukları ne durumdadır acaba. ay çok zor ya. adamın 70 küsür yaşında annesi var o daha hayatta. Allah sıralı ölüm versin derler ya, doğru gerçekten.
işte böyle canım bugün pek keyfimiz yoktu. umarım en kısa zamanda düzelir.
canım yaa daha yeni farkettim,iklimsu hoş geldin canım. dikkat et kendine. mide bulantıların başladı demek. bu iyiye işaret bebişin gelişiyor demekki. canım sen ne zaman doktora gideceksin artık gözükür herhalde kese. esra da gelmiyor kaç gün oldu. onu da merak ettim ters birşey yoktur umarım.
evet canım bugün maalesef tadımız tuzumuz yok. adaşın, ben ve aysima hepimizin farklı farklı sıkıntıları var işte. bir de o tanıdığımız vefat edince iyice kötü oldum ben bugün ya. yarın da başsağlığına gideceğiz daha da kötü olurum. ay ben böyleysem yakınları özellikle çocukları ne durumdadır acaba. ay çok zor ya. adamın 70 küsür yaşında annesi var o daha hayatta. Allah sıralı ölüm versin derler ya, doğru gerçekten.
işte böyle canım bugün pek keyfimiz yoktu. umarım en kısa zamanda düzelir.
yapraknil merhaba cnm nasılsınnn
ben bugün tartıldım biliyorsunki p.tesi diyete başlamıştımm tam 1kilo 700 gr vermişimm
çok mutluyum cnmmmmm böle giderse eğer tedaviye kadar rahat 10 kilo verebilirimmm
SELAM DİRİM BENDE KİLO VERMEK İSTİYORUM AKŞAMLARI 1 SAAT TEMPOLU YÜRÜYÜŞ YAPIYORUM YEDİKLEREMİE DİKKAT EDİYORUM AMA KAÇIYOR ARADA .. NE YAPICAM BİLMİYORUM SEN NE UYGULUYORSUN TÜYO VERİRMİSİN BİRAZCIK
yapraknil merhaba cnm nasılsınnn
ben bugün tartıldım biliyorsunki p.tesi diyete başlamıştımm tam 1kilo 700 gr vermişimm
çok mutluyum cnmmmmm böle giderse eğer tedaviye kadar rahat 10 kilo verebilirimmm
ben de burdayım
özlemcim kuşum hoşgeldin
yawyus senin de canını sıkmışlar allahım yaa ne diyeyim ki
yaprak da cenaze evindedir canım arkadaşım benim yaa çok üzüldü yavrum yaa
selam canım. çok sevindim kilo vermene. demekki doğru yolda ilerliyorsun. evet tedaviye kadar ne kadar kilo verirsen o sana kar olur. aslında ben bile 2-3 kilo daha versemmi diye düşünüyorum. bugünlerde yine kaçırmaya başladım yemeği. senin verdiğin listeye bir bakayım. pko da kilo almamak ve kilo vermek çok önemli canım. inşallah istediğin kiloya kavuşursun. spor yaıyor olman da ayrıca avantaj kutlarım seni a.s.
canım yaa daha yeni farkettim,
yakınını kaybetmişsin,çok üzüldüm,allah mekanlarını cennet etsin tüm terki diyar edenlerin,geride kalanlara sabır ve uzun ömür versin güzel rabbimiz,
a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?