Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

uzak olmaları bir acıdan iyi bir acıdan kötü canım. benim kendi ailem tokatta yasıyor zor oluyor özlüyorum. eşimin ailesi ise 10 da.k mesafede ama çok seyrek gidip geliriz. Ben çalıştığım için zaten gelmezler .Biz gideriz bayramlarda kandillerde falan. Arada bir sınır var yani .

evet canım uzakta olunca özlüyorsun ama kıymetin daha çok anlaşılıyor. yakında olunca herşeye alınganlık, sitem ediyorlar. ben de bazen çok bunalıyorum. neyse Allah uzun ömür versin de varsın kızsınlar bana ne yapayım. ben ailemi de çok seviyorum eşimi de ama beni böyle arada bıraktıkları için her iki tarafa da çok kızıyorum açıkçası.

mrb arkadaşlar bugün pek bağlanamadım komşuma gittim akşama kadar ordaydım midem çok kötüydü sabah bi gittim akşam geldim çok yorgunum hiçbirşey yapacak halim yok sonra dışarı çıktık eşimle yeni geldik sayılır siz neden keyifsizsiniz bakim kızarım ha yapmayın güzel arkadaşlarım hrşey hal oluyor zaten

canım arkadaşım eşler arsında problem olur hep zaten bu tür tatlı atışmalar evliliğe süreklilik ve heycan katar bu kadar dert etme tabii ki eşinin ailesinin karışması hoş olmamış ama bu kadar dert etme idare etmek biz kadınlara düşüyor arkadaşım 1 ay sonra muşa döndüğünüzde bugünleri hatırlayıp kendine kızacaksın neden kendimi o kadar yıprattım diye çünkü ozaman eşinle aran iyi olacak buna eminim o yüzden sende tatilin tadını çıkar annenle kız kardeşinle görüş canım

canım adaşım şuan yoksun ama yarın belki bağlanamam anneme gidecem ablamlar tatilden dönüyor ama hep aklımdasın ne olur üzme kendini canım herşey düzelecek buna inan bitanem eşin seni çok seviyor sende onu o yüzden toparlan bak annende doğru söylemiş eşini ikna et ve git dinlen canım benim kıymetli arkadaşım seni çok seviyorum kendine dikkat et bu arad adet olmadım demişsin bu kadar stres yaparsın biliyorsun ki adetin gecikir sakin ol canım

iklimsu hoş geldin canım. dikkat et kendine. mide bulantıların başladı demek. bu iyiye işaret bebişin gelişiyor demekki. canım sen ne zaman doktora gideceksin artık gözükür herhalde kese. esra da gelmiyor kaç gün oldu. onu da merak ettim ters birşey yoktur umarım.
evet canım bugün maalesef tadımız tuzumuz yok. adaşın, ben ve aysima hepimizin farklı farklı sıkıntıları var işte. bir de o tanıdığımız vefat edince iyice kötü oldum ben bugün ya. yarın da başsağlığına gideceğiz daha da kötü olurum. ay ben böyleysem yakınları özellikle çocukları ne durumdadır acaba. ay çok zor ya. adamın 70 küsür yaşında annesi var o daha hayatta. Allah sıralı ölüm versin derler ya, doğru gerçekten.
işte böyle canım bugün pek keyfimiz yoktu. umarım en kısa zamanda düzelir.

canım umarım morelim biran önce düzelir çok üzüldüm gerçekten başınız saolsun hayat canım ya yarına kimsenin garantisi yok o yüzen bugünü doya doya yaşamak lazım diye düşünüyorum ben hep böyle bir acı ölüm haberi alınca , canım mide bulantılarım var ama daha kusma boyutunda deil bide ayakta çok durunca veya sırtımı dayamadan oturunca sanki belim kopuyor .
canım doktora gitmeyi düşünmüyorum henüz kese için daha erken 5+ da gözüküyor sanıtım ama ben 7 haftasını doldurunca gitmeyi düşünüyorum doktorumu aradım oda tamam öyle yap dedi bir lekelenme falan olmazsa gelme dedi geçen sefer çok yıprandım canım doktorlarda git gel bu sefer geç gideceğim önümüzdeki ayın ortası gibi giddeceğim bir problem olmazsa :lepi:

QUOTE=yapraknil;3413664]canım maalesef bazı erkekler ailelerinin yanında eşlerini savununca hanımköylü oldun sen diyorlar. erkekler de bu lafı işitmemek için eşini savunmuyor yada sessiz kalıyor. kötü tabi. evlenince artık bir aile kuruyoruz eşimiz bize iyi günde kötü günde destek olmalı ama bazen nedense öyle olmayabiliyor. benim eşim de sessiz kalır genelde ama ben maşallah cadı gibi çatır çatır savunurum kendimi. kimsenin beni savunmasına ihtiyaç duymam yani. tartışırım. ama benim kayınvalidem yok zaten. kayınpederim de kendi halinde bir adam. ama bizde de tam tersi bir durum var benim ailem benim eşimi çok savunduğumu her konuda onun tarafını tuttuğumu söylüyorlar ve maalesef bana tavır alıyorlar. ben de arada kalıyorum bazen ve çok üzülüyorum.[/QUOTE]
ewet canım yaaaa,
biz evlendiğimiz zamanlar çok daha farklıydık,
daha sonra eşimin akrabaları eşime kılıbık olmuşsun sen demeye başladılar,
kayınvalidenden hiç çıkmıyorsun dediler,eşimin ailesi de katıldı onlara maalesef,
durum böyle olunca eşim de değişti,
başkalarına yaranmak için,ailesine yaranmak için neredeyse beni ikinci plana atmaya başladı maalesef,bu olumsuzluklar hep eşimden kaynaklanıyor,
başkasının sözüne baktı bu hale geldi,
ben de az çok cadıyımdır,
kayınpederime bile kafa tuttum,normalde bunlar birbiriyle protokol gibi davranır,saygıyı abartıyorlar,babası hatalı bile olsa sen hatalısın diyemezler,
çok acaip bir durum anlatamam size,
ben de kafa tutunca bunlar çok şaşırıyor,
eşim babasına resmen ilah gibi davranıyor,adam da kendini yaradan zannediyor bu ilgiden ve alakadan ötürü haaşaaaa,
ama ben hakkımı sonuna dek savunurum kimseye boyun eğmem,:lepi::lepi::mymeka::mymeka:

canım yaa daha yeni farkettim,
yakınını kaybetmişsin,çok üzüldüm,allah mekanlarını cennet etsin tüm terki diyar edenlerin,geride kalanlara sabır ve uzun ömür versin güzel rabbimiz,
a.s.

yapraknil merhaba cnm nasılsınnn

ben bugün tartıldım biliyorsunki p.tesi diyete başlamıştımm tam 1kilo 700 gr vermişimm
çok mutluyum cnmmmmm böle giderse eğer tedaviye kadar rahat 10 kilo verebilirimmm

ben bugün tartıldım biliyorsunki p.tesi diyete başlamıştımm tam 1kilo 700 gr vermişimm
çok mutluyum cnmmmmm böle giderse eğer tedaviye kadar rahat 10 kilo verebilirimmm

SELAM DİRİM BENDE KİLO VERMEK İSTİYORUM AKŞAMLARI 1 SAAT TEMPOLU YÜRÜYÜŞ YAPIYORUM YEDİKLEREMİE DİKKAT EDİYORUM AMA KAÇIYOR ARADA .. NE YAPICAM BİLMİYORUM SEN NE UYGULUYORSUN TÜYO VERİRMİSİN BİRAZCIK

valla cnm ben çok uzun süreler diyetisyene gittim
çok güselde kilolar verdim ama 1 yıldır bebek tedavisi gördüğümden 8-9 kilo aldım
adet göremiyorum benn tedaviler ilaçalr bnei şişirdii
neyse ben daha önceki diyetimle başladım istersen yazayım hemen

sabah

sabah kalkar kalkmazz 2 baradak suuu öncee ve sabah 9.30 en geçç 10 da kahvaltı bitiyor

2 dilim kepek ekmeği 1 kibrit kurusu beyaz peynir (ben gözkararı koyuyorum)5 zeytin yağsız ve domates salatalık istediğin kadar

arada saat 11.00-11.30 da ikitane orata boy meyve cnm mesela 2 şeftalı iki ince dilim kavun yada karpuzz mevsime göree

öğlenn:saat 12.30 -13.00 en geç 13.30..da et tüketeceksin mesela ev köftesi ile 7-8 köfte yada yarım tavuk göüğüsü yada 8 kaşık baklagil ekmek yokk 12 kaşık pilavv 1 bardak yoğurt istediğin kadar salata

arada :saat 15.30-16.00 da 2 dilim kepek ekmeği 1 kibrit kutusu peyz oeynir...

aksam ..19.00 da 6 kaşık sebze yemeği 6 kaşık makarna yada pilavvv salata 1su bardağı yoğurt

ara...20.30-21.00 de 3porsiyon meyvee

ve günde iki buçuk litre suu

canım benim ilk hafta uyguladığım 2000 cal.diyet bu ve günde yarım saat hep yürüdüm çok tempolu olmadı ....
bu haftaaa daha az kalorilik diyetle devam edecem cnmmm

ben de burdayım
özlemcim kuşum hoşgeldin
yawyus senin de canını sıkmışlar allahım yaa ne diyeyim ki
yaprak da cenaze evindedir canım arkadaşım benim yaa çok üzüldü yavrum yaa

selam canım. çok sevindim kilo vermene. demekki doğru yolda ilerliyorsun. evet tedaviye kadar ne kadar kilo verirsen o sana kar olur. aslında ben bile 2-3 kilo daha versemmi diye düşünüyorum. bugünlerde yine kaçırmaya başladım yemeği. senin verdiğin listeye bir bakayım. pko da kilo almamak ve kilo vermek çok önemli canım. inşallah istediğin kiloya kavuşursun. spor yaıyor olman da ayrıca avantaj kutlarım seni a.s.

ben de burdayım
özlemcim kuşum hoşgeldin
yawyus senin de canını sıkmışlar allahım yaa ne diyeyim ki
yaprak da cenaze evindedir canım arkadaşım benim yaa çok üzüldü yavrum yaa

selam canım daha gidemedik eşim sabah 10 gibi geldi işten şimdi uyuyor ben de kalksa da gitsek diye bekliyorum. onun işleri yüzünden cenazeye de gidemedik ayıp oldu. insanların gözleri bizi arıyordur kesin yakın görüşüyoruz çünkü. bütün gece doğru dürüst uyuyamadım. bir ara dalmışım rüyamda hep ölen kişinin karısını ve çocuklarını gördüm. Allah hepsine sabır versin ya çok zor bir durum.

canım benim sen nasılsın. varmı bir değişiklik, olumlu bir gelişme?

evet cnm ama ben o liste ile hiç sporsuz tabiki o ilk listem doktorum her hafta değiştiriyorduu 10 kilo verdimm cicimmm

bu arada bişeymi olduu bombom yaprak cenaze evindedir demişşşş:uhm:

bu o şeker ilacı çok mide bulantusı yapıyor bende korkuyorum kusacağım diye artıkın yaa

canım yaa daha yeni farkettim,
yakınını kaybetmişsin,çok üzüldüm,allah mekanlarını cennet etsin tüm terki diyar edenlerin,geride kalanlara sabır ve uzun ömür versin güzel rabbimiz,
a.s.

sağol canım ya. bugün başsağlığına gideceğim. çok üzüldüm gerçekten. Allah mekanını cennet eylesin. geride kalanlara da sabır versin inşallah.

canım sen de takma kafaya ya şurda 1 ay sonra yine muşa döneceksiniz ve eşinle başbaşa kalacaksınız. orda ailesi de olmadığı için daha mutlu olursunuz. zor canım ya aile problemlemleri çok yıpratıyor insanı. çoğu kişinin başında var benzer durumlar. sabretmek lazım ama kendimizi ezdirmeden tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…