Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

yaprakcım pek olumlu bi gelişme yok
ama görümcem aradı ve ben abimi ikna ederim dedi sonra muratı istedi istediler ama aklı sıra murat bey çaktırmıyor konuşmalı şifreli konuşuyor güya sanki ben bilmiyorum yaaa
ilknur dedi ki dilekcim annemlere kaç gündür gitmiyormuşsunuz dedi düşünebiliyormusunuz ya daha çrş akşamı bizdelerdi 2 gün oğlunu görmedi çıldırdı kadın yaa ben 4 aydır annemi görmüyorum
tel konuşmasından sonra murat diyor ki sen mi ararttıdın ilknuru sen mi akıl verdin dedi niye ilknurun aklı yokmu dedim alaylı bi şekilde gene tam söylenmeye başlayacaktı ki senin sesini duymak istemiyorum diye bağırdım gitmek istiyorlarmış dedi ama ben gitmek istemiyorum dedi asıl ben hiç gitmek istemiyorum dedim peki ne yapıcaz dedi o senin sorunun önceden düşünecektin dedim sinirlenip çıktı dışarda bakkalla amcasıyla babasıyla muhabbette kendileri

ben de burdayım
özlemcim kuşum hoşgeldin
yawyus senin de canını sıkmışlar allahım yaa ne diyeyim ki
yaprak da cenaze evindedir canım arkadaşım benim yaa çok üzüldü yavrum yaa
canım yaaa bizim sayfanın mutlu olmaya hakkı yok sanki,
hamişlerimizle ne de mutlu olmuştuk oysa,
ooof of,
şu benim kocişkoyu satılığa çıkarmayı düşünüyordum ama vazgeçtim,
üste para vermeyi düşünüyorum alanlara,
elimde patladı valla bu benim,

DİKKAT DİKKAT
FLAŞ FLAŞ
ÜSTE PARA VERİYORUM VE KOCİŞİ BELEŞE VERİYORUM DUYAN DUYMAYANA DUYURSUN LÜTFEEENNNNNNN:sm_cool::sm_cool:

canım yakın görüştüğümüz bir tanıdığımız öldü. yaklaşık 1 aydır hastanedeydi. ona çok üzüldüm ben de bugün başsağlığına gideceğim. hala inanamıyorum öldüğüne.

canım evet o şeker ilacı mide bulantısı yapıyor ama 1 hafta 10 gün içinde geçer canım biraz sabırlı ol. bana da çok yaptı kızlar biliyor. hatta ilk günler mide bulantısından kafamı kaldıramadım ama şimdi alıştı vücut sakın bırakma pko lular için çok önemli o ilaç. kilo vermene de katkı sağlayacak.

canım benim kızmakta çok haklısın. eşin çok yanlış yapıyor ama hazır ikna olur gibi olmuş keşke gitmek istemiyorum demeseydin. sen görümcenlerle git canım. önemli olan annene yakınlarına kavuşman. eşinle hesabını sonra yine görürsün. senin şu an ihtiyacın olan tek şey tatil. ancak o zaman bu stresini üzerinden atarsın ve daha sağlıklı düşünürsün.

ALLAHIIIMM,bu ne yaaaa,sende de aynı dert var dilekciğim kııısss,
benim de başımda tıpkısının aynısı var,
eşim aileme gitmek istemiyor çünkü bizimkiler genelde bizi gezmeye götürüyorlar ne biliim piknik deniz olayları felan,bizimki evde oturmak istiyor hep,
gerçi ev dediğim annesinin evi,annesiyle de tartıştım,neden hiç eve gelmiyor yıldırım dedim,altlı üstlü oturuyoruz,bana ne dese beğenirsin,
neden kızım arada sırada çıkıyor ya eve ded,
hiçbir kelimesini daha değiştirmeden yazdım bunu size,
şok oldum ve ne demek asıl size arada sırada gelecek bu dedim,
allahım buna benzer başka neler neler,
düşünün bir de biz onlarla birlikte yemek yiyoruz maalesef,
her yaz bunun tartışmasını yapıyoruz,
bu kez çıldırdım ben kendi evimde yemek istiyorum dedim,kavgayla bu normal yaşantıma döndüm nihayet ama eşimle savaş halindeyiz,
şuanda ölse kılım kıpırdamaz inanın bana lanet olsun.......jeyyarjeyyar

laelaelaelaelae

delüüüüüüüüüüüüüüüü

anladım cnmmm bırakmayacam mecbur içecemm cnmmm
tekardan başın sağolsun cnmm

cnm ben dileğin yakın arkadaşımın yazına istinaden bişeyyazmak istedim

benim bir arkadaşım var onlarda sizi gibi
kayınvalidesi apartmanın 5.karında kız 2 katında oturuyor evlenmeden öncede kıza oturdukları semtten ev alacakalrını sölediler ama sonra vazgeçtiler kızın babası ya ev alınır yada düğün yok dedi...neysekii kadın evi aldı aldı ama gittik kendi apartmanının 2 katından aldıı....
neyse arakdaşım çalışıyordu evin borcunuda bunlara yükledilerrr bi güselll
o yüzden kayannası kaynanasının yanında eltisi yaşıyor 2 çocukla onlar hep birlikte yer içerlerdi kız işten geliyorum birsen çok yorgun oluyorum yemeği hazırlıyolar ama bulaşığı bana klıyor onlar bütün gün evdeler koymuyor ama ben 7 kişinin bulaşığını yıkıyorumm
üstelik yatama saatimizde eşim eve iniyor şöle evimde yayılıp oturmadım diyor kızz
neyse çokkkk kavgaları olduuuu bunlarındaaa kızın anneside çok yakında bunlara birgece kaynanasına gittiyse kız ertesi gece annesine gitti tabi damay şikayetci oldu bu durumdan ama kız vageçmedi senin annene gidiyorsak benimkinede gidecez dedilerr çocuk kafayı yediii içgüvey oldum dedii......
ama kız inadından vazgeçmediii ve sonunda kız hamile kaldııı
işden ayrıldı artık ne kaynanasında yeem içme dertleri vardıı nede annesinde artık evlerinde yiyip içtiler şimdi çok mutlular valla ....

ama snein daha değişik sanırımmm allah sabır versin diyorumm

ewet canım yaa senin anlattıkların benimkine çok benziyor,
annemle de konuştum,çocuğunuz olunca durum değişir dedi bana,
ama malum benimkinin çocuğu da olmuyor kolay kolay,,,,tedavi görmesi lazım,
buna rağmen alttan alması gerekirken ben alttan alıyorum yeter artık diyeceğim bir gün,
ben onun yüzünden çocuk sahibi bile olamıyorum maalesefffffff,
bunu yüzüne söylemem de yakındır ,kendisi bunu yapmaya zorluyor beni bakalım sonumuz hayırolsun..

yapma canım sakın böyle söyleme. öfkeyle kalkıp zararla oturma. çocuk olmaması eşinin şuçu değil. o da ister çocuğu olsun. zaten sen 1 kez hamile kaldın yine kalırsın inşallah. ama bu konuda kırıcı olma. diğer konularda yerden göğe kadar haklısın ama. sen de dırımın anlattığı arkadaşı gibi yap madem. 1 akşam oraya diğer akşam sizinkilere gidin bakalım seninki nereye kadar dayanacak. benim eşim de bizimkilere gitmeyi pek sevmiyor ve benim zorumla gidiyor. ben de bu yüzden çok huzursuzum. çok zor ya. aslında biraz anlayışlı olmaları lazım.

aysimaa cnm çok zor ama öfekli iken yapma cnm
sonra döner dolaşırrr bu laf seni bulurrr

bizimde olmuyor bebeğimiz eşimdede sorun var bendede ama ne yapalım yarada vermiş

seni anlıyorum çok kızgınsın bu sendeki anlayışş sınırını çokk zorlamış eşin o yüzden çok zor cnm

bizim böle dertlerimiz hiç olmadı şükür allah kimseyede vermesin ağız tadı ile yaşam nasip etsinnn

kızlar ben kaçtımm askama misafirim var böğrek açacammm

valla en iyisi her 2 aileye karşı da mesafeli olmak
ama maalesef çrş akşamı kaynanam bizdeydi dün görümceme demiş ki bize gelmiyorlar artık pes valla
birsen hani amcası babası için söylediklerimlerimden sonra sen dedin yaa alışman lazım bi şekilde bi ömür o insanlarla olucaksın yoksa hayat sana zindan olur diye çok haklısn kuşum yaa ne yapıcam ben
ve benimde evliliğimde psikologa ihtiyacı var kızlar
sık sık ağlama nöbetleri geçiriyorum ben anlık ama
mesela dün herbirinizin yazısını okurken ağladım hadi bugün tamam bitti konu derken fatoşun yazısında ağladım sonra msn açınca bu annemin lap topu ya ilk önce onun msn i açılıyor ve resmini görünce yine ağladım acil psikologa ihtiyacım var benim

canım haklısın ama biz zaten altlı üstlü oturuyoruz,sadece yatmak için eve çıkıyoruz buna rağmen eşim aileme gitme konusunda sıkıntı yaşıyor,
böyle olunca da çıldırıyorum,
zaten 8 ayda bir geliyoruz bu lanet yere,onda da ailemi sık sık göremiyorum,ama onun tuzu kuru anlamaz benim durumumu,her an ailesi ile birlikte zaten,
benim aileme gitmem konusunda sıkıntı çıkarmıyor eşim ama ailem onu da görmek istiyor,
ama benim ailem için de bitti artık,istemiyorlar gelmesini dünkü olaylardan sonra,
allahtan babam bilmiyor olayları,aksi taktirde boyut değişirdi,felaket yaşanırdı,
anneciğim çok anlayışlı bir kadın da sabrediyor ve benim de sabretmemi istiyor,ama ben sabır taşı değilim ki,,,,,:1no2:
aaahhhhh ahh,
of demem allah derim,,,,

canım benim senin sinirlerin çok bozulmuş. eşin bu durumu farketmiyormu ya. sen git bence canım bir süre annenin yanına. eşine de açıkla durumu. çok yıpranıyorsun bak böyle yapma. ağlamak da bir bakıma iyidir rahatlatır insanı ama bu duruma bir çözüm bulmanız lazım. aileni görmek senin en doğal hakkın. uzun zaman olmuş görüşmeyeli eşin bu durumu gurur meselesi yapmamalı bence.
aslında canım sen başka bir iş bulup eşinin yanından ayrılsan belki daha iyi olursun. orda çünkü çok sevmediğin insanlar var ve hergün onlarla yüzyüze gelmek senin sinirlerini iyice bozuyor. bu aslında iyi bir fikir ama bu meseleyi nasıl halledeceksin bu da ayrı bir dert.

canım sen bir psikolok bulursan bana da haber ver,ben de gideyim,
ama eşimin psikolokluk durumu yok,
o artık iflah olmaz,
direk tımarhaneye yatırmak lazım,ancak o paklar benimkini.:roflol:

canım seni anlıyorum. çok sinir bozucu bir durum. niye sürekli onun annesinde olmak zorundasınız ya. sizin de kendi özeliniz olmalı. başbaşa bir yerlere gidip bir kahve içmelisiniz, yemek yemelisiniz. zaten kışın muşta kapanıp kalıyorsunuz yazın tatilde de eve kapanmak neyin nesi anlamadım. canım sen de madem tek başına git ailene ve hatta gittiğin zamanda birkaç gün kal. eşin bişey derse de sen zaten annenden çıkmıyorsun benim de kendi annemi görmek hakkım de çık işin içinden. rahatsız olursa o da kendi annesinin evine sürekli gitmesin madem.

:a015:senağlamasenağlamasenağlama
kıslar benim sinirlerim laçka oldu,
çok kötüyüm,
eşime biraz çıkalım biryerlere gidelim dedim bana çok sıcak olduğunu söyledi,
aptal ben zaten sıcak olduğu için biryerlere gidelim dedim,
kıslar ben bu pisliği daha fazla çekemeyeceğim,
kardeşimi aradım onların da haftada 1 gün tatilleri var o da bugündü,planları vardı
benim için iptal ettiler,yanlarına gideceğim,
kardeşim ağladığımı duyunca dayanamadı,
ben şimdi çıkıyorum,
aksi taktirde kendime zarar vereceğim....
:a015::a015:

canım yaa kıyamam ben sana
ne diyim sana yaa ben de çok farklı değilim senden ama
sakin ols aşkım yaa ağzından çıkan kelimelere çok dikkat et
özellikle eşine bebek konusunda bir şey deme sakın haa bak
sen git kardeşinle ol rahatla biras bitanem
ahh yaa sıkılıdım çok sıkıldım
keşke yanında olsaydım özlemcim yaaa
beraber bi plan yapardık kurtulmak için bu ana kuzularından
omuz omuza verip ağlaşırdık da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…