- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #2.241
merhaba serdi
nasılsın
ıyııyım canım sen nasılsın regl olabildin mi
bencede dilek gitti tstile onun adına çok sevindim inş dertlerinden arınıp istanbula döner
araya tatil girince evet işler karışmış canım. inş gününde olursun da tatilde sorun yasamassın. yani zor oluyor adetliyken tatil yapmak keyifin alamıyorsun heleki ilk günleriyse... 3. gün gidiceksin dimi canım şimdi hormon tahlilleri için .. bakalım ne cıkacak. yaprakcım bence eşinin spermleri kaliteli olsaydı tam anlamıyla hamile kalman zor olmazdı. çünkü sendeki kist hamile klmayı zorlastırır büyüklükte değil.
buarada bende ayın 9 u için baska bir dr dan randevu aldım. yara için. ilaclarımı kullandım ya .bakalım bu ne diyecek .medical park hastanesindn aldım randevuyu. inş yara değildir ya önceki dr öyle görmüştür(((
aa o da mı medicalparka gitmiş .sorarız ozamn onaç ben aysegul hn. diye birisinden randevu aldım çok methediyorlardı onu. bakalım .
canım pko lu olup çok hamile kalan var ama unutma bunu. inş en kısa zamanda ulasırsın bebişine çok istiyorum inan .ben ikna edemiyorum eşimi bari sizin haberlerinizi duyup sevinelim.
yparakcım buarada benimde puanım artmış "8" di "46" olmuş .
selam,
Pko'lu olan arkadaşlar, bu ilacın faydalı olduğunu okudum nette gezinirken. Glucophage veya benzeri ilaçlar kullanıyormusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?