Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

herkese günaydın. ne haber kızlar.

ilsucum senden ne haber canım. iştesin herhalde. bence cimbomlu gitti. öyle tahmin ediyorum. gitsin canım arkadaşım benim ya son günlerde çok sinirleri bozulmuştu. tatilde kendine geleceğine inanıyorum.

ıyııyım canım sen nasılsın regl olabildin mi
bencede dilek gitti tstile onun adına çok sevindim inş dertlerinden arınıp istanbula döner

ıyııyım canım sen nasılsın regl olabildin mi
bencede dilek gitti tstile onun adına çok sevindim inş dertlerinden arınıp istanbula döner

ben de idare ediyorum canım. regl olmadım daha. geçen ay 29 unda olmuştum. bu ay kist yüzünden tahmin edemiyorum. ama inşallah bu hafta olurum. çünkü haftaya ben de tatile gitmeyi düşünüyorum ama adetliyken rahat edemem. bir de doktora gidip tahlil yaptırmam gerek. tatilde olursam nasıl olacak onu da bilmiyorum o yüzden biraz sıkıntı yaptım.

araya tatil girince evet işler karışmış canım. inş gününde olursun da tatilde sorun yasamassın. yani zor oluyor adetliyken tatil yapmak keyifin alamıyorsun heleki ilk günleriyse... 3. gün gidiceksin dimi canım şimdi hormon tahlilleri için .. bakalım ne cıkacak. yaprakcım bence eşinin spermleri kaliteli olsaydı tam anlamıyla hamile kalman zor olmazdı. çünkü sendeki kist hamile klmayı zorlastırır büyüklükte değil.
buarada bende ayın 9 u için baska bir dr dan randevu aldım. yara için. ilaclarımı kullandım ya .bakalım bu ne diyecek .medical park hastanesindn aldım randevuyu. inş yara değildir ya önceki dr öyle görmüştür(((

canım dediğin gibi inşallah tatilden önce adet olurum ya da son günlerine denk gelir. evet en son gittiğim bursa medical parkdaki doktor adetin 3. günü tahlil için çağırdı. inşallah kötü bişey çıkmaz. en son geçen yıl yaptırmıştım. bir iki değer dışında normaldi. kötü olanlarda sınırın biraz üstünde yada altındaydı yani çok uçuk bişey yoktu ama aradan 1 yıl geçti, gebelik falan girdi devreye hormonlarda değişimler olmuştur diye düşünüyorum ama inşallah olumlu yönde değişim olur. eşimin sperm testini en son hamile kalmadan önce şubat ayında yaptırmıştık. daha doğrusu ben o zamanda hamileymişim ama henüz farketmemiştim. iyi yönde gelişme vardı değerlerde ki zaten o değerlerle hamile kalmıştım.o günden beri ilaçlarını düzenli kullanıyor, sigarayı bıraktı bu çok önemli. bir de keçiboynuzu kürü ve fındık, badem ceviz falan da çok yiyor. onun değerler düzelmiştir bence ama bendeki sorun şu anki kist değil canım, o bir şekilde gidecek adetle veya ilaçla zaten küçülmüş dedi doktor ama benim en önemli sorunum pko . yumurtlama sorunu olmasa ben de şimdiye kadar kalırdım diye düşünüyorum. bakalım artık kısmet. inşallah en kısa zamanda tekrar nasip olur ve Allah tamamına erdirir. hepimiz için dua ediyorum.
canım evet başka doktora gitmende çok fayda var medical park iyi bir hastane ve kurumlarla anlaşmalı o yüzden çok az para ödüyorsun. orada da iyi doktorlar var. hatta bizim sayfaya da gelen dırımkızı var geçen gün o hastaneye gitmişti. doktor latif bey varmış istanbulun en iyi doktorlarından sen de ona git bence. çünkü düşük yaptığımız için bizimki riskli gebelik canım. ama istanbulda birkaç tane medical park var sanırım onun gittiği hangisi bilmiyorum ama istersen sorarız.

aa o da mı medicalparka gitmiş .sorarız ozamn onaç ben aysegul hn. diye birisinden randevu aldım çok methediyorlardı onu. bakalım .
canım pko lu olup çok hamile kalan var ama unutma bunu. inş en kısa zamanda ulasırsın bebişine çok istiyorum inan .ben ikna edemiyorum eşimi bari sizin haberlerinizi duyup sevinelim.

özlem gelirsen ses ver naptın eşinle sounlarını umarım çözmüşsündür canım. çok üzülmüştüm durumuna

evet canım dırımkızı da geçen haftaydı sanırım medical parka gitmişti. doktor latif küpelioğlu çok meşhur bir doktor. o da başka bir arkadaşının tavsiyesi ile gitmiş. hatta şu an o arkadaşı hamileymiş. çok memnun kalmış doktordan. o da bayramsonu gibi tedaviye başlamayı düşünüyor. sen de benim gibi bayan doktor mu tercih ediyorsun. ben de öyleydim çok utanıyordum erkek doktordan ama artık farklı düşünüyorum erkek doktorlar daha bilgili, daha ilgili, daha kaprissiz oluyorlar ve kesinlikle utanmamızı gerektirecek bir duruma sokmuyorlar insanı. çok kibar ve nazik davranıyorlar hastaya karşı. bence sen de latif beye git canım. eşin yakında ikna olur merak etme.

bende öyle düşünüyorum. daha nazik ve kibarlar.
bende bikaç kere denk gelmiştim acilde erkek doktora
ve çok inceliyorlar .bayan dr lar çok detaya girmiyorlar incelerken gözlemlediğim kadarıyla.

yparakcım buarada benimde puanım artmış "8" di "46" olmuş .

Aaaa evet canım. tebrik ederim. bizler sadece gebelik ve jinekoloji sayfalarında gezdiğimiz için puanımız çok yükselmiyor sanırım. başka arkadaşlara bakıyorum hemen her başlığa yazıyorlar ve msj sayıları benden az olan bazı kişilerin puanları acayip yüksek. yani sitede biraz daha aktif olmak lazım sanırım. kontrol panelinden bak orada son alınan tecrübe puanını hangi konudan aldığın yazıyor ben de geçen gün tesadüfen gördüm.

selam,
Pko'lu olan arkadaşlar, bu ilacın faydalı olduğunu okudum nette gezinirken. Glucophage veya benzeri ilaçlar kullanıyormusunuz?

selam,
Pko'lu olan arkadaşlar, bu ilacın faydalı olduğunu okudum nette gezinirken. Glucophage veya benzeri ilaçlar kullanıyormusunuz?

selam nakkad. uzun zamandır yoktun. bugün sayfa boş. cimbomlu da tatile gitti sanırım. ilsuyla biz takılıyoruz işte.
canım ben pko luyum ve bu bahsettiğin türde ilaç kullanıyorum. benimkinin adı glikofen. günde 2 tane içiyorum. pko lular için çok faydalı. insülin direncini azaltıyor ve yumurtalıkların düzgün çalışmasına yardımcı oluyor. ben hamile kalmadan önce de içiyordum, hamile kalınca doktor bırakmamı söylemişti ama hamileyken de içiliyormuş aslında ve düşüğü engelliyormuş. inşallah tekrar hamile kalırsam ilk 3 ay bu ilaca devam edeceğim.

Bir aydır kayınvalidem bende kalıyordu, hiç fırsat bulamadım bilgisayarın başına oturmaya. Dün gittiler.

Son düşükten sonra Ben 3 aylık aradayım. 1 kere regl oldum henüz üzerine. Devamlı 3 düşüğe sebep olabilecek neden arıyorum kendimde. Hamileyken yapılan tahlillerimde kansızlıktan başka birşey bulunamamıştı ki. Formları okuyup duruyorum ne olabilir ne yapmalıyım bilmiyorum. Kocaelinde doğru düzgün bir doktorum olmadı. Bu ay marmarise taşınacağız artık orada önce iyi bir dr. bulmam lazım.

Daha önceki evliliğimdeki 3 çocuğumda hiç bir anormallik yaşamadım. Bu ikinci eşimden kaynaklanan birşey olabilir mi ne dersiniz? Ama onunda ilk eşinden bir çocuğu var.

Dilek'in ne sorunu vardı takip edemedim, merak ettim onu da. Canım yaa msn de de bişi söylemedi ara sıra konuşmuştuk.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…