Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

Yapraknil bak canım yaptım gönderdiğin resmide koydum nasıl olmuş çok saol canım arkadaşım eline sağlık

günaydın canım. çok güzel olmuş, çok beğendim. hayırlı olsun. nasıl yapacağını öğrendin artık, istediğin zaman değiştirebilirsin. ama bu çok güzel olmuş.

ben yazana kadar gelmişsiniz kızlar. tekrar kandiliniz mübarek olsun. iklimsucum bu mübarek günde bir hamiş olarak dualarını bekliyoruz. biz de en kısa zamanda hamile kalırız inşallah. kucağımıza almak nasip olur hepimizin inşallah.

İlsu canım doğru söylüyorsun hastane güzel temiz ama doktoru bir sevemedim ondan herhalde bide çok donuktu doktor neyse ben bir yandan araştırıyorum seninde aklına gelirse paylaş benimle olur mu canım

canım ben sen ve iklimsu var
cimbomda tatilde ohh inş güzel geçiyordur arkadasımızın tatili .
sende bir gelişme var mı regl belirtisi falan?

Yapraknil ne demek canım arkadaşım sizler için ve kendim için bu gece dua edeceğim ben hep ediyorum sizin için allahım inşallah dualarımızı kabul eder canım varmı adet belirtilerin bugün

Hepinize günaydın arkadaşlar ve kandiliniz kutlu olsun. Uzun zamandır sizin her yazdığınızı okuyorum hatta buraya bişeyler yazmışlığım da var öncelerde. İklimsu sana bişey sormak istiyorum canım. Ben haziran başında boş gebelikten ötürü düşük yapmıştım. Sonra 4 Temmuzda hastalandım. Doktor bana korunmanıza gerek yok demişti o yüzden 4 Temmuz öncesinde de korunmadık. Şimdi yine korunmadık. Benim düşük olan hamileliğimde öğrenmeden önce çok fazla kasık ağrım olmuştu oysa şimdi sadece kk'ya girdiğimde kasık ağrım oluyo, yani tamamen psikolojik bir kasık ağrısı. Uzun lafın kısası, hani bu kasık ağrıları rahim genişliyo diye oluyo ya; acaba diyorum rahmim daha önce bi kere genişledi diye şimdi ağrım olmuyo olabilir mi yoksa hamilelikten ümidimi kesiyim mi bu ay? Hani sen de bir kere adet olduktan sonra hemen hamile kaldın ya? Sende daha ilk hamileliğinde kasık ağrısı olmuş muydu? Şimdi yine oluyo mu? Onu merak ettim de

canım ben sen ve iklimsu var
cimbomda tatilde ohh inş güzel geçiyordur arkadasımızın tatili .
sende bir gelişme var mı regl belirtisi falan?

olsun canım bizbize yeteriz.

cimbomunda tatili güzel geçiyordur inşallah.

yok canım ya bazen karnıma ağrı giriyor, biraz da akıntım var tamam diyorum olacam herhalde ama gelen giden yok. kist yüzünden herhalde böyle oldu.

Canim ben medicana da ferda erbay diye bir dr a gidiyordum. Aslinda güleryüzlü iyi birisiydi ama çok hastasi olduğu için pekte ilgilenemiyordu. O hastanede sibel acikalin diye bir dr var ona da gidebilirsin.

merhaba arkadaşlarrr yaprakcığım yoksun sanırım

cimbomlu ile konuştum herekse çok selamı var tatildeee gayet iyi geliyordu sesiii herkesi öperim dediiŞenizbende öptüm sizleriiiiiiiii

canım öncellikle çok geçmiş olsun , benimde ilk hamileliğimde çok kasık ve karın ağrım oluyordu ama bu sefer ne kasık ağrım nede karın ağrım var sadece belim çok ağrıyor ayakta fazla kalınca bide iş yapınca yani bişey söylüyemem hamilelik belirtileri herkeste farklı oluyor ama illede kasığın ağrıyacak diye bişey yok senin adetine az kalmış benimde 1 hafta kala yaklaşık FORTEL gebelik testi aldım sonucu öğrendim şayet sende çok merak ediyorsan bu gebelik testini al kesin sonuç veriyor canım hem şüpeden kortulursun

cimbomlu ile konuştum herekse çok selamı var tatildeee gayet iyi geliyordu sesiii herkesi öperim dediiŞenizbende öptüm sizleriiiiiiiii

canım cimbomdan habre verdiğin için çok saol şayet bir daha konuşursan bizden de çok selam söyle onu çok özledik :teytey:

Ay çok teşekkür ederim iklimsu. Bir nebze de olsa içimi rahatlattın. Demekki ilkinde kasık ağrısı oldu diye illaki ikincisinde de olucak diye bi kaide yok. Ben azıcık daha sabretmek istiyorum. Cumartesi sabah yapmayı planlıyorum testi. Umarım pozitiftir ve böylece senin benim gibi düşük yapmış arkadaşlara bir umut kaynağı olurum. Sen hamile olduğunu öğrendiğinde en az senin kadar sevinmiştim canım ben!

teşekükr ederiz dırım. eğer yine konuşursan slm mımızı söyle bol bol eğlensin:sm_cool:

çok teşekkür canım umarım canım sende hamilesindir ve hepimiz senin için çok seviniriz sabredebiliyorsan bekle tabii canım ben dayanamdım erken yaptım benim ilk gebeliğimde hiç midem bulanmadı ilk haftalar ama şimdi baya bulandı canım

ya kızlar uzanıyordum şimdi uyandım birden kasığımda hafif bir ağrı oldu ve koyu kahve rangi bir akıntım oldu doktoru aradım progestoh tablet verdi kullan dedi eğer tekraralarsa gel dedi ne bilim ya çok morelim bozuldu acaba bişey mi var yine

Aa bitanem ozaman bir dr görün derim .ama için ferah olsun yerleşme kanamasi da olabilir bu. Progestani bende kullandim kanamam olduğu zaman.

Canim benim bak ilkinde düşük yapanlarda genelde 2. Gebeliğinde bu tip kanamalari çok duyuyorum ben .ilk önce dr a görün keseye falan baksinlar .vajinal bakmak istiyebilirler kabul et çünkü net görüntü aliniyor sorunlar görünüyor eğer varsa .sonra da dinlen bol bol iş yapma.

ay öylemi canım ya çok sevindim onun için. çok bunalmıştı kız son zamanlarda. çok iyi olmuş gitmesi.

canım sende iyisin umarım. miraç kandilin mübarek olsun.

iklimsu ne oldu canım sana ya. nazar mı değdi ne . sen şimdi bol bol dinlen canım. kendini yorma iş falan yapma. ben sana dün de söyledim halı kilim kaldırıyorum falan demişsin sakın yapma canım boşver. bak biz 1 kez düşük yaptık o yüzden dikkat etmeliyiz. canım sen daha fazla bekleme doktora git. progestanı da içmeyi ihmal etme. inşallah bir şey olmaz. bazen gebelikte böyle kanamalar olabiliyormuş ama bebek sağlıklı olarak dünyaya geliyormuş. sitede çok okudum böyle hikayeler. ilsunun dediği gibi yerleşme kanaması da olabilir. stres yapma sakın ve kendini yorma.

Evet yaprakcim bizler riskli gebelik grubundayiz artik 2. Gebeliğimizde.
Canim benim haberdar et bizi çok merak ederiz .inş güze haberlerini aliriz bakarsin bebişin kalbi atmaya baslamiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…