Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

Yaprakcim o ilaci burada seker hastasi ark var o da kullaniyor . .AMA ERKEK :)

canım evet şeker hastaları da kullanıyor. benim eşimin de bir ark. var o da kullanıyor. insülin direncine karşı. yani normalde vücut insüline direnç gösteriyor ve bu ilacı içmeden önce tatlıya karşı aşırı bir istek vardı. vücut insüline direnç gösterdiği için devamlı tatlı istiyordu canım ama bu ilacı içmeye başlayınca tatlı isteği azalıyor. hele ilk günler tatlıdan iğreniyorsun mide bulantısı falan yapıyor. ama sonra vücut alışıyor.

nakkad 3 düşüğün sebebini sen bulamazsın canım. bununla ilgili araştırma hast. de çeşitli testler yapılıyormuş sanırım. eşinin de spermlerinin incelenmesi gerekli tabi ama bunu doktorun istemesi lazım. o yüzden sen öncelikle iyi bir doktor bul kendine. aslında kocaeli istanbula çok yakın ist.da da çok iyi doktorlar var gitmeden araştırılsa aslında iyi olur. küçük yerlerde pek imkan olmuyor canım. belki de hiç bir problem yok. tamamen tesadüfde olabilir. bazen öyle de olabiliyormuş. 5 düşükten sonra doğum yapanlarda oluyormuş.

mrb arkadaşlar nasılsın adaşım tatlile gitti sanırım baksanıza sesi soluğu çıkmamış bu saate kadar inşallah bol bol dinlenir ve güzel bir tatil geçirir .
İlsu ve yapraknil sizde olmasanız sayfada kimse yok beni hiç sormayın bile sürekli midem bulanıyor ve uyukluyorum keyifsizim acayip bir ruh hali buda yetmemiş gibi blokta hatunun biriyle atıştık ya bu insanlar gerçekten manyak ben 7.katta oturuyorum hatun 3.katta p.tesi temizlik günü bende yatak odasının küçük bir halısı var havalandırıim dedim camdan kadın bir bağırsı yok efendim camı açıkmış manyak ya ben 7.kattan nerden görüm ben kendi altıma bakarım burdan oraya hem toz mu gider yani bide temizlik günü camını kapa o zman bende bir bağırdım herkes camda sinir oldum tabii ağzının payını alınca camı kapadı girdi içeri ama sinirimi bozdu neyse siizn kafanızı şişirmeyim
sizler nasılsınız kızlar

iklimsu hoşgeldin canım. boşver öyle münasebetsiz insanları her yerde var maalesef öyle tipler. benim üst katımdaki kadın kaç kez çamaşırlarımın üstüne halı kilim silkeledi, camların önüne su döküyor bütün camlarım mahvoluyor ama hiç sesimi çıkarmadım şimdiye kadar biliyormusun. çünkü bıktım artık huzursuzluktan. kendi derdim bana yetiyor zaten birde bu tip şeylerle uğraşmak istemiyorum. o yüzden sende hiç girme tartışmaya ki sen hamişsin bu tip şeylerden özellikle uzak durman gerekir. canım ayrıca sen ağır işler yapma halı kilim falan kaldırma öyle dikkat etmen lazım.

adaşın tatile gitti sanırım. gitmemiş olsaydı gelirdi mutlaka. aman gitsin ya canım son zamanlarda sinirleri iyice bozulmuştu zaten biraz kendine gelir. annesini, teyzesini falan görecek o bile yeter ona. inşallah haftaya da ben giderim ama henüz adet olmadım. bu hafta içinde olurum diye umut ediyorum olmazsam tatile denk gelecek ya kötü olacak. geçen yılda tatilde adet oldum hiç denize girememiştim.

iklimsu canım bebişin büyümüş. maaşallah nazar değmesin

sen kendine bir avatar yapsana canım. hani bizim isimlerimizin yanında resimler varya ondan. şöyle tatlı güzel bir bebiş resmi olabilir mesela. güzel olur. takvimin üstüne yakışır yani.

Canim hoşgeldin güzel annecik.
Ay nekadarda büyümüş bebişin bizde buradan taikp ediyoruz. 7. Haftanda gideceksin dimi dr a. Ilk hamilelikten tecrubelisin artik .erken gidip strese girmek yo artik zorunlu şeyler dişinda.

yapraknil canım hemen kötü düşünme daha tatile gitmenize nerden baksna 1 hafta var olursun daha ya olmazsada canım tampon alsana denize girerken takar çıkarken çıkarırsın şortlada güneşlenirsin hemen kötü düşünme bir çare vardır her zaman birde ağrı kesici atarsın mis gibi geçirirsin tatilini bitanem dert etme
sorma bitanem ya kadın zaten herkesle kavgalı kimse ile doğru düzgün komşuluk ilişkisi yok şimdi de bana sardı ama ben kolay lokma deilim şimdi anladı zaten gerginim sinirini ondan çıkardım .
adaşım gerçekten herşeyin en iyisine layık ama evlilikte bu tür şeyler olur o çok duygusal ondan biraz yıprattı kendini bide kolay şeyler yaşamadık erkeklerden anlayış beklemek doğru deil çünkü onlar için zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

tatlım ya ben avatar yapmayı bilmiyorum ya çok cahilim bir ara anlatta bende yapim canım evet bebek büyüyor teyzesi bakalım hayırlısı ile bir doktora gitseydik herşey daha güzel olacak

Canim hoşgeldin güzel annecik.
Ay nekadarda büyümüş bebişin bizde buradan taikp ediyoruz. 7. Haftanda gideceksin dimi dr a. Ilk hamilelikten tecrubelisin artik .erken gidip strese girmek yo artik zorunlu şeyler dişinda.

İlsu güzel arkadaşım mrb nasılsın bitaenm canım tekrara doktora gideceğim diye yazmışın sadece yara ile ilgili mi yoksa yeni gebelik ile ilgilide bir görünecek misin bitanem aslında gitmişken bir görünsen iyi olur canım dediğin hastane anadolu yakasında mı bana da menun kalırsan bilgi verde bende bu tarafta yeni bir hastane istiyorum gittiğim yer çok uzak ta gazi osman paşada eşim yokken gidemiyorum burda olsa daha iyi olur canım evde 7.haftaya girmeden gitmeyi düşünmüyorum çok yıprandık ilk seferde gel git aptal olduk vallahi şimdi bekleyeceğim doktorumu aradım söyledim adamcağız pek anlam veremesede tamam o zman dedi lekelenme falan olmazsa gelme dedi ilk 2 ay CADIARZU

evet canım inşallah tatil öncesi olurum. şimdide onun stresi sardı. ay hiç derdim bitmiyor ya. canım denize girmekten çok adet olduğumda doktora gitmem lazım. her iki doktorda çağırdı beni düşündüren bu en azından adetin ilk 3 günü gelmez inşallah tatile. yoksa denize girmesem de önemli değil. zaten mantar falan oluyorum çok da girmem herhalde.
canım sen gerilme bak bebişin de üzülür. boşver takma bu tip şeyleri önemli olan şu an senin ve bebişin sağlığı. tabi birde eşinin sağlığı. gerisi önemli değil.

evet ya dilekcim ne yapıyor acaba. inşallah mutludur tatil ona iyi gelir inşallah. gerçekten çok fedakar ve çok candan biri ve mutlu olmayı çok hakediyor. onun eşini zaten bir elime geçirsem bilmem artık yani Kötü Kazen:mymeka:

canım avatar yapma konusuna gelince. kontrol paneline gir. setting and options diye bir yer var. aşağıya doğru. orada avatara tıkla. sen muhtemelen avatar gözükmesin kutucuğunu işaretledin. önce onun kaldır. sonra gözattan bilgisayarındaki resimlerden birini yükle. eğer elinde öyle güzel bişey yoksa netten bebek resimleri de zaten yüzlerce geliyor. bende de var birkaç tane yüklerim beğenirsen onları da kullanabilirsin. seçtikten sonra da değişiklikleri kaydet diyorsun. canım bu cahillik değil. ilgilenmemişsin. ben de bilmiyordum sonra sitede sorularınız diye bir başlık var orda çoğu şeyi ayrıntılı açıklıyor ben de ordan yapmıştım yani.

Bunlar da benden canım beğenirmisin bilmiyorum. ama beğendiklerini pc ye kaydet. istersen avatarda yapabilirsin. inşallah ilerde kendi bebişinin resmini koyarsın canım.

canım çok büyük geçmiş olsun allah sabır versin ve birdaha kimseye yaşatmasın herşey yaradandan ama işte yinede zor bir durum allah iyi haberlerini en kısada bizlere ulaştırsın

canim yara için gidicem akibeti ile ilgili. Avrupa yakasinda bir dr a gidicem ama sürekli gidemem oraya. Işime yakin iş çikişi gideceğim için sorun olmaz. Farkli bir dr da görsün dedim. Canim senin için hangi dr olabilir koşuyolu medipole gidebilirsin.orada hakan bey ve leyla hn varmiş kk da okumuştum gidenler çok memnun .cimbomda orayi önermişti bana .ssk isen muayene 10 ytl ye düşmüş orada

Son düzenleme:
herkese günaydın arkadaşlar
İlsu canım ya çok ucuzmuş muayene ücreti nedenki acaba bu kadar ucuz medipol ben hiç adını duymadım ya bide ucuz ne bilim çok kalabalıktır orası ben sıra falan beklemek istemiyorum aslında benim hamile iken gittiğim hastane çok iyide doktoru beğenmedim yoksa çok temiz ve düzenliydi hisar ınt.hastanesi ümraniyedeydi orda iki kadın doğumcu vardı acaba öbürüne mi gitsem karar veremedim bakalım

canım bazı hastaneler anlasma yaptı ondan fiyatları düştü. 60 ytl idi yoksa burası da. oda bir gerçek çok sıra vardır.
Ümraniyedeki o hastaneyi biliyorum baya methediyor herkes ama önemli olan dr un iyi olması. dediğin gibi öbür dr a gidersin bi bakarsın .beğenmessen değiştirirsin. Sen nerede oturuyordun canım?

herkese günaydın. bugün yine kimseler yok.

hepinizin mübarek miraç kandilini kutluyorum, hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Arkadaşlar bende Mübarek Miraç Kandilinizi Kutlar Hayırlara Vesile Olmasını Dilerim.Bu mÜbarek günde tüm istekleriniz kabul olsun İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…