- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #2.261
Yaprakcim o ilaci burada seker hastasi ark var o da kullaniyor . .AMA ERKEK :)
iklimsu canım bebişin büyümüş. maaşallah nazar değmesin
sen kendine bir avatar yapsana canım. hani bizim isimlerimizin yanında resimler varya ondan. şöyle tatlı güzel bir bebiş resmi olabilir mesela. güzel olur. takvimin üstüne yakışır yani.
Canim hoşgeldin güzel annecik.
Ay nekadarda büyümüş bebişin bizde buradan taikp ediyoruz. 7. Haftanda gideceksin dimi dr a. Ilk hamilelikten tecrubelisin artik .erken gidip strese girmek yo artik zorunlu şeyler dişinda.
yapraknil canım hemen kötü düşünme daha tatile gitmenize nerden baksna 1 hafta var olursun daha ya olmazsada canım tampon alsana denize girerken takar çıkarken çıkarırsın şortlada güneşlenirsin hemen kötü düşünme bir çare vardır her zaman birde ağrı kesici atarsın mis gibi geçirirsin tatilini bitanem dert etme
sorma bitanem ya kadın zaten herkesle kavgalı kimse ile doğru düzgün komşuluk ilişkisi yok şimdi de bana sardı ama ben kolay lokma deilim şimdi anladı zaten gerginim sinirini ondan çıkardım .
adaşım gerçekten herşeyin en iyisine layık ama evlilikte bu tür şeyler olur o çok duygusal ondan biraz yıprattı kendini bide kolay şeyler yaşamadık erkeklerden anlayış beklemek doğru deil çünkü onlar için zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ilsu güzel arkadaşım mrb nasılsın bitaenm canım tekrara doktora gideceğim diye yazmışın sadece yara ile ilgili mi yoksa yeni gebelik ile ilgilide bir görünecek misin bitanem aslında gitmişken bir görünsen iyi olur canım dediğin hastane anadolu yakasında mı bana da menun kalırsan bilgi verde bende bu tarafta yeni bir hastane istiyorum gittiğim yer çok uzak ta gazi osman paşada eşim yokken gidemiyorum burda olsa daha iyi olur canım evde 7.haftaya girmeden gitmeyi düşünmüyorum çok yıprandık ilk seferde gel git aptal olduk vallahi şimdi bekleyeceğim doktorumu aradım söyledim adamcağız pek anlam veremesede tamam o zman dedi lekelenme falan olmazsa gelme dedi ilk 2 ay cadiarzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?