- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #2.301
Canim benim bak ilkinde düşük yapanlarda genelde 2. Gebeliğinde bu tip kanamalari çok duyuyorum ben .ilk önce dr a görün keseye falan baksinlar .vajinal bakmak istiyebilirler kabul et çünkü net görüntü aliniyor sorunlar görünüyor eğer varsa .sonra da dinlen bol bol iş yapma.
ay öylemi canım ya çok sevindim onun için. çok bunalmıştı kız son zamanlarda. çok iyi olmuş gitmesi.
canım sende iyisin umarım. miraç kandilin mübarek olsun.
iklimsu ne oldu canım sana ya. nazar mı değdi ne. sen şimdi bol bol dinlen canım. kendini yorma iş falan yapma. ben sana dün de söyledim halı kilim kaldırıyorum falan demişsin sakın yapma canım boşver. bak biz 1 kez düşük yaptık o yüzden dikkat etmeliyiz. canım sen daha fazla bekleme doktora git. progestanı da içmeyi ihmal etme. inşallah bir şey olmaz. bazen gebelikte böyle kanamalar olabiliyormuş ama bebek sağlıklı olarak dünyaya geliyormuş. sitede çok okudum böyle hikayeler. ilsunun dediği gibi yerleşme kanaması da olabilir. stres yapma sakın ve kendini yorma.
Evet yaprakcim bizler riskli gebelik grubundayiz artik 2. Gebeliğimizde.
Canim benim haberdar et bizi çok merak ederiz .inş güze haberlerini aliriz bakarsin bebişin kalbi atmaya baslamiştir
Canim olsun sen yine dr git keseye baksin .
mrb arkadaşlar
doktordan geldim ama nette problem vardı yazamadım
doktor keseyi gördü bir bozulma veya herhangi bir anormallik yok dedi lekelenmeler içinde bebek yerleşirken oluşan bir lekelenme olabilir dedi ama bu lekelenme ilaca rağmen devam ederse o zaman çocuk düşüğe neden olur yani düşük tehliken olur dedi doktor yani şimdi ne düşük tehliken var ditebilirim dedi nede yok ilacı kullan 2-3 gün içinde durum belli olur dedi bide istirahat verdi hiçbir eve işi yok düzenli ve uzun saatlerce uyku uzun yolculuk yok gezme yok bilgisayar uzun süreli kullanma yok tv izlemek yok bide stres yok zihinsel dinlenme dedi şuan keseyi gördüğü için 15 gün sonra gel bebeği görelim dedi yani lekelenmeler biterse 15 gün sonra tekrar gideceğim işte böyle ne iyi haber nede kötü haber bende hala ikisinin arasındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?