Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

ne bilim ilsu ya çok canım sıkıldı aradım doktoru gelim mi diye yok dedi gerek yok devam ederse ilacı kullan öyle gel dedi devam etmesezsede 1 hafta sonra gel dei

ay öylemi canım ya çok sevindim onun için. çok bunalmıştı kız son zamanlarda. çok iyi olmuş gitmesi.

canım sende iyisin umarım. miraç kandilin mübarek olsun.

sağol cnm seninde mübarek olsunn ben iyiyim cnm

kayınvalidem bende eşim seyhatte yanlız kalmayım diye çağırdımmm

işte bendeee evimi temizleyecemmmm

kocam yok canummm sıkılıyor o yüzden keyifsizim

ya canım çok dikkat ediyorum çok ev işi yapmıyorum ben çok hareketliyimdir biraz sınırlandırdım bile yerimden bile kalkmıyorum çoğu zaman ne bilim hayırlısı canım ya kanama gibi deildi daha çok akıntı hani adetimizin son günlerinde gelir ya kan deil ama kahve rengi bir akıntı onun gibi doktora anlattım oda o zman endişe etme dedi bunlar çok normal dedi ama progestanı kullan dedi baktın geçmezse öyle gel dedi inşallah bişey yoktur kızlar allahım bu sefre sağ salim kucağıma almayı nasip eder şimdi komşunum görüncesi ile konuştum oda ilkini düşürmüştü şimdi 6 aylık hamile onda da çok olmuş böyle akıntılar hatta daha koyu renkliymiş biraz daha rahatladım

Evet yaprakcim bizler riskli gebelik grubundayiz artik 2. Gebeliğimizde.
Canim benim haberdar et bizi çok merak ederiz .inş güze haberlerini aliriz bakarsin bebişin kalbi atmaya baslamiştir

canım çok küçük daha anca keseyi görürüz diye düşünüyorum geçen seferde 5+2 de keseyi görmüştük bu akıntı durursa önümüzdeki haftanın sonuna doğru belki giderim gerçi daha karar vermedi 7+ gidecektim ama böyle bişey olunca gidim diyorum

Canim olsun sen yine dr git keseye baksin .

canım iyi diyorsunda ben pek doktora gitmek istemiyorum vajinal muayene olmak istemiyorum bu hamilelikte geçen sefer oldum çok pişman oldum o yüzden bebek iyice büyüsün herşey netleşsin öyle gideceğim diyordum ama bilmiyoum şimdi bakalım belkide giderim doktora kesin karra vermedim tüm planlarım şimdi tekrar akıntıya bağlı

mrb arkadaşlar
doktordan geldim ama nette problem vardı yazamadım
doktor keseyi gördü bir bozulma veya herhangi bir anormallik yok dedi lekelenmeler içinde bebek yerleşirken oluşan bir lekelenme olabilir dedi ama bu lekelenme ilaca rağmen devam ederse o zaman çocuk düşüğe neden olur yani düşük tehliken olur dedi doktor yani şimdi ne düşük tehliken var ditebilirim dedi nede yok ilacı kullan 2-3 gün içinde durum belli olur dedi bide istirahat verdi hiçbir eve işi yok düzenli ve uzun saatlerce uyku uzun yolculuk yok gezme yok bilgisayar uzun süreli kullanma yok tv izlemek yok bide stres yok zihinsel dinlenme dedi şuan keseyi gördüğü için 15 gün sonra gel bebeği görelim dedi yani lekelenmeler biterse 15 gün sonra tekrar gideceğim işte böyle ne iyi haber nede kötü haber bende hala ikisinin arasındayım

canım yine de buna şükür bak kesede bozulma düzensizlik olurdu kötü bi durum olsaydi. benimde kanamam olduğu zaman gitmiştim %50 ye %50 veriyorlar canım kanama devam ederse. ama şu da varki çoğu kişi hamileliğinin ilk zamanlarında kahve lekeleri görebiliyor .sen akılna kötü bişi getrime olumsuzuklar bebişede yansır yoksa annesi. dr un dedigi gibi bol bol dinlen yat pc ye fazla oturma..
GEçmiş olsun bitanem tekrardan..

Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun İklimsu. Ama içini ferah tut. Benim doktorum kahverengi lekelenmelerde aramama bile gerek olmadığını, bunun çok normal bişey olduğunu söylüyor, çünkü kahverengi lekelenme kurumuş kan demekmiş ve bu da kanamanın olup bittiğini gösterirmiş bu da damar çatlaması gibi herhangi önemsiz bir sebepten ötürü olabiliyormuş. Bizim için sorun teşkil eden durmamış olan kanamalarmış. Yani taze kan gelmesi gerekiyor sorun olması için, pembe olması gerekiyor yani. Ama taze kan da illa her zaman sorun olucak demek değil. Örneğin ablam 5 aylık hamile, 1-2 hafta önce kanaması oldu ve taze kandı. Doktor sorun yok, 3 gün yat sonra da keyfine bak dedi. O yüzden içini ferah tut, bebişini de öp bizim için!

herkese günaydın.

iklimsu çok geçmiş olsun canım. ama keseyi görmüş olman ve kesenin bozulmamış olması da güzel bir haber. inşallah lekelenmelerin tamamen biter, kalp atışlarını da görürsünüz 15 gün sonra ve bebeğin sana sıkı sıkı tutunur. stres yapma sakın. üzme kendini. progestanı ihmal etme sakın. bol bol su iç, meyve ye. yat dinlen. iş falan sakın yapma. gerekirse yakınlarından birini çağır anne, kayınvalide, kardeşler falan gibi bir süre sana yardımcı olsunlar. 12. haftayı atlattıktan sonra daha rahat olursun. ama bence de yerleşme kanamasıdır. çoğu kişide oluyormuş bu tip kanamalar. içini ferah tut.

kızlar bende hala adet belirtisi yok. sadece çok çok az göğüslerim acıyor ve arada bir kasığımda batma şeklinde kısa süreli ağrı oluyor. galiba tatile gelecek bu adet. yapacak bişey yok. söktürücü veya geciktirici falan içmek istemiyorum bekleyeceğim artık. kist geciktiriyor sanırım. gerçi benim normalde 33-35 günde bir oluyordu. geçen ay çatlatma iğnesinden dolayı 30. günde olmuştu. bugün 32. günüm bakalım 2-3 güne kadar olur umarım.

ilsucum sen nasılsın canım. işlerin yoğunmu. sen ne zaman gideceksin doktora. inşallah yara değildir ve basit bir tahriştir ve geçmiştir.

cimbom ne güzel tatildeymiş canım ya. kafasını dinlesin biraz. onu üzen kişilerden bir süre uzak kalmak iyi gelecek.
aysima ne yaptı acaba, hallettimi ki meselelerini. o da muşa dönünce daha iyi olacak bence. uzak olmak iyi gelecek.

Merhaba Yaprakcım,
İklimsu şuan dinlenecek ve allahın izniyle bebişine bişi olmıyacak. Moralini de yüksek tutmalı tabiki .
Canım inş ya 2-3 güne olursun da onun stresinden kurtulur tatiline bir güzel çıkarsın .ama oldu ki tatilde olursan onu da sorun etme .evet zor lur ilk günleri ama olsun siz yine de eğlenin .
9 Ağustosta gidicem canım inş kontrol için bakalım ne olacak. Bir topic actım jinekoloji bölümüne bakalım yazan olacak mı bu yara ile ilgili ..

inşallah canım dualarımız iklimsu ile. inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alacak.

valla canım artık tatile denk gelirse biraz kötü olacak ama yapacak birşey de yok. benim adetim çok uzun sürmüyor zaten 4 gün falan. ilk 3 gün yoğun oluyor 4. gün azalıyor. 4. günden sonra çok az geliyor. ama o durumda denize giremem herhalde sadece güneşlenirim. olsun o da yeter.

canım sen o zaman 10 gün sonra falan gideceksin doktora. inşallah önemli bir şey değildir. ama doktora hamileleik düşündüğünü ve bebeğe zararı olacaksa gerekenin yapılmasını falan söyle. insanı başından savan doktorları hiç sevmiyorum. onlar günde onlarca hastaya baktıkları için karşıdaki kişinin psikolojisini genelde önemsemiyorlar. ama çok ilgili doktorlar da var tabi. sen dırıma sordunmu canım hangi medical parka gittiğini. latif bey gerçekten çok iyi bir doktormuş. int.den de araştırabilirsin aslında.

evet canım topiğin dikkatimi çekti ama çok bilgim olmadığı için bişey yazmadım. zaten bildiklerimi buradan da paylaşıyorum seninle. bu konuda rahim ağzı yaraları tecrübeleri diye bir başlık vardı. Darkinlife ın açtığı orda da çok bilgi bulabilirsin. ben birara girip incelemiştim. anahtar kelimelerden girip bulabilirsin. ama seninki basit bir tahriş de olabilir.

canım güneşlenirsin tabiki çok faydalı vucuda güneş ve deniz suyu .hastalığın bitince de girersin . inş gitmeden olursun da ..
yok canım dırıma sormadım sorim bii .msg atıyım.

Aysonu kızlarına git canım. dırımın özel msj. kapalıydı sanırım ya da ziyaretçi msj yazabilirsin. hakkında hayırlısı olsun.

evet canım özele kapalıymş, ziyaretciye yazdım.
inş arkadsım basit bir tahriştir salı günü de 20 lik dişimi çektiricem .eşimi ikna edebilirsem hazırlıklı bir şekilde hamile kalmak istiyorum .çünkü dişlerde hamilelik sırasında çok sorun çıkartıyormuş

evet canım gebelik öncesi dişlerinle ilgili problemleri halletmelisin. gerçi ilk 3 aydan sonra gerekli tedaviler yapılabiliyormuş ama olsun yine de halletmek gerekli. aslında benim de gidip bir kontrol ettirmem gerek. gerçi bir şikayetim yok ama yine de bakılsa iyi olur. benim farketmediğim bişey de olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…