- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #2.321
yaprakcığım cnm nasılsınnn iyimisinnn
tam 2. sayfaya düşüyorduki yakaladım sayfayı... kimsecikler yok artık ühü ühü
iyiyim canım sen nasılsın. nasıl gidiyor spor ve diyet durumları. sıcakta yemek konusu zor değil insanın canı bişey istemiyor zaten de spor biraz zor oluyordur. havalar biraz serinlese daha kolaylaşır. ama sen şimdi kilo verdikçe daha fit duruma geleceksin, motivasyonun artacak ve kilo vermen kolaylaşacak. pko lu olduğumuz için bizim kilo almamamız gerekli canım. şeker hapına devam dimi. ihmal etme çok faydasını göreceksin.
cnm valla şeker hapına devamm ama yemek yemek istemiyorum pişerken kokuyor midem bulanıyorrrrrrrrrrrrrrr...
öğlen kavun yedim sadeceeeeee aksamda meyve yiyecem yok yemek yemek gelmiyor içimden cnm
sporda sorunum yok cnm çünki aksam serine yapıyorum yarımsaat yürüyorum inş.iyi olur herşeyyy
ay canım ya bilmezmiyim hiç. o şeker hapı çok mide bulandırıyor ama bir süre sonra vücut alışınca geçiyor. maksimum 2 ay o kadar olmaz bile 1 ayda bile alışırsın. sonra hiç ama hiç etkilemiyor yani kötü anlamda. mide bulantıları geçiyor ama formunu koruyorsun, yumuetalıkların gittikçe iyi duruma geliyor. belki doğal yolla bile hamile kalabilirsin. sen daha çok gençsin çünkü. umutluyum ben senden. Allah yüzünü güldürür inşallah. hepimizinkini güldürsün canım.
amin cnm ya valla ben kendi kendime adet olmadığım sürece kendimden umutlu olamıyorum cnm yaaa önce adet olabilmeliyimki bebek gelsin eee 1 sende toplam 6 kere adet oldum oda hep gecikmeli ve farkutalle
o yüzden önce adet olmak gerkiyorr...ama bu ay d.kontrol içiyorum ya birdahiki aya
içmeyecem cnm ...bir ay öle takılcam çıkmadık candan umut çıkazz işteee
bakalım rahim filmi durmumuz kesinleşsindee
eşim p.tesi testi verecek kısmetse yarın aksam gelecek yoldan bu bile bir heycan valla
canım sen şimdi yeterince kilo ver ve bu şeker ilacına devam et kendiliğinden adet de olursun hamile de kalırsın inşallah. ben de kist yüzünden bu ay adet konusunda huzursuzum. tatile gitmeyi planlıyoruz önümüzdeki hafta ama adetliyken hiç tadı olmuyor ya ama ilaç falan da kullanmak istemiyorum şu an bekleyeceğim mecburen.
cnm ben bu halimden 8 kilo daha zayıfken bile adet olamdım cnm yani olabileceğim en fazla kilomdayken bile ben adet olmadım neysee yaa bakacaz artıkınnn
cnm sen kist için keşke bu aylık d.kontrol içseydin iii oluyor ksitin erirdi yaa hemde tatilini rahat geçirirdinn
ay evet canım haklısın da doktorum bana ilaç falan vermedi kist için. adetle atarsın dedi. inşallah atarım. hap içmiş olsaydım şimdiye adet de olurdum sıkıntı yapmaya başladı. kist varken hamile kalınmaz dimi. zaten mantarım da vardı doğru düzgün ilişkide olmadı nasıl olacaksa işte fakirin ekmeği umut. umutsuz yaşanmıyor.
dırımcığım ben cimbomlunun kisti için sormuştum 5 cm lik kist için yani. Kalmasını tavsiye etmem ,kalınması da zor demişti .ama 2-3 cm kistler sorun yaratmaz sanmam.
CNM KİST VARKEN HAMİŞ KALINIRMI BİLEMEM
AMA RABBİM İSTERSE KALINIR DERİM BENNN
DOKTORUN ADETLE ATARSIN DEDİĞİNE GÖRE SEN
DÜZENLİ ADET OLUYORSUN O VAKİTT ÖLEMİİ :uhm:
BENMİ YANLIŞ ANLIYORUM
Hepinize geçmiş olsun arkadaşlar.Bende 13 haftalık hamileyken sancıyla birlikte kanamam oldu doktora gittim ve boş kese olduğumu öğrendim çok üzüldüm.Doktor düşük yapman gerekiyor yoksa kürtaj yapacaz dedi o akşam hastaneye yatırdı.Birinci gece bir parçasını az bir sancıyla düşürdüm ama tam olarak temizlenmişti içim dr tekrar ultarona koyunca parça kalmış dedi.İstersen sancı iğnesi yapalım sana düşür yada hemen kürtaj edeyim dedi ben kürtajdan korktuğum için sancı iğnesi olsun dedım ama bu nasıl bi sancı anlatamam mahfoldum yatakları yırttım nerdeyse ama parçalar düşmedi ve sonun da kürtaj oldum.Bu ilk hamileliğimdi.Ve çok acı çektim.Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?