Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

tabii canım birde onunla uğrasacakın.
benim bir ark var onun eltisi hiç adet görmüyormuş , alttan bişiler yapıp ancak öyle görüyordu kadıncağız adetini.senin gibi ilacla da göremiordu yani .aşılama yaptılar 9 ay önce ve tuttu .hamile şuan belki de doğurmuştur.

çok geçmiş olsun arkadasım allah daha yaşatmasın. sen sancı cekerek düşürmüşsün birde çok zor. ama 7 .haftada bebek görülmesse direkt alıyorlar boş kese diye. çok bekletmişler güzelim seni yaa .13. hafta dile kolay .

a.s. selam canım hoşgeldin,
geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın. Aramızda moral bulursun inşallah.

ilsu nasılsın canım napıyosun
dilek haylen piyasada yok. inşallah geldiğinde herşey yoluna girmiş olur.
ben hiç birinize kıyamıyorum. üzülmenize dayanamıyorum

iyiyim canım ,sabahleyin girdim birden işlerim yoğunlastı şimdi fırsat bulabildim.
nezamandır görünmüyorsun sende. ne var ne yok sen nasılsın

nakkad günaydın. nasılsın. dilek tatilde. altınolukta annesinin yazlığına gitti. 10 gün kadar daha yok sanırım. evet giderken biraz morali bozuktu ama tatil ona iyi gelecektir ve bomba gibi geri döneceğine inanıyorum.

haimş olmayasasın yaprakcım, ne hoş bi süpriz olur ama ...

ah canım nerdeeeeee. keşke öyle bir mucize olsa. ama akşam da söyledim ya doktor % 99 olmaz ama % 1 olabilir dedi. o % 1 beni bulurmu hiç. ancak kist haricinde başka bir yumurta oluşmuş ve çatlamış olacakki ancak öyle. adeti geciktiren bence kist. ama umarım 35 günü geçmez. bugün 33 oldu. üf ya tatile denk gelmesi çok kötü olacak. inşallah ilk 3 gün evde olurum. 5. günden sonra denize girebilirim en azından. ya problemli olmasam geciktirici falan alıcam ama zaten kist var birde bu tip şeyler içersem ne olacağı belli olmaz diye korkuyorum.

canım 2 yumurtan olusursa ancak öyle olur dimi ,senden baya şeyler öğrendim ben ya ...geciktirici kullanmanın zararı yoksa kullan yaprakcım .dr a bir sor .zaten 3. günüde dr a gitmen lazım ki bursada olman gerekli bu durumda .

Selam kizlar nasil gidiyor... Benim moralim biraz bozuldu.. Size yazmak istedim.. Kürtajdan sonra adet oldum ve bu ara yumurtlama günümdeyim dr.korun demesine rağmen bekleyemedim ve korunmadim.. Umarim hamile kalirim... Ve üzüldüğüm nokta akşam eltimler geldi evleneli 1 ay oldu hemen midem bulaniyo demeye başlamiş lafta 1 sene yapmiycaz diyorlardi... Benim çalişmami istiyorlar ama ona gelince hemen bebek yapsin.. çok sinir oldum.. Hamile kalinca dahada çalişmaz zaten yanliş olur... Ay ben çok mu kötü kalpliyim (

yok tatlım seni tanıyoruz ya biz .
Bak canım ilk günden korunmassan daha kolay cocuk olur derler ya o dğoru. ee yeni evlenen insanlar zaten yumurtalma gününü büyük ihtimalle kaçırmaz:))
Sen calışıyor musun canım? Bide anlamadığım kim senin calışmanı istiyor?
paylas biizmle canım zaten herkes dertlerini yazıo buraya dertleşiyoruz

Kayin validemler çalişmami istiyorlar.. Bişeyler sahibi olmamiz için çalişmamiz lazimmiş zaten bekarkende çalişyordum evlendim ayni işyerimde devam ediyorum .. Kaynimda 1 ay oldu evleneli bana diyolardi eltimde çalişcak diye bu mevzuyu duyunca üzüldüm.. Allah herkese versin gözüm yok asla böyle bişey söz konusu değil.. Ama sordum akşam dedim yoksa bebekmi var diye görümcemle gülümsediler daha bişey belli değil dediler.. Sanki varda benden gizliyolar gibime geldi yada ben öyle algiliyorum.. Ama rabbim nasip ederde hamile kalirsam tekrar 3 ay geçmeden kimseye bişey söylemiycem..

canım o sana kalmış bişi calışıp calışmaman onlar belirleyemez yani. düşünce güzel tamam bişeyler sahibi olun ama ..aması var işte.. aileler müdahele ediyor malesef bukonularda ..benimde kaynanam hiç calışmamı istemedi hatta calışsan birisyle evlenmeni istemiyorum demiş eşime düşün bak. ama esim ben istiyorum ama demiş baskın geldi yani .neyse onlar bi kenara hamileyse hamiledir yani o gülüşmeler falan cok can sıkıcı şeyler .
evet canım artık biz bundan sonra işn hamiş olursak 3 aydan önce söylemiyeceğiz kimseye.......

Alimimizi aldik kaderden.. Dilimiz yandi o heves o heyecan kursağimizda kaldi hayal bile kuramdan bitti herşey.. Ama umutluyuz allah büyük yüzümü güldürcek sağlikli çocukalr büyüteceğiz anali babali inşallah... Ilgine teşekkürler canim..a.s.:enbuyukkk:

kızlar site çok yavaş. girip birşey yazamıyorum. sizde de öylemi. ilsu canım mantıklı olarak öyle olması gerekmiyormu yani hamile kalmak için yumurta gerekli yani içinde yumurta olan folikül gerekli. ama doktor 16. gün kist gördü 3 cm. 25. gün kontrolde ise diğer doktor kist küçülmeye başlamış adetle atarsın büyük ihtimalle dedi. yani hamile kalmış olmam için ayrı bir yumurta oluşup 16. güne kadar çatlamış olması gerekli. çok fazla ilişki de olmadı bu ay aslında mantar yüzünden o nedenle hamile olma ihtimalim % 1 bile değil bence sadece kendimi kandırmış olurum. o yüzden testlere boşuna para vermek istemiyorum. artık tatile denk gelirse yakın civarda bir yere gideriz. eltimlerin yazlığı var gidelim falan diyordu bursaya yarım saat mesafede gerekirse oraya gideriz ve doktora gelmekte de sorun olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…