Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

Canim tabii mantikli düşününce. Ozaman
o testlere hiç para vermeye değmez bildigin halde boşuna üzülürsün . önemli olan zaten uzak veya yakin biyere gitmek meselesi değil adi üstünde tatil. Kafani dinlemek ve bulunduğun ortamdan uzaklasmak bile insani nasil rahatlatiyor. Ee canim peki bişi sorcam bende 16. Günü gitmiştim dr yumurtan catlamamiş bugun yarin catlar dedi acaba benimki de kist mi oldu. Bak aklima takildi.

mrb arkadaşlar sizi neden bu kadar çok önemsediğimi ve sevdiğimi bir kez daha gösterdiniz bana yakıj ilgi ve alakanız için çok saollun kızlar dünden berei yatıyorum ilaçlarımıda kullandım allahıma şükürler olsun bir daha olmadı lekelenme inşallahda olmaz ama annmeler yerimden bile kaldırmıyorlar tabii eşimde dünde nette problem vardı bugünde ablamdaydım sizi merakta bıraktığım için ne olur kızmayın ban ne kadar merak ettiğinizi tahmin ediyorum ama iyiyim arada bir belimde bir ağrı oluyor lekelenme deilde açık yeşil ve beyaza yakın akıntım oluyor doktor normal dedi onların olması gerektiğini sizce bununda bir tehlikesi var mı kızlar

bitanem çok sevindim ya bizde seni çok merak ediyorduk. eğer kanamam daha gelmediyse büyük ihtimalle bebek yerleşiyordur onun kanaması gelmiştir. sakın kalkma annenlerde yanindaysa onlar zaten sana iyi bakarlar .. hangi hastaneye gitmiştim canım sen ? eşinin ark mı gittin

canım evet özel gazi osman paşa hastanesini gittim doktor gerçekten çok iyi bir doktor ben çok memnunum ama uzak tatlım ya tam 1 saat yol gittik zaten ben telefon açtığımda korkma az lekelenme ise kan deilse endişelenme dedi ama ben içim rahat etsin diye gittim hem kürtajı yaptım hem kürtaj sonrası tedavi mi yaptı ondan gittim en az ilk 3 ay bu adama gitmeyi düşünüyorum tabii allahım kısmet ederse ondan sonra hisar Int.başka bir bayan doktor varedıya ona gitcem orası çok güzel hem hastane temiz hem lüks hemde ultrason makineleri tabii eşimi ikna edersem o bu adama gidelim diyor burasıda 10 katlıu çok büyük bir hastane ama ne bilim yoğun biraz

canım baya uzak o hastane. ama ilk üç ay riskli derler ya o dönemini orada kontrol olursun.
sonra duruma göre bakarsınız. az buz yol değil çünkü ..
işte kahve lekeler çok önemli değil diyoırlar ama bizlerin bir düşüğü olduğu için iinsan ister istemez endişeleniyor .. keseyi karından mı bakarak gördü canım

evet canım karnımda baktı keseye , keseyi görünce ben bir ağla ne bilim çok yoğun duygular yaşıyorum arkadaşım ya çok korktum lekelenmeyi görünce allahım o acıyı bize bir daha yaşatmasın ilsu çok yoğun mide bulantılarım yok hani kusma boyutunda deil sadece gemide seyhat eder gibiyim hafif hafif sallanıyor gibi herkeste aynı özellikleri göstermezmiş ama ben çok evhamlanıyorum neden çok bulanmıyor diyor bide lekelenme olunca iyice paronayak oldum halbuki böyle yapmamalıyım ama insan engel olamıyorum yanlız kalınca hemen kuruyorum ama göhüslerim acayip şişti baş dönmelerim çok fazla ay nebilim ya bazen böyle saçmalıyorum herhalde

mide bulantıları ta 7nci haftalarda baslarmış canım. ya karından bakıp görmesi çok iyi canım demekki kan değerin baya artmış ki 5 haftalıkken karından görebilmiş .evhamlanma güzel ark inş bu sefer herşey çok güzel olacak.

inşallah canım ya allahım yüzüme baksın bu sefer evet canım doktorda dedi döllenme erken olmuş dedi kese 10.1 mm idi aslında haftaya salı falan bebek gözükür ama doktor kesin olsun diye 15 gün dedi bende çok sık gitmek istemiyorum zaten isabet oldu doktorda kese gayet iyi yerleşmiş boyutu haftayla orantılı falan dedi ilsu ama kötü bir tecrübe edinince insan unutamıyor hayırlısı gerçi tatlım ben biraz uzanacağım sürekli uykunm var yakın ilginiz için çok teşekkür ederim yapraknil yok ben yarın bir ara yine bağlanırım ikinizede çok teşekkürler hep yanımda oldunuz saolun güzel arkadaşlarım

canım yani ölçüsü de baya iyiyimiş benim geçenkinde 6 haftalıkken 11 mm di. gerçi benim kesem küçüktü hep ama olsun .evet haftaya büyük ihtimalle bebek görünürü .sen leke gelmesse 7. haftanda gidersin bitanem. içimdeen hiç kötü bişi geçmiyor bence güzel olacak herşey.

evet canım allah şükürler kese boyutu iyi dedi doktor , evet canım doktorda 15 gün sonraya randevu vermişti 12 ağustosta gideceğim canım tam 7+oluyor doktor daha sağlıklı olur dedi baklaım hayırlısı,güzel arkadaşım umarım herşey senin o güzel kalbin gibi gelişir sorunsuz sen iyi şeyler hissediyorsan ne güzel benim için dua et canım arkadaşım çok ihtiyacım var :1hug:

12 ağustosu iple çekiyoruz şimdi canım. Tüm iyi dileklerimiz ve dualarımız seninle .Sen fazla ayağa kalkma böyle ara sıra girersin bizlere haber vermek için .

selam kızlar. nasılsınız. kimseler yok yine ama yine de yazayım dedim.

dün sitede çok problem vardı sanırım yada benim pc de bir türlü girip yazamadım. bugün daha iyi gibi.

iklimsu iyi olmana çok sevindim canım. inşallah sonuna kadar sorunsuz götürürsün ve bebeğini kucağına almak nasip olur. darısı da bizlerin başına olsun.

kızlar ben yarın tatile gidiyorum. henüz adet olmadığım için eltimlerin yazlığa gidecez. eltimle anlaşırım, iyidir. adet olacağım için çok uzağa gidemiyoruz maalesef. bu sene de böyle olsun artık. ilsu canım senin de dediğin gibi önemli olan ortam değiştirmek ve kafa dinlemek. ben de öyle düşünüyorum. adet olunca da artık doktora gelirim. bursayla arası 30-40 dak. o yüzden bugün biraz hazırlık yapacağım. birazdan eşimle çıkıp alışveriş yapmamız lazım. güneş yağı krem losyon tarzı şeylere ihtiyacım var. ıvır zıvır bişeyler alırız. yarında öğlende yakın bir akraba çocuğunun sünneti var oraya gitmemiz gerek sünnetten sonra gideceğiz inşallah. 10 gün falan kalmayı düşünüyoruz. tekrar size yazarmıyım bilmiyorum. bugün akşam fırsat bulursam girip yazarım. yazamazsam da bilinki fırsatım olmamıştır merak etmeyin. kendinize çok iyi bakın. sizleri çok seviyorum ve çok öpüyorum.

Sevgili arkadaşlarım hepinize merhaba...
Bir süredir yazamadım size, ama takip etmeye çalışıyorum elbette ne var ne yok diye. Öncelikle İklimsu Geçmiş olsun, umarım kanamamn ciddi değildir. İlk haftalar böyle kanamalar olabilir. Kırmızı ve çok miktarda değilse endişelenme...Zaten doktorun da gerekli uyarıları yapmış. İnşallah herşey yolunda gider...
Yeni gelen arkadaşlar Size de hoşgeldiniz demek istiyorum ama bu başlıkta ilk gelenin pek de hoş gelmesi mümkün değil gibi...Ancak bizler (cimbomlunun dediği gibi) görece olarak şanslıyız, çünkü gebe kalabildiğimizi biliyoruz. Olumsuz bir gebelik yaşasak da sonrasında Allah sevindiriyor bizleri de...
Benim bebişim 7 haftalık oldu kızlar, kalp atışlarını da gördüm çok şükür. Bundan sonrasında Allah sağlıklı, sıhhatlı, vatana, millete, ailesine, çevresine ve kendisine hayırlı olacak bir evlat nasip etsin diye dua ediyoruz. Dün eşim ilk kez selamladı bebişimizi "merhaba bebişim, seni bekliyoruz biz" dedi...
Ne güzel bir duygu ama bi garip hissettim kendimi, öyle karnımla konuşuncaşutarafagitti
bunları size moral, umut olsun diye yazıyorum ki sırada siz varsınız, biz şanslıyız gebe kalabiliyoruz'u hatırlatmak istedim size...

Bu arada ben sizlere çok yazamıyorum, çünkü genellikle gebeliği düşünmemeye çalışıyorum, gebeliği en çok düşündüğüm zamanlar KK geçirdiğim zaman. Onun dışında kendimi çok kaptırmamaya çalışıyorum...
Hepiniz için dua ediyorum, Allah gönlünüze göre sağlıklı bebişler dünyaya getirmeyi nasip etsin diye...
Sağlıcakla kalın...:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

yaprakcım arkadasım sende gidiyon kimsecikler kalmaz burada .cimbom arkadsımız ykında gelir. ee iklimsu da pek giremiyor ...
sana sımdıden ıyı tatıller canım sana ıyıce dınlen bol bol yuz guneslen bıtanem...fırsatını bulursan gırersın ... öptüm sen çok

uglywife senin adına çok sevindim canım ne güzel kalp atışlarını da görebilmişsin. bizlere yazı yazıp moral olduğun için tşkler ederim sana. gelişmelerden haberdar edersin bizi .

arkadaşlar merhaba.öncelikle hamile arkadaşlara sağlıklı bebekler dünyaya getirmelerini diliyorum, hamile kalmak isteyenlere de (ben de dahil) en kısa zamanda hayırlı bir şekilde dileklerinin gerçekleşmesi için dua ediyorum.benim size bir sorum olacaktı,cevaplarsanız sevinirim. ben 1 temmuzda boş gebelik nedeniyle kürtaj olmak zorunda kaldım, 8 haftalık gebeliğim sonlandırıldı. kürtaj sonrası sadece bir gün kanamam oldu, sonra kesildi. doktorum normal olduğunu söyledi, sadece biraz pıhtı var onları da ilk adetinde atarsın dedi. bugün 30 gün oldu kürtajdan sonra , 2 gündür felaket bir sancı var bende.kramp şeklinde ara ara giriyor ama kanama falan olmadı daha. ağrı kesici içmeden duramıyorum.bu normal midir kürtaj sonrası ilk adette? bir de bu sancıları hafifletecek veya adetimi bir an önce getirebilecek bir şeyler tavsiye edebilirseniz sevinirim... herşey gönlünüzce olsun...

canım ilk önce geçmiş olsun. umarım sağlıklı bir sekilde hamilelik haberini duyarız.
Benimde 9 haftalıktı kalbi durduğu için kürtaj oldum ve 32. gün adet gördüm ilk 2 gün sadece kahve leke geldi ve feci senin gibi kramp ve ağrım vardi hatırladığımn kadarıyla. yani endişelenmeye gerek yok .kolay değil kürtaj sonrası adet görmek .ağrı kesici içebilirsin çok ağır şeyler olmamak kaydıyla .yine de bir dr ara sor .ama ağrılı geçmesi normal rahmin yeni yein toplanacak çünkü .

doktorum son kontrolde ilk adetimin ağrılı olacağını söylemişti ama ben bu kadar şidetli beklememiştim, bi de kanama olsa içim rahatlayacak ama yok işte çok teşekkürler ilgin için, sevgiler...

rica ederi canım nedemek
aklına takılan bişi olursa cekinmeden sor .daha adetin sökülmemiştir ondan kanaman az gelir.benimde 3. gün sökülmüştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…