- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #2.381
Sevgili arkadaşlarım hepinize merhaba...
canım inşallah önemsizdir bende öyle ümit ediyorum zaten tekrarlamadı kanama , senin adınada çok sevindim kalp atışlarını duymuşsun allahım o günleri banada nasip etsin
inşallah senin bulantıların ne durumda var mı ? ben sabahları kötü oluyorum sonra geçiyor
İlsu canım meraba görüşemiyoruz seni özledim canım ya pek denk gelmiyor ama aklım hep sende umarım iyisindir tatlım
Sevgili arkadaşlarım hepinize merhaba...
canım inşallah önemsizdir bende öyle ümit ediyorum zaten tekrarlamadı kanama , senin adınada çok sevindim kalp atışlarını duymuşsun allahım o günleri banada nasip etsin
inşallah senin bulantıların ne durumda var mı ? ben sabahları kötü oluyorum sonra geçiyor
İnşallah sen de göreceksin taı tıp tıp diye))
İklimsu, benim de çok hafif oluyor bulantılarım ama midem sürekli huzursuz. Ben de bastırsın mantığı ile habire birşeyler atıştırıp duruyorum. şimdiden 2 kilo aldım
Ama şikayet etmiyorum yine de çok şükür kusmam falan olmadı...
İnşallah sağlıklı ve rahat gebelik geçiririz hepimiz:CüvCüv:
merhaba bitanem , evet pek denk gelemiyoruz seninle ama olsun kalbimiz birlikte değil mi ?iyiyim ben güzelim hersey yolunda çokşükür. sen nasılsın bakalım ağrın sızın yktur umarım.bebişin şuan hızla gelişiyordur canım ya...6 haftalık olacaksın...
İnşallah sen de göreceksin taı tıp tıp diye))
İklimsu, benim de çok hafif oluyor bulantılarım ama midem sürekli huzursuz. Ben de bastırsın mantığı ile habire birşeyler atıştırıp duruyorum. şimdiden 2 kilo aldım
Ama şikayet etmiyorum yine de çok şükür kusmam falan olmadı...
İnşallah sağlıklı ve rahat gebelik geçiririz hepimiz:CüvCüv:
İnşallah canım hayırlısı ile kucağımıza alırız benimde midem huzursuz başım dönüyor pek yemek yiyemiyorum midem bulanıyor ama bir kaç hafa sonra herkes geçer diyor annem bakalım bende kusma yok sabahları sadece şiddetli siz kaç haftalık iken duydunuz kalp atışlarını canım
Kizlar günaydin... Benim içime korku düştü.. Anpicam ya.. Dr.3 ay korunun demişti bende korunmadim şimdi korkuyorum ya problmli bi gebelik daha geçirirsem diyesenağlama
Mayısta hamile olduğumu öğrenmiştim, 2 haziranda düşük oldu. Doktor korunmanıza gerek yok dedi. O zamandan beri 2. adetimi oldum eğer düşük kanamasını saymazsak. 4 Temmuzda ve dün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?