Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

selam kızlar ancak gelebildim. alışveriş yaptık tatil için. yemek falan yedim ve geldim.

uglywife canım bize çok büyük moral ve umut oldun. kalp atışlarını görmüş olman çok güzel. Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah. darısı bizlerin başına. canım daha sık gel ki bizlere hep böyle moral ol. gerçi ben bir süre yokum 1 hafta yada 10 gün kadar. ama gelince hep birlikte dertleşiriz yine kaldığımız yerden.

esos06 sana da çok geçmiş olsun canım ve Allah birdaha böyle acılar yaşatmaz inşallah. fırsat buldukça gelirsen ve bizlerle dertleşirsen seviniriz. ayrıca ilk adetin sancılı olması normal benim de öyle olmuştu rahim kendini toparlamaya çalışıyor buda biraz sancılı oluyor. neyse canım diğer adetlerinde düzelir endişelenme.

kızlar size birşey anlatacağım sabah anlatacaktım ama unuttum işte. hani şimdi benim adetim gecikti ya acaba % 1 gebelik ihtimali beni bulurmu falan diye dün konuşuyorduk ilsu ve dırım falan. ben bundan farkında olmadan etkilenmişim sanırım. gece rüyamda 2 kez gebelik testi yaptım çok umutsuz olarak ve ikisi de pozitif çıktı hatta inanamadım ve yanımda olanlarada gösteriyorum doğrumudur falan diye sonra da ama nasıl olur kistim vardı doktor olmaz demişti diyorum eşime falan. yani rüyada da olsa çift çizgiyi görmek çok güzeldi. Allah gerçeğini de nasip eder inşallah. sonra ben çok etkisinde kalmışım herhalde rüyanın ve sabah kalktım evde test aradım eskiden kalma varmış bir tane ve test yaptım ama maalesef negatif. zaten beklemiyordum ve üzülmedim ama rüyamdaki gibi bir mucize bekledim sanırım. testi de boşuna ziyan ettim. neyse yani böyle bir şey yaşadım ve sizinle paylaşmak istedim.

ben yarın giremeyebilirim. sizleri çok özleyeceğim. olaki tatilde pc ve net bulursam girip sizlere selam veririm. :1hug:

güzel arkadaşım yapraknil öncellikle tatilinin çok ama çok güzel geçmesini dilerim canım bol bol dinlen denize gir güneşlen benim yerimede canım eltinle anlaşıyorsan ne güzel oteller daha zor vallahi ev olması senin içinde iyi arada haber ver unutma bizi belki sen gelene kadar bende bebeğimin kalp atışlarını duyar burdan güzel haberler veririrm sizlere hayatım iyice dinlen ki dönüşte hamiş kalacakısn ve tüm kış evde olacaksın demi tatlım .
Rüyana gelincede canım emin ol en kısa zamanda gerçek olacak hiç umudunu kaybetme bende ilk bebeğimi kaybettiğimde hep öyle rüyalar görüyordum bak şimdi gerçek oldu anneler hisseder , demekki hamileliğin yakın canım inşallah gerçekten en kısa zamanda o testi yaparsın ve pozitif çıkar
Canım kendine çok iyi bak iyice dinlen iyi tatiller bizi habersizde bırakma öpüyorum seni

olsun yaprağım test yaptın enazından içindeki %1 likşüphenden kurtuldun. sanirim şuan gitmişsinizdir. bol bol eğlen bizim yerimizede denize gir bronzlas , esmer hatun ol .) 10 gün sonra artık tekrar toplasırız canım cimbomlu da gelir .İyi tatillerrrrrr güzelim

İlsu canım meraba görüşemiyoruz seni özledim canım ya pek denk gelmiyor ama aklım hep sende umarım iyisindir tatlım

merhaba bitanem , evet pek denk gelemiyoruz seninle ama olsun kalbimiz birlikte değil mi ?iyiyim ben güzelim hersey yolunda çokşükür. sen nasılsın bakalım ağrın sızın yktur umarım.bebişin şuan hızla gelişiyordur canım ya...6 haftalık olacaksın...

canım meraba evet kalplerimiz bir zaten bende iyiyim ağrım sızım falan yok biraz midem bulanıyor teyzesi yiğenin büyüyor bakalım birde kalp atışlarını duysak allahın izni ile seni çok öpüyorum kendine iyi bak canım :1hug:

günaydınnnn arkadaslar
iklimsucum şu sıralar tek ikimiz varız sanırım .yaprakla cimbomlu tatilde kulaç atmakla meşguller :))) sanirim haftaya falan toplasırız yeniden.
sen nasılsın güzelim mide bulantıların baslamış sanirim .buarada 6 hafta 1 günlük olmuşuz :buradan takip ediyorum hep.

Günaydın bayanlar!!! Biz ne yazık ki bu ayı da es geçmişiz. Ama ilginçtir hiç moralim bozulmadı bu sefer. İnşallah en kısa zamanda hepimiz hamile kalırız!!!

Mayısta hamile olduğumu öğrenmiştim, 2 haziranda düşük oldu. Doktor korunmanıza gerek yok dedi. O zamandan beri 2. adetimi oldum eğer düşük kanamasını saymazsak. 4 Temmuzda ve dün

Kizlar günaydin... Benim içime korku düştü.. Anpicam ya.. Dr.3 ay korunun demişti bende korunmadim şimdi korkuyorum ya problmli bi gebelik daha geçirirsem diyesenağlama

yok canım 1 adet dönemi vermişti benimde dr 9 haftalıktı üstelik benim düşüğüm .içini ferah tut yani .sorun olmas .

Mayısta hamile olduğumu öğrenmiştim, 2 haziranda düşük oldu. Doktor korunmanıza gerek yok dedi. O zamandan beri 2. adetimi oldum eğer düşük kanamasını saymazsak. 4 Temmuzda ve dün

daha yeni düşük olmuş senin canım. bak ne güzel adetlerini düzenli görüyorsun. inş en yakın zamanda olur seninde

Günaydin kizlar ben daha önce yazmiştim bende sizler gibi 7 haftalik iken bebişimden ayrilmak zorunda kaldim gelişmemişti kalbi atmiyordu
09.07.2008 de kürtaj oldum ben normalde 25-26 günde bir regle oludum ama hala gelen bir regle YOK sadece minik minik lekelenmelerim var acaba ne kadar daha beklemem lazim bide dr beni kontrole felan çağirmadi hiç ne yapsam bi şey söyleyin bana şu ara koruMALI ilişki oluyor ama reglem gelse artik korunmayacağim dr korunmaya gerek yok dedİ

merhaba kizlar ne var ne yok benim 2 aylik korunma sürem bitti ama icimde bi korku var korunmayi birakamiyorum gecen gunde hapi icmeyi unutmusum artik dedim o arada tam günü yakalarsa helal olsun istersin olmaz istemezsin olur insallah olur ama kanamasiz sorunsuz olur kurtajdan beri kanamam cok duzene girdi bir arkadasta eltisiyle beraber sorunlu hamilelik gecirmsilerdi kanamali filan ama simdi bebekleri cok iyi masallah bana FEMIBION adli bi vitamin önerdiler bu hafta alip baslamak istiyorum orda eczanenize doktorunuza birsorun derim burda receteyle satilmayan bi vitamin ama hamilelikte ihtiyac olan her turlu vitamine sahipmis bi denicem bakalim.Hepinize guzel haftalar diyliorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…