- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #2.401
arkadaslar bişi sorcam size. ben düşük yapalı 4 ay bitti 5. ayıma girdim .eşim bebek istemedigi için o korunuyordu. şimdi bu ay ikna ettim onu korunmuyacağız .ama benim bu ay yani yarın dişimi çektirmem lazım ki ozamanda 13. güne falan denk geliyor tam yumurtalama zamanı. eğer çocuk olurda hamile kalırsam bebeğe bir zararı olur mu bu dönemde içtiğim ağrı kesici ve dişimden ötürü vurunduğum morfinin .tam yumurtama dönemime denk geliyor anlıcanız.
elifcim,
kürtajdan sonra 4 ile 6 hafta arsaında adet görülüyor. Eğer 6 haftayı geçerde adet görmessen dr a gidersin. Ilac veriyorlar adet söktürücü. Bende 28 günde bir olurdum kürtajdan sonra ilk adetimi 32. Gün oldum.
Bak burada iklimsu arkadsımız var 2 veya 2,5 ay adet göremedi o sonra adet gördü ve hemen hamile kaldı şuan 6 haftalık hamile.
arkadaslar bişi sorcam size. ben düşük yapalı 4 ay bitti 5. ayıma girdim .eşim bebek istemedigi için o korunuyordu. şimdi bu ay ikna ettim onu korunmuyacağız .ama benim bu ay yani yarın dişimi çektirmem lazım ki ozamanda 13. güne falan denk geliyor tam yumurtalama zamanı. eğer çocuk olurda hamile kalırsam bebeğe bir zararı olur mu bu dönemde içtiğim ağrı kesici ve dişimden ötürü vurunduğum morfinin .tam yumurtama dönemime denk geliyor anlıcanız.
gözün aydın canım, kalp atışlarını da duyman çok güzel .kaç hftalık oldun şimdi
mrb arkadaşlar sabırsızım çok sevindim kalp atışlarını duymana allahım banada nasip etsin inşallah çok heycanlı bir bekleyiş var bizde de allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin
İlsu canım yumurtanın kalitesini düşürüyorsa o zman bekle 1 ay daha önemli olan eşini ikna etmen canım ben senden de çok umutluyum inşallah ilk ayda tutturacaksın Cimbomluda adet olmuştur şimdiye kadar geldiğinde çalışmalara başlar ooooooooooooooooooo bide yapraknil hep beraber süper olur
Bende varim bende hamiş olmak istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?