Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

elifcim,
kürtajdan sonra 4 ile 6 hafta arsaında adet görülüyor. Eğer 6 haftayı geçerde adet görmessen dr a gidersin. İlac veriyorlar adet söktürücü. Bende 28 günde bir olurdum kürtajdan sonra ilk adetimi 32. gün oldum.
bak burada iklimsu arkadsımız var 2 veya 2,5 ay adet göremedi o sonra adet gördü ve hemen hamile kaldı şuan 6 haftalık hamile.

arkadaslar bişi sorcam size. ben düşük yapalı 4 ay bitti 5. ayıma girdim .eşim bebek istemedigi için o korunuyordu. şimdi bu ay ikna ettim onu korunmuyacağız .ama benim bu ay yani yarın dişimi çektirmem lazım ki ozamanda 13. güne falan denk geliyor tam yumurtalama zamanı. eğer çocuk olurda hamile kalırsam bebeğe bir zararı olur mu bu dönemde içtiğim ağrı kesici ve dişimden ötürü vurunduğum morfinin .tam yumurtama dönemime denk geliyor anlıcanız.

Yani İlsucum elbette emin değilim ama şöyle düşünüyorum. Sen yumurtladıktan sonra embriyonun rahme yerleşmesi için 7 gün geçmesi gerekiyor. Ve embriyo rahme yerleşene kadar da embriyonun seninle herhangi bir kan bağlantısı olmuyo. Bu yüzden sorun olmaması gerekir diye düşünüyorum. Ama sen bi doktoruna da sor istersen

İstersen emin olmak için şöyle bişey yap. Ovulasyon testi kullanıp yumurtladığından emin olduktan sonra ilaçlarını al ve 7 gün içinde tedavini tamamlamaya çalış. Böyle ne yumurtayı etkilersin ne de embriyoyu

inşallah biran evvel biz de hamile kaliriz canim

arkadaslar doktorlar sitesinde bir dr a sordum diş çekimi ile ilgili olayı. gebeliği bir sonraki aya ertelersen daha iyi olur dedi .

yaprakcım ,iklimsu canım veeeee kralice hanım cimbomlu sizleri çok özledim yaaa .şu tatillerinizden dönseniz de sayfamız senlense..
diğer arkadaslar zaten eskisi kadar hiç girmiyior.
özlemde muşa gecince girmeye baslar.

canım çok sevindim eşini ikna etmene bildiğim kadarıyla zararı yok canım diş çekmenin yani bebeğe ilk adete kadar hiçbir şey zarar vermiyor o yüzden boş geçme bu ayı canım hem %25 olasılık var yani bir dene canım istersen,tatlım midm bulanıyor ama çok deil hafif yanıyor idare ediyorum bol bol dinleniyorum teyzesi yiğenin büyüyor inşallah bakalım haftaya p.tesi gideceğim bende çok özledim grubumuzu kızlar gelsin bi güzel güzel sohbetler ederiz benimde durumum netleşir

canım guzel bulantılar onlar hormonlar hcg yukseldıkce o bulantılar oluyor ışte.
evet canım ikna ettim ama önümüzdeki aya kaldı .tam yumurtlama zamanı bıtanem yumurta kalıtesını falan etkıleyebılıyormuş rıske atmak istemıyorum . hayırlısı artık.

canım geçmiş olsun Allah sağlıkla yeniden nasip eder inşallah anne olmayı

Herkese selam tatilde olan arkadaşlara da nasılsa dönünce okurlar..
Evet bayadır giremedim ama işte istanbul daydım ordan tatil falan derken baya oldu yani yeni geldim buraya evime..Bugün doktora gittim ilk defa ve bebişimi gördüm çok şükür kalp atışını duydum çok sevindim onu görünce anlatılmaz ya anca yaşanır eşimde bende çok mutluyuz Allah tamamına erdirir inşallah ben artık fazla giremiycem nete ama arada girip bakar kim hamiş diye merak ederim..
Neyse darısı isteyen herkezin başına hepinize hayırlı günler hoşçakalın:)))))))

mrb arkadaşlar sabırsızım çok sevindim kalp atışlarını duymana allahım banada nasip etsin inşallah çok heycanlı bir bekleyiş var bizde de allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin
İlsu canım yumurtanın kalitesini düşürüyorsa o zman bekle 1 ay daha önemli olan eşini ikna etmen canım ben senden de çok umutluyum inşallah ilk ayda tutturacaksın Cimbomluda adet olmuştur şimdiye kadar geldiğinde çalışmalara başlar ooooooooooooooooooo bide yapraknil hep beraber süper olur

bitanem şimdi dişciden geldim. çekim oldu. dişciye sordum. problem yaratmaz dedi .bebek henüz oluşmadığı için .tabiki kadım doğum uzmanları daha detaylı bilir bu konuyu .sadece ilk 3 ay yani adetin geciktiğinden itibaren 3 ay müdahele etmek sakıncalı dedi.
Evet canım ya bende çok merak ediyorum arkadaslarımızı naptılar acaba. cimbomlu baya uzun tatil yaptı kurtlarını dökmüştür sanirim sırnaşık şey yaprakcık naptı acaba , o da güzel geçiriyordur inş tatilini .
sen napıyosun baska canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…