- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #2.421
selam kızlar,
sabırsızım çok sevindim canım kaydirigubbakcemile5
benim 3 aylık bekleme süresi dolmak üzere ama ne yapacağım bilmiyorum. 3 düşük ikisi kürtaj bu böyle daha ne kadar devam edecek çok yıpratıcı. eşim istemese ben vazgeçmek üzereyim. :çok üzgünüm: 3 hamilelikte 10 kilo aldım. şimdi 6 kilo verdim ama sinirlerim yıprandı. ve bu rahim kaç kürtaja dayanacak fisfisfis eşim sadece istemeyi biliyor ondan sonra hem fiziği hem psikolojisi yıpranan sadece benim. hiç olmasa hadi neyse katlan ama bu yaştan sonra gününü gün etmeye bakmak varken. üstelik ben bir de felçli anneme bakıyorum ki çok zor hasta bakmak Allah kimsenin başına vermesin.
İlsu canım bak diş doktoru bile demiş bencede sakıncası yok yani sen bu ayı boş geçme canım zaten kesin olcak diye bişey yok 6/1 şans biliyorsun tatlım demi?
canım merhaba nasılsın?
dün hiç giremedim nete .basıma gelenleri sorma diş çekimiden sonra morfin etkisi gidince bir ağrı basladı gece hiç uyumadım. eşimi de uyutmadım. ateş içinde yandim birde. 39 dereceye çıktı ateşim. acil dr a gittik 37,5 a düştü ter attım falan. kan sayımı ve idrar tahlili yaptı mikrop veya iltihap mı var diye. kan değerlerim çok kötü çıktı .hi. normal değil. özellikle plt diye bir değer varmış kan ile ilgili o değerim çok düşükmüş .eğer bir kanaman olursa dedi durduramıyz okadar önemliymiş yani. işte bir test daha yaptırdık bu sabah. yarın aksam çıkacak sonucu alcam ona göre dr beni üniv. hastanesi hemotoloji bölümüne sevkedecek. nolur dua edin kötü bişi çıkmasın ... düşük sebebimde bu olabilirmiş ...neyse vardır her işte bi hayır..
:Saruboceq:selam kıslar kusura bakmayın uzun zamandır yazamıyorum,
maalum birsürü sorunla uğraşıyoruz,
1-eşime kene yapıştı doktor doktor gezdi,bişey çıkmadı,onun adına sevindim.
2-aramız düzeldi ama ben haala kırgınım,
3-ben serikliyim maalum yangında ismini öğrenmişsinizdir,halam karataşta oturuyordu herşeyi yandı,sürekli onun yanındaydık,yardım falan filan işte,
4-eşim sperm testi yaptırdı yine,sonuç çok fena,%100 hareketsiz sperm,gittikçe dibe batıyoruz,iğne kullanacak şubata kadar,iğneleride bulmak çok güç,getirteceğiz artık nerede bulursak,
5-eşimin kardeşi geldi istanbuldan,askere gidecek yarın kuran okutacaklar,biraz yoğunum anlayacağınız,
şu sperm testi sonucu bizi çok yıktı,günlerdir gizli gizli ağlıyorum,:Saruboceq:senağlama
neyse muştan öğretmen arkadaışm gelecek bu pazar,onunla moral bulacağım artık,
biraz gezeriz kafa dağıtırız....
ama bizmkinin %100 hareketsiz, sayı az,rengide sarı,yani herşey var,cnm eşinin sprem testi için üzülme yawww benim eşimin spermleri hem düşük hemde hareketsizdi yüzde 77 si
sonra amliyat oldu 2,5 ayda sprem sayısı arttı hareketsizliğide yüzde 56 geriledi
ama şimdi gittiğim doktor eşimin testinin yıkamalı olmadığını birde yıkamalı olaması gerektiğini söledi bende pko olduğu için yapacağı tedaviye karar verecekti
neyse yıkamalı test sonucu sayımız çok düşük çıkmış.ve hareketsiz şimdi bugün görüşmeye gidecez tüp bebeğe başlayacağızzz kısmetseee
ama bizmkinin %100 hareketsiz, sayı az,rengide sarı,yani herşey var,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?