Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

selam kızlar,
sabırsızım çok sevindim canım kaydirigubbakcemile5
benim 3 aylık bekleme süresi dolmak üzere ama ne yapacağım bilmiyorum. 3 düşük ikisi kürtaj bu böyle daha ne kadar devam edecek çok yıpratıcı. eşim istemese ben vazgeçmek üzereyim. :çok üzgünüm: 3 hamilelikte 10 kilo aldım. şimdi 6 kilo verdim ama sinirlerim yıprandı. ve bu rahim kaç kürtaja dayanacak fisfisfis eşim sadece istemeyi biliyor ondan sonra hem fiziği hem psikolojisi yıpranan sadece benim. hiç olmasa hadi neyse katlan ama bu yaştan sonra gününü gün etmeye bakmak varken. üstelik ben bir de felçli anneme bakıyorum ki çok zor hasta bakmak Allah kimsenin başına vermesin.

sayfayi birinci sayfaya tasiyim diye yaziyorum bende bi degisiklik yok sizden guzel haber alirsam sevinirim sabirsiz 8 haftlaikmi oldun hadi allah tamamina erdirsin.
nakkad cok zor olmus senin insallah en kisa zamanda hamile haberini aliriz . Yasada fazla takma kafani ))

canım çok üzüldüm ama 3 düşükten sonra araştırma yapıyorlar tüm testleri yapmadan tekrar hamile kalman pek doğru olmaz düşük nedenlerin araştırılsın öyle tekrar hamile kalırsın eşinlede konuş biraz daha anlayışlı olsun benim halam da 6 düşük yaptı ve doktor bir daha olursa ölür dedi ve tam 15 senedir bir daha denemediler önemli olan senin sağlığın ve piskolojin kadınların yıprandığı kadar erkekler yıpranmıyor bizim kadar duygusal deiller biz hem bedenen hem ruhen yıpranıyoruz sen kendini hazır hissetmeden sakın hamile kalma canım hem senin hem bebeğinin sağlığı için

İlsu canım bak diş doktoru bile demiş bencede sakıncası yok yani sen bu ayı boş geçme canım zaten kesin olcak diye bişey yok 6/1 şans biliyorsun tatlım demi?

İklimsu sağol canım. :1hug:
Şu taşınma işini halledeyim ondan sonra hemen marmariste, bir kadındoğum, bir diyetisyen, bir psikolog bulacağım yerimseniben
Kendine ve bebişine iyi bak. Görüsürüz.

İlsu canım bak diş doktoru bile demiş bencede sakıncası yok yani sen bu ayı boş geçme canım zaten kesin olcak diye bişey yok 6/1 şans biliyorsun tatlım demi?

canım merhaba nasılsın?
dün hiç giremedim nete .basıma gelenleri sorma diş çekimiden sonra morfin etkisi gidince bir ağrı basladı gece hiç uyumadım. eşimi de uyutmadım. ateş içinde yandim birde. 39 dereceye çıktı ateşim. acil dr a gittik 37,5 a düştü ter attım falan. kan sayımı ve idrar tahlili yaptı mikrop veya iltihap mı var diye. kan değerlerim çok kötü çıktı .hi. normal değil. özellikle plt diye bir değer varmış kan ile ilgili o değerim çok düşükmüş .eğer bir kanaman olursa dedi durduramıyz okadar önemliymiş yani. işte bir test daha yaptırdık bu sabah. yarın aksam çıkacak sonucu alcam ona göre dr beni üniv. hastanesi hemotoloji bölümüne sevkedecek. nolur dua edin kötü bişi çıkmasın ... düşük sebebimde bu olabilirmiş ...neyse vardır her işte bi hayır..

canım içini ferah tut ne olur bak önemli olan böyle bir problemin yeniden hamile kalmadan bulunması hemne stres yapma kan değerleri bazen böyle olabiliyor değişkenlik gösteriyor ben düşük yaptığımda doktor anlatmıştı ondan rahat ol tatlım tüm dualarım seninle güzel arkadaşım aslında ben yazacaktım baktım girmemişsin acaba ters giden bişey mi var diye sonra yoğunsundur diye yazmadım tatlım merak etme hiçbirşey çıkmayacak hem çıksa bile artık herşeyin tedavisi var biliyorsun tatlım sen çok bilgili bir kadınsın her konuda sıkma kendini benide haberdar et gelir gelmez yaz ben ara ara bakacağım canım arkadaşım
İlsu bu arda canım doktor u aradım c.tesi ye randevu verdi saat 13:00 de sende benim için dua et çok heycanlıyım allahım hepimiz için hayırlısını nasip etsin

ay canım 2 gün kalmış 7 haftalık oluyosun sanirim ozaman . hemen girip yaz bize gelişmeleri olur mu çok merak ediyorum.Güzel kalp atışlarını duyunca daha da güzel olacak ...
CAnım bakalım ne olcak yarın aksam alıcam sonuçları inş kötü bişi çıkmaz..
Buarada Cimbomlu baya kaldı tatilde dimi neredeyse 2 hafta oldu. Yaprakda pazartesi gibi döner..

gamyoncuiremsulaelaelaelaelaekaydirigubbakcemile5klava::

Son düzenleyen: Moderatör:
Hoşgeldin canim
çok büyük geçmiş olsun. Hem eşin hem teyzen için
aranizin düzelmesine de sevindim , kirginliğinda gçer zamanla
kiz 1 tane bile canli sperm yok mu demek o şimdi

:1ninca:kötükedihüso:lepi:-tatlicadiarzu-:CüvCüv:cokacimcoookhihoyyyt

iklimsu nasıl acaba sanırım lekelenmesi vardı,
daha önce yazmıştım ama net gitti,şimdi ii sanırım yazılanlardan bunu anlıyorum,
aman iii olsun onlar bizim umut ışığımız,tünelin diğer ucundaki nur,

Canim sanirim seninkinin sperminde bazen canli da olabiliyor. Yoksa hamile kalamazdin ki .. Inş subata kadar o canliyi yakalayabilirsiniz.
Iğnelerde ateş pahasi gercekten de..
Evet iklimsu şuan ii , yarin da kalp atişi için dr a gidicek inş .

[kafamçokkarıştıkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile5

cnm eşinin sprem testi için üzülme yawww benim eşimin spermleri hem düşük hemde hareketsizdi yüzde 77 si
sonra amliyat oldu 2,5 ayda sprem sayısı arttı hareketsizliğide yüzde 56 geriledi
ama şimdi gittiğim doktor eşimin testinin yıkamalı olmadığını birde yıkamalı olaması gerektiğini söledi bende pko olduğu için yapacağı tedaviye karar verecekti
neyse yıkamalı test sonucu sayımız çok düşük çıkmış.ve hareketsiz şimdi bugün görüşmeye gidecez tüp bebeğe başlayacağızzz kısmetseee

hihoyyyt cokacimcoook :CüvCüv: kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile5

ama bizmkinin %100 hareketsiz, sayı az,rengide sarı,yani herşey var,

İklimsu canım yarın doktordan inşallah güzel haberlerle dönersin benim yaşadığım mutluluğu sende yaşarsın kat be kat hemde sana tavsiyem hiç olumsuz birşey sakın düşünme ve heyecanını meleğini göreceksin diye düşünerek geçir hep, minik meleğini görmen dileğiyle bol şanslar:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…