Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

ben geldim bennnnnnn
aman yaa ne olmuş bu sayfaya böyle aman allahım
çok özledim sizi kızlar yaaa
kimse yok gerçi heralde burda ama

adaşım canım benim gülüm benim nazar mı değdi sana bitanem yaa ama çok şükür ki geride kaldı herşey ve c.tesine yoğunlaştık tüm sayfa dualarımız seninle biliyorsun sen zaten

özlem canım benim yaa öncelikle halana çok çok geçmiş olsun dehşet bi yangındı valla
ama eşine çok üzüldüm bi tanem yaa ne diyeyim ki sakın ümidini kaybetme sen hamiş kalabildim bu spermlerle ve yine de kalıcaksın kuşum

ilsu canım bu nerden çıktı şimdi yaaa
allah allah
aman bizi habersiz bırakma yeni okudum valla
ama her işte hayır vardır bak bu da iyice bi araştırılsın bakalım
artı eşini ikna ettiğine de çok sevindim

meltem ve çiğdem ablarlar da gelmiş hepsini kocaman öpüyorum

yaprakcım da tatilde oh oh dinlensin canım arkadaşım zor günler geçirdi o da

ben dün sabah geldim kızlar tatil çok güzel ilk günler eşimden dolayı gergin geçsede açık açık tüm sorunlarımızı konuşarak şimdilik hallettik gibi görünüyor o pazar günü döndü yani 3 gün ayrı geçirdik ben hafta sonu gelicektim ama süpriz yaptım ona da çrş gecesi otobüsle geldim acayip şok oldu ve sevindi ve bu yokluğumda değerimi anladığını söyledi yok biz ayrılamayız asla gibi laflar etti ama ben pek inanmadım görücez bakalım dedim

ben taitile gidiceğim c.tesi gewcesinin akşamında adet oldum kızlar tam 30.günde yani 2 gün yoğundu sonra kesildi bugün 14.günüm akıntım falan olmayınca yumurtlamadığımı sanıyordum ve bugün çalışmalara başlıcaktım geç adet olmuştum yaa ama bu sabah ısım 36.7 çıktı yani geç kalındı bu ay gerçi kistin gidip gitmediğini de bilmiyorum yaa adet olunca 3.günü gidicem bakıcaz artık ama hamilelik öncesi 13.günde yumurtluyordum ve 26.gün adet oluyordum sanırım yine düzene girdi yani inş.niye bilmiyorum ama kafam ve ruhum çok rahat kızlar tatilden olsa gerek çok takmıyorum ben artık bu ay olmazsa öbür ay öbürü olmazsa öbür ay tabi inş.değişmez bu ruh halim

ama sizleri çok özledim yaa çokkkkkkkkkkkkkkkkkk
işte benden haberler bu kadar

hoşgeldin sayfanın neşesi, bizde seni çok özledik. kaydirigubbakcemile3
ben yorgunum çok yorgunum evi topluyorum tek başıma canım çıktı kafamçokkarıştı, eşim ise marmariste fing atıyor.
yorgunluktan uyuyamıyorum hertarafım ağrıyor kızlar. marmarise gidincede yerleşirken canım çıkacak benneyaptımki

ilsu üzülme arkadaşım mutlaka tedavisi vardır bir düşüğe daha sebep olmadan tedavi olman senin için daha iyi olacak.
keşke bende sebebini bilsem de ona göre birşeyler yapabilsem. En kısa zamanda tedavi olur bebişine de kavuşursun inşallah. :Saruboceq:

Bir gün bebeklerimizin resimlerini burada yayınlar, çektiğimiz sıkıntıları unuturuz inşallah.

Hamile olan arkadaşlar da bize umut kaynağı oluyorlar. Hepinizi öptüm

canım sende hoşgeldin. buralardan ayrılma. sen ne yazarsan yaz ben çok gülüyorum acıklı da olsa. öyle komik yazıyorsun ki. kaynanana da aldırma canım boşver. bazı insanlar cahil gelir cahil giderler yapacak birşey yok canını sıktığına deymez.
bak ne güzel kilo vermişsin ben de 6 kilo verdim ama daha istediğim kiloya ulaşamadım

canım mrb bugün pek giremedim. canım halan için çok üzüldüm geçmiş olsun kaynanan için yazdıklarında çok komikkkkkkkkkkkkkkk kadın bir nete girse vallahi yanarsın ha sakın öğretme bu arada ben iyiyim canım yarın yani c.tesi gideceğim doktora yazarım öpüyorum seni bu arada ablamın şirketinde çalışan biri var onunda eşinin haraketsizdi spermleri ameliyat ile aldılar adamdan kadın tüp bebek yaptı yani bunların çaresi var hiç ağlama üzülme hemde iki kez tüp bebek yaptı sende yaparsın kesin kaydirigubbakcemile

çok teşekkür ederim sağol canım dualarınıza çok ihtiyacım var yarın dönüşte yazarım tekrar

Adaşım hoş geldin tatlinin güzel geçmesine çok sevindim sana söylemiştim bu tatil sana iyi gelecek diye annede sevinmiştir yanında olmana bizdende selam söylemişsindir.canım ya benimde ateşimin en yüksek olduğu günde oldu yani bence yumurtan yeni çatlıyordur durmak yok yola devam bu ayı boş geçirme derim hem stresinde yok bu ay yani çalışmalara başla

sayfamızın neşesi cimbomlu hoşgeldin bitanem ...
artık bol bol muhabbet edip dertleşiriz yine kaldığımız yerden.

canım artık tıp öyle geliştiki gerçekten de herşeyin bir tedavisi var .
sende tasınıyosun sanirim Allah yardımcın olsun çok zor ve yorucuuuu.

ilsu merhaba cnm daha doğrusu günaydın nasılsın geldinmi medıcalparka ben tedaviye başlıyorum
yaprakcığım tatilemi gitti yok sayfada

günaydın canım , nasılsın?
bugun fatihteki medical parka gidiyorum 3 hafta öncesinden randevu almıştım.bakalım eğer memnun kalmassam senin dedğin dr a giderim ama seninki tüp bebek uzmanı sanirim muayene olabilirmiyim ki ?
yaprak izinde canım sanirim pazartesiye falan döner

canım nezaman baslıyorsun tedaviye çok sevindim haberdar edersin bizi

cnm bizim sonuçlara göre mikroenjeksiyon tedavisine başlıyoruz benim tüp bebek uzmanı cnm doktorum ....işte dün gittik doktora maliyetini öğrendik malesefki sskdan yararlanamıyoruz mikro tedavisinde çünki rapor almamız lazım ....onun içinde 3 aşılama isityoru devlet bir rahim filmi yani kısaca eşim uğraşmak istemiyor birsenede dünya paramız gitti...dedi...bunada verelim olursa olur olmazsa olmaz dedi....

dün ilk kanlarımızı verdik tahlillerimizi yaptırdı doktor daha sonra 3 kutu antibiyotik verdi ilk yarısını ben şimdi içeceiğim diğer yarısını eşim içecek cnmm bölelikle başlamış olduk bende bugün tatile gidiyorumm bu hafta olmayacam geldiğimdede direk tedaviye başlayacazz

canım sen simdi ne heyecanlısındır ya...çok sevindim gerçekten de .aşılamada sans çok yüksek değil zaten , tüp bebekte daha yüksek. inş ilk denemede de tutar ne güzel ya..
Siz nereye gidiyorsunuz tatile ?

canım sen simdi ne heyecanlısındır ya...çok sevindim gerçekten de .aşılamada sans çok yüksek değil zaten , tüp bebekte daha yüksek. inş ilk denemede de tutar ne güzel ya..
Siz nereye gidiyorsunuz tatile ?

ayy cnm cvp yazamadım kusura bakma aslında heycanlıyım dersen evet heycanlı ve şaşkınım cnm .....maddi boyutu bizi korkutuyor ama eşim kredi çekecek bankadan başka olasılığı yok ve eşim hemen olsun istiyor cnm ..inş.ilk denemede pozitif olur rabbim boşa çıkarmaz emeklarmızı:Saruboceq:

cnm ben izmit kerpeye gidiyorum halamın yazlığı var annem kardeşim ben olacaz
eşim izin alamadı senelik iznini kullanamadı yaniii

olsun canım enazından sen dinlenirsin ailenle geçirirsin .hem eşler uzaklasınca daha iyi geliyormuş dilek öle dedi :))) ya canım genelde tüp bebek ilk denemede tutan çok kişi var inş onlardan birisi de sen olursun.

merhaba kızlar benimde başımdan geçti boş gebelik kürtajla alındı doktor 2 ay sonra deneyebilirsiniz tekrar dedi annem ananem ve eski hatunlar çok kızdı en az 6-8 ay geçmeden toplamaz kendini vücüdun doktora bakma diye ben doktoru dinledim 2 ay sonra denedim ve 7 haftalık herşey normalken düştü bebek doktor da sanırım vücudun kendini toparlamamış 1-1,5 sene bekle dedi. Çünkü a'dan Z'ye hertürlü test yapıldı ve temiz çıktı. anlıyacağın 2 ay arayla büyük 2 deprosyın yaşadım.sana tavsiyem biraz süreyi uzat benim gibi dneme tahtası olma. şimdi üzerinden 1,5 sene geçti ve 4 aylık hamileyim allaha şükür. allah herkeze nasip etsin tamamına erdirsin inşallah.

berincim hoşgeldin canım
ayy çok üzüldüm canım yaa ne diyebilirim ki
allah bu sefer kucağına almayı nasip etsin inş.
ben o yazıyı ne yazdım bilmiyorum ama üzerinden nerdeyse 5 ay geçicek ve ben daha çalışmalara bile başlayamadım adet olamadım kist oluştu falan filan yani ben ne yazık ki çok kolay hamile kalabilen biri değilim yaşın gereği o kadar bekleme lüksüm de yok ne yazık ki
ama yaşadıklarını paylaştığın için ve iyiliğini istediğin için çok teşekkür ederim arkadaşım

ilsu dr a gidicek iklimsu dr a gidicek
ee yaprak tatilde
çiğdem ablamı yine kaçırmışım
özlemcim zaten muamma
ee ben yalnızım yani şimdi di mi
ama canım arkadaşlarım dr dan iyi haberlerle gelmesini bekliyorum 4 gözle
aman beni merakda bırakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…