Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

yaa bi gelemediniz yaaa
ben çıkmak zorundayım
nasıl beklicem ki p.tesiyi ben yaaaaa
aşkolsun sizeeee
neyse hepinize iyi hafta sonları kocaman öpüldünüz güzeller

nerdesin adaşımmmmmmmmmmmmmmmmm
ilsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu heyyyyyyyyyyyyyy
sesimi duyan yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

mrb canım ben yeni geldim doktordan hiçbir problem yok dedi doktor kalp atışlarını duyduk çok sevindim ve heycanlandım allahıma şükürler olsun herşey yolunda hepinize tek tek teşekkürler dualarınız ve iyi dilekleriniz için çok saolun allahım hepinize en kısa zamanda bu mutluluğu yaşatsın inşallah

arkadaslar merhaba dr a gittim anlatıyım .
yaram küçük bir yara değilmiş büyümüş .smear testi yaptılar. dr gebeliğe engel değil dedi .hamile kalmanı tavsiye ederim dedi. ilac ve fitil verdi yine. ona göre 1 adet dönemi tekrar geçtikten sonra yani ekim gibi yine bir sorun yasamassak korunmayacağız .kızlar buarada 3 cm sağ yumurtalığımda kist varmış .sanirim her iki tarafta yumurta oluştu çünkü ben yumurtlamıştım. büyük ihtimalle adetinle atarsın dedi bakalım. kistli grubu olduk burada yaprak ben dilek :))))

canım arkadasım nasıl mutlu oldum yaaaaaa yuppiiiiiiii:)
kocaman olmuştur annesi şimdi o.
tatlım bak bu sefer zaten senn için hep iyi seyler düşünüyodum içime kötü hiçbişi doğmamıştı. inş hep böyle güzel gidecek .

arkadaşlar herkese merhaba, kürtajımdan sonra 38 gün geçti, sancılarım hafifledi ama hala kanamam yok napcam ben ya 1-2 gün daha bekleyip doktora mı gitsem acaba?

Gözün aydın canım çok sevindim kaydirigubbakcemile2 umarım sorunsuz geçer herşey benim bulantılarım çok oluyor o biraz zorluyor o kadar yoksa halimden memnunumkaydirigubbakcemile3 peki kaç haftalıksın canım sen aramızda fazla bi zaman yok sanırım:1hug:

meraba arkadaslar bende gecen eylul ayında dış gebelik gecırdım ıgne ıle tedavı oldum ama bu hafta salı gunu rahım fılmı cektırdım ve tupumun kapalı oldugunu ogrendım yanı bebek şansım otomatıkman yarıya ındı moralım cok bozuk aranızda benzer durumda olan varmı

canım çok teşekkür ederim bitanem allahın izni ile bu sfer gerçekten problem yok doktorda gayet iyi dedi teyzesi minicik daha 3 hafta sonra tekrara gideceğim o zman kocaman olur .
Canım çok önemli bişeyinin olmadığına sevindim zaten yara tedavi edilmezse büyür tahriş artıkça önemli olan tedaviye cevap vermesi halamda da vardı yaktırdı sonra hamile kaldı şimdi oğlu 7 yaşında sende tedavi bitir bitirmez hemen başla çalışmalara şakkıdı

canım 3 hafta sonra cağırdı yain ozamanda daha büyük olcak. şu senin takvimiinden bende takip ediyorum bugün 7 haftalık olmuş .. bir sorun olsaydı zaten dr söylerdi terslik olduğunda bi işekilde kendini belli ediyor güzelim.
canım dr donduralım veya yaktıralım demedi çünkü senin hiç cocuğu yok dedi. bu ilaclardan sonra korunmassınız dedi. ama dondurmassak veya yakmassak daha büyümez mi yara ondan biras endişe ettim.

bu sefer gözlerim sevinçden doldu
çok ama çok süper yaaaaaaaaaaaa
canımın içi aman bitanem kendine çok çok iyi bakıyorsun ona göre
duaların taa kalbime işliyor güzel kız yaa

güzeller güzeli yaranın gebeliğe engel olmaması çok güzel bitanem
ilaçlarını saati saatine içiyorsun
ve yaprak sen ben yani kistliler 1 ay kadar sonra çalışmalara start veriyoruz
sakın haa önüne engeller çıkıyor diye düşünme esranın ve dileğimin açtığı yoldan ilerlicez hepimiz

sayfamızın gülleri güzelleri nerdesiniz saat 10 u geçiyor yaa
hepinizie kocaman günaydınlar ve güzel haftalar güzel arkadaşlarım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…