- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #2.461
nerdesin adaşımmmmmmmmmmmmmmmmm
ilsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu heyyyyyyyyyyyyyy
sesimi duyan yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
mrb canım ben yeni geldim doktordan hiçbir problem yok dedi doktor kalp atışlarını duyduk çok sevindim ve heycanlandım allahıma şükürler olsun herşey yolunda hepinize tek tek teşekkürler dualarınız ve iyi dilekleriniz için çok saolun allahım hepinize en kısa zamanda bu mutluluğu yaşatsın inşallah
benımle ılgılenen kimse yokmu
canım arkadasım nasıl mutlu oldum yaaaaaa yuppiiiiiiii:)
kocaman olmuştur annesi şimdi o.
tatlım bak bu sefer zaten senn için hep iyi seyler düşünüyodum içime kötü hiçbişi doğmamıştı. inş hep böyle güzel gidecek .
mrb canım ben yeni geldim doktordan hiçbir problem yok dedi doktor kalp atışlarını duyduk çok sevindim ve heycanlandım allahıma şükürler olsun herşey yolunda hepinize tek tek teşekkürler dualarınız ve iyi dilekleriniz için çok saolun allahım hepinize en kısa zamanda bu mutluluğu yaşatsın inşallah
arkadaslar merhaba dr a gittim anlatıyım .
yaram küçük bir yara değilmiş büyümüş .smear testi yaptılar. dr gebeliğe engel değil dedi .hamile kalmanı tavsiye ederim dedi. ilac ve fitil verdi yine. ona göre 1 adet dönemi tekrar geçtikten sonra yani ekim gibi yine bir sorun yasamassak korunmayacağız .kızlar buarada 3 cm sağ yumurtalığımda kist varmış .sanirim her iki tarafta yumurta oluştu çünkü ben yumurtlamıştım. büyük ihtimalle adetinle atarsın dedi bakalım. kistli grubu olduk burada yaprak ben dilek :))))
Cimbomlu gittinmiii................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?