- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #2.481
hoşgeldinnnnnn yaprakcım. bende seni bgn bekliyordum artık özledik yani güzelim
cok sevindim tatilinin güzel geçtiğine ve adet oluşuna.
bitanem benim yaram büyümüş biras ama dr engel değil dedi,yakma taraftarı değil yani .hamile kal dedi. ama sağ yumurtalığımda 3 cm lik yumurtalık kisti varmış .onun için 1 ay daha erteliyoruz. ekim ayında bir aksilik çıkmassa artık baslarız.
Ya kızlar ben size bişey danışmak istiyorum. Şimdi benim düşük yaptığım hamileliğim ilk denemede olmuştu. Düşükten sonra kanamalarım bitmek üzereyken 1 kere kontrole gittim onda da doktor baktı rahmin küçülmüş bi sorun kalmamış çalışmalara devam dedi. Ondan sonra 2 ay bebek gelmedi, 3. ayı denicez şimdi. Burdan okuduğum kadarıyla 3 ay olmamasının her ikimizde de hiçbir sorun olmasa dahi normal olduğunu biliyorum ama eşim bu ay da olmazsa doktora gidelim demeye başladı. Hatta geçen gün onun bilgisayarından bişeylere bakıyodum, bi de ne göreyim spermiogram araştırması yapmış internetten. Doktoruma telefonla danıştık, 1 kere hamile kaldın hiçbi teste, kontrole ihtiyaç yok çalışmalara devam dedi. Ama düşükten sonra hiçbir kan tahlili kontrol falan yapmaması normal mi sizce? Yani eşim haklı olabilir mi? Gitsek mi acaba bi doktora daha? Siz ne diyosunuz?
canım benim bence endişelenmene hiç gerke yok eğer adetin düzenliyse adetlerin eskisi gibiyse bence yumurtlama gününü tutturamıyor olabilirsiniz panik yapmana hiç gerek yok bence güzelim
sen bankacı mısın eğer öyleyse hangi bankadasın
annemde banka emeklisi kardeşim ve kuzenlerimde bankacı benim
İşte ben de öyle düşünüyorum ama eşimin morali bozuldu herhalde. Doktorum 6 ayı tamamlarsanız ve olmazsa yumurta takibine başlarız diyo. Ama bence bizde yumurta takibine gerek yok çünkü ben yumurtladığımı hissedebiliyorum. O yüzden ovulasyon testi falan da almıyorum. Yumurtladığımı hissettikten tam 14 gün sonra da hastalanıyorum. Hatta geçen sefer akşam 8-9 gibi hissetmiştim yumurtladığımı, 14 gün sonra akşam 8:30 gibi tuvalete gittim başlamıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?