Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

arkadaslara da anlatıyım da onlarına haberi olsun bitanem.
cumartesi günü dr a kontrol için gittim, çıkışta eşim aradı beni şu şu arkadaslrımla şileye gideceğiz dedi. benimde zaten canım çok sıkkındı asla olamaz dedim bensiz .birde gece kalacaksınız yani asllaaa dedim. o da ben sana söyledim gidiyorum dedi.eve geldim işte esyalarını alıp yola çıkmışlar .cok tartıştık telde hatırlamıyorum ama çok ağır konuşmuşum. tel etti sürekli aksam hiçbirine cvp vermedim. hatta o an sinirle evden gidip uzaklasmayı bile düşündüm . sonra pazartesi günü iş bası geldi aklıma:)) neyse pazar saat 6 gibi geldi eve .konuşmuyoruz şuan. sadece bana şunu söyledi bugun msn den tek pişman olduğum şey şileye giderken seni görmeden gitmem oldu dedi. böyle yani arkadaslar.

İlsucum bence çok sıkma canını. Elbette haklısın sinirlenmekte ama bi de şu açıdan düşün, hepimizin aradabir arkadaşlarımızla geçireceğimiz kendimize ait zamana ihtiyacı olur. Onun da öyle bir dönemi olmuş demekki. Yani bunu alışkanlık haline getirmediyse, ilk defa böyle bişey yaptıysa, çok sık kavga eden bi çift değilseniz çok büyütme derim ben. Hem bak yarın öbürgün sen de arkadaşlarınla bir yere gitmek istersen sen bana izin vermemiştin diyemesin. Yani şimdiye kadar naz yapman iyi olmuş, burnu sürtünsün biraz :jeyyar: ama daha da fazla uzatma bence, olucak bebişini düşün :CüvCüv:

sağol canım güzel yorumun için. yok fazla kavga eden bir cift değiliz ama çok dokundu bana ne biliyim. şu stresli dönemde zaten.

handecim cnm hoşgeldin beni tatilim beklediğimden verimli geçti diyelim kısaca
sen nasılsın iyi misin fıstık

bide ilsucum hande inanılmaz güzel söylemiş deminden beri ayrı şeyi söylemeye çalışıyorum biliyorsun bende çok gergindim ve bir kaç gün eşimden uzak ailemle olmak istemiştim yani bu biras psikolojik bitanem ve inan bana çok normal handenin de dediği gibi alışkanlık haline getirip getirmemesi önemli ki bence hatasını anlamıştır sen kaprisini tabi ki de sonuna kadar yap ama bir yere kadar açık kapı mutlakal bırak erkeklerin üstüne çok gidilmiyor maalesef

herkese selam. ben geldim. tatil bitti maalesef. ama çok güzel geçti. çok iyi geldi.hepinizi çok özledim kızlar.
cimbomum da gelmiş tatilden. canım benim dinlenmişsin yazılarından belli. adetini de olmuşsun.
iklimsu canım bebişinin kalp atışlarını duymuşsun inan çok sevindim. darısı başımıza inşallah.
ilsucum geçmiş olsun canım rahatsızlanmışsın. inşallah şu an iyisindir. artık korunmayı bırak sende canım. inşallah çok beklemeden hamile kalırsın sende.
aysima canım size de geçmiş olsun. halan için üzüldüm inşallah yakın zamanda toparlanır. eşinin sperm tahlil sonucuna da üzüldüm canım inşallah yükselir. bak sayısı artmış hareketlilik de artar inşallah. biz de çok uzun zamandır yaptırmadık sperm tahlili ama yaptırmamız lazım. bir süredir keçiboynuzunu da ihmal ettik. tekrar içirmem lazım.

kızlar ben ayın 2 sinde tatile gitmiştim biliyorsunuz. dün gece döndük. tatil dönüşü bir sürü iş güç. dün geceden beri 3-4 makina çamaşır yıkadım daha da var. ev çok tozlanmış biraz silip süpürdüm toz aldım ancak oturdum bilgisayar başına. umarım buralardasınızdır.
2 ağustosta düğün vardı, biz düğünden sonra gittik tatile o gün lekelenme oldu. adetimin 35. günüydü. ben kistten dolayı daha da gecikecek diye düşündüm. ama ertesi gün kanama arttı. biz zaten tatile eltimlerle gittik. bursaya 40-50 km mesafeye. o yüzden pzt günü doktora geldim. şu 2. gittiğim erkek doktora gittik yine. kanda hormon testi yapıldı. ultrasonla kiste baktı kist patlamış kan pıhtısı olmuş adetle atarsın bitmiş dedi yani. tahlil sonuçlarımı alamadım yalnız o gün akşama doğru çıkacaktı bizde geri döndük tatile. bu haftada doktor izindeymiş. ayın 18 i pzt gününe randevu verdiler o zamandan dönecekmiş doktor. tahlil sonuçlarını bilmiyorum inşallah iyi çıkmıştır. doktor olmadığı içinde gidip almadım. problem varsa da çaresine bakacağız artık. gerekirse aşılama falan yaptırırım. bu ay kendi haline bıraktık bakalım. doktor bana senin pko çok ileri seviyede değil dedi. yumurtalıklarım çok büyümemiş. şeker ilacına devam et dedi. bu doktor çok moral veriyor. inşallah en kısa zamanda hamile kalırım da bu doktorla devam ederim. işte böyle kızlar. bende haberler bu kadar. çok uzun yazdım ama sizleri özlediğim için herşeyi anlatmak istedim.

hoşgeldinnnnnn yaprakcım. bende seni bgn bekliyordum artık özledik yani güzelim
cok sevindim tatilinin güzel geçtiğine ve adet oluşuna.
bitanem benim yaram büyümüş biras ama dr engel değil dedi,yakma taraftarı değil yani .hamile kal dedi. ama sağ yumurtalığımda 3 cm lik yumurtalık kisti varmış .onun için 1 ay daha erteliyoruz. ekim ayında bir aksilik çıkmassa artık baslarız.

hoşbulduk canım. evet tatil çok güzeldi. bana kalsa daha dönmezdim ama eşim bugün işe başladı o yüzden mecburen döndük.

canım o kisti çok takma benimki de 3 cm likti. 1 adetle attım. doktor gayet normal her kadında arada bir olabilir böyle kistler dedi. ben şu hormon testlerimi merak ediyorum aslında ama doktor izinde olduğu için 1 hafta daha bekleyeceğim. inşallah sonuçlar iyidir ve bebek yapmaya engel bir sorun yoktur. kadınların sorunları hiç bitmiyor canım ya. hele benim gibi bebek için geç kaldıysa doğal olarak çıkıyor sorunlar ama Allah çözümsüz sorunlar vermesin. gerisi bir şekilde halledilir inşallah.

Ya kızlar ben size bişey danışmak istiyorum. Şimdi benim düşük yaptığım hamileliğim ilk denemede olmuştu. Düşükten sonra kanamalarım bitmek üzereyken 1 kere kontrole gittim onda da doktor baktı rahmin küçülmüş bi sorun kalmamış çalışmalara devam dedi. Ondan sonra 2 ay bebek gelmedi, 3. ayı denicez şimdi. Burdan okuduğum kadarıyla 3 ay olmamasının her ikimizde de hiçbir sorun olmasa dahi normal olduğunu biliyorum ama eşim bu ay da olmazsa doktora gidelim demeye başladı. Hatta geçen gün onun bilgisayarından bişeylere bakıyodum, bi de ne göreyim spermiogram araştırması yapmış internetten. Doktoruma telefonla danıştık, 1 kere hamile kaldın hiçbi teste, kontrole ihtiyaç yok çalışmalara devam dedi. Ama düşükten sonra hiçbir kan tahlili kontrol falan yapmaması normal mi sizce? Yani eşim haklı olabilir mi? Gitsek mi acaba bi doktora daha? Siz ne diyosunuz?

yaprakcımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldin yawrus yaaaaaaaaaaaaaaaa
maşallah maşallah bomba gibi dönmüşsün bitanesi
tatilinin güzel geçtiğine de çok geçikmeden adet olduğuna da ve ve ve en önemli kistinin gitmesine çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim
yaaa hoşgeldin arkadaşım yaaa
aramıza hoş geldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım benim bence endişelenmene hiç gerke yok eğer adetin düzenliyse adetlerin eskisi gibiyse bence yumurtlama gününü tutturamıyor olabilirsiniz panik yapmana hiç gerek yok bence güzelim
sen bankacı mısın eğer öyleyse hangi bankadasın
annemde banka emeklisi kardeşim ve kuzenlerimde bankacı benim

:teytey:
arkadaşım nakkad sizi çok övdü dayanamadım geldim :dance: bende hamile kalmaya çalışıyorum ilk denemem 5. ayda erken doğum sebebiyle hüsranla neticelendi. rahimde miyom olduğu için dedi doktorum ve ameliyat oldum. şimdi bekleme sürem doldu ve 5 aydır hamile kalmaya açlışıyorum olmuyor :1no2: buay ovulasyon testi aldım çalışmalara başladım. sizin tecrübelerinizden yararlanmak isterim. dr.um kafana takma yılbaşına kadar diyor ama ben hemen :CüvCüv: istiyorum.

İşte ben de öyle düşünüyorum ama eşimin morali bozuldu herhalde. Doktorum 6 ayı tamamlarsanız ve olmazsa yumurta takibine başlarız diyo. Ama bence bizde yumurta takibine gerek yok çünkü ben yumurtladığımı hissedebiliyorum. O yüzden ovulasyon testi falan da almıyorum. Yumurtladığımı hissettikten tam 14 gün sonra da hastalanıyorum. Hatta geçen sefer akşam 8-9 gibi hissetmiştim yumurtladığımı, 14 gün sonra akşam 8:30 gibi tuvalete gittim başlamıştı.

mrb herkese arkadaşlar ben pek fazla giremiyorum nete biliyorsunuz doktorum günde en fazla yarım saat için izin veriyor ilk 3 ay için zaten mide bulantısı baş dönmesinden kafamı kaldıramıyorum sürekli uyku hali falan ben progestan alıyorum günde 6 adet ondan da çom halsizim doktorum 5 hafta daha dayan keseceğiz dedi ama bünyemde zayıf sanırım 50 kilodan 48 e düşmüşüm yemele pek aram yok sizide strese soktum kızlar sizi çok özledim

handecim tabi ki her kadında aynı olmuyor ama bi formulu var mı acaba
nasıl hissediyorsun yaaa

İlsu canım eşler arasında böyle ufak tefek problemlerler olur fazla büyütme bak adaöm ne güzel konuşmuş seni görmediği için üzülmüş bazen erkekler arkadaşları ile görüşüp rahatlıyorlar anlayışla karşılamak lazım bide onların bizim kadar anlayışlı olmasını beklmek pek doğru deil canım arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…