Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

Adaşım seni çok özledim adet olmana çok sevindim bak herşey yoluna giriyor senin dualarını ta içimde hissediyorum ve çok ihtiyacım var bende senin için çok dua ediyorum güzel arkadaşım

Yapraknil canım hoşgeldin tatlinin iyi geçmesine çok sevindim bak edetinide olmuşun kistinde gitmiş canım umarım herşey gönlünce olur ve olacak kendine iyi bak

HOŞGELDİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
bak bundan sürekli aramızdasın ona göre
çok üzücü şeyler yaşamışsın gerçekten yaaa
ama neyseki geride kalmış
şimdi sayfanın meraklısı olarak erken doğom sebebiyle demişsin ilk bebeğini doğuma yakınken mi kaybettin ve miyom daha önce farkedilememişmiydi ayy ne kötü yaa
bu arada benim adım dilek 33 yaşındayım ilk gebeliğim 7 ay sonra oldu ama ne yazık ki boş gebelik nedeniyle nisan başında kürtaj olmak zorunda kaldım dr lara göre hemen hamile kalabilirmişim ama gerçi bi arkadaş hemen ilk adetinden sonra kaldı ve şu an hamile ama ben geç adet oldum kist falan oluştu bi sürü sorun işte şimdi adet olmayı bekliyorum ki kistin durumuna bakılacak ve izlenecek yol saptanacak heralde yani
senin adın sevda mı canım yaşın kaç yoksa sende benim gibi sınırdamısın
ve tekrar tekrar aramıza hoşgeldin
ama sayfamızda umutsuzluğa asla yer yok onu bilesin

canım benim hoşbulduk. uzun zaman oldu senle görüşmeyeli. çok özlemişim seni ve diğer arkadaşları. canım herşeye rağmen tatil insana çok iyi geliyor, rahatlatıyor. ben sende de bunu hissettim.
evet canım kistim gitmiş. tatilden sırf bu yüzden gelip gittim. ayrıca hormon testleri de yaptırdım ama doktor izinliymiş. pzt gidicem tekrar. bu ay öyle kendi haline bıraktım bakalım.

canım sen neler yaptın tatilde. denize girebildin mi? eğlendinmi. eşinde gelmiş tatile. çok güzel olmuş. keşke daha kalsaydın sen. benim eşimin izni olsaydı bizde kalırdık ama o bugün işe başladı. ama olsun bu kadarı da yetti. bizim kaldığımız yere deniz biraz uzaktı sadece 2 gün denize gittik. genelde sitenin havuzuna girdik. zaten ben ilk 4-5 gün giremedim adet olduğum için sadece güneşlendim. sonra girdim. havuza girerken biraz tereddüt ettim enfeksiyon, mantar vs den ama çok da sıcak dayanamayıp atladım valla. bilmiyorum artık inşallah bir şey olmaz. bakalım haftaya belki yine muayne eder doktor.

Adaşım seni çok özledim adet olmana çok sevindim bak herşey yoluna giriyor senin dualarını ta içimde hissediyorum ve çok ihtiyacım var bende senin için çok dua ediyorum güzel arkadaşım

bende seni çok özledim çok seviyorum en özel en güzel anne adayım benim
delimisin hep dilimde dualarımdasın

Yapraknil canım hoşgeldin tatlinin iyi geçmesine çok sevindim bak edetinide olmuşun kistinde gitmiş canım umarım herşey gönlünce olur ve olacak kendine iyi bak

canım benim hoşbulduk. evet tatil güzeldi gerçekten, hiç dönmek istemedim ama mecburen döndük eşim işe başladı.

bebişin kalp atışlarını görmüşsünüz canım çok çok sevindim. inşallah bu sefer herşey yolunda gidecek ve bebeğini kucağına almak nasip olacak. darısı bizlerin başına inşallah.
evet canım kistim gitmiş doğum kontrol hapına gerek kalmadı. haftaya kontrolüm var tahlil sonuçlarını göstericem doktora. inşallah onlarda iyidir ve ekstra tedavilere gerek kalmaz.

bu arada yeni arkadaşlar katılmış aramıza.

handecik ve sevdanu sizlerde hoşgeldiniz aramıza kızlar. burada hepimiz bir şekilde acı tecrübeler yaşadık ve hepimizin beklentisi ortak hamile kalmak ve sağlıklı ve hayırlı birer evlat sahibi olmak. mücadelemiz hep bu yönde. 3 arkadaşımız hamile kaldı bile. inşallah sıra bizlere de gelecek.

canım ya evet çok uzun zaman oldu valla görüşmeyeli bende seni çok özledim bitanem benim evet benimde tatilim çok güzeldi ilk 2 gün adet yüzünden bende denize giremedim ama sonrasında bol bol girdim güneşlendim eşimle de ilk 2 gün gergindik biliyorsun ama sonraki gün bi konuşma yapmışım görüceksin baya bi etkili oldu valla şimdilik iyi gidiyor bakalım artık zaman gösterecek ama ist ve bulunduğumuz ortamdan uzaklaşmak inan ki süper bi şey sonra o bana 1 hafta daha kal dedi teyzemler gelicekti yaa çok sevindim ben tabi o pazar günü döndü işte görümcemlerle ben se dayanamadım ve çrş gecesi atladım otobüse geldim prş.8 de ist daydım resmen şoka girdi hiç beklemeiyordu ve çok şaşırdı bu 3 günde ben teyzemlerle hoş hoş günler geçirdim o da bu 3 günde değerimi onun jestine bende jest yaparak karşılık verdim(erken gelerek) tabi herşeyi zaman gösterecek
bitanesi kistin gittiğine çok sevindim ve kendim içinde umutlandım gerçi benim ki o kadar küçük değildi ama belki gitmiştir haa
bu arada inş.hormon tahlillerinde güzel çıkacaktır bitanem pko nun da çok ileri safhasında olmaması olağanüstü güzel
bak herşey yoluna giriyor sanırım
güzel günler yakındır güzelim benim

canım benim üzerimizde ayların getirdiği yorgunluk ve geçirdiğimiz kötü günlerin etkisi vardı. o yüzden tatil bunlardan uzaklaşmak için iyi bir fırsat. eşin de hatalarını anlamıştır artık ve seni birdaha üzeceğini sanmıyorum. etkili bir konuşma yaptığına inanıyorum sende bu yetenek fazlasıyla var. jest yapmanda ayrıca güzel olmuş. insan uzak kalınca birbirinin kıymetini daha iyi anlıyor.

canım bence senin de kistin gitmiştir gidip bir muayne olsana. için rahat olur hem. senin kistin büyüktü ama üzerinden uzun zaman geçti canım ya çok küçülmüştür yada adetlerinle atmışsındır sen onu.

canım bu sonradan gittiğim doktor bana iyi geldi bilmiyorum hamile kalabilirmiyim ama adam çok kibar ve acayip moral veriyor. hep ağzından olumlu şeyler çıkıyor ve olumsuz durumlarda bile olumluya çeviriyor. hamile kalırsam da yine bu doktora gitmek isterim. acayip hastası var, çok yoğun ama kesinlikle baştan savma muayne etmiyor. o gün randevusuz gittim ve randevulu hastaları olduğu için mecburen 2 saat kadar bekledim. sonra tahlil yaptırdık ama saat 4 te çıkacak dediler tatilden geldiğimiz için tahlil sonuçlarını bekleyemedim. bu haftada doktor izinliymiş işte. 1 hafta bekleyeceğim artık. inşallah iyi çıkar da beklemeye razıyım. hayatımız beklemekle geçiyor. inşallah daha fazla beklemeden hamile kalırız.

canım sen bu ay çalışmalara başlıyorsun değilmi? ateşini ölçüyormusun. yumurtlama dönemindesin sen sanırım. benim de bugün 10. günüm. haftasonuna doğru çalışmalara başlarım herhalde. inşallah yumurta oluşur. ovulasyon testi yaparım yine. pkodan dolayı her ay düzenli yumurta oluşmuyor ya oluşursa tutar belki belli mi olur. ay ne güzel olur bu ay ikimizde hamile kalsak dimi arkadaşım ya.

Yaprakcim bence hormonal birşeyin olduğunu sanmiyorum. Nedenine glenice vucut bir şekilde ortaya çikartiyor onu muhakkak. Killanma, kilo artişi v.s. Gibi . Güzel sonuçlarla bize haber vereceksin. Inş yumurtanda güzel oluşur ve mutlu ani yaşarsin.

yaprakcım canım gelince doktora gidicektim ama ne yazık ki benim dr da izinliymiş onun için adetin 3.günü gidicem zaten bugün 17.günümdeyim bitanem yani ısımı tam ölçemedim tatil sebebiyle aslında çok da ölçmek istemedim biras uzaklaşmak da istedim valla yalan değil ama geçen ay 30.günde adet olduğum için ve akıntı da gelmeyince rahattım(eskiden 26günde adet oluyordum 13.gün yumurtluyordum) 14.gün ısımı ölçtüm 36.7 çıktı yani ya yumurtlamadım ya da erken yumurtladım artık bilemiyorum ama bu ay gitti yani anlıyacağın ama keşke ikimiz içinde süpriz olsa değil mi ama az kaldı gülüm yaa b en hissediyorum sanki hafifledim de eskisi kadar panik ve strestli değilim ben yani şimdilik tabi

canım inşallah öyledir. bende pko olduğu için hormonlar sapıtabiliyor bazen. birşey varsa da çaresine bakacağız artık. korkunun ecele faydası yok. o yüzden bekleyip göreceğim artık. kilo artışı bende de oluyor canım ama 1 yıldır dikkat ediyorum kiloma. şeker ilacı da iştahı kesiyor biraz. ama tatilde kaçırdım yine eltim yüzünden. kadın sabahın köründe kalkıp hamur yoğuruyor. kahvaltıda hemen her sabah patates kızartması börek çörek yedik. kesin kilo almışımdır tartılmaya korkuyorum. birde bana sen hiç birşey yemiyorsun diyor. o kendisi çok zayıf 53 kilo ama çok da yiyor. ben o kadar yesem obes olurum. ama kimisinin bünyesi yakıyor işte. pko da kilo almak ters tepki yapıyor o yüzden kilo almamam ve spor yapmam lazım.

kızlar sitede sorun var sanırım. yazdıklarımı bir türlü gönderemiyorum. tekrar tekrar deniyorum bu sefer de aynı yazı 3 kez gelmiş silmek zorunda kaldım. o yüzden nokta nokta oldu yani aklınıza birşey gelmesin.

yaprakcım iyi ki geldin yaa
bak sayfa toparlandı
bi de özlem tam olarak gelse
ohh süper valla
çiğdem ve meltem ablalar da eskisi gibi katılmıyorlar artık
gerçi çiğdemcim canım ev taşıyor canım yaa onun mazereti var yani

yaprakcım bitanem biz çıkıyoruz maalesef yarın görüşürüz artık bitanem
artık erkende geliyorum mağazaya haberin olsun
kocaman öpüyorum seni
iyi akşamlar güzel kız

canım sağol ya. sen olmayınca da sayfa çok sönüktü. ilsu ile ben biraz toparlamaya çalıştık ama senin gibi olmuyor. iklimsunun da leke şeklinde kanaması oldu o dönemde o da çok katılamadı bize biraz endişeliydi. neyse ki kalp atışlarını duydu da o da biz de rahatladık. evet canım aysima da gelse sayfa daha bir canlanacak. az kaldı ama 20 gün sonra falan muşa gidecekti o. o da gelsin de şenlenelim biraz. canım sen yine de boş geçme bugünleri iyi değerlendir belli olmaz bu işler. şu an doktorların izin zamanı ama 1 hafta 10 gün içinde dönerler. ama bence senin kist gitmiştir canım adetini de normal oldun sanırım bu ay. ben de ısı falan ölçmüyorum boşver biraz rahat bırakalım. olacağı varsa olur zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…