- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #2.501
:teytey:
arkadaşım nakkad sizi çok övdü dayanamadım geldim :dance: bende hamile kalmaya çalışıyorum ilk denemem 5. ayda erken doğum sebebiyle hüsranla neticelendi. rahimde miyom olduğu için dedi doktorum ve ameliyat oldum. şimdi bekleme sürem doldu ve 5 aydır hamile kalmaya açlışıyorum olmuyor :1no2: buay ovulasyon testi aldım çalışmalara başladım. sizin tecrübelerinizden yararlanmak isterim. dr.um kafana takma yılbaşına kadar diyor ama ben hemen :CüvCüv: istiyorum.
yaprakcımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldin yawrus yaaaaaaaaaaaaaaaa
maşallah maşallah bomba gibi dönmüşsün bitanesi
tatilinin güzel geçtiğine de çok geçikmeden adet olduğuna da ve ve ve en önemli kistinin gitmesine çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim
yaaa hoşgeldin arkadaşım yaaa
aramıza hoş geldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Adaşım seni çok özledim adet olmana çok sevindim bak herşey yoluna giriyor senin dualarını ta içimde hissediyorum ve çok ihtiyacım var bende senin için çok dua ediyorum güzel arkadaşım
Yapraknil canım hoşgeldin tatlinin iyi geçmesine çok sevindim bak edetinide olmuşun kistinde gitmiş canım umarım herşey gönlünce olur ve olacak kendine iyi bak
canım benim hoşbulduk. uzun zaman oldu senle görüşmeyeli. çok özlemişim seni ve diğer arkadaşları. canım herşeye rağmen tatil insana çok iyi geliyor, rahatlatıyor. ben sende de bunu hissettim.
evet canım kistim gitmiş. tatilden sırf bu yüzden gelip gittim. ayrıca hormon testleri de yaptırdım ama doktor izinliymiş. pzt gidicem tekrar. bu ay öyle kendi haline bıraktım bakalım.
canım sen neler yaptın tatilde. denize girebildin mi? eğlendinmi. eşinde gelmiş tatile. çok güzel olmuş. keşke daha kalsaydın sen. benim eşimin izni olsaydı bizde kalırdık ama o bugün işe başladı. ama olsun bu kadarı da yetti. bizim kaldığımız yere deniz biraz uzaktı sadece 2 gün denize gittik. genelde sitenin havuzuna girdik. zaten ben ilk 4-5 gün giremedim adet olduğum için sadece güneşlendim. sonra girdim. havuza girerken biraz tereddüt ettim enfeksiyon, mantar vs den ama çok da sıcak dayanamayıp atladım valla. bilmiyorum artık inşallah bir şey olmaz. bakalım haftaya belki yine muayne eder doktor.
İlsu canım eşler arasında böyle ufak tefek problemlerler olur fazla büyütme bak adaöm ne güzel konuşmuş seni görmediği için üzülmüş bazen erkekler arkadaşları ile görüşüp rahatlıyorlar anlayışla karşılamak lazım bide onların bizim kadar anlayışlı olmasını beklmek pek doğru deil canım arkadaşım[/QUOT
canım akradasım sen iyisin ya çok seviniyoruz. bebeğinde büyüyor hızla ... yorumun için tşkler güzelim .cimbomlun çok destek oldu bu konuda bana Alalh razı olsun. burada dertlerimizi paylasıp rahatlıyorus vallahi
canım ya evet çok uzun zaman oldu valla görüşmeyeli bende seni çok özledim bitanem benim evet benimde tatilim çok güzeldi ilk 2 gün adet yüzünden bende denize giremedim ama sonrasında bol bol girdim güneşlendim eşimle de ilk 2 gün gergindik biliyorsun ama sonraki gün bi konuşma yapmışım görüceksin baya bi etkili oldu valla şimdilik iyi gidiyor bakalım artık zaman gösterecek ama ist ve bulunduğumuz ortamdan uzaklaşmak inan ki süper bi şey sonra o bana 1 hafta daha kal dedi teyzemler gelicekti yaa çok sevindim ben tabi o pazar günü döndü işte görümcemlerle ben se dayanamadım ve çrş gecesi atladım otobüse geldim prş.8 de ist daydım resmen şoka girdi hiç beklemeiyordu ve çok şaşırdı bu 3 günde ben teyzemlerle hoş hoş günler geçirdim o da bu 3 günde değerimi onun jestine bende jest yaparak karşılık verdim(erken gelerek) tabi herşeyi zaman gösterecek
bitanesi kistin gittiğine çok sevindim ve kendim içinde umutlandım gerçi benim ki o kadar küçük değildi ama belki gitmiştir haa
bu arada inş.hormon tahlillerinde güzel çıkacaktır bitanem pko nun da çok ileri safhasında olmaması olağanüstü güzel
bak herşey yoluna giriyor sanırım
güzel günler yakındır güzelim benim
İlsu canım eşler arasında böyle ufak tefek problemlerler olur fazla büyütme bak adaöm ne güzel konuşmuş seni görmediği için üzülmüş bazen erkekler arkadaşları ile görüşüp rahatlıyorlar anlayışla karşılamak lazım bide onların bizim kadar anlayışlı olmasını beklmek pek doğru deil canım arkadaşım[/QUOT
canım akradasım sen iyisin ya çok seviniyoruz. bebeğinde büyüyor hızla ... yorumun için tşkler güzelim .cimbomlun çok destek oldu bu konuda bana Alalh razı olsun. burada dertlerimizi paylasıp rahatlıyorus vallahi
delimisin dosttuz biz yaaa
hem de kötü gün dosttu aşkolsun
eminim ki yani şey benim başıma gelse sen ve diğer herkes aynı şeyi yapar
işte ben bu güveni bu desteği bu dostluğu bu samimiyeti seviyorum yaa
Yaprakcim bence hormonal birşeyin olduğunu sanmiyorum. Nedenine glenice vucut bir şekilde ortaya çikartiyor onu muhakkak. Killanma, kilo artişi v.s. Gibi . Güzel sonuçlarla bize haber vereceksin. Inş yumurtanda güzel oluşur ve mutlu ani yaşarsin.
yaprakcım iyi ki geldin yaa
bak sayfa toparlandı
bi de özlem tam olarak gelse
ohh süper valla
çiğdem ve meltem ablalar da eskisi gibi katılmıyorlar artık
gerçi çiğdemcim canım ev taşıyor canım yaa onun mazereti var yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?