Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

yaprakcım bitanem biz çıkıyoruz maalesef yarın görüşürüz artık bitanem
artık erkende geliyorum mağazaya haberin olsun
kocaman öpüyorum seni
iyi akşamlar güzel kız

tamam canım iyi akşamlar. bugün sitenin azizliğne uğradık. çok yazışamadık. yarın umarım erken girebilirim. tatil sonrası işler biriktiği için bugün de erken giremedim. neyse canım yarın görüşürüz.

canım arkadaşlarım,
evi toparladım artık. hihoyyyt şimdi kocaelindeki en iyi arkadaşımla, sürekli birlikte olmaya çalışıyoruz. onu da buraya üye yaptırdım "sevdanu" taşındıktan sonra onunla da artık buradan görüsebileceğiz ve msn den tabii. kocaelindeki son 4 - 5 günüm. cumadan sonra ne zaman taşınacağım tam olarak belli olacak. veda turları yapıyorum anlayacağınız. Artık çay, kahve, muhabbet ile geçiyor günler.
evin içi gibi kafam da çok karışık sizleri takip edemedim. şu taşınma işi bitip yerleşme işide bitince boool boool buralarda olacağım.
taşındığım yerde tanıdığım hiç kimse yok. orada arkadaşlarım sizler olacaksınız. Zaten sizleri ve dostluğunuzu çok seviyorum. iyi ki varsınız hepinizi öptüm. a.s.

burdayızzzzzzzzzzz hhhhhhhu günaydın herkeze umarım herşey yolunda gider artık herkez mutlu olsun bebişini sağlıklıca kucağına alsın ,hamiş olduğunu öğrensin, herşey yolunda gittsin , kırmızılar gelmesin, düşük tehlikesi olmasın, bebişlerin kalbi küt küt atsın yuppiyyyyyyyy

nakkadcığım inş gideceğin yerde de mutlu huzurlu olursun canım.

teşekkür ederim canım. inşallah.
burdaki evimden pek memnun değildim. şimdi yeni gelin gibi yeni evime cici bici şeyler alıyorum çok hevesle taşınacağım. aslen istanbul'luyum 5 seneye yakın kocaelinde yaşadım. şimdi en az 3 sene marmaristeymişiz. Eşim astsubay yaaa dolanıp duruyoruz kaydirigubbakcemile

günaydın kızlar ne haber. sayfada yine pek hareket yok bu sabah. cimbomum beni erken çağırdı ama kendisi yok. bende geç kaldım şimdi beni fırçalayacak diyordum ki gelmemiş. neyse o da tatil dönüşü işleri toparlıyor sanırım.

ilsucum sen nasılsın hayatım. iklimsuda gelmemiş. mide bulantıları artmıştır şimdi onun. bebek geliştikçe bulantılarda artıyordur herhalde. aman ikisi de sağlıklı olsun da önemli olan bu.

nakkad kolay gelsin canım. ev taşımak zordur. toparlanmak ayrı dert, yerleşmek ayrı. ama güzel bir yere gidiyorsun. orada pek kış olmuyormuş. marmaranın soğuğu olmaz. kışın rahat edersin. ekime kadar da denize giriliyor diye biliyorum. inşallah senin için de herşey yoluna girer.

serdi güzel dileklerin için bende sana çok teşekkür ediyorum. inşallah artık sıkıntılar biter.

günaydın canım .iyiyim hayatım sende ne var ne yoık. haklısın tatil dönüşü çamasır temizlik derken baya zaman harcıyorsun. benimde öyle olmuştu. özellikle camasır ve ütü :))
ben şimdi adetimin 4. günü gidicem kist için hadi gitti diyelim bu kist ya öbür ayda oluşursa korkuyorum ya .

yok canım öyle düşünme. senin dediğin gibi olsa kimse hamile kalamaz. her ay olan şeyler değil bunlar. benim bu son gittiğim doktor her kadında ara sıra olabilir dedi. gerçekten de ben de geçen yıl yine temmuz ayında olmuştu. o zaman 1 adetle de atamamıştım. doğum kontrol hapı kullanmak zorunda kalmıştım sonra geçti. bak bu sefer ilk adetimle gitti. yani normal dedi doktor. endişe edilecek birşey değil dedi. eski doktorum karamsar bir tablo çiziyordu ama bu adam çok moral veriyor. bu çok önemli bir şey aslında. bakalım pzt gidince ne diyecek. inşallah yine güzel birşeyler söyler.

kaydirigubbakcemile3 canım sıcak merhabana teşekkürler. adım sevda 39 yaşındayım. evet kötü günlerdi geçti. zor atlattım psikolok falan çok üzülmüştüm bebeğimi kaybettiğim için. sen üzülme ama ilk gebeliklerde sorunlar yaşanıyor ikincide önlemini mutlaka al ne olur
benim mıyom larım vardı önemsemedim herkez miyomla doğum yapıyor dedim ama bende öyle olmadı. miyomlar büyüdü ve çoğaldı bebeye yer kalmadı sonunda erken doğum. yani canım bir sorun varsa mutlaka hallet ve öyle hamile kal acele etme kist düşükten sonra bir arkadaşımdada olmuştu ama sorun olmadı kayboldu kendi kendine ama ihmal etme dr git ve sorunsuz olduğunda hamile kal yaşını sorun etme bana bak:1no2: 37 yaşım da evlendim şimdi çocuk diye uğraşıyorum. bu ay oluvasyon testi aldım bakalım işe yarıcakmı hepimiz için hayırlısı seni çok öpüyorum yazıimak üzerea.s.

dr cok önemli yaprakcım. tatlıdilli güler yüzlü ve motive edici olmaları gerek ki bizlerde strese girmeyelim . meidcalparktan bende çok memnun kaldım.

dr cok önemli yaprakcım. tatlıdilli güler yüzlü ve motive edici olmaları gerek ki bizlerde strese girmeyelim . meidcalparktan bende çok memnun kaldım.

evet canım medical parkı ben de çok beğeniyorum. inşallah Allah kısmet ederse doğumumu da orada yapmak isterim. doktor da çok önemli. türkiyenin bir numaralı doktoru olsun isterse ama moral bozduktan hastaya stres yaptırdıktan sonra bir anlamı yok. doktor kesinlikle hastayı rahatlatmalı. ama tabi bir sorun varsa bunu da söylemeli. boş yere oyalamamalı da. çok zor ya dört dörtlük doktor bulabilecekmiyim acaba. bu doktor çok iyi ama benim gibi problemli birisi için ne dereceye kadar faydalı olur bilemiyorum. zaman gösterecek.

canım son gittiğim dr işte ben sormadan kendisi anlattı detaylıca soru sormak için pek konu olmadı. bende öyle istiyordum acıkcası. inş bende ona devam etmek istiyorum.

canım son gittiğim dr işte ben sormadan kendisi anlattı detaylıca soru sormak için pek konu olmadı. bende öyle istiyordum acıkcası. inş bende ona devam etmek istiyorum.

ay çok sevindim canım. iyi o zaman sen de o doktora devam et. senin sorunların geçici zaten. benim gibi köklü bir sorunun yok o yüzden doktor değiştirmene gerek kalmaz herhalde ama ben bilmiyorum gerekirse infertilite ve riskli gebeliklerde uzman bir doktora da gitmek istiyorum. aşılama ve tüp bebek yapan. bursada isim yapmış birkaç doktor var bakalım duruma göre onlara da gidebilirim.

geldim geldim
burdayım
nasılsınız canlarım
ben hafifden girp oluyorum galiba onun için sabah uyanamadım geç geldim
yaprakcım canım yaa ben sana kızabilirmiyim hiç yaa
ilsu canımın içi sen nasılsın

Selam kızlaaaaaar! Ya bi türlü giremedim siteye kaç gündür. Cimbomcum kusura bakma canım haliyle senin soruna da cevap verememişim. Yumurtlama sancısını sağdan yumurtluyosam sağ tarafımda solda yumurtluyosam sol tarafımda kısa süreli (maksimum 1 dakika) ama çok keskin bir ağrı olarak hissediyorum. Ben eskiden bunu iltahap falan oldu o yüzden oluyo zannediyodum ama bi doktor bana bi kaç sene önce bu yumurtlama sancısıdır demişti, ondan sonra dikkat ettim gerçekten de yumurtlamamın olması gereken günlerde oluyo

ay sorma dilekcim ya sanırım ben de grip oluyorum. Sabahtan beri burnum çok tıkalı. Hatta sanırım dün geceden beri tıkalı çünkü dün gece rüyamda aradabir oksijen maskesi ile nefes alıyodum :uhm:

ay canım dikkat et kendine bu havalar fena derecede carpıyor .. vitamin al limon suyu iç .. işe yarar onlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…