Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

canım benim hoş geldin. geçmiş olsun hayatım, dikkat et kendine. klima çarpıyor galiba seni. ateşin falan mı var. eğer öyleyse yumurtlama ile alakalı da olabilir o hafif ateş ve kırıklık. soğuk birşey yiyip içme, üşütme kendini.

canım sabah erken gel demiştin ya dün, ben de geç kaldığım için öyle dedim yani espri yaptım sadece. bana kızamayacağını biliyorum. beni seversin bilirim, ben de seni çok seviyorum. 2 haftadır gözümde tüttün zaten :1hug:

handecik sana da geçmiş olsun canım. yazın klimalar ve soğuk içecekler de buna sebep olabiliyor. dikkat etmek lazım. ilsucuğumun dediği gibi vitaminli şeyler alın. limon suyu, bitki çayları için bol bol meyve yiyin.

sana kızabilirmiyim hiç dedim ama geri alıyorum bu sözümü

köklü sorun mu?klava:
infertilite mi?klava:
riskli gebelik mi?klava:
aşılama mı?klava:
tüp bebek mi?klava:

sana kızabilirmiyim hiç dedim ama geri alıyorum bu sözümü

köklü sorun mu?klava:
infertilite mi?klava:
riskli gebelik mi?klava:
aşılama mı?klava:
tüp bebek mi?klava:

ay sen çok tatlısın ya, çok güldürdün beni valla. :1hug:
döv hayatım vur oklavayı hatta ben de vurayım kendime klava: hakediyorum ben bunu. ama ben pko luyum canım biliyorsun. o yüzden doğru düzgün yumurtlama olmuyor ya o yüzden dediydim yani. hani bu işlerin uzmanı biri olsa daha çabuklaşır belki demek istemiştim. biraz sabırsızım canım maalesef. biran önce olsun istiyorum vakit kaybetmeyeyim diyorum da Allah ne zaman kısmet ettiyse o zaman olacak tabi, bizler mücadele edeceğiz doktorlar da aracı olacak sadece.

yaşadıkların çok acı sevdacım ama çok şükür ki geride kaldı
dr um kistin önemli olmadığını ve adetle atabileceğimi söylemiştir inş. da öyledir ama ben gitmiştir diye hayal ediyorum sende benim gibi geç evlenenlerdensin demek ama bunları duyunca bana çok umut oluyor valla çiğdem abla iyi ki seni de buraya yönlendirmiş
aramıza hoş geldin sefa getirdin bol bol görüşürüz artık burda ki herkes o kadar tatlı ki
sende zamanla anlarsın zaten kocaman öpüyorum seni

çok hoşsunuz kızlar ya güldürdünüz beni , özelilkle cimbomcum son yazısı hehe.

ay evet canım ya cimbomum havasında yine. tatil çok yaramış ona. bu konularda Allah vergisi bir yeteneği var hatunun. hem düşündürüyor hem de güldürüyor. çok şeker çok, bombom şekeri o, kaymaklı dondurma :icecream:

handecim kocaman merhabalar sana da
kusura bakmak ne demek aşkolsun fıatık yaa
bu arada yumurtlama anını bilebilmen inanılmaz büyük şans ne mutlu sana keşke bizde anlayabilsek ama benim adet zamanı bile en ufak ağrım olmaz çok şükür

bi de sana hangi bankada açalıştığını sormuştum ama ve halen çalışıyor musun

tatlıyım di mi kız ben
yaa canlarımsınız yaa
sizde çok şeker sizin çokkkk
biz artık bundan sonra hep gülücez inş.
çok hakettik çünkü bunu

tatlıyım di mi kız ben
yaa canlarımsınız yaa
sizde çok şeker sizin çokkkk
biz artık bundan sonra hep gülücez inş.
çok hakettik çünkü bunu

tatlı da lafmı, bal, kaymak, zaten tatilden döndün çikolata gibisindir sen şimdi.
inşallah bundan sonra seninde benim de. hepimizin yüzü güler hayatım. çok üzüldük çünkü. artık sıkıntılar biter inşallah.

Valla yapraknil senin durumunu bilemiyorum ama ben şahsen artık pcos'lu olmanın kötü bişey olduğuna inanmıyorum. Bende pcos yok, hatta başka hiçbirşey de yok, doktorun söylediğine göre sapasağlammışım ama gördüğün üzere düşük yaptım, aranızdayım ve halen hamile kalamadım. Ama bu süre için ileri seviye pcos'lu iki arkadaşım da beklemedikleri anda hamile kaldılar. Hatta bi tanesinin tuz biber olsun diye hipotiroidi vardı bi de üstüne. Yani herşey sende bitiyo canım. Olacağına inan yeter!!!! a.s

Cimbomcum kısa bi dönem girdim ama bana göre olmadığına karar verip çıktım canım. Çalışmıorum artık, çalışmayı da pek düşünmüyorum bundan sonra. Evimin kadını çocuğumun anası olacak inşallah!!! :roflol:

Yaprakcım bu arada umarım faydası olur; bu arkadaşlarımdan biri bi ay boyunca bol bol adaçayı içti ve o ay hamile kaldı. Bi dene istersen, zararı olmaz herhalde

evet canım sen de haklısın pko lu olup hamile kalan çok kişi var ben de 1 kez hamile kaldım ama sonuna kadar götüremedim maalesef.
canım sen de hamile kalırsın yakında merak etme. düşükten sonra rahmin kendini toparlaması zaman alıyor, bizler biraz sabırsızız galiba. sabredersek inşallah bizlerin de bebekleri olur. moralimizi yüksek tutmamız ve inanmamız lazım haklısın.

Yaprakcım bu arada umarım faydası olur; bu arkadaşlarımdan biri bi ay boyunca bol bol adaçayı içti ve o ay hamile kaldı. Bi dene istersen, zararı olmaz herhalde

evet canım adaçayı, hayıt suyu bunları kısa zaman kullandım ama faydasını görmedim. hatta adaçayı yüksek miktarda östrojen içerdiği için pko lu olanların içmemesi gerek falan diye okumuştum bir yerde sonra bıraktım. zaten yazın bu tip şeyler de içilmiyor.

Hatta bak sana negatif değil de pozitif düşünmen için bir sebep daha: Bir pcos'lu olarak ikizinin olma ihtimali bizlere göre daha yüksek! Bi bakarsın bi kız bi erkek ikizin olur bi anda! kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile

ay inşallah canım. sağlıklı olsun da tek veya ikiz farketmez. kucağımıza almak nasip olsun.

kızlar yardım ya azönce wc ye gittim camasırımda bir damla pembe kan vardı. peceteyle sildim yine acık renk geldi .ne oluyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…