- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #2.541
geldim geldim
burdayım
nasılsınız canlarım
ben hafifden girp oluyorum galiba onun için sabah uyanamadım geç geldim
yaprakcım canım yaa ben sana kızabilirmiyim hiç yaa
ilsu canımın içi sen nasılsın
ay çok sevindim canım. iyi o zaman sen de o doktora devam et. senin sorunların geçici zaten. benim gibi köklü bir sorunun yok o yüzden doktor değiştirmene gerek kalmaz herhalde ama ben bilmiyorum gerekirse infertilite ve riskli gebeliklerde uzman bir doktora da gitmek istiyorum. aşılama ve tüp bebek yapan. bursada isim yapmış birkaç doktor var bakalım duruma göre onlara da gidebilirim.
sana kızabilirmiyim hiç dedim ama geri alıyorum bu sözümü
köklü sorun mu?klava:
infertilite mi?klava:
riskli gebelik mi?klava:
aşılama mı?klava:
tüp bebek mi?klava:
kaydirigubbakcemile3 canım sıcak merhabana teşekkürler. adım sevda 39 yaşındayım. evet kötü günlerdi geçti. zor atlattım psikolok falan çok üzülmüştüm bebeğimi kaybettiğim için. sen üzülme ama ilk gebeliklerde sorunlar yaşanıyor ikincide önlemini mutlaka al ne olur
benim mıyom larım vardı önemsemedim herkez miyomla doğum yapıyor dedim ama bende öyle olmadı. miyomlar büyüdü ve çoğaldı bebeye yer kalmadı sonunda erken doğum. yani canım bir sorun varsa mutlaka hallet ve öyle hamile kal acele etme kist düşükten sonra bir arkadaşımdada olmuştu ama sorun olmadı kayboldu kendi kendine ama ihmal etme dr git ve sorunsuz olduğunda hamile kal yaşını sorun etme bana bak:1no2: 37 yaşım da evlendim şimdi çocuk diye uğraşıyorum. bu ay oluvasyon testi aldım bakalım işe yarıcakmı hepimiz için hayırlısı seni çok öpüyorum yazıimak üzerea.s.
çok hoşsunuz kızlar ya güldürdünüz beni , özelilkle cimbomcum son yazısı hehe.
Selam kızlaaaaaar! Ya bi türlü giremedim siteye kaç gündür. Cimbomcum kusura bakma canım haliyle senin soruna da cevap verememişim. Yumurtlama sancısını sağdan yumurtluyosam sağ tarafımda solda yumurtluyosam sol tarafımda kısa süreli (maksimum 1 dakika) ama çok keskin bir ağrı olarak hissediyorum. Ben eskiden bunu iltahap falan oldu o yüzden oluyo zannediyodum ama bi doktor bana bi kaç sene önce bu yumurtlama sancısıdır demişti, ondan sonra dikkat ettim gerçekten de yumurtlamamın olması gereken günlerde oluyo
çok hoşsunuz kızlar ya güldürdünüz beni , özelilkle cimbomcum son yazısı hehe.
ay evet canım ya cimbomum havasında yine. tatil çok yaramış ona. bu konularda Allah vergisi bir yeteneği var hatunun. hem düşündürüyor hem de güldürüyor. çok şeker çok, bombom şekeri o, kaymaklı dondurma :icecream:
hoş hatunlarız tabi kızım ne sandın yaasen de çok hoş hatunsun vesselam
tatlıyım di mi kız ben
yaa canlarımsınız yaa
sizde çok şeker sizin çokkkk
biz artık bundan sonra hep gülücez inş.
çok hakettik çünkü bunu
ay sen çok tatlısın ya, çok güldürdün beni valla. :1hug:
döv hayatım vur oklavayı hatta ben de vurayım kendimeklava: hakediyorum ben bunu. ama ben pko luyum canım biliyorsun. o yüzden doğru düzgün yumurtlama olmuyor ya o yüzden dediydim yani. hani bu işlerin uzmanı biri olsa daha çabuklaşır belki demek istemiştim. biraz sabırsızım canım maalesef. biran önce olsun istiyorum vakit kaybetmeyeyim diyorum da Allah ne zaman kısmet ettiyse o zaman olacak tabi, bizler mücadele edeceğiz doktorlar da aracı olacak sadece.
handecim kocaman merhabalar sana da
kusura bakmak ne demek aşkolsun fıatık yaa
bu arada yumurtlama anını bilebilmen inanılmaz büyük şans ne mutlu sana keşke bizde anlayabilsek ama benim adet zamanı bile en ufak ağrım olmaz çok şükür
bi de sana hangi bankada açalıştığını sormuştum ama ve halen çalışıyor musun
Valla yapraknil senin durumunu bilemiyorum ama ben şahsen artık pcos'lu olmanın kötü bişey olduğuna inanmıyorum. Bende pcos yok, hatta başka hiçbirşey de yok, doktorun söylediğine göre sapasağlammışım ama gördüğün üzere düşük yaptım, aranızdayım ve halen hamile kalamadım. Ama bu süre için ileri seviye pcos'lu iki arkadaşım da beklemedikleri anda hamile kaldılar. Hatta bi tanesinin tuz biber olsun diye hipotiroidi vardı bi de üstüne. Yani herşey sende bitiyo canım. Olacağına inan yeter!!!! a.s
Yaprakcım bu arada umarım faydası olur; bu arkadaşlarımdan biri bi ay boyunca bol bol adaçayı içti ve o ay hamile kaldı. Bi dene istersen, zararı olmaz herhalde
evet canım sen de haklısın pko lu olup hamile kalan çok kişi var ben de 1 kez hamile kaldım ama sonuna kadar götüremedim maalesef.
canım sen de hamile kalırsın yakında merak etme. düşükten sonra rahmin kendini toparlaması zaman alıyor, bizler biraz sabırsızız galiba. sabredersek inşallah bizlerin de bebekleri olur. moralimizi yüksek tutmamız ve inanmamız lazım haklısın.
Hatta bak sana negatif değil de pozitif düşünmen için bir sebep daha: Bir pcos'lu olarak ikizinin olma ihtimali bizlere göre daha yüksek! Bi bakarsın bi kız bi erkek ikizin olur bi anda! kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?