Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

kızlar yardım ya azönce wc ye gittim camasırımda bir damla pembe kan vardı. peceteyle sildim yine acık renk geldi .ne oluyor bana

canım adetinin kaçıncı günündesin. yumurtlama ile ilgili olabilirmi. bu günlerde ilişki oldu mu? yaradan dolayımı acaba. hemen panik yapma, kötü birşey değildir. daha yeni gittin doktora. belki de kist patlamıştır. erken adet de olabilirsin.

Ya ilsucum insanları heveslendirmekten NEFRET ediyorum çünkü sonra moral bozukluğu çok üzücü oluyo ama kaç günde bir adet oluyosun canım sen? Yani eğer 14. gün yumurtladıysan 20. gün yerleşme kanaması için çok uygun. Biliyosun ki döllenen yumurta 6-7 gün sonra yerleşiyo rahime

handecim ben bu ay sadece 10 ve 11. günlerde beraber oldum. diş çektirdigim için :)))
zaten yumurtam catlamamşı bu ay kist olmuş ,bebeği hiç sanmıyorum anlıcan.

Kızlar annemle konuştum. O da beni doğurmadan önce bi düşük yapmış. Onunki de 6-7 haftalıkmış. Sonra tekrar 1 sene sonra hamile kalabilmiş. O yüzden niye olmadı diye düşünmemeye karar verdim. Benim vücut yapım anneminkine çok benziyor. Muhtemelen bu da onunki gibi olur. 1 sene sinir bozmıcam hiç!

handecim ben bu ay sadece 10 ve 11. günlerde beraber oldum. diş çektirdigim için :)))
zaten yumurtam catlamamşı bu ay kist olmuş ,bebeği hiç sanmıyorum anlıcan.

O zaman umarım en kısa zamanda sorun ne ise keşfedilir ve çözülür canım! En kısa zaman da bol bol :CüvCüv: istiyoruz bu sitede sırnaşık şey

canım çok takma kafana. inan bana bişeyin üstünde nekadar çok durulursa o iş gecikiyor. bu sitede de okuduysan çoğu kişi umudunu kestiği an ummadığı anda çift çizgiyi görüyor.

canım çok takma kafana. inan bana bişeyin üstünde nekadar çok durulursa o iş gecikiyor. bu sitede de okuduysan çoğu kişi umudunu kestiği an ummadığı anda çift çizgiyi görüyor.

Ya evet ilsucum haklısın ben de o yüzden kafama takmıcam diyorum ama kafama takmıcam demek bile kafaya takmak aslında kafamçokkarıştı Bu sefer de kafama takmamayı kafama takıyorum! Napıyı ben de böyle deliyim işte -tatlicadiarzu-

Arkadaşlar buradki herkes boş gebelik mi yaşadı?Sayı çok fazla korkuyorum ben (((

canım hepimizinki boş gebelik değildi, bazıları kalp atışlarını duyduktan sonra düşük yaptı. sen hamilemisin. içini ferah tut. herkes yaşayacak diye birşey yok. sağlıklı hamileleik geçiren de çok arkadaş var. sayfanın hızla ilerlediğine bakma biz toplasan 10 kişi falanız ama sürekli yazıştığımız için sayfa ilerliyor. yani 250 sayfayı dolduracak kadar boş gebelik yaşayan yok merak etme.

Evet hamileyim 5+3 doktor keseyi gördü bir hafta sonra bebeği görmemeiz gerek dedi.Göremezsek kürtaj olacaksın dedi.Benim de bu başlığı görünce inrim bozuldu işte ister istemez.Beklemek çok zor.
(((

Evet hamileyim 5+3 doktor keseyi gördü bir hafta sonra bebeği görmemeiz gerek dedi.Göremezsek kürtaj olacaksın dedi.Benim de bu başlığı görünce sinirim bozuldu işte ister istemez.Beklemek çok zor.
(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…