Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

Evet hamileyim 5+3 doktor keseyi gördü bir hafta sonra bebeği görmemeiz gerek dedi.Göremezsek kürtaj olacaksın dedi.Benim de bu başlığı görünce inrim bozuldu işte ister istemez.Beklemek çok zor.
(((

canım hayırlı olsun ilkönce. dr da öyle bi moral vermişki sorma çok sacma bence. bende 5. haftada keseyi görmüştüm 6. haftada ancak bebek göründü. hem boş kese diyebilmesi için 7. haftaya kadar bebeğin görümemesi lazım.

Evet hamileyim 5+3 doktor keseyi gördü bir hafta sonra bebeği görmemeiz gerek dedi.Göremezsek kürtaj olacaksın dedi.Benim de bu başlığı görünce sinirim bozuldu işte ister istemez.Beklemek çok zor.
(((

sakın sakın stres yok aman bebeğin etkilenir biliyorsun değil mi
hatta bence bu 1 hafta içerisinde kk ya girme
rahat bi hafta geçirmen lazım senin
burda genelde hamilelik ve problemler konuşulduğundan diyorum yani
ama sen yine de rahat ol tamam mı canım
6+3 bile kalp atışları için erken olabilir cnm

Valla Hayatcım bunu söylemek elbette bana düşmez ama 5+3 keseyi görüp de bebeği görmesem alırım demek çok akıl karı değil bence. Bi terslik hissetiyse bile bunun sebebini açıklaması lazım sana. Ben olsam çoktan değiştirmiştim o doktoru!!!!!

Zaten iki doktora gidiyorum.Cerrahpaşaya ve özele.Cerrahpaşadaki doktor herşey nornal dedi.Ama özeldeki sinirimi bozdu işte.

hayatcım canım benden sana tavsiye kesinlikle o moralini bozan doktora gitme. daha işin başında böyle moral bozuyorsa ilerleyen zamanlarda daha da moralin bozulur. bence sen cerrahpaşadakine devam et. niye 2 doktora gidiyorsun canım sorunmu var. inşallah sağlıklı olarak bebeğini kucağına alırsın. sakın stres yapma, rahat ol.

Cerrahpaşadaki ikiz olduğunu ve birinin kesesinin açıldığını diğerinde sorun olmadığını söyledi.Ufak bir pembemsi kanamam olmuştu bir gece.Özel doktora da tesadüfen gitmiş bulundum.Ama o sadece bir kese gördü ikinci görmedi.Tek dedi.Benim aklım iyice karıştı anlayacağınız.

canım sen içini ferah tut. içine sinmediyse cerrahpaşadaki 3. bir doktor daha deneyebilirsin. ama kesinlikle moral bozan daha ilk haftalarda kürtajla alırız falan diyen bir doktora asla gitme ilsunun dediği gibi istanbulda çok iyi doktorlar var sitede çok tavsiyeler var onları bir araştır. ve herhangi bir problem olmadığı sürece 7. haftadan öncede gitme kalp atışları için. o zaman daha netleşir herşey. daha çok yeni çünkü. Allah yardımcın olsun canım.

canım zaten site gitti birara bizde giremedik. pek bir ilerleme olmadı yani. zaten sen olmayınca sayfa neşelenemiyor nedense. aysima ile ikiniz cıvıl cıvılsınız. ben karamsar hatun sizin de moralinizi bozuyorum.

aşkolsun yaa
aslında normal hayatta ben de çok neşeli değilim yani olmak istiyorum ama olamıyorum işte biras da ortamdan sebeb ama nedendir bilmiyorum buraya gelince acayip keyifli oluyorum hani sanatçılar diyor ya sahneye çıkınca herşeyi unutuyorum diye aynı o hesap benimki de

canım benim bizleri sevdiğin için böyle oluyorsun o zaman. ama içinden geliyor bence, içten gelmeyince yapamaz insan. güzel birşey ama. benim ruh halim inişli çıkışlı biraz. ben balık burcuyum ya canım bazen bunalımlarım oluyor ama sen çok neşelendiriyorsun beni. bizim sayfamızın sanatçısı da sensin. ha birde aysimamız var ressam hatun hakkını yememek lazım.

yaprakcım yaa bu tatil bana çok iyi geldi biliyor musun ben eşimle aramızdaki sorun ciddi ciddi düzeldi
yani daha doğrusu biz sadece 3 gün ayrı kalabildik ve kesinlikle ayrılamayacağımızı anladık ki en önemlisi bu bi de bebek fikrini daha bi oluruna bıraktım artık eski panik stresli halim yok yani şimdilik tabi mesela adetin 3.günü dr a gidicektim yaa tatil yüzünden gidemedim yaa hiç önemsemedim olsun tatil ve tailde rahatlamam daha önemli dedim geldiğim günlerde yumurtlama zamanım sanıyordum 14.gün ısım yüksek çıkınca eşine rahatız bu ay keyfimiz ne zaman isterse dedim ve inan bana öyle çok daha güzel oldu yani belki sadece bu ay mahsus ama ben rahatım galiba yaa
ama asla ve asla çocuk arzumda bi gram eksilme olmadı
bu konuda da olgunlaştım ben galiba yaa

canım inan bana senin adına çok sevindim. çünkü sen mutlu olmayı fazlasıyla hakediyorsun. eşinin de demekki çok bunaldığı bir dönemdi. bazen insanların öyle dönemleri oluyor ve istemeden karşısındakini kırıyor ama sonra pişman oluyor. neyse canım çok büyütmemek lazım böyle sorunları. inşallah bebeğimiz de olacak canım o zaman daha da farklı bakacağız hayata diye düşünüyorum. rahat olmak çok önemli. inşallah hamile kalırsın hayatım. ben de bu ay rahatım, yumurta oluşursa neden olmasın diyorum. pzt doktora da bir gideyim bakalım ona göre rotamı çizerim artık. inşallah biter artık bu sıkıntılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…