- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #2.581
Evet hamileyim 5+3 doktor keseyi gördü bir hafta sonra bebeği görmemeiz gerek dedi.Göremezsek kürtaj olacaksın dedi.Benim de bu başlığı görünce inrim bozuldu işte ister istemez.Beklemek çok zor.
(((
Evet hamileyim 5+3 doktor keseyi gördü bir hafta sonra bebeği görmemeiz gerek dedi.Göremezsek kürtaj olacaksın dedi.Benim de bu başlığı görünce sinirim bozuldu işte ister istemez.Beklemek çok zor.
(((
Cerrahpaşadaki ikiz olduğunu ve birinin kesesinin açıldığını diğerinde sorun olmadığını söyledi.Ufak bir pembemsi kanamam olmuştu bir gece.Özel doktora da tesadüfen gitmiş bulundum.Ama o sadece bir kese gördü ikinci görmedi.Tek dedi.Benim aklım iyice karıştı anlayacağınız.
teşekkür ederim hepimizin yardımcısı olsun....
aşkolsun yaa
aslında normal hayatta ben de çok neşeli değilim yani olmak istiyorum ama olamıyorum işte biras da ortamdan sebeb ama nedendir bilmiyorum buraya gelince acayip keyifli oluyorum hani sanatçılar diyor ya sahneye çıkınca herşeyi unutuyorum diye aynı o hesap benimki de
yaprakcım yaa bu tatil bana çok iyi geldi biliyor musun ben eşimle aramızdaki sorun ciddi ciddi düzeldi
yani daha doğrusu biz sadece 3 gün ayrı kalabildik ve kesinlikle ayrılamayacağımızı anladık ki en önemlisi bu bi de bebek fikrini daha bi oluruna bıraktım artık eski panik stresli halim yok yani şimdilik tabi mesela adetin 3.günü dr a gidicektim yaa tatil yüzünden gidemedim yaa hiç önemsemedim olsun tatil ve tailde rahatlamam daha önemli dedim geldiğim günlerde yumurtlama zamanım sanıyordum 14.gün ısım yüksek çıkınca eşine rahatız bu ay keyfimiz ne zaman isterse dedim ve inan bana öyle çok daha güzel oldu yani belki sadece bu ay mahsus ama ben rahatım galiba yaa
ama asla ve asla çocuk arzumda bi gram eksilme olmadı
bu konuda da olgunlaştım ben galiba yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?