Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

canım sen artık daha geç çıkıyorsun mağazadan sanırım. eskiden bu saatlerde çoktan çıkmış oluyordun. tatil dönüşü işler birikti sanırım. ama uzun kalman çok güzel daha çok dertleşme fırsatımız oluyor.

pişşştt kıslarrr
yoruldum yaaaa, evdeki tüm halıları tek basıma topladım birasdan halıcı gelcek yıkatmaya verecem. baya kirlenmiş . malum haftaya flan tasınacaz , kara kara düşünüyorum nasıl tasıncam diye

canım niye tek başına kaldırdın, eşini bekleseydin keşke. belki bebiş vardır dikkat et aman.canım siz kendi evinize taşınıyordunuz dimi, içini yaptırıyoruz falan diyordun yanlış hatırlamıyorsam. inşallah hayırlı olur canım. yeni evde bebişin de gelir tutunur sana.

evet biras uzadı canım çıkmamız
ama yine de belli olmuyor bitanem aslında iş yok da maddi anlamda yani bayram için imalat var şu ara yani öyle bi yoğunluk yaşıyoruz anlıyacağın
bu akşam da teyzemlerle beyoğluna gidicez birasdan çıkarız herlade
acayip de sıcak var yaa
ama evde oturmakdan iyidir değişiklik olur
ne zamandır gitmiyoruz o tarafa

allah allah sayfamız taşınma ve kist sayfası oldu farkındamısınız
ne kadar ilginç bi tesadüf yaa
ilsucum bi de senin sayfana bir şeyler yazdım çok sinirlendim yine
daha da yazıcaktım da tuttum kendimi

taşınanlar
çiğdem abla
sabırsızım esra
ve ilsu

kistliler
en başta ben(çünkü benimki daha büyük oleyyy geçtim sizi)
yaprak
ve yine ilsu

ilsucum maşallah her 2 grupda da varsın

yaprakcım napiiim işte bazen tek yapmak zorunda kalıyorsun eişm bugun geç gelir büyük ihtimalle perdeciye falan gidecekti. evet kendi evimiz içi bitti sayılır güzelim. ben hiç sanmıyorum hamile olduğumu olsam bile bebek okadar apranax içtim ki içimde intihar eder :)))

taşınanlar
çiğdem abla
sabırsızım esra
ve ilsu

kistliler
en başta ben(çünkü benimki daha büyük oleyyy geçtim sizi)
yaprak
ve yine ilsu

ilsucum maşallah her 2 grupda da varsın

ya bitanem varya beni okadar neşelendirip güldürüyosun ki .Allah'ta seni güldürsün inş .top on listemiz hihoyyyt
sorma canım her iki listede varım masallah ... bu sayfada yok yok ... laelaelaelaelae

git canım git tabi. biraz değişiklik olur senin için de. yaz bitmeden iyice gezip tozmak lazım. 15-20 gün sonra da ramazan başlayacak çok gezme olmaz. ancak bayramda. aman canım işi olsun da geç de çıkarsınız. nasıl olsa kendi işiniz.

evet bitanem sorma bende okudum okadar basit mi acaba boşanma ... ama ben sanmıyorum ki o yazanların basına böyle bişi gelse konuştuklarıı gibi tepki versinler

kızlar benim net çok yavaş ya. ben yazana kadar konular zaman aşımına uğruyor. evet cimbom sayfada taşınmayan bir biz kaldık sanırım. benim zaten öyle bir niyetim de yok. ama kistli olmayı hiç istemezdim ama yılda 1 kez oluyor nazarlık gibi birşey herhalde. aman geçip gidiyor kızlar senin geçmiştir bence cimbom. ilsununki de adetle gider bence.

kızlar kim boşanıyormuş, ne olmuş ya merak ettim fransız kaldım. hangi başlıkta bu muhabbetler bana da söyleyin bende bakıcam.

evet bitanem sorma bende okudum okadar basit mi acaba boşanma ... ama ben sanmıyorum ki o yazanların basına böyle bişi gelse konuştuklarıı gibi tepki versinler

kesinlikle sadece lafda
eski evlilikler niye uzun sürüyormuş sanıyorsun
hoşgörü ve anlayış varmış eskiden
bi de en önemlisi saygı işte
şimdikilerde nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hemen boşanırım
yok yaaaaaaaaaaa

Allah hepimize sabır versin bu evlilik konusunda. ipin üzerindeyiz şu devirde .herkes ufak bişeyde boşanırım diyor. yuva çok önemli onur kırıcı bir durum olmadığı taktirde bozulmamalı bence.
Buarada Beyoğluna gidecekmişsin gülüm ohh gez bakalım güzel güzel .aksamda güzel olur orası. benim işyerim çok yakın beyoğluna hatta benim masamla galata kulesi carpazlama okadar yakın yani ..

ilsucum başlığını yeni farkettim canım. gebelik dışında pek biryere girmediğim için geç farkettim. bende birkaç birşey yazdım canım. oraya yazanlar çok büyük konuşmuş yalnız. dikkate alma bence o tür kişileri. sen eşine tavrını koy tabi ama böyle birşey için yuva yıkılmaz sakın ha.

yok bitanem tabiki .
ben sadece baska insanların tepkisi ne olur diye merka ettim. şuan iyi aramız. tavrımı koydum tabiki .ama nereye kadar küs kalabilirsin ki?

yok bitanem tabiki .
ben sadece baska insanların tepkisi ne olur diye merka ettim. şuan iyi aramız. tavrımı koydum tabiki .ama nereye kadar küs kalabilirsin ki?

yok canım ya, aynı evin hatta aynı yatağın içinde küs kalmak olmaz. sen eşinle mutlu olmaya bak. öyle boşardım falan diyenler sallıyor bence başlarına gelse hiçde bişey yapmazlar bence. çok sinir oluyorum böyle bilmiş bilmiş konuşanlara. herşeyi onlar bliyor, biz bişey bilmiyoruz sanki. o havalardalar. boşver canım takma.

işte biz bunun için iyi anlaşıyoruz birbirimizle. bir sorunumuz olduğunda destek oluyoruz.
yaprakcım simdi de perdeleri söktüm feci kirlenmiş storlu perde benimkiler birde çıkartana kadar anam ağladı .bu kadar güç potansiyelimin olduğunun farkında değildim tasınma esnasına ortaya çıkıverdi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…