Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

günaydın kızlar size daha öncede yazmıştım bende sizler gibi kürtaj oldum ve 35 gün reglem geldi çok şükür ilk regleniz kaç gün sürdü ve daha sonrası hamile kalmak için neler yaptınız benimle paylaşırmısınız

neden mecburen benim dr ilk regleden sonra korunma demişti gerçi biraz önce aradım herşeyi tekrar sormak için ama doğuma girmiş
kürtajdan ne kadar sonra hamile kaldı diğer arkadaşlar biliyormusun ilsu ben hemen kalmak istiyorum ama nasip bakalım

Elifcim aramızda kürtajdan sonra ilk denemesinde hamile kalanlar var. Onlar bizim gururumuz!!!! Bende ise 2 deneme başarısız 3. denemeyi yapıcaz inşallah

Bu arada hani dün size bahsetmiştim pcos'lu 2 arkadaşım hamile kaldı diye. Bu sabah haberini aldım biri bebeğini kaybetmiş. O kadar üzüldüm ki! Çok arttı arkadaşlar bu aralar düşük sayısı ya çok üzülüyorum. Bi de 12. haftasındaydı artık! Keşke benimki gibi en başında gitseymiş en azından diyorum. Böylesi çok daha zor!!!

arkadaşlar kürtajdan sonra yaşınıza göre beklemek uygun eğer 30 yaşın altındaysanız 6 ay 30 yaş ve üzerinde iseniz 3 ay beklemek yeterlia.s.

Bende korunmadim biliyorsunuz adetime 5 gün kaldi.. Karnim ağriyro göğüste belirtik yok. Rahatsizlik hissi var bende.. Kirginlik gibi. Bilmiyorum hayirlisi olsun.. Bakalim ne getircek gelecek günler... Allah tez zamanda kucaklarimizi doldursun inş.

inşallah adet olmazsın.hamilesindir.göğüs ağrısı daha sonradan olur.eğer hamile isen adet geçtikten sonra belirti verir.inşalla hamilesindir.
allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Bu ay aslinda pek çalişamadik çünkü sonradan korktum. Dr. 3 ay korun dedi ebnde acele ettim sonra problem yaşamakdan korkuyorum açikçasi.. Ilk başlarda iyi çalişdim ama korku gelince bana gevşedim..ama bu ay tuhafim kizlar bilmiyorum hayirlisi olsun..

inşallah hamilesindir canım
şu beş gün geçmez artık hayırlısı ile gelir inşallah bebişler

günaydın kızlar. bu sabah sayfa epey hareketli maşallah, nazar değmesin

ilsucum çok yorulmuşsun hayatım ya, birde çalışıyorsun sen. işin zor valla canım.Allah kolaylık versin ne diyeyim.

handecik canım arkadaşına üzüldüm canım. pko dan dolayımı düşük yapmış acaba. 3 aylık olmuş çok zor ya Allah sabır versin. ama hamile kalabiliyor bak, yine kalır inşallah.

kızlar ben burdayım ama çok yoğunuz
malları diziyoruz
inş.en kısa sürede aranızda olucam
kocaman öpüyorum sizi
bekleyin beni anacığım

Valla yaprakcım ne yazık tam olarak neden düşük yaptığını bilmiyoruz. Doktor ona da hepimize söylediğinin aynısını söylemiş. %90 ihtimalle kromozom bozukluğudur demiş. Ama bu aralar çok arttı kızlar bu sayı ya. Herşey yapay, herşey hormonlu, herşey ilaçlı!!!

çok haklısın canım. eskiden bu kadar değildi bu düşük vakaları. hiçbir şey doğal değil artık. Allah hiç birimize birdaha bu acıyı yaşatmasın. sağlıklı olarak kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…