Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

dilekcimmm ve yaprakcımm hoşgeldiniz .

evet yaprak baya zorlandım. sen napıyosun canım var mı herhangi bir gelişme :)

dilekcimmm ve yaprakcımm hoşgeldiniz .

evet yaprak baya zorlandım. sen napıyosun canım var mı herhangi bir gelişme :)

canım ben bu ay kendi haline bıraktım bakalım ne olacak. pzt. gidicem yine doktora tahlil sonuçlarını alıp göstericem bakalım ne diyecek. gerekirse yine ilaçlı yumurta takibi veya aşılama olabilir. gerçi ramazan da geliyor ramazanda bu kontroller nasıl olur bilmiyorum. gerekirse bayram sonu giderim tekrar. bilmiyorum doktorla bir göreüşeyimde o zaman netleşir.

Amin canım ya! Valla birinin hamile olduğunu duyunca ödüm patlıyo artık bişey olucak diye. Kendim bi daha hamile kalsam ne yaparım allah bilir!!!!

yaprakcım ramazanda benimde ilac olayım var 7 günlük bizde boş gecireceğiz ramazanı. gerekli önlemleri alarak rahat bırakacaksın kendini güzelim .kasmak yok .

kizlar ben biktim bu durumumdan doktorumu aradim tüplerimi baglatmaya karar verdim ama burda tatil sezonu 3 hafta sonraya randevu aldim o zaman gidip konusucam nasil bi operasyon bilmiyorum ama yok korundum yok hap unuttum yok korunmayi biraktim bu ay tutmadi sinirlerim kaldirmiyo artik zaten bi oglum var allah ona uzun ömür versin kardesi olsun cok istedik ama kismet diilmis ((
benim sinirler iyice bozuldu o yuzden en iyisi bu durumdan kurtulmak insallah allah hepnizie guzel bebeisler kismet eder hep hic coucugu olmayanlara dua ediyorum cok zormus anladim.
kendinize iyi bakin ayaklarinizi ve göbüsünüzü hep sicak tutun yaz kis _

yaprakcığım hoşgeldin cnm bende tatildeyimmmm ama sizlerleyim annem ve kardeşimle birlikteyimmm
bu arada mikro tedavisine başlayacazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…