Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

hadi tanışalımkaydirigubbakcemile3
ben derya 29 yaşındayım yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:teytey:

güzelim ne kadar zamandır evlisin?
benimde neredeyse bütün arkadaşlarımın çocukları var olmayanlarda da bir çalışma var sorma gitsin
herkes çalışıyor bakalım kim önce tutturacak ama benim olmayacağı kesin benim beklemem gerekiyor

çok sikiliyorum ben azicik tez cankiyim her şey hemen olsun.. Boş gebeliğimde hamile kaldiğimi öğrenince çabuk geçsin zamanda kucağima alyim diyordum nasip olmadi.. Umarim nasip olur bir gün ... Değişik ağrilarim var bu aralar adetime 5 gün var işte korunmadik ama sikida çalişmadik.. Bakalim p.tesi belli olucak :)

inşallah hamilesindir
seni çok iyi anlıyorum bende bebeğimi 2 hafta önce kaybettim
insan hamile kalınca hemen kucağına almak istiyor
bende hamile kaldığım ay çok çalışmamıştım ama hamile kalmıştım inşallah sende hamilesindir.

yaprakcığım hoşgeldin cnm bende tatildeyimmmm ama sizlerleyim annem ve kardeşimle birlikteyimmm
bu arada mikro tedavisine başlayacazz

selam canım tatildesin demek. iyice dinlen tedaviye de başlayacakmışsın tatil iyi gelicektir. ben de tatilde adet oldum. 3. günü geldim hormon testi yapıldı. pzt gidicem sonuçları alıp doktora göstericem. bakalım bana ne diyecek. belki aşılama falan der gerçi araya ramazan girecek belki bayram sonrası olur bilmiyorum pzt gideyim de konuşayım. inşallah senin tedavin de pozitif sonuçlanır canım. dualarım seninle.

Bende 14 aylik evliyim herkes soruyor bebek varmi diye... Sikildim bile... Sorulardan... Zaten ilk gebeliği sölemiştim herkese... Büyük hatamdi 3ay dan önce kimseye demiycem allah kismet eder ise.. çok üzüldüm çünkü herkes sordum

canım 2 yıl 3 aylık evlıyım . 5 ay önce bebegımın kalbi durdu karnımda aldılar. herseyın hayırlısı dıyorum .hepimiz için de öyle.senin kaç ay beklemen lazım

bende 2 yıl 2 aylık evliyim
benim en az 3 ay beklemem gerekiyormuş rahimin tekrar toparlanması için.
kanamam yeni durdu ne zaman adet olucam bilmiyorum
ama tekrar hamile kaldığımda bende kesinlikle 3-3,5 ay kimseye söylemicem ilk hamileliğimde o kadar mutluydum ki herkesle mutluluğumu paylaştım ama daha sonra bu olay başıma gelince çok pişman oldum

çok aci söylerken ağlamamk için kendimi zor tuttum hele birde neden dediklerinde ... Normal bir düşükde değil ki bpş gebelik insanlara izah etmek mesele idi.. Aci bir tecrübe edindik.. Ama işte mutluluğumu paylaşmak istedim.... Aynen canim...

senin ne zaman başına geldi düşükmü yaptın yoksa kürtajlamı aldılar
eğer uzun zaman geçtiyse inşallh bu ay tutturmuşudur
ama güzelim kesinlikle en azıdan 3 aylık olmadan söyleme böylece allah korusun tekrar böyle birşey olursa birde insanlara laf anlatmaya çalışmazsın
tahmin edebiliyorum insanların nasıl davranıp ne söyleyerek seni üzmeye çalıştıklarını
canım sen kendini hiç üzmemeye çalış
kendini bol bol çalışmalara ver

boş gebeliği bilmiyor ki canım çoğu insan .birde onlara mı izah edeceksin. 3 ay söylememek en doğrusu zaten karın falan da şişmiyor. benimki normal yasayıp kalbi durduğu halde bana bile dikkat ette kendine 2. bebeğini düşürme dediler .cahiller işte .

zaten herşeyden zoru insanlara laf anlatmak
birde senin mutluluğunu paylaşmayan insanlara gün doğuyor
fırsat geçiyor ya ellerine ellerinden geldiğince seni üzmeye çalışırlar
aslında buna dayanmak daha zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…