D
deryaa1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #2.681
hiç başlarına gelmemişte ondan canım
ama bazen beni üzenlere aslında söylemek istemiyorum ya ama bazen canıma tak ediyor
başına gelsınde gör bakalım diyorum nasıl dayanmak kolaymıymış
birde şöyle telefon açıp söyleyenler yokmu
___amannnn canım boşver tekrar olur
böyle rahat rahat insanlar söyleyince deli oluyorum
canım çok geçmiş olsun inşallah bundan sonraki hamileliklerinde allah saglıklı ve hayırlı bebeklerin olur
benimde 2 hafta oldu kürtaj olalı hala telefon açıp aynı şeyleri söyleyenler var
ama doğru söylüyorsun allahım sopası yok ki gözlerine soksun
canım daha duyguların çok taze umutsuzluğa kapılma sakın. ben psikolakla kendime geldim kolay günler değil ama zaman ilaç gibi hakkaten.şimdi ben zor günleri atlattım ameliyat oldum erken doğumun üstünden 1 yıl 3 ay geçti. 3 aydırda hamile kalmak için uğraşıyorum bakalım hayırlısı
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM... YAŞAYAN BİLİR ACISINI RABBİM SENİ SEVİNDRİMEK İÇİN FAZLA BEKLETMESİN İNŞALLAH:teselli:
Allah hepimize tosun gibi bebekler versin bizi üzenlerde ortadan ikiye çatlasin inşallah :)))))
Allah hepimize tosun gibi bebekler versin bizi üzenlerde ortadan ikiye çatlasin inşallah :)))))
sana abla diyebiliriz dimi .
selam canım tatildesin demek. iyice dinlen tedaviye de başlayacakmışsın tatil iyi gelicektir. ben de tatilde adet oldum. 3. günü geldim hormon testi yapıldı. pzt gidicem sonuçları alıp doktora göstericem. bakalım bana ne diyecek. belki aşılama falan der gerçi araya ramazan girecek belki bayram sonrası olur bilmiyorum pzt gideyim de konuşayım. inşallah senin tedavin de pozitif sonuçlanır canım. dualarım seninle.
kizlar ben biktim bu durumumdan doktorumu aradim tüplerimi baglatmaya karar verdim ama burda tatil sezonu 3 hafta sonraya randevu aldim o zaman gidip konusucam nasil bi operasyon bilmiyorum ama yok korundum yok hap unuttum yok korunmayi biraktim bu ay tutmadi sinirlerim kaldirmiyo artik zaten bi oglum var allah ona uzun ömür versin kardesi olsun cok istedik ama kismet diilmis((
benim sinirler iyice bozuldu o yuzden en iyisi bu durumdan kurtulmak insallah allah hepnizie guzel bebeisler kismet eder hep hic coucugu olmayanlara dua ediyorum cok zormus anladim.
kendinize iyi bakin ayaklarinizi ve göbüsünüzü hep sicak tutun yaz kis _
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?