Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

hiç başlarına gelmemişte ondan canım
ama bazen beni üzenlere aslında söylemek istemiyorum ya ama bazen canıma tak ediyor
başına gelsınde gör bakalım diyorum nasıl dayanmak kolaymıymış
birde şöyle telefon açıp söyleyenler yokmu
___amannnn canım boşver tekrar olur
böyle rahat rahat insanlar söyleyince deli oluyorum

canım ben 5 aylık hamileyken bebeğimi kaybettimerken doğum oldu malesef en yakın arkadaşım amaannn boşver ne üzülüyorsun dedi çok kırıldım ama hiç birşey demedim bendeb birkaç ysonra hamile kadı 2 aylık düşük yaptı yine hamile kaldı ve 4 aylık hamileyken özürlü olma ihtimali nedeniyle kürtaj oldu. yani allahın sopası yok eğer kısmet olupta birdaha hamile kalırsam kimseye söylemicem

canım çok geçmiş olsun inşallah bundan sonraki hamileliklerinde allah saglıklı ve hayırlı bebeklerin olur
benimde 2 hafta oldu kürtaj olalı hala telefon açıp aynı şeyleri söyleyenler var
ama doğru söylüyorsun allahım sopası yok ki gözlerine soksun

ilsu cimbom canlarım ben dışarı çıkıyorum gezicez biraz. akşam burda olursanız görüşürüz yine. öpüyorum hepinizi.

canım daha duyguların çok taze umutsuzluğa kapılma sakın. ben psikolakla kendime geldim kolay günler değil ama zaman ilaç gibi hakkaten.şimdi ben zor günleri atlattım ameliyat oldum erken doğumun üstünden 1 yıl 3 ay geçti. 3 aydırda hamile kalmak için uğraşıyorum bakalım hayırlısı

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM... YAŞAYAN BİLİR ACISINI RABBİM SENİ SEVİNDRİMEK İÇİN FAZLA BEKLETMESİN İNŞALLAH:teselli:

Allah hepimize tosun gibi bebekler versin bizi üzenlerde ortadan ikiye çatlasin inşallah :)))))

aminnnna.s kızlar ben 39 yaşındayım sanırım sizlerden büyükümdür. size abla nasihatı ; kocalarınızla iyi geçinin. ben bu ay dayanamadım ovulasyon testi aldım. yumurtlama gününü kaçırmıyım diye. teste göre dün akşam birlikte olmamız gerekiyordu; ancak eşimle tartıştım ve tartışmayı uzattım:çok üzgünüm: yatınca aklıma gedi.klava: siz kendinize dikkat edin önemli günlerde suyuna gidin . sabah neyseki barıştık:teytey:

bos gebelik sadece kk da duydum cok yazik cogu arkadasimizin basina gelmis.bos gebelikte sadece rahimde bir kesemi olusuyo.Allah kimseye vermesin.bekleyenlerede bir an evvel bebek versin insallah

Allah hepimize tosun gibi bebekler versin bizi üzenlerde ortadan ikiye çatlasin inşallah :)))))

aminnnna.s kızlar ben 39 yaşındayım sanırım sizlerden büyükümdür. size abla nasihatı ; kocalarınızla iyi geçinin. ben bu ay dayanamadım ovulasyon testi aldım. yumurtlama gününü kaçırmıyım diye. teste göre dün akşam birlikte olmamız gerekiyordu; ancak eşimle tartıştım ve tartışmayı uzattım:çok üzgünüm: yatınca aklıma gedi.klava: siz kendinize dikkat edin önemli günlerde suyuna gidin . sabah neyseki barıştık:teytey:

ayyy çok güsell yaaa inş.sonucların iyi olurrrrrr

benimde hapım bugün bitti adet bekelecem ve hemen tedaviye başlayacazzz

sevda ablacımmm hoşgeldin
naber iyimisin ablacım
ilsucum sevda abla çiğdem ablanın kankası(nakkad)
oo sayfamız coşmuş maşallah maşallah
adaşım yok 2 gündür canım yaa zor mu geçiyor acaba
istridye hoşgeldin canım sakıncası yoksa ismini söyleyebilirmisin böyle biras garip oluyorda
bu arada bende ikitelli de bi süre çalışmıştım keresteciler sitesini de biliyorum ama bayağı oldu tabi
deya ve handecik sizde hoşgeldiniz gü<zeller
yaprağı kaçırdım di mi akşam da ben yokum
artık yarın görüşücez desenize

dırımmmmmmmmmmmmmmmm sen de hoş geldin

meltem ablam
fenerli ablam
almanyalı ablam
sakın sakın ne olur
buraya daha sık gel konuşalım ne olur bağlatma bitanesi yaaaa
ne zamandır konuşamadık
gerekirse msn de konuşalım ama ne olur yapma yaaaa
bu yazına teşekkür attım ama ayaklarınızı ve göbüşünüzü sıcak tutun dediğin için diğerlerine çok üzüldüm ablacım yaa:1hug:

canım mrb geç kaldın bugün bende hep burdaydım. site çok yavaş lıyor bazen bu benim bilgisayardan mı kaynaklanıyor yoğunluktanmı acaba bir msj üç kez göndermiş kitleniyor resmen site

yok ablacım site de sorun var senin pc de değil
bizim tekstil mağazamız var bugünde yazlıkların bi kısmını kaldırdık kışlıkları yavaş yavaş getiriyoruz ama bayağı yorulduk yaa ben de sayıyorum ve diziyorum işte dün de devam edicek bu hafta sonuna kadar sürer heralde dün gece teyzemlerle beyoğlundaydık gece 3 gibi eve geldik 8 de kalktık acayip uykusuzum yani anlıyacağın
sen nasılsın çiğdem ablacım nasıl iyi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…