- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #2.701
ya sık oralara gitmeyiz ama bence ayda bir falan gidilmeli değişiklik oluyor valla canlı müzük yapan bi bardaydık masalar dışarda sokakda falan çok eğlenciliydi valla
bi de ablacım yumurtlama günlerinde eşinizle iyi geçinin demişsin yaas aynısı başıma gelmişti çok kızgındım ve haklıydım ama yumurtlama günü olduğu aklıma gelince bence gurur murur kalmadı valla adam da şaşırdı allahtan anlamadı garibim
çiğdem ablada kolayca taşınıp yerleşir inş.çok zor ya taşınma işi
neti de hemencik bağlatsın tabisenin adetlerin düzenli mi ablacım haa gerçi test aldın sen di mi bu ay
bugün kaçıncı gün inş.14 gün sonra güzel haberl alıcaz senden[/QUO
bugün 13 günüm inşallah ya ameliyat sonrası adetlerim pek düzene giremedi henüz bakalım test işe yarar inşallah
eylenmene çok sevindim bir dönem çok sık ist eylenmeye giderdim.yani haftanın 2 -3 günü baya sık yanı özendim valla şimdi sen gitte bize anlat baria.s
günaydın ilsu nasılsın
bugün kimse yok
yanlız kaldık galiba
Günaydin derya nasilsin.. Benim felaket belim ve karnim ağriyor. P.tesi büyük gün...
dilekjcim ve yaprakcım sizleri çok özledim hiç rastlasamıyoruz artık.
dikelcimin işlerin yoğun şu sıralar sezon değişikliğinden ötürü .
buarada bgn dr a tel ettim smear sonucu için enfeksiyon bulgusuna rastlanmış kızlar .yani yarada allaha şükür kanser falan çıkmadı ondan kormuştum. antibiyotik ve fitllere baslıcam ilk adetim bitince. enfeksiyon ne oluyor onu pek çözemedim. dr yaprak hn sizin bilginiz vardır eefendim bana yardimci olursanız sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?