Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

canım benim çıdemle ikiniz tam günlerinizi yaşıyorsunuz yani allah kolaylık versin. çidem bugün yok ablasına gitti.marmaris öncesi veda turları. bende düngece hiç uyumadım ama sizin gibi iş güç ten değil keyfi kolay gelsin canım

ya sık oralara gitmeyiz ama bence ayda bir falan gidilmeli değişiklik oluyor valla canlı müzük yapan bi bardaydık masalar dışarda sokakda falan çok eğlenciliydi valla
bi de ablacım yumurtlama günlerinde eşinizle iyi geçinin demişsin yaas aynısı başıma gelmişti çok kızgındım ve haklıydım ama yumurtlama günü olduğu aklıma gelince bence gurur murur kalmadı valla adam da şaşırdı allahtan anlamadı garibim
çiğdem ablada kolayca taşınıp yerleşir inş.çok zor ya taşınma işi
neti de hemencik bağlatsın tabisenin adetlerin düzenli mi ablacım haa gerçi test aldın sen di mi bu ay
bugün kaçıncı gün inş.14 gün sonra güzel haberl alıcaz senden

canımcım ben çıkıyorum
sana iyi akşamlar
yine gel sık gel hergün gel olur mu
aramıza hoşgeldin yine yeni yeniden
kocaman öpüyorum seni

günaydın canlarım
nerelerdesiniz dün apar topar çıkmak zorunda kaldım ama sabah yazdıklarınızı okudum

gunaydin kizlar
cimbomlum aksam okudum yazini yazacaktim hem cimbom hem fener maci dinliyodum netten karisti yazdigim yazida uctu gitti.
Sagol canim cok guzel seyler yazmisin ama ben ciddi korkmaya basladim tekrar hamile kalirsam tekrar ayni kanama olursa diye. Burdaki kizlarla ayni seyi paylasiyorum hemen ögrenir ögrenmez söyledim herkese daha dogrusu daha esim testi alip eve gelirken söylemeye baslamis kem gözlüler var o insanlar gene var gene nazarlari deger acayip icim daralmis duruma . Esimde diyor önümüzdeki nisanda evde tadilat yapacaktik bebegede oda ayarlicaktik bi ara gidip gidip bebekyataklari bakiyordum hamile kiyafeti satan cok gpzel bi magaza buldum bide vitamin aldim paket öyle duruyo esim noldu bu kadar sey simdi diyor ama ben gene hamile kalayim gene kanama olacak diye ciddi korkuyorum öyle böyle diil yoksa bu ay birakacagim hapla korunmayi doktorum 2 ay korun gecer denersin gene demisti bakti iyi diilim 2 ay daha korun dedi. Birde 150 gun yani 5 ay gibi bi sure önceden basliyormus yumurtanin olusma hikayesi . Simdi dusunuyorum 8 haftalik kurtaj olmustum 5 ayda öncesi evde bir suru yatili misafir onlarla ugras hic kendime bakmamistim onun icin bozukgelmis yumurta. Ogluma hamileligimi hatirliyorumda cok keyifliydim ona hamile kalmdan onceki aylarda.
Bu durumda hic sinir yapmamaniz gerekiyor hatta hamile kalmaya niyetlendiginiz ay diil ondan 3 ay önce bile esinizle iliskiye girerken gercekten istekli olmaniz gerekiyorki bi kac sonra olusacak yumurta tam güzel bi yumurta olsun söyledigim gibi ayaklari üsütmemek gerekiyo hava cok sicak bile olsa suda kalan ayaklar idrar yollarini üsütüyo insan hic anlamiyor bile belki idrarinizda haifi bi koku duyarsiniz gelir gecer iltihap ama gelecek olan yumurtayi etkiliyor ben belik acik gezerim o cok etkiliymis mutlaka yaz kis falina giymek beli acik birakmammak gerekiyo. Ben ogluma 35 de sahip olunca aman dedim dört dörtlük yapicam herseyi sonra baktim ya ne kasiyorum ben dogacak olan doguyo dedim sonra saldim kendimi ama öyle diilmis iste mutlaka hamile kalmaya niyetlendiginden en az 3-5 ay önce kendini iyice bakima alman gerekiyormus gene bi terslik cikacak diye cok korkuyorum korktukcada basima gelir cekim yasasi varya aman dedim hic kalkismiyim bu olayi burda kapatalim gitsin en iyisi.
Canim msn adresim elif te var isterseniz elif ten isteyin adresimi isterseniz elife verin adresimi görüsmek isteyen olursa severek eklerim iyi bakin kendinize insallah güzel haberlerinizi alirim

dilekjcim ve yaprakcım sizleri çok özledim hiç rastlasamıyoruz artık.
dikelcimin işlerin yoğun şu sıralar sezon değişikliğinden ötürü .
buarada bgn dr a tel ettim smear sonucu için enfeksiyon bulgusuna rastlanmış kızlar .yani yarada allaha şükür kanser falan çıkmadı ondan kormuştum. antibiyotik ve fitllere baslıcam ilk adetim bitince. enfeksiyon ne oluyor onu pek çözemedim. dr yaprak hn sizin bilginiz vardır eefendim bana yardimci olursanız sevinirim..

ilsucum çok geçmiş olsun inşallah kısa zamanda iyileşirsin

sağol deryacım. düşükten sonra hep sıkıntı yasıyorum böyle .önceden yoktu .ALLAH büyüktür. işte bu şeylerden ötürü bebeği erteliyorum 1 kaç aylığına hatta iyileşene kadar.

ilsucum senin kaç düşüğün oldu canım düşüklerden sonra böyle oluyor yazmışsın
inşallah son olur allah hepimizin kucağına sağlıklı bebekler verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…