Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

herkese günaydın. nasılsınız kızlar. bugün erkencisiniz. ilsucuğum zaten hep erkenci. cimbomla ben de gecikiyoruz hep.

ilsucum canım benim testte kötü birşey çıkmamasına çok sevindim. geçen yıl bende yaptırmıştım smear testi bende de mantar enfeksiyonu çıkmıştı. enfeksiyon olabiliyor canım sanırım yarayla ilgili ama gerekli ilaçları kullan geçecektir. kötü birşey değil o. birçok kişide vardır ama farkında olmayabiliniyor. kokulu ve hafif renkli akıntın varmı canım şiddetli enfeksiyonlarda sarımsı yeşilimsi kokulu akıntı oluyor. ama antibiyotik kullanınca geçer merak etme. hatta geçen ay bende mantar vardı biliyorsun ilaç kullanmıştım. bu son doktora gittiğimde hafif bir enfeksiyon var ama ilaca gerek yok demişti. şu an daha iyi. merak etme canım. ama sen şu yaranın bir çaresine baksana canım ya. hiç doğurmamış kişilerde de yakma veya dondurma oluyor. o yara da hamileliği etkileyebilir hayatım ya. gerçi doktorun daha iyi bilir ama bak bu sitede darkinlife diye bir arkadaş var yarası vardı onunda hatta bir başlık açmıştı bu konuda okumuşsundur belki. o yaktırmıştı sanırım. hatta hamile kalmada problemleri vardı aşılamalar falan yaptırmıştı ve sonra kendiğinden hamile kalmıştı şu an 6-7 aylık falan hamile sanırım. onun yazılarını bir bulsana canım onunla da bir konuş gerekirse özelden mesaj atıp sor. nerde yaptırmış. canım sen yakın zamanda hamile kalacaksın bence. korunmasaydın iklimsu gibi şimdiye dek kalırdın zaten ama sadece tedbirli ol bir daha sorun yaşama diye söyledim.

istridye ve derya sizlere de çok geçmiş olsun kızlar. inşallah sizler de yakın zamanda hamile kalırsınız. istridye canım çok merak ediyorsan kan testi yaptır ve için rahat eder. idrar testleri her zaman şüpheli olabiliyor ama kan testi kesindir. sigortan varsa hastaneler ücretsiz yapıyor canım. hayırlı haberlerini bekliyoruz.

bilgileri için tşkler bitanem. aslında ben dondurma taraftarıydım. hatta dr da dedim doğum yapmadığın için işlem ypamayalım dedi .o yazıya şimdi bakacağım güzelim. yaradan kaynaklı bir enfekisiyon demekki . ilaclarımı da adetini gör bitsin öyle basla dedi .her ihtimale karşıymış gebe olmadığın kesinleşsin dedi. yok ara ara akıntım gelior az kokusuda yok. canım dediğin gibi eşim ilk aylarda korunma diye tutturmasaydı belki de kalmıştım ,vardir her işte yine bir hayır.
seninde sonuçlarına az kaldı heyecan vardir dimi şimdi. günler su gibi akıp gidiyor...

istirdyecim kocandan habersin yaptır:))) eğer içine kurt düştüyse .ya kan yada dedimi gibi fortel. iklimsu adetine 1 hafta kala fortelle öğrendi sonucu.

çok sağol canım allah kimseye yaşatmasın.
hepimiz istediğimiz tarihlerde tekrar hamile kalıp mutluluğumuzu buradan paylaşırız.
ama inan zamanın geçmesini beklemek çok zor.
ben 2 hafta önce kürtaj oldum kanamam 2 gün önce kesildi.bakalım ne zaman adet olucam
birde doktor bana yapılması gereken 8 tane test yazdı onları yaptırcam
araştırma testleri olduğundan ssk karşılamıyor.testleri hesaplattım bayağı bir para tutuyor

istiridyecim git habersiz test yaptır
tem hospital çalıştığın yere yakın öğlen izin alıp bir koşu yaptırıver 2 saat sonra sonucu veriyorlar
tem hospitalde kanda bcg 20 ytl
böylece meraktan kurtulmuş olursun canım

arkadaşlar dün alışverişe gitmiştim o kadar güzel bebek kıyafetleri var ki görünce çok özendim
içimden allahım bize bu şirin kıyafetleri almayı nasip et diye dua ettim
içim garip oldu

canım endişelenme senin yaşın daha genç. çok zaman geçmeden hamile kalırsın bence. sen doktorun verdiği ilaçları aksatma. ama o dediğim yazıya bak ve o arkadaşla konuş. o da istanbullu sanırım belki sana tavsiye edeceği birşeyler olabilir.

evet canım ben heyecanlıyım ve biraz da endişeliyim. inşallah sonuçlar normal sınırlarda çıkar. günler geçiyor evet. inşallah hamile kalacağımız günler de yaklaşmıştır.

bende aynı durumdayım acaba daha yeni kürtaj olduğum içim mi böyle hissediyorum bilmiyorum
ama inan bebeğimi kucağıma almayı onun kokusunu duymayı o kadar çok istiyorum ki anlatamam
bebeğin annesine sevgi dolusu bakması herhalde hiçbirşeye değişilmez

deryacım senin kürtajın daha çok yeniymiş. sen birkaç ay korun bence. ilk adetin 1 ile 1.5 ay arasında gelir. yani normal adetine göre gecikirse endişelenme. ama biraz bu fikirlerden uzaklaşmak lazım diye düşünüyorum çok zor bu konuda ben de pek başarılı değilim ama bebek kıyafetlerine falan bakmayın bence insan çok üzülüyor. bizim şimdi moral toplamamız lazım. meltemin yazısını okumuşsundur 5 ay önceden yumurta oluşmaya başlıyormuş. yani fiziksel ve ruhsal olarak ne kadar sağlıklı olursak bebişler de o kadar çabuk gelir inşallah.

istridye canım git yaptır test. 20 ytl nereye vermiyoruz. için rahatlar hem. böyle hergün acabamı diye iyice stres olursun. bebek varsa da zarar verirsin Allah korusun. yoksa bile en azından stresin gider. fortel gebelik testi de aynı fiyatmış nasıl olsa ama idrar testi daha kesindir. inşallah bize müjdeli haberler verirsin.

kızlar ben bu ay ovulasyon testi yapacağım. geçen aydan 3 tane test kaldı. ama ne zaman başlayacağımı tam kestiremiyorum. pko dan dolayı adetim değişiyor ama max 35 gün oluyor son 2-3 aydır. üzerinde 18. günde başalyın falan diyor adet döngüme göre ama 18 bana sanki geç gibi geldi. 15 yada 16 da başlayıp 20. güne kadar devam etsem diyorum gün aşırı yapılıyor bu test zaten. ayrıca yapışkan akıntıda belirti olabilir. bugün 13. günüm. hafif hafif o akıntıdan var ama henüz erken diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…