Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

yaprakcım ovulasyon testini yaptığında bizede haberdar et
bende korunmayı bırakınca almayı düşünüyorum
ama nasıl kullanılacağını bilmiyorum
 
kızlar sayfa çok gerilerde kalmış, nerelerdesiniz. uzun süredir kimse yazmamış sayfaya. bizim elektrikler kesikti şimdi geldi o yüzden ben giremedim. ama sizlerde yoksunuz. cimbom da gelmemiş. yoksa benim pc de sorunmu var ben mi göremiyorum yazılanları. neyse

derya ovulasyon testini yapmak çok kolay gebelik testi gibi. idrar damlatıp 5 dak. falan bekliyorsun. çift çizgi çıkarsa ovulasyonun başladığını gösteriyor 24 saat içinde ilişki olması gerekiyor. sadece gebelik testinden tek farkı sabah ilk idrarla yapmıyorsun. 3-4 saat kadar idrarını tutup gün içinde hep belli bir saatte yapıyorsun. basit yani. yapacağın zaman yine konuşuruz.
 
güzelim kimse yazmıo bende yazmadım ondan. cimbomlunun işleri çok yoğunmuş msn den slm verdim de .inş bitirip gelicem dedi . istifa edicem yaa diyor:))
 
güzelim kimse yazmıo bende yazmadım ondan. cimbomlunun işleri çok yoğunmuş msn den slm verdim de .inş bitirip gelicem dedi . istifa edicem yaa diyor:))

ay canım elektrik gittiği için yazamadım bende. cimbomun iş çok demekki. işi olmasa gelirdi zaten bizi bırakmaz. istridyeyi bilmiyorum canım ama yapsa haber verirdi sanırım. iklimsu da gelmiyor kaç gündür umarım iyidir. arada bir girip haber verse iyi olduğunu bilsek yeter. aysima ne yaptı acaba sıkıntıları vardı. sabırsızım esra da pek takılmıyor artık. ben ona özelden msj atmıştım merak ettim tatildeyim yeni geldim falan yazmış ama yine de gelmiyor. neyse herkesin işi gücü var sanırım.
 
canım,
aysimanın evden net cekmiyormuş ,kaynanasında cekiyormuş onun evine de pek gitmek istemiyorum diyordu.
iklimsuyu bende merak ediyorum nerelerde acaba belki de bikaç günlüğüne tatile gitmiştir
esra da yazmıştı artık pek nete girmiyteceğim arasıra uğrar slm veririm demişti :)))

benim bildiklerim bunlar canım. birde yaz olduğu için herkes ya tatilde ya da sıcaktan mayışmış bir halde nete giremiyordur ...
 
evet canım haklısın yaz olduğu için de pek giren olmuyor kış gelsin hareketlenir. hem belki o zaman bebişler de yola çıkar bebişlerden bahsedilir artık inşallah. ay ne kadar hayalperestim ben ya. doğru dürüst yumurtam olmuyor ama ben hala yakın zamanda hamile kalma hayalleri kuruyorum. ama Allah'tan ümit kesilmez.
 
tamam canım hakediyorum ben oklavayı haklısın klava:

çok karamsarım işte. şimdi de bu ay şu hormon testleri beni korkutuyor. iyi çıkmazsa birde onları düzeltmek için uğraşırım diye korkuyorum. zaman kaybı oluyor. zaten yeterince zaman geçti ya o yüzden panik oluyorum biraz işte. gerçi 2 aydır adetlerim düzene girdi. şu şeker ilacı bana çok yarıyor iyiki o hap var. bulandan Allah razı olsun.
 
ee canım şimdi onun sonucuna göre kesin bir tedaviye baslayacaksınız zaten .umutsuzluk yok . ne gerekirse yaparsınız . yaprakcım bu gıdışle sanırım coğumuz kışın hamiş kalacağız bana öyle gelıyor
 
evet canım korkunun ecele faydası yok. elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz inşallah gerisi Allah'a kalmış. kısmet ettiyse sonuçlar ne olursa olsun olur. ama hiç birşeyi olmadığı halde yıllarca uğraşanlar da var. ben yine halime şükrediyorum. en azından sorunum belli.
 
heyttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
ben geldimmmmmmmmmmmmmm
ne oluyor burda bakayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ay canım nerelerdesin sen ya. ilsu söyledi çok yoğunmuşsun. ne zaman hafifleyecek işlerin canım. özledik seni. burda sen olmayınca pek bişey olmuyor. ilsucuğumla laflıyoruz. birkaç yeni arkadaş da var ama onlarda arada bir takılıyor yani. bizim takım eksik yani.
 
ayy sorma canım yaa bizim patron çok fena burda çalıştırıyor evde çalıştırıyor
aşkım sezon geçişi yaa malları sayıp yerleştiriyoruz işte p.tesi hafifler heralde yani inş.
nasılda aklım sizde evet yeni arkadaşlar da var hoşgelmişler renk vermişler sayfamıza artık sayfamızın adı boş gebelikden dolu gebeliğe geçicek inş.
bizler boş değiliz hoşuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
 
canımın içi p.tesine çok az kaldı bak
sabah mı gidecen sen dr a

canım ben geçen hafta randevu aldım medical park hastanesinden. doktor izinli olmasaydı bu hafta gidecektim. aslında tatile gitmeseydim yaptırdığım gün alıp gitmem gerekiyordu ama işte tatil izin mizin derken uzadı benim iş. doktor olmadığı için de gidip almak istemiyorum sonuçları. pzt 13.15 e randevu verdiler. o adam bana çok moral depoluyor. inşallah sonuçlar iyi çıkar da daha bir moral bulurum. benim tek korktuğum değer fsh. geçen yıl 9.8 di yani yumurta rezervleri pek iyi değil. ama bu hormon değişiklik gösterebiliyormuş. strese bağlı olarak falan da yükseliyormuş. inşallah şu an daha düşüktür ya da en azından yükselmemiş olsun. başka bir başlıkta bir arkadaşın 16 imiş doktor hamile kalmak için %2 şansın var demiş. tüp bebeğe geçeceklermiş. 2 ay hayıt kullanmış sanırım düşmüş fsh ı ve kendiliğinden hamile kalmış. biraz umut oldu bana. yükselmişse bende hayıt kullanırım herhalde. gerçi geçen ay 1 hafta kadar kullanmıştım ama çok iğrenç bir tadı vardı midemi bulandırıyordu bırakmıştım. bu hayıtla hormonlar çok düzeliyormuş ya. bakalım sonuçlara göre ben de kullanabilirim ama kötüyse çok moralim bozulacak. iyiyse de çok mutlu olurum. prolaktin falan yüksekse ilaçla düşürülüyor. ay ne sinir ya neden ben de herkes gibi normal değilim ya her ay ayrı bir sorun çıkıyor, yok kistti, yok hormondu üfff yine sıkıntı bastı. oklava zamanım geldi sanırım cimbom dur biraz döveyim kendimi de rahatlıyayımklava:
 

yok yok bende bugün biras buhranlı gibiyim aslında
yani bende oklavalıkım
yaa kürtaj sonrası bana da dr 3 ay korun dediğinde boğazını sıkıcaktım nerdeyse ama bak
nerdeyse 5 ay olucak ve ben çalışmalara bile başlayamadım bi de kürtajdan sonra hamiş kalıcaksın demişti (adaşım ve esra hariç)hiç öyle olmadı baksana gerçi şimdilik biras rahatım yani kisttim gitmiştir diye umuyorum ama başka bir şey çıkmasından da korkuyorum bu arada benim de fsh ım yüksekti sonra ne oldu bilmiyorum ama 7 ay sonra hamile kalabildim işte ama fsh sorun olabiliyor işte canım
bi yanım az kaldı diyor bi yanım da oooooo daha çok var diyor
işte böyle arkadaşım yaaa
 

canım bence senin de kistin gitmiştir. yumurtalık kistleri çok uzun süre kalmıyor rahimde. hatırlasana ben önceki doktora gittiğimde 3 cm di. 10 gün sonra diğer doktora gittiğimde küçülmeye başlamış dedi. adet olunca da usg de patlamış gitmiş dedi.
canım sen yine de her ihtimale karşı adet olunca 2. yada 3. gün git doktora kontrol ettir hatta hormon testlerini de tekrar yaptır. vakit kaybı olmasın canım. ama sen bu ay hamile kalırsın belki. adetlerin düzelmeye başladı çünkü bu çok önemli. benimde 2 aydır iyi maşallah nazar değmesin. geçen ay kist var diye 40-50 günü bulur diyordum ama tatile gittim ertesi günü pat diye oldum. 35 günü geçmedi yani. ama şeker ilacının etkisi. dırım ne yaptı acaba şeker ilacına devam ediyormu ki. dün bizim sayfaya girmişti tatildeymiş. micro yapılacak falan diyordu ama glikofeni bırakmamıştır inşallah. midemi bulandırıyor diyordu ama onda da pko var mutlaka kullanması lazım hatta hamile kalsa bile ilk 3 ay kullanmalı. tabi doktoru ne derse onu yapar. ay o da çok çekmiş ya inşallah 1 de 1 tutar. çok şeker bir kız çok güçlü biri.içi dışı bir yani. tıpkı senin gibi canım.:1hug:
 
ay canım senin sohbetini özlemişim ilaç gibi geldi bana. ama işlerin var bugünlerde. inşallah işleriniz rast gider canım. hem maddi hem de manevi olarak rahatlarsın canım.
 
Merhaba kızlarr:))
Valla bi bakayım ne var ne yok diye dedim ama sizin hızınıza yetişmek ne mümkün pek okuyamadım gerideki sayfaları ama sanırım tatilden dönülmüş yani takım tamam gibi voltranı oluşturmuşsunuz yine:))
Dilekçim kistin gitmiş galiba sevindim valla o kadar dert etmene değmedi bak:))
Yaprakçık sana özelden mesaj yazmıştım ya gerçi sende tatildeymişsin o zamn ertesi günü doktora gittim bebişimi gördüm kalbini duydum işte herşey yolunda çok şükür bir ay sonra gene çağırdı yani kısmetse üç aylık olunca gidicem..Mide bulantılarım çok oluyor valla ama özellikle akşamları yani yatana kadar midem sürekli bulanıyor sabah geçiyor ama işte birşeyler atıştırmaya başlayınca başlıyor ne garip biriyim ben yavv herkes gibi sabah değilde öğleden sonraları bulanıyor geceye kadar.. Ya benim asıl KK ya girmeme sebebim işte hep birileri başlık açıyor işte bebeğimi kaybettim yada düşük yapıyorum yaptım kalbi durdu ya ne bilim ben olumsuz etkilenmemek için girmek istemiyorum valla hem okuduğum kadarı ile de fazla oturmak ta zararlı radyasyon malum birde hamiş kalınca sizde dikkat edin lütfen cep telefonuyla özellikle az konuşun ve kulaklık kullanın şimdilik böyle hepinizi öptüm byeee:))))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…