D
deryaa1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #2.741
güzelim kimse yazmıo bende yazmadım ondan. cimbomlunun işleri çok yoğunmuş msn den slm verdim de .inş bitirip gelicem dedi . istifa edicem yaa diyor:))
heyttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
ben geldimmmmmmmmmmmmmm
ne oluyor burda bakayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canımın içi p.tesine çok az kaldı bak
sabah mı gidecen sen dr a
canım ben geçen hafta randevu aldım medical park hastanesinden. doktor izinli olmasaydı bu hafta gidecektim. aslında tatile gitmeseydim yaptırdığım gün alıp gitmem gerekiyordu ama işte tatil izin mizin derken uzadı benim iş. doktor olmadığı için de gidip almak istemiyorum sonuçları. pzt 13.15 e randevu verdiler. o adam bana çok moral depoluyor. inşallah sonuçlar iyi çıkar da daha bir moral bulurum. benim tek korktuğum değer fsh. geçen yıl 9.8 di yani yumurta rezervleri pek iyi değil. ama bu hormon değişiklik gösterebiliyormuş. strese bağlı olarak falan da yükseliyormuş. inşallah şu an daha düşüktür ya da en azından yükselmemiş olsun. başka bir başlıkta bir arkadaşın 16 imiş doktor hamile kalmak için %2 şansın var demiş. tüp bebeğe geçeceklermiş. 2 ay hayıt kullanmış sanırım düşmüş fsh ı ve kendiliğinden hamile kalmış. biraz umut oldu bana. yükselmişse bende hayıt kullanırım herhalde. gerçi geçen ay 1 hafta kadar kullanmıştım ama çok iğrenç bir tadı vardı midemi bulandırıyordu bırakmıştım. bu hayıtla hormonlar çok düzeliyormuş ya. bakalım sonuçlara göre ben de kullanabilirim ama kötüyse çok moralim bozulacak. iyiyse de çok mutlu olurum. prolaktin falan yüksekse ilaçla düşürülüyor. ay ne sinir ya neden ben de herkes gibi normal değilim ya her ay ayrı bir sorun çıkıyor, yok kistti, yok hormondu üfff yine sıkıntı bastı. oklava zamanım geldi sanırım cimbom dur biraz döveyim kendimi de rahatlıyayımklava:
yok yok bende bugün biras buhranlı gibiyim aslında
yani bende oklavalıkım
yaa kürtaj sonrası bana da dr 3 ay korun dediğinde boğazını sıkıcaktım nerdeyse ama bak
nerdeyse 5 ay olucak ve ben çalışmalara bile başlayamadım bi de kürtajdan sonra hamiş kalıcaksın demişti (adaşım ve esra hariç)hiç öyle olmadı baksana gerçi şimdilik biras rahatım yani kisttim gitmiştir diye umuyorum ama başka bir şey çıkmasından da korkuyorum bu arada benim de fsh ım yüksekti sonra ne oldu bilmiyorum ama 7 ay sonra hamile kalabildim işte ama fsh sorun olabiliyor işte canım
bi yanım az kaldı diyor bi yanım da oooooo daha çok var diyor
işte böyle arkadaşım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?