- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #2.761
ay canım senin sohbetini özlemişim ilaç gibi geldi bana. ama işlerin var bugünlerde. inşallah işleriniz rast gider canım. hem maddi hem de manevi olarak rahatlarsın canım.
Merhaba kızlarr:))
Valla bi bakayım ne var ne yok diye dedim ama sizin hızınıza yetişmek ne mümkün pek okuyamadım gerideki sayfaları ama sanırım tatilden dönülmüş yani takım tamam gibi voltranı oluşturmuşsunuz yine:))
Dilekçim kistin gitmiş galiba sevindim valla o kadar dert etmene değmedi bak:))
Yaprakçık sana özelden mesaj yazmıştım ya gerçi sende tatildeymişsin o zamn ertesi günü doktora gittim bebişimi gördüm kalbini duydum işte herşey yolunda çok şükür bir ay sonra gene çağırdı yani kısmetse üç aylık olunca gidicem..Mide bulantılarım çok oluyor valla ama özellikle akşamları yani yatana kadar midem sürekli bulanıyor sabah geçiyor ama işte birşeyler atıştırmaya başlayınca başlıyor ne garip biriyim ben yavv herkes gibi sabah değilde öğleden sonraları bulanıyor geceye kadar.. Ya benim asıl KK ya girmeme sebebim işte hep birileri başlık açıyor işte bebeğimi kaybettim yada düşük yapıyorum yaptım kalbi durdu ya ne bilim ben olumsuz etkilenmemek için girmek istemiyorum valla hem okuduğum kadarı ile de fazla oturmak ta zararlı radyasyon malum birde hamiş kalınca sizde dikkat edin lütfen cep telefonuyla özellikle az konuşun ve kulaklık kullanın şimdilik böyle hepinizi öptüm byeee:))))
yerim ben seni inş.bitanem
hepimizin işleri gü<zel olur inş.
evet dırımda yani birsen çok özeldir geçkten çok güçlü kendisi valla ben onun yaşadıklarını yaşayamazdım valla üstelik daha 25-26 yaşında
kk da yüzyüze gördüğün ilk arkadaşım o
hatta buraya üye olduğumdaki ilk arkadaşım da diyebiliriz
bu arada evet seninle sohbet etmek çok keyifli bitanesi
birbirimizi iyi tanıdığımızı ve çok iyi anladığımızı umuyorum zaten
işte bende kistin gittiğini umuyorum inş.öyledir adetin 3.günü gidicem evet dr hormon testi yapalım dedi ama sonra dedi ki kistinden dolayı sen hamile kalamıyorsun dedi kist bi gitsin ondan sonra bi yol izlicez dedi ama bana da dr um çok moral oluyor bana çok kızıyor karamsar olduğum ve çok şey bildiğim için ne bu panik falan diyor işte
ama ne yapayım elimde değil ki aslında bi yandan da şükrediyorum halime hamile kalabiliyorum önemsiz bi kistim var belki gitti ya da mutlaka gidicek falan yani dediğin gibi dermansız derdimiz yok çok şükür seninde benimde ilsununda yakın bitanem bence üçümüzünde yakın diğer arkadaşlar içinde onlar daha yeni kürtaj olduklarından yorum yapamıcam ama ben hiç umudumu kaybetmedim şimdi de sabrımı kaybetmemeye çabalıyorum hepsi bu işte
çok acıktım yaprak yaa
evde yemek de yok
ne yapsam ki ben yaa
canım bence senin de kistin gitmiştir. yumurtalık kistleri çok uzun süre kalmıyor rahimde. hatırlasana ben önceki doktora gittiğimde 3 cm di. 10 gün sonra diğer doktora gittiğimde küçülmeye başlamış dedi. adet olunca da usg de patlamış gitmiş dedi.
canım sen yine de her ihtimale karşı adet olunca 2. yada 3. gün git doktora kontrol ettir hatta hormon testlerini de tekrar yaptır. vakit kaybı olmasın canım. ama sen bu ay hamile kalırsın belki. adetlerin düzelmeye başladı çünkü bu çok önemli. benimde 2 aydır iyi maşallah nazar değmesin. geçen ay kist var diye 40-50 günü bulur diyordum ama tatile gittim ertesi günü pat diye oldum. 35 günü geçmedi yani. ama şeker ilacının etkisi. dırım ne yaptı acaba şeker ilacına devam ediyormu ki. dün bizim sayfaya girmişti tatildeymiş. micro yapılacak falan diyordu ama glikofeni bırakmamıştır inşallah. midemi bulandırıyor diyordu ama onda da pko var mutlaka kullanması lazım hatta hamile kalsa bile ilk 3 ay kullanmalı. tabi doktoru ne derse onu yapar. ay o da çok çekmiş ya inşallah 1 de 1 tutar. çok şeker bir kız çok güçlü biri.içi dışı bir yani. tıpkı senin gibi canım.:1hug:
cnm benim güzel sözlerin için teşekkürler senin güzelliğin bu kelimeler cnm
ben tatildeyim şimdi giremiyorum tam nett bu arada ilacımı içiyorum cnm ben glikofen yerine glifor almıştım o benim midemi bulandırmış şimdiki ilacımın hiç bişeyi yok cnm içiyorum ama burada diyet felan hak getiree ama ilaca devam ve doktor şuna için bırak demedi ilacı cnm ilaç ekledi tedavi için ama bırak demedi ....ben tedavi için adetimi bekliyorum cnm dün d.kontrol hapım bitti sanırım p.tesi salıı gibi adet olurum şimdi bile kasıklarım ağrıyor olur olmaz işte başlayacazzzzz marotonaa hakkımızda hayırlısı olsun cnmmm
canım hayırlısı olsun
inşallah bu ay olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?