Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

ay canım senin sohbetini özlemişim ilaç gibi geldi bana. ama işlerin var bugünlerde. inşallah işleriniz rast gider canım. hem maddi hem de manevi olarak rahatlarsın canım.

yerim ben seni inş.bitanem
hepimizin işleri gü<zel olur inş.
evet dırımda yani birsen çok özeldir geçkten çok güçlü kendisi valla ben onun yaşadıklarını yaşayamazdım valla üstelik daha 25-26 yaşında
kk da yüzyüze gördüğün ilk arkadaşım o
hatta buraya üye olduğumdaki ilk arkadaşım da diyebiliriz
bu arada evet seninle sohbet etmek çok keyifli bitanesi
birbirimizi iyi tanıdığımızı ve çok iyi anladığımızı umuyorum zaten
işte bende kistin gittiğini umuyorum inş.öyledir adetin 3.günü gidicem evet dr hormon testi yapalım dedi ama sonra dedi ki kistinden dolayı sen hamile kalamıyorsun dedi kist bi gitsin ondan sonra bi yol izlicez dedi ama bana da dr um çok moral oluyor bana çok kızıyor karamsar olduğum ve çok şey bildiğim için ne bu panik falan diyor işte
ama ne yapayım elimde değil ki aslında bi yandan da şükrediyorum halime hamile kalabiliyorum önemsiz bi kistim var belki gitti ya da mutlaka gidicek falan yani dediğin gibi dermansız derdimiz yok çok şükür seninde benimde ilsununda yakın bitanem bence üçümüzünde yakın diğer arkadaşlar içinde onlar daha yeni kürtaj olduklarından yorum yapamıcam ama ben hiç umudumu kaybetmedim şimdi de sabrımı kaybetmemeye çabalıyorum hepsi bu işte

canım hoşgeldin. birdenbire kaybolunca seni merak ettim. kızlara da sorup duruyordum haberleri varmı benim gözden kaçırdığım bir yazında tatilden falan bahsettinmi diye ama onlarında haberi yoktu o yüzden özelden yazmıştım sana. evet o ara bende 1 hafta kadar tatile gittim. dinlendim. cimbom da tatildeydi. ona da yaramış tatil. sen de döndün sanırım. bebeğinin ve senin iyi olmana sevindim canım. sen kk ya girince diğer başlıkları okuma o zaman canım. etkileniyorsun sanırım. evet bazen ben de etkileniyorum, üzülüyorum ama o arkadaşlarda ne yapsın paylaşmak ve biraz da olsa dertlerini hafifletmek istiyorlar. herşey insanlar için canım. biz de bu başlıkta kötü bir vesile ile toplandık ama bak iklimsu ile siz maşallah çok beklemeden tekrar hamile kaldınız bile. Allah tamamına da erdirsin canım. bebişlerinizi kucağınıza alacağınız günleri de göstersin. darısı bizlerin başına inşallah. canım arada bir de olsa uğrayıp haberdar et bizleri gelişmelerden. iyi olduğunuzu bilelim yeter. merak ediyoruz çünkü. kendine iyi bak. bizlere de dua et.

esracım hoşgeldin
senin ve bebeğinin iyi olmasına çok sevindim arkadaşım
valla fıstık benim kistin gidip gitmediği belli değil daha sadece ben öyle umuyorum son adetimde tatildeydim yani gidemedim dr a 3.günü gel demişti çünkü mecburen şimdiki adetin 3.günü gidicem işte ama bende gitmiş olduğunu umuyorum yani öyle olmasını diliyorum
bizlere dua ediyorsun değil mi esracım
bi de kendine aman çok dikkat et zaten söylememe gerke yok sen çok bilinçli bi anne adayısın

canım benim ya. Allah gönlüne göre versin canım. çok güzel bir yüreğin var, sen de çok güzelsin. hayatındaki herşey de o kadar güzel olur inşallah bitanem. bizlerde inşallah mutlu sona ulaşırız en kısa zamanda.

olsun canım menemen de güzeldir. yaz için ideal bir yemek. ben de yarın akşam yapayım bari. iyi aklıma getirdin. yazın çok ağır şeyler yenmiyor zaten. sen bide yorgun oluyorsun iş çıkışı pratik yemekler yapmak en doğrusu.

cnm benim güzel sözlerin için teşekkürler senin güzelliğin bu kelimeler cnm
ben tatildeyim şimdi giremiyorum tam nett bu arada ilacımı içiyorum cnm ben glikofen yerine glifor almıştım o benim midemi bulandırmış şimdiki ilacımın hiç bişeyi yok cnm içiyorum ama burada diyet felan hak getiree ama ilaca devam ve doktor şuna için bırak demedi ilacı cnm ilaç ekledi tedavi için ama bırak demedi ....ben tedavi için adetimi bekliyorum cnm dün d.kontrol hapım bitti sanırım p.tesi salıı gibi adet olurum şimdi bile kasıklarım ağrıyor olur olmaz işte başlayacazzzzz marotonaa hakkımızda hayırlısı olsun cnmmm

canım benim ben gerçekten içimden geldiği için yazdım o sözleri. gerçekten çok samimi ve içten birisin. çok sevdim ben seni. inşallah tedavin de olumlu sonuçlanır. içini ferah tut canım. moralin yüksek olsun. tatilin tadını çıkar. seneye minik bebişle tatil yapamayabilirsin zor olur yani. ama olsun onlar gelsin de ömür boyu tatil yapmasak ne yazar. canım şeker ilacını bırakma sakın. rejime gelince tatilde ben de çok kaçırdım maalesef tatil yerlerinde iştah açılıyor. ama olsun dönünce dikkat edersin. ben de adet olunca aşılama falan düşünüyorum bakalım doktorla bir görüşeyim de ne diyecek. en son gittiğim doktor gerek yok bekle biraz sen hamile kalmışsın zaten yine kalırsın diyor ama ben beklemek istemiyorum sanırım biraz sabırsızım. hakkımızda hayırlısı olsun canım. inşallah güzel haberler vermek nasip olur.

Kizlar ben adet oldum sabah namazina kalktim ve kirmizilar geldiii... Beklenen tarihden 3 gün önce oldum umarim problem yoktur inş.... Napalim kismet pekde üzülmedim çünkü dr.korunun demişti ya içimde korku oluşmuştu ya hamile kalirsamda tekrar kötü şeyler yaşarsam diye... Ama bu ay çlişcam hemde çok siki.... Ben çalişicam rabbimde izin buyurursa meleğimiz gelecek inşallah.... Hepinize sevgiler hoşçakalin....

ohhhh nihayet yaaaa
kimse yok diye üzülüyordum bende hoş geldiniz kızlar
istiridye üzüldüm canım ama olsaydı erken olurdu biras zaman içinde rahmin daha da bi toparlanacaktır ve dediğin gibi bu ay daha sıkı çalışırsın bitanem bi sakıncası yoksa ismini söyleyebilirmisin canım böyle bi garip oluyor sana istiridye demek de

deryacık nasılsın

sizlerle pek konuşamadım ben yoğun bi zamana denk geldi

Ismim özgül canim iyi dilekleriniz için teşekkürler canlar... Napalim hayirli zamanda gelsin bebişlerimiz. Dün iki haber aldim biri iyi diğeri kötü... Dayimin kizi hamile idi 2.5 aylik bebeğin kalbi durmuş. Bu gün kürtaj ile aldilar.. üzgündü... Bizim gibi tipki diğer iyi haber ise.. Eski mesai arkadaşim 5 haftalik hamile imiş bu haberleri peşepeş aldim .... Herşeyin hayirlisi olsun ....

kızlar nihayetinde merhaba ...
cebelleştim bugün siteye girmek için ama giremedim .
yaprakcım, bitanem cimbomum nasılsınız bakalım ? ya kış gelsede eskisi kadar çok konuşabilsek dimi ..
özgülcüm bence iyikde adet olmuşsun rahmin toparlanır bitanem hiç üzülme .
deryacım sen nasılsın ne var ne çok ?
iklimsuuuu duy sesimizi artık nerelerdesin bebiş 7+5 olmuş takipteyim :=)

beni sorarsanız bende iyiym evi topluyom , koliliyorum iğrençç bişi ama .ellerim simsiyah oldu gazete kağıtlarından .benimde bugun feci bi şekilde adet ağrım oldu. gerçi 1 hafta var adet olmama tabiki kist süreyi uzatmassa ..

Hayir benim boş gebelikdi kese olmuş 9. Hafta olmasina rağmen bebek görülmüyordu... Dr. Kanaman başlar demişti dediği gibi de oldu kanama başladi ve kürtaj la haziran 17 de alindi bu 2.adetim oluyor... Ama daha beklemek istmiyorum aklim rabbim hayirlisi ile verir hepimez meleklerimizi inş...

Bu arada berat kandiliniz mübarek olsun. Bu gece rahmet kapilari açik olacak... Dualar kabul olacak allahin izni ile hepimiz birbirimize dua edelim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…