Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

mrb arkadaşlar ne olur kızmayın bana uzun zamandır giremiyorum sayfaya ama mide bulantıları baş dönmeler kusmalar mafetti beni anneme gidiyorum arada ordayım netede giremedim ama hepinizi çok özledim kızlar beni 1-2 hafta daha idare edin sonra hep burda olcam sormayın kılzar hamilelikte herkes kilo alır ben 1 kilo vermişim bişey yiyemiyorum çay bile içemiyorum bide günde 6 adet progeston kullanıyorum onlarda çok yorgunluk yapıyor havalarda çok sıcak her şey üst üste geliyor sormayın bakalım 2 hafta sonra tekrara doktora gideceğim heycanla günlerin geçmesini bekliyorum

merhaba canım. bizde seni merak ediyorduk ne oldu bu cimcimeye diye . canım çok yoğun yasıyorsun demekki sen bulantıları . bitanem şimdi verdiğin kilo ilerisi için fayda sağlayacaktır.bende 2 ay hamilelikte 2 kilo vermiştim. ziyanı yok yani .ama hiç yiyemiyorsan dr a danış bebeğinin beslenmesini etkilemesin. gelişmelerden haberdar edersin bizi çok öptümm güzel anniş.

günaydın arkadaslar hepinize ..
yaprak bgn dr a gidicektin inş güzel haberlerle gelirsin .
dilekcim sen nasılsın neler yaptın gerçi istanbul bu haftasonu yanıodu herhangi bir faaliyette bulunmak zordu:)

günahydın ilsucum nasılsın bitanem benim
evet yas ist yanıyor resmen bugün de 38 derece olucakmış
dün de felaketti evet birascık yapabildiğim kadar temizlik yaptım saat 6 gibi de dışarı çıktık biras hava serinler dedik ama nerdeeeeeee
sen yavaş yavaş hazırlanmaya başladın demek ki
tam olarak ne zaman taşınıcan bi de uzak mı taşınacağın yer yürüyerek gidebiliyor musun ayy bu sıcakda ne zordur allah yardıncın olsun bebeğim
evet yaprakcımı 4 gözle bekliyoruz güzel haberlerini
güzeller güzelim adaşım gelmiş allahım aman ii olsun da varsın geç gelsin canım yaa ağır geçiriyor baksana canım benim yaa
yaa bu cimcime öslem nerelerde yaa
çiğdem abla ne yaptı acaba cuma belli olucaktı taşınacağı tarih belki de gitmiştir fethiyeye
sevda abla da gelmedi bi daha ama zaten site sorunluydu gelir heralde

benim de canım bugün 24.günüm hafiftewn kahverengi akıntı geldi sanırım yani inş.hamilelik öncesi gibi 26.günde adet olurum ki eğer öyle olursa dünyalar benim olur valla yaa
bi de bugün de yoğunluk var ama var gücümle çalışıp bugün bitirmeye çalışıcam çünkü yoruldum ve sıkıldım

canımcım demekik adetin düzene girmiş süper ... kahve lekeler bende de adet öncesi oluyor .
3 gündür siteden sorun vardi ben hiç giremedim.
dün evi temizledik işte perşembeye falan tasınırız büyük ihtimalle .

canım bir kısmını götrüdük sadece oturma tk ve yatak odamız kaldı. mutfağı falan dün yerleştirdik. yok biz götürdük eşyaları bitanem.

tamam cnm
aklım da onda
artı güzel bi arkadaşım daha vardı bebeklik o da kiloluyum pko var düyordu adeti çok düzensizdi son 2 aydır kendiliğinden yumurtluyordu en umutsuz oldu anda hamile kalmış canım yaa
gerçi o hiç moralini ve umudunu kaybetmedi
herşey allahtan be ilsucum
ama çok sevindim çok
darısı başımıza inşallah
bakalım yaprak ne haberlerle gelicek

Bitanem şimdi okudum .bir arkadas yazmiş bebeklik hamile diye. Tabi sen tanidiğin için neler yasadiğini iyi bilirsin. Ya işte bunlar bize birer ders, örnek olsun. Umutsuz olmak yok . Zamani gelince inş bizlerde hamiş olacağiz .

Kizlar merhaba
biliyorsunuz bende kürtaj olmuştum sizlerlede konuşmuştuk
35 gün reglem geldi ama 3 gün sürdü normalde benim regle dönemim 5 gün sürerdi 3 gün sürmesi normal mi
bide dr kürtaj olduğumda ilk regleden sonra korunmayi birak dedi bende biraktim artik
siz ne dersiniz napsam acaba
bişey daha ilk hamile kaldiğimda uyku problemim olmuştu ama hala geceleri uyuyamiyorum siz bunu yaşadiniz mi yoksa ben bir pisikoloğa mi gitsem

canım eğer imkanın varsa git rahatlarsın .
bence normal enazından adet görmüşsün .yoğunluğu nasıldı peki *

canım mrb
bence herşey normal ve uyku sorunun tamamen psikolojik
ilk adette faklılık olmasınıa normal diyor dr lar
ve bence de korunmayı bırak elifcim

ya kızlar kusura bakmayın sizi de merakta bırakmışım. sitede yoksunuz sanırım. cimbomuma mail attım ben de. ama burda da kısaca özet geçeyim. hormon sonuçlarını aldım değerler normal sınırlarda ama fsh 9.1 doktor pek iyi bir değer değil dedi. yumurta rezervim çok iyi değilmiş. ama umutsuz da değil dedi. 8 in üzerini biz pek beğenmiyoruz dedi. adet olunca gel yumurtlama tedavisi yapalım falan dedi. smear testi istedim o da yapıldı 10 gün sonra çıkarmış sonucu. inşallah iyi çıkar. ultrasonla baktı 20 mm bir yumurtam varmış şuan bugün yarın çatlar dedi. önümüzdeki 3-4 günü iyi değerlendir dedi. ben de yumurta kiste dönüşmesin diye eşime çatlatma iğnesi vurdurdum. geçen ay yumurtam çatlamadı kiste dönüştü ya o yüzden yine olmasın diye iğne yaptım. iğneden 24-36 saat sonra çatlar yumurta herhalde yarın çalışmalara başlarız. bende haberler böyle çok iyi de değil çok kötü de. fsh ım geçen yılda böyle yüksekti. hatta 9.9 du şimdi 9.1 çok hafif bir düşme olmuş ama doktor 8 in üzeri pek iyi değil deyince endişelendim. gerekirse aşılama yaptıracağım. inşallah gerek kalmaz kızlar belki bu ay tutar belli mi olur :roflol:.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…