- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #2.801
canım mrb
bence herşey normal ve uyku sorunun tamamen psikolojik
ilk adette faklılık olmasınıa normal diyor dr lar
ve bence de korunmayı bırak elifcim
ya kızlar kusura bakmayın sizi de merakta bırakmışım. sitede yoksunuz sanırım. cimbomuma mail attım ben de. ama burda da kısaca özet geçeyim. hormon sonuçlarını aldım değerler normal sınırlarda ama fsh 9.1 doktor pek iyi bir değer değil dedi. yumurta rezervim çok iyi değilmiş. ama umutsuz da değil dedi. 8 in üzerini biz pek beğenmiyoruz dedi. adet olunca gel yumurtlama tedavisi yapalım falan dedi. smear testi istedim o da yapıldı 10 gün sonra çıkarmış sonucu. inşallah iyi çıkar. ultrasonla baktı 20 mm bir yumurtam varmış şuan bugün yarın çatlar dedi. önümüzdeki 3-4 günü iyi değerlendir dedi. ben de yumurta kiste dönüşmesin diye eşime çatlatma iğnesi vurdurdum. geçen ay yumurtam çatlamadı kiste dönüştü ya o yüzden yine olmasın diye iğne yaptım. iğneden 24-36 saat sonra çatlar yumurta herhalde yarın çalışmalara başlarız. bende haberler böyle çok iyi de değil çok kötü de. fsh ım geçen yılda böyle yüksekti. hatta 9.9 du şimdi 9.1 çok hafif bir düşme olmuş ama doktor 8 in üzeri pek iyi değil deyince endişelendim. gerekirse aşılama yaptıracağım. inşallah gerek kalmaz kızlar belki bu ay tutar belli mi olur :roflol:.
BENDE PİSİKOLOJİK OLARAK DÜŞÜNÜYORUM İLK HAMİLE KALDIĞIMDA BEBİŞE BİŞEY OLUR DİYE KORKUMDAN DOĞRU DÜZGÜN YATAKTA YATAMIYORDUM GECEDE EN FAZLA 5-6 DEFA KALKIYORDUM ŞU AN HALA DEVAM EDİYOR VE BİRAZDA ABARTILI OLUYOR
İLKİNDE NASIL HAMİLE KALDIM HATIRLAMIYORUM HERŞEYİ BIRAKTIĞIM ANDA GELMİŞTİ BEBİŞİM
İNŞALLAH YİNE GELİR BEN HEP ONU BEKLİYOR OLACAĞIM
RABBİM HERKEZE VERSİN BANADA VERSİN İNŞALLAH
tutucak tututac
yine bi mucize gerçekleşecek
yaprakcım canım benim kendini üzmüyorsun di mi
bence her şey gayet normal hatta gayet güzel sakın ha panik yok
ya bu ay tutucak ya da aşılama yapılacak
no panıc
herşey senin lehine gelişiyor ama önemli olan bu görebilmen bitanem
kalp gözünü aç bitanesi
herşey çok güsel olucak
az kaldı az
eliftg bir süre kendi haline bırak canım. tamam korunma ama çok da kafaya takma. benim bu 5. ayım hala gelen giden yok. sabretmemiz lazım. çok kafaya takınca insan çok üzülüyor. düşük yapmasaydım bebeğim 7 aylık olacaktı hatta 7.5 ekim gibi doğacaktı. bazen bunları düşününce ben de senin gibi çok üzülüyorum geceleri uykumdan uyanıp bazen ağlıyorum üzülüyorum dua ediyoru. Allah bizlere de sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. kucağımızı boş bırakmasın, çok bekletmeden bizlere de nasip etsin bu güzel duyguları.
uykundan uyanıp ağlamak mı
aşkolsun yaprakcım yaa
ne diyebilirim ki
ben de kahrediyorum kendimi senden çok da farklı değilim ama
bilmiyorum yaaa
biz iyi olmazsak meleklerimiz hiç gelmez diye düşünüyorum
hiç birimizin de çok önemli sorunu yok bence ama en büyük düşmanımız stres maalesef bunu hep gözardı ediyoruz yaprakcım bizim bi düşmanız daha var o da zaman
kızlar başka bir başlıkta ramazan dua listesi var, o listeye ben adımı yazdırmıştım sonra da cimbomumun, ilsucuğumun, aysimanın ve bu ay tedaviye başlayacak dırımkızının da isimlerini eklettim. görürseniz şaşırmayın. dua listesi yani. inşallah tutar arkadaşlar.
bu arada benim pil bitti bitiyor o yüzden bir süreliğine çıkmak zorundayım.
bayanlar merhaba. sizinle bişey paylaşmak istedim; benim adetim 6 gün geçti ve ben test yapmaya çok korkuyorum,malum aynı şeyleri yaşamak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?