Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

canım mrb
bence herşey normal ve uyku sorunun tamamen psikolojik
ilk adette faklılık olmasınıa normal diyor dr lar
ve bence de korunmayı bırak elifcim

BENDE PİSİKOLOJİK OLARAK DÜŞÜNÜYORUM İLK HAMİLE KALDIĞIMDA BEBİŞE BİŞEY OLUR DİYE KORKUMDAN DOĞRU DÜZGÜN YATAKTA YATAMIYORDUM GECEDE EN FAZLA 5-6 DEFA KALKIYORDUM ŞU AN HALA DEVAM EDİYOR VE BİRAZDA ABARTILI OLUYOR
İLKİNDE NASIL HAMİLE KALDIM HATIRLAMIYORUM HERŞEYİ BIRAKTIĞIM ANDA GELMİŞTİ BEBİŞİM
İNŞALLAH YİNE GELİR BEN HEP ONU BEKLİYOR OLACAĞIM
RABBİM HERKEZE VERSİN BANADA VERSİN İNŞALLAH

tutucak tututac
yine bi mucize gerçekleşecek

eliftg bir süre kendi haline bırak canım. tamam korunma ama çok da kafaya takma. benim bu 5. ayım hala gelen giden yok. sabretmemiz lazım. çok kafaya takınca insan çok üzülüyor. düşük yapmasaydım bebeğim 7 aylık olacaktı hatta 7.5 ekim gibi doğacaktı. bazen bunları düşününce ben de senin gibi çok üzülüyorum geceleri uykumdan uyanıp bazen ağlıyorum üzülüyorum dua ediyoru. Allah bizlere de sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. kucağımızı boş bırakmasın, çok bekletmeden bizlere de nasip etsin bu güzel duyguları.

canım ya bu kadar germe kendini birascık rahatlayabilirsen bence yine hiç beklemediğin ande gelicek sana meleğin:1hug:

tutucak tututac
yine bi mucize gerçekleşecek

ah canım benim sen burdamıydın mail attım sana ama herhalde erken çıkmışsındır diye düşündüm. ben biryerlere uğradığım için geç yazdım sizi de merakta bırakmışım canım kusura bakmayın. inşallah tutar hayatım, mucizelerimiz gelir bize biran önce.

yaprakcım canım benim kendini üzmüyorsun di mi
bence her şey gayet normal hatta gayet güzel sakın ha panik yok
ya bu ay tutucak ya da aşılama yapılacak
no panıc
herşey senin lehine gelişiyor ama önemli olan bu görebilmen bitanem
kalp gözünü aç bitanesi
herşey çok güsel olucak
az kaldı az

inşallah canım ya. yok öyle çok yıkılmadım bu benim beklediğim bir sonuçtu hatta daha da yükselmiştir diye korkuyordum ama Allah'a şükürler olsun çok da artmamış ama doktor normal diyemeyiz rezervler azalıyor vakit kaybetme diyor haklı tabi. ben de vakit kaybetmek istemiyorum ama bu ay yumurta oluşmasına çok sevindim 20 mm epey de büyümüş. ovulasyon testinde silik çizgi vardı dün demek tam çatlamadığı için öyle oldu. inşallah tutar canım ya. güzel dileklerin için çok teşekkür ederim sana iyi ki varsın canım arkadaşım benim. sizin sayfadan da pko lu bir arkadaş hamile kalmış çok sevindim. başlık açmış arkadaşı. darısı başımıza inşallah.

uykundan uyanıp ağlamak mı
aşkolsun yaprakcım yaa
ne diyebilirim ki
ben de kahrediyorum kendimi senden çok da farklı değilim ama
bilmiyorum yaaa
biz iyi olmazsak meleklerimiz hiç gelmez diye düşünüyorum
hiç birimizin de çok önemli sorunu yok bence ama en büyük düşmanımız stres maalesef bunu hep gözardı ediyoruz yaprakcım bizim bi düşmanız daha var o da zaman

canım bazı geceler sabaha karşı uyanıyorum öyle uykum kaçıyor sanırım ve gece insan sessizlikten herhalde çok duygusal oluyor ve aklına yaşadıkları geliyor, ilk zamanlar daha çok oluyordu ama artık azaldı. inşallah ekime kadar hamile kalırım da bütün üzüntülerim biter. evet canım stres en büyük düşmanımız. bak bu ay tatile gittim, relaxdım, ilaç falan yok yumurta olmasını da pek beklemiyordum ama stres yapmadığım için belki oldu.
canım sen bu saate kalmazdın. kocan seni hala çok çalıştırıyor sanırım. çok yorma kendini hayatım. dinlen biraz.

günaydın arkadaslar ..
yaprakcım haberlerini okudum şimdi . enazından sansın var sansın yok diye birşey dememiş ki dr. üzülme. bak yumurtan bile güzel gelişmiş 20 mm güzel yani . bundan sonra dr un dediği gibi yumurta takibi yaptırırsın o da olmassa dieğr yöntemlere geçersiniz güzelim .içini ferah tut .

bayanlar merhaba. sizinle bişey paylaşmak istedim; benim adetim 6 gün geçti ve ben test yapmaya çok korkuyorum,malum aynı şeyleri yaşamak istemiyorum

ayy kız sen nerelerdesin ... konyu actın kayıpsın. eğer korunmuyorsanız 6 gün baya geçmiş yani tatlım . inş hamişsindir ...

selam kızlar nasılsınız.
ilsucum dün biraz geciktim, geldiğimde de sen çıkmıştın. haberler öyle işte canım. beklediğim şeylerdi çok şaşırmadım yani ama kendi haline bırakmayacağız bundan sonra sanırım takip edilmesi gerekli. adet olunca tekrar gideceğim o zaman karar verilecek. sen nasılsın canım işlerin yoğun sanırım.

defne inşallah hamilesindir. bence artık test yapmanın zamanı gelmiş. bence biran önce testini yap ve netleştir. artık idrar testinde de çıkar bence. evet sayfamıza yeni bir hamiş daha katılacak inşallah.

cimbomum henüz gelmemiş. o da yoğun çalışıyor bu günlerde. iklimsucuğumun da mide bulantıları varmış doğal olarak. kendisi ve bebişi sağlıklı olsunda bunlar zamanla geçecektir.

kızlar pc de sorun var. pil şarj etmiyor, arada gelip gidiyor. temassızlık var sanırım. o yüzden çok sık giremeyebilirim sayfaya arada gelirim ama merak etmeyin. görüşürüz.

kızlar başka bir başlıkta ramazan dua listesi var, o listeye ben adımı yazdırmıştım sonra da cimbomumun, ilsucuğumun, aysimanın ve bu ay tedaviye başlayacak dırımkızının da isimlerini eklettim. görürseniz şaşırmayın. dua listesi yani. inşallah tutar arkadaşlar.
bu arada benim pil bitti bitiyor o yüzden bir süreliğine çıkmak zorundayım.

yaa sen nasıl güzel bi insansın öyle yaa
seni tanıdığıma ve gerçek dostum olduğuna öyle seviniyorum ki
canım arkadaşım benim
inş.gönlündeki muradını vericek sana allahım

ilsucum nasılsın fıstıkım
toparlanma işleri nasıl gidiyor prş günümü taşınıcaksın şimdi o gün izinlimisin

yaa bu cimcime özlem nerde yaa
benim öğretmen kuzenlerim başladı okula gitmeye gerçi o 1 eylül diyordu ama
o da bizi özlemiştir di mi kızlar canım ya çok bunaldı antalya da

bu arada kızlar ben adet oluyorum galiba hafife alınamayacak derece kahverengim akıntı oldu bugün 25.gün hamilelik öncesi 26.günde adet oluyordum 1 günden bir şey olmaz di mi yaa bakın hemde ilaçsız adet oluyorum sanırım kistte gitmiştir bende nihayet maratona başlıyorum yaaa öyle özşledim ki o heyecanlı bekleyişleri bu aylar boş geçmişti oysa bi de bugün iyice sökülürsem prş dr a gidicem yaa kistte bakıcak diyorum ki bi de 12-13.günlerde gitsen de yumurtanın büyüklüğüne baksa hani kontrole gidilecek yaa işte bende riskli günlerde gitsem de yumurtanın büyüklüğüne göre ilişki günleri söyler hem bana ha olur mu öyle dr kabul eder di mi hani yaprakcım dün sana dr un dediği gibi

yaprakcım nekadr düşüncelisin arkadsım çok tşkler şimdi bakacam o listeye.
evet bitanem oluruna bırakmak değilde artık takip lazım senin bebişin çabuk gelmesi için .

dilekimmmm iyiyim fıstık.
evet perşembeye gidiyoruz o gün belki izin alırım artık alamassam ablam görümcem falan halleder ..
adetin düzene girdi canımcım senin artık. sen adetinin 12. günü falan dr a git yumurtaya bakıp sana söylerler hangi gün birlikte olman gerektiğini . bak benim kk da bir ark. var kız düküş yapmıştı merdivenden düşmüş öyle düşmüş bebek yani .9 aydır hamiş kalamıyordu .dr a gitti dr yumurtaya bakmış şu günler yapın diye işte hamiş kaldı o da dr un dedigi günlerde yaparak. tabi bu tip şeyler hamişliği kolaylaştırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…