Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

gerçekten mi yaaa
ee tabi dr içimizdeki yumurtayı görebiliyor biz biras tahminen yapıyoruz bu işi
öyle daha bi garanti oluyor
bu arada ne ii görümcen var benimkiler hayatta yapmaz yapmadılar da biz evlenirken kurulu eve gelip baktılar üstelik bahaneleri de hazır çalışıyoruz der çıkarlar işin içinden

canımcım iyiler bizimkiler , evi bile onlarla temızledık.
tabiki dr lar daha iyi görüyor bitanem . ona göre ilişki öneriyorlar. sen hem dr a gidip sorarsın hem de ısı takibi yaparsın bitanem.

canımcım iyiler bizimkiler , evi bile onlarla temızledık.
tabiki dr lar daha iyi görüyor bitanem . ona göre ilişki öneriyorlar. sen hem dr a gidip sorarsın hem de ısı takibi yaparsın bitanem.

ayy ne güsel umut verdin ilsucum yaa
olucak di mi kıss
hem benim ısı ölçmem hemde dr un tavsiyesiyle olucak bu iş inş.

ya birbirimize umut olmayacağız da kime olacağız bitanem .
bence olacak ki baksana adetlerinde düzene girdi ne güzel .

kızlar kendi ismimi yazdırıp sizi unuturmuyum hiç. bizler bu yola beraber başkoyduk dimi ama. esas sizin gibi arkadaşlarım olduğu için ben çok mutlu ve şanslıyım.

cimbomum canım adetin 2. ya da 3. günü çağırmalarının sebebi hem kiste bakmak için hem de hormon tahlili yapmak ya da yumurta takibi yapılacaksa ilaç başlamak için. ama senin şu an öyle bir niyetin yok sanırım o yüzden riskli günlerde git bence de iyi olur. benimki dün biraz tesadüf oldu ama çok da iyi oldu, az da olsa moral buldum. canım bak ne güzel adetlerin de düzene girdi maşallah nazar değmesin
bundan sonra senin işin daha kolay. inşallah 1-2 ay içinde bize müjde vereceksin.
ilsucum taşınmak zordur gerçekten, kolay gelsin ve Allah yardımcınız olsun ama temizleyip yerleştikten sonra da çok güzel oluyor yani yeni evde misler gibi. inşallah bebeiş de en kısa zamanda gelir. sen tekrar kontrole gidecekmiydin canım. smear sonucunu almışmıydın. yazmışsındır belki ama ay unutuyorum herşeyi ben ya yaşlanıyorum herhalde.canlarım pc de sorun var o yüzden çok kalamıyorum bilgisayar başında. buralardayım ama gidip gelirim.

canım testi aldım servisit ,class II yazıyodu sonuçta. o da rahim ağzı iltihabı demekmiş . canım benim aklım karışık ama hala o yara ile hamile kal dedi dr um ama ben pek sağlıklı görmüyorum o yara dondurulmadan ya da yakılmadan hamileliliği .dark life arkadasa sordum o yakıldıktan sonra hamiş kalmış yaprakcım.

evet canım yaradan dolayıdır o iltihap. ama ilaç kullandın sanırım. canım sen birkaç doktora ve sitede bu konuda tecrübeli arkadaşlara birdaha sor istersen. yara varken hamile kalındığını ben de duydum ama Allah korusun düşüğe sebep olabiliyormuş. aman canım bu konu çok önemli. sen nasılsa memursun ve sigortan var ve ist. da birsürü has. ve doktora ücretsiz gidip muayne olabiliyorsun. bu konuyu ihmal etme arkadaşım. senin yaşın daha genç. inşallah birden çok çocuğun olur bence ama şu problemleri halletmeden korunmayı bırakma. ve dondurman gerekiyorsa dondur canım. çok kısa ve ağrısız bir işlem diye duymuştum. sonrasında 2 yada 3 hafta ilişki yasak galiba ama sonra bebişin daha çabuk gelir inşallah.

işte canım hamile kalınıyormuş ama düşük tehlikesi yaratıormuş .bir sitede okudum o rahim azğındaki iltihap bebeğin sıvısına karışıp bebeği olumsuz yönden etkiliyormuş. evet bencede ben o konuyu tam çzömeden gebe kalmıyım yaprakcım. 26 yasına giricem inş kasım ayında Allah nasip ederse olur.

canım senin yaşın bize göre genç. biz cimbomumla 30 u aştığımız için biraz endişe ve panik halindeyiz. daha doğrusu o benim kadar yapmıyor da ben çok abartıyorum bazen. ama 38-40 yaşındakilerin bile hamile kaldığını duyunca biraz içime su serpiliyor. evet canım sen şu ev işini hallettikten sonra o sorunu mutlaka çöz. daha fazla ilerlemesin. hem hamile kalırsan da için rahat eder.

canım evham yapma yasını sakın ha. öyle tabi 40 yasında bile normal yollarla çok da kolay hamile kalınılıyor.

güzeller güzerli aslında bende çok takıyorum yaşı da
takmıyormuş gibi yapıyorum hele ki olumlu örnekleri görünce biras rahatlıyorum ama bi de iyice takarsam buhran yaparsam hiç kurtulamam ben herşeyin çaresi var da ne yazık ki zaman geri gelmiyor onun için umutsuz bi konu için stres yapmamaya düşünmemeye çalışıyorum gülüm benim
sende öyle yapmaya çalış bitanem

ilsucum canım anlatırken içim daraldı
niye öyle oldu yaa
senin herşeyin normaldi allahım yaa
keşke elimde sihirli bi değnek olsa da bi dokunuşla bütün sorunlarımızı çözebilbilsem
gülüm ne olur şu taşınma işinden sonra hemen yara olayını hallet yaa
aa bi de senin kan testin vardı sonucunu aldın mı
aman yaa bi de o var yaaa

canım aslında bizler umutsuz vaka değiliz bence de sadece insanlar bizim yaşımıza geldiğinde 2. ya da 3. çocuklarını yapıyor. biz ilk çocuk için biraz geç kaldık. ama sen zaten evlendiğinde korunmamışsın ben 4.5-5 sene hangi akla hizmetle korunmuşum ona yanıyorum ama dediğin gibi zamanı geri getirmek mümkün değil. o yüzden bundan sonrası için elimizden geleni yapmalıyız. gerisi Allah'a kalmış. o isterse hemen verir. bizler buna inanıyoruz. inşallah bizlere de sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder yarabbim.

Arkadaşlar mrb herkese
Yapraknil canım senin de dediğin gibi doktor kötü haber vermemiş sana bak yumurtan oluşmuş hatta olgunlaşmış çatlama iğneside yapmışın bence bugünleri boş geçme içimde bir his var sen bu ay hamile kalacaksın gibi umudunu kaybetme değerininde düşmesi iyi sen güçlü bir kadınsın ve güçlü bir anne olacaksın canım sana güveniyoruz..
İlsu canım ev taşıyormuşsun çok kolay gelsin çok zor ama bak yardım edenler var sana bu da güzel canım önemli olan kendi evine taşınıyorsun bu dahada güzel bir mutluluk biraz yorulacaksın ama deyecek emin ol canım ev işi bitip bir çay demlersin ve herşeyi unutursun tatlım bu yarayı çok problem ediyorsun çoğu kadın farkında olmadan bile yaşıyor tahriş nedeni ile oluyor takma kafana bitanem
Adaşım canım adetinin düzene girmesine çok sevindim bak herşey düzeliyor artık hep derdik kötü günler bitecek ve bizde mutlu olacağız diye ben allaha şükür oldum şimdi sıra sende canım bu ay çalışmalara başlarsın artık kistide atmışındır 2 adet oldu dediğin gibi stres çok önemli stres yapma ve herşey güzel olacak güzel arkadaşım
Özlem canım uzun zamandır girmemişsin senide merak ettim umarım iyisindir canım okulların açılmasına az kaldı mecburen döncen muşa sık sık görüşürüz
evet şimdi kendimden bahsedeyim kızlar benim mide bulantılarım yavaş yavaş geçiyor 2 gündür iyiyim biraz biraz yemekte yiyorum saolsun eşimde çok destek oldu ve o günleri atlattım sayılır bir hafta sürer diyor annem sabah bulantılarım ama iyiyim çok şükür öyle böyle kızlar biraz daha iyleşim daha sık girecem ama sizin her yazdığınızı takip ediyorum hepinizi çok özlüyorum kendinize iyi bakın benim için dua edin ben hep sizin için dua ediyorum kandil gecesi yine ettim bu arada bebeğim için adak adamıştım dün kestim sanki bir yük kalktı üzerimden...

iklimsu canım benim hoş geldin. yine ağzından bal damlıyor valla içime su serptin hayatım. inşallah yakın zamanda bizler de bu mutluluğu tekrar yaşarız canım. bize dua ettiğini biliyorum. sen hamilesin ve hamilelerin duaları kabul olur derler. bizler de bebişinin sağlıklı olarak dünyaya gelmesi için duacınız canım. senin ve bebişin iyi olmasına sevindim. bebiş de büyümüş maşallah zamanla tamamen biter bulantıların canım.
evet canım bende durumlar öyle işte. yani bu doktor bana iyi moral veriyor ama gerçekleri de söylüyor yani öyle hayalperest biri değil. herşey normal çok güzel falan deyip zaman da kaybettirebilir ama olması gerekenleri gayet yerinde söylüyor keşke aşılama konularında daha uzman olsaydı ama değil sanırım çünkü aşılamaya pek yanaşmıyor. çıkarken bana belki hiç gerek kalmaz bir dahaki ay bana hamile olarak gelebilirsin dedi. inşallah ya. hayırlısı olsun artık.

canım emin ol doktorlar çok acımasız öylede olmaları gerek bencede aşılama için çok acele etme bak sen bir kez doğal yollardan hamile kaldın tekrar kalabilirsin çok acele etme ve stresde yapma ben biliyorsun hamile kaldığım ay çok acaba dedim yani stres yapmadım olmazsa hayırlısı ne zamansa o zaman olur dedim bu yaşıda bu kadar sorun etme millet 50 yaşında ikiz doğuruyor canım bence herşey çok güzel olacak doktor sende bir ışık görmese böyle demez bitanem sıkma kendini canım, bana gelirsek dediğn gibi yiğeniniz büyüyor ayın 30 da tekrar gideceğiz şimdiden çok heyacanlıyım allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin bana ve herkese a.s.

ayy yaprakcım adaşım benim de içime su serpti valla yaaa
güzeller güzeli hoş geldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bulantıların geçiyor olması çok sevindirici aman kuşum beslenmene çok dikkat et ani hareket yapma neler yemen gerektiğini biliyorsun bitanem
aslında evet ya üçümüzün de (ben ilsu yaprak) çok ciddi bi sorunu yok kızlar bunlar hani o malum tarih için bahaneler malum tarih(meleğimizin bize geleceği tarih)bizler bu önümüzdeki en geç 2-3 ay içerisinde bizde hamiş kalıcaz dilekten bayrağı teslim alıcaz bunu bi bayrak yatışı gibi düşünün sıra bizde kızlar bak 80 gün dilekle aynı şeyleri yaşadım ama şimdi o hamile 5 cm lik kist mist adet düzensizliği bakın inş.bunların hepsi geride kaldı ve bende hamiş kalıcam sen yaprakcım kist pko mantar falan filan bak hepsi geçti gitti ilsu da da yara var ama o da ilaçla geçicek ya da bi şekilde yakılacak yani gerçekten allaha şükür basit kolay çözümü olna dertlerimiz var biliyorsunuz kızlar diğer anne adaylarından bir adım öndeyiz hamile kalabildiğimizi biliyoruz ve bu yine olucak allah biliyor kalbimiz temizliğini eminim ki hep bir ağızdan edilen dualarımız kabul edicek dilekcim bizim dualrımızda seninle bundan hiç şüphen olmasın gülüm
az kaldı kızlar az sakın ola ki bu 1-2 ayda sakın sakın sabrınızı ve umudunuzu kaybetmeyin bizler çok güçlü kadınlarız çok güçlü anne adaylarıyız bence meleklerimiz cennetten yola çıktılar bile

canım adaşım hoşbulduk sizi çok özledim hep aklımdasınız bizler mutluluğu hak ettik canım 80 gün neler çektik en iyi sen ve ben biliriz ağlaşmalarımız dertleşmelerimiz hala aklımda kadınlar zayıf olabilir ama anneler güçlüdür unutma sende dünyanın en güzel anne adaylarından birisin gerçekten çok dert edecek bişey yok canım KIZl AR İNANIN İNANIN GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ UMUTLU GÜNLER biz hak eetik ben ilsu sen ve yapraktan çok umutluyum bu sefr herşey dah güzel olacak ve daha umutlu olacak yeterki siz stres yapmayın ve üzmeyin kendinizi stres yumurtaların kalitesini bile düşürüyor bak yapraknil ne ilaç ne bişey bu ay yumurtası olgunlaşmıış sizi çok seviyorum siz benim kadrdaşlarım ve canım arkadaşlarımsınız

ben çıkmak zorundayım kim var bilmiyorum ama
sizi kocaman öpüyorum
yarın görüşürüz can arkadaşlarım
kader yoldaşlarım benim
iyi ki varsınız yaa güzeller

iklimsu, cimbom canlarım çok güzel moral oldunuz bana. ilsu da öyle iyi ki varsınız. aysima da gelse çok iyi olacak diğer arkadaşlar pek takılmıyorlar. herkesin müdavimi olduğu bir başlık var işte. bizimki de bu. zamanla insan olgunlaşıyor kızlar, yaşadıklarımız bizi daha bir olgunlaştırdı sanki ama Allah bir daha bize o acıları yaşatmasın. çocuklarımızla mutlu mesut sağlıklı bir hayat sürmek nasip olsun hepimize inşallah.
iklimsu canım aşılama için acele etmek ben de istemiyorum ama her ay düzenli yumurtlama olmuyor bende pko yüzünden. takip gerekli. fsh nedeniyle de kendi haline bırakamam. klomen işe yaramıyor yani en azından bende pek işe yaramadı. ama iğneli aşılama olsa daha mı iyi olur acaba diyorum. gerçi kısmetse öyle veya böyle bir şekilde olur. bu aşılama işlerini de tecrübeli bir doktora yaptırmak lazım pko lularda dozun çok iyi ayarlanması gerekli. bilmiyorum canım bu ay öyle kendi haline bıraktım bir taraftan da ne yapabilirim, hangi doktorlara gidebilirim onu düşünüyorum işte. bursa da öyle çok da seçenek yok. istanbul bu konuda çok iyi ama oraya da şu an için gelmem pek mümkün görünmüyor. hayırlısı olsun artık. bekleyip göreceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…