- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #2.821
dilekimmmm iyiyim fıstık.
evet perşembeye gidiyoruz o gün belki izin alırım artık alamassam ablam görümcem falan halleder ..
adetin düzene girdi canımcım senin artık. sen adetinin 12. günü falan dr a git yumurtaya bakıp sana söylerler hangi gün birlikte olman gerektiğini . bak benim kk da bir ark. var kız düküş yapmıştı merdivenden düşmüş öyle düşmüş bebek yani .9 aydır hamiş kalamıyordu .dr a gitti dr yumurtaya bakmış şu günler yapın diye işte hamiş kaldı o da dr un dedigi günlerde yaparak. tabi bu tip şeyler hamişliği kolaylaştırıyor.
canımcım iyiler bizimkiler , evi bile onlarla temızledık.
tabiki dr lar daha iyi görüyor bitanem . ona göre ilişki öneriyorlar. sen hem dr a gidip sorarsın hem de ısı takibi yaparsın bitanem.
canım testi aldım servisit ,class II yazıyodu sonuçta. o da rahim ağzı iltihabı demekmiş . canım benim aklım karışık ama hala o yara ile hamile kal dedi dr um ama ben pek sağlıklı görmüyorum o yara dondurulmadan ya da yakılmadan hamileliliği .dark life arkadasa sordum o yakıldıktan sonra hamiş kalmış yaprakcım.
işte canım hamile kalınıyormuş ama düşük tehlikesi yaratıormuş .bir sitede okudum o rahim azğındaki iltihap bebeğin sıvısına karışıp bebeği olumsuz yönden etkiliyormuş. evet bencede ben o konuyu tam çzömeden gebe kalmıyım yaprakcım. 26 yasına giricem inş kasım ayında Allah nasip ederse olur.
canım senin yaşın bize göre genç. biz cimbomumla 30 u aştığımız için biraz endişe ve panik halindeyiz. daha doğrusu o benim kadar yapmıyor da ben çok abartıyorum bazen. ama 38-40 yaşındakilerin bile hamile kaldığını duyunca biraz içime su serpiliyor. evet canım sen şu ev işini hallettikten sonra o sorunu mutlaka çöz. daha fazla ilerlemesin. hem hamile kalırsan da için rahat eder.
güzeller güzerli aslında bende çok takıyorum yaşı da
takmıyormuş gibi yapıyorum hele ki olumlu örnekleri görünce biras rahatlıyorum ama bi de iyice takarsam buhran yaparsam hiç kurtulamam ben herşeyin çaresi var da ne yazık ki zaman geri gelmiyor onun için umutsuz bi konu için stres yapmamaya düşünmemeye çalışıyorum gülüm benim
sende öyle yapmaya çalış bitanem
iklimsu canım benim hoş geldin. yine ağzından bal damlıyor valla içime su serptin hayatım. inşallah yakın zamanda bizler de bu mutluluğu tekrar yaşarız canım. bize dua ettiğini biliyorum. sen hamilesin ve hamilelerin duaları kabul olur derler. bizler de bebişinin sağlıklı olarak dünyaya gelmesi için duacınız canım. senin ve bebişin iyi olmasına sevindim. bebiş de büyümüş maşallahzamanla tamamen biter bulantıların canım.
evet canım bende durumlar öyle işte. yani bu doktor bana iyi moral veriyor ama gerçekleri de söylüyor yani öyle hayalperest biri değil. herşey normal çok güzel falan deyip zaman da kaybettirebilir ama olması gerekenleri gayet yerinde söylüyor keşke aşılama konularında daha uzman olsaydı ama değil sanırım çünkü aşılamaya pek yanaşmıyor. çıkarken bana belki hiç gerek kalmaz bir dahaki ay bana hamile olarak gelebilirsin dedi. inşallah ya. hayırlısı olsun artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?