- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #2.841
iklimsu, cimbom canlarım çok güzel moral oldunuz bana. ilsu da öyle iyi ki varsınız. aysima da gelse çok iyi olacak diğer arkadaşlar pek takılmıyorlar. herkesin müdavimi olduğu bir başlık var işte. bizimki de bu. zamanla insan olgunlaşıyor kızlar, yaşadıklarımız bizi daha bir olgunlaştırdı sanki ama Allah bir daha bize o acıları yaşatmasın. çocuklarımızla mutlu mesut sağlıklı bir hayat sürmek nasip olsun hepimize inşallah.
iklimsu canım aşılama için acele etmek ben de istemiyorum ama her ay düzenli yumurtlama olmuyor bende pko yüzünden. takip gerekli. fsh nedeniyle de kendi haline bırakamam. klomen işe yaramıyor yani en azından bende pek işe yaramadı. ama iğneli aşılama olsa daha mı iyi olur acaba diyorum. gerçi kısmetse öyle veya böyle bir şekilde olur. bu aşılama işlerini de tecrübeli bir doktora yaptırmak lazım pko lularda dozun çok iyi ayarlanması gerekli. bilmiyorum canım bu ay öyle kendi haline bıraktım bir taraftan da ne yapabilirim, hangi doktorlara gidebilirim onu düşünüyorum işte. bursa da öyle çok da seçenek yok. istanbul bu konuda çok iyi ama oraya da şu an için gelmem pek mümkün görünmüyor. hayırlısı olsun artık. bekleyip göreceğiz.
dilekcim ya sorma hiç bişeyim yoktu işte 1 ay içinde böyle sorunlar yasadım .ama inş bu sorunları da aşacağım ve hep beraber tüm sorunlarımızı AŞACAĞIZ.
iklimsu canım iyi olmana cok sevindim bitanem yavas yavas mide bulantıların geçer inş .ama bulanınca acıkcası ben seviniyordum senin adına. çünlkü sağlıklı bebek hamileliklerinde bulantı olurmuş .
yaprakcım sen oluruna bırakmıyorsun bundan sonra ne yapılması gerekirse yapıyorsun öyle anlastık dimi ...istanbula gelirsen evimizin kapısı herzaman açık buyur gel ..
yaprakcım canımın içi hoş geldin fıstıkın
ne temiz kalplisin sen yaa
günler sonra bugün ısımı ölçtüm bugün olucakmıyım diye sıkıldım çünkü beklemekten
ama ısım yüksek çıktı 36.7 canım çok sıkıldı
acaba ben yumurtlamadım mı yaa
30.güne kadar bekliyim eğer olmazsam adet olamadım diye dr gidiyim dimi yaa
canım işte tereddütte kaldım. 4 .gün gitsem o gün kistin gfideceğini sanmıyorum çünkü ancak o gün adetim tam baslıyor .hap kullanmak istemiyorum yaprakcım ben .inş gider ufak bişi zaten. karından mı bakıyorlar yoksa alttan mı yine acaba
canım benim, güzel arkadaşım sen hamile olmayasın. o lekelenme dediğin şey de yerleşme kanaması olmasın. bir kaç gün daha bekle adetin sökülmezse hemen kan testi yaptır. sen bu ay korunmamıştın canım, riskli günlerde de ilişki oldu sanırım. ay hadi inşallah canım ya. seni umutlandırıp sonra hayal kırıklığına uğramanı istemem canım ama neden olmasın. ısının yüksek olması da bunu belirtmiyormu. ay heyecanlandım birden bak şimdi hihoyyyt olabilir hayatım ya. kistin geçen ay gitmiştir bence. senin ciddi bir sorunun yokki neden olmasın yumurtlamışsındır ısının yüksek olması bunun göstergesi. inşallah canım benim ne güzel olur. senin adaşın bizlere dua ediyor hepimiz sırayla hamile kalacağız inşallah.
ahhh güzel arkadaşım benim nerde bende o şans yaa
yok gülüm ben riskli günlerinde beraber olmadım yani bilmiyorum az bi birliktelik oldu yazlıkda o da ayıptır söylemesi ayak üstü oldu aceleyle yani sonra riskli günde diye 14.gün ısımı ölçtüm ki 36.7 yani eğer yumurtladıysam 13.gün falan yumurtladım ama bizim ilişki 10i.gün falan olmuştu sanırım yani sanmıyorum gülüm yaa ama keşke yarabbim aklımı oynatırım heralde ama belirti de hiç yok ki canım yaa ben 30.günün akşamına kadar bekliyim yine olmazsam 31. gün dr dayım inş.
canım benim hiç belli olmaz bu işler. hiç beklemediğin anda geliverir mucizen. zaten herkes öyle demiyormu hiç beklemediğim, unuttuğum ya da tedaviye gideceğim ayda oldu falan diye. bunu sende biliyorsun. dediğim gibi ben senin çok umutlanıp sonra üzülmeni istemem ama bu ihtimali de göze al. çünkü adet olamayacak durumun olsa geçen ayda olamazdın. zaten 10 veya 11 . gün önemli değil spermler 3 gün yaşıyormuş rahim içinde. inşallah tutmuştur canım. şu ramazan listesi belki bize uğur getirir ve çok beklemeden mucizelerimize kavuşuruz inşallah. idrar testi yapsan silik milik bişey çıkarmı acaba ya. bursada olsan ben sana ovulasyon gebelik testi ne istersen var getiriverirdim. ay biz niye ayrı şehirlerdeyiz ya. ben sizleri çok görüp tanışmak istiyorum. üff ya.
ah be gülüm keşke o kadar doğurgan olabilsem ama yok hiç sanmıyorum yani ama inş.bekleyip görücem testi bende düşünüyorum pazar günü 30.gün oluyor eğer pazar sabahı da ısım yüksek çıkarsa aynı gün ilk idrarla test yapıcam ama dedim yaa sanmıyorum allahım yaa inş.geçen testimi de pazar sabahı yapmıştım ben ayy tahi tekerrürden ibarettir di mi yaa ama eğer adet olmazsam ve test negatif çıkarsa p.tesi dr a gidicem aslında kan testi de sonuç verir ama kıyamıyorum yaa çok para bir kaç gün bekliyim bakalım allah allah şimdi adet olursam da üzülücem yaa ne garip bi şey bu yaa
ve keşke sende ist da olsaydın evet gülüm yaa 4 müz bir araya gelirdik ne güzel olurdu yaa mesela ben allah kısmet ederse c.tesi dırımkızı birsene gidicem evine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?