Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

dilekcim ya sorma hiç bişeyim yoktu işte 1 ay içinde böyle sorunlar yasadım .ama inş bu sorunları da aşacağım ve hep beraber tüm sorunlarımızı AŞACAĞIZ.
iklimsu canım iyi olmana cok sevindim bitanem yavas yavas mide bulantıların geçer inş .ama bulanınca acıkcası ben seviniyordum senin adına. çünlkü sağlıklı bebek hamileliklerinde bulantı olurmuş .
yaprakcım sen oluruna bırakmıyorsun bundan sonra ne yapılması gerekirse yapıyorsun öyle anlastık dimi ...istanbula gelirsen evimizin kapısı herzaman açık buyur gel ..

canım tedavi ile gerekirse tabiiki olur ama biraz bekle canım aşılama ile şansın yüksekse bir kaç daha doğal yolla hamile kalmayı dene ilki oldu bu neden olmasın bide şu bitkisel karışımlarını kullan onların faydası olmuştu devam et kendine iyi bak morelini yüksek tut kaydirigubbakcemile2

canım çok saol bulantılarım tam geçmedi ama hafifledi biraz sabahları daha yoğun gün içinde pek etki etmiyor gibi ama kokular beni delirtiyor bulaşık deterjanı bile hesap et sende kendini üzme yara ve tahriş çok sık görülüyor sen enerji depola hamilelikte çok ihtiyacın olacak :teytey:

ah bitanem ya üzülmüyordum da nette falan okudum bu şekilde hamile kalınca düşük tehlikesi olurmuş .dr da yakma taraftarı değil .napacağımı sasırdım. anneme söylüyorum amann herkestevaro diyor coğu kadın farkında bile değil diyor. içimi bir karamsarlık kapladı acıkcası .

allah gönlünüze göre versin hayırlı bebekler bende çalışıyom diye 2.ciyi yapamıyorum bazen çok istiyom kızım8 yaşında sağlıklı ve hayırlı olur inş bende istyom vaktim olsa

canım tünaydınnn artık .
kimse yok diye bende bişi yazmadım bitanem şimdigördüm yazdığını.
iyiyim birasdan yemeğe çıkıcaz bizde.
sen nasılsınnn?

selam kızlar nasılsınız. kimseler yok yine. benim de sabah dışarda halletmem gereken bir mesele vardı onu hallettim. geldim kahvaltı yaptık. duş aldım ancak oturabildim. akşam da yemeğe misafirim var. ama sizleri özledim uzak kalamıyorum. işleri daha sonra yapacağım artık.
ilsu canım sen darkinlife ın gittiği doktoru sordunmu. o da istanbulda sanırım. yaktırmış ama bebeği olmuş. hem de onun eşinde de problem varmış sanırım. 2 aşılama falan geçirmiş olmamış sonra kendiliğinden olmuş. bir ara epey bir takip ettim onun yazılarını. hatta tüp bebek bölümünde aşılama yolunda tecrübelerimiz diye bir başlığı var onu takip ediyordum. canım hakkında hayırlısı olsun. birkaç doktora daha sor işini garantiye al. hamile kalırsın onda problem yaşamazsın bence ama biz düşük yaşadığımız için daha dikkatli olmalıyız. inşallah hiç bir problem olmaz. ben böyle yazıp moralini bozmuyorum dimi canım. seni üzmeyi hiç istemem, üzülmeni istemediğim için bu meseleyi hallet diyorum canım. şu ev taşıma işini bir hallet hayırlısıyla sonra da bu meseleyi bir araştır canım.

cimbomum bir görünüp kaybolmuşsun hayatım. bu senin kocan seni çok çalıştırıyor çok yoruyor seni kızmaya başladım. :mymeka: dinlen biraz arkadaşım. adetin geldimi canım. ay inşallah biran önce sökülürsün de çalışmalara başlarsın. ateş falan ölç yine sen bu işleri iyi beceriyorsun. ayrıca 12-13. gün gibi doktora git hem kistine bakar hem de yumurta varmı görür. bana bu ay biraz süpriz oldu ama sonuç alırmıyım bilmiyorum.

yaprakcım hoşgeldin
ne morali bozmayı güzelim ya daha çok bilgilendirip destek oluyorsun aksine. adanada yasıyormuş canım dark sordum da ... bende şimdi adetim bitsin fitil ve antibiyotiğe baslıcam eşimde içecek antibiyotik .. bakalım ondan sonrası ne olur .
biş isorcam canım sana şimdi benim kistten dolayı dr 4. günü gel bakalım kiste gitmiş mi diye dedi. ama benim adetim ilginç oluyor ilk üç gün lekelenme seklinde geliyor çok az ,4. günü tam sökülüyor. bu durumda 4. gün gitsem kistim büyük ihtimalle patlamamış olur .ne yapacağım ben dr a da sormadım?

canım ben de bu konuda teredütteydim bende de önce leke geliyordu ama sonra doktora sordum tam sökülme olmasa da lekelenme başladığı günden itibaren 1. gün sayılıyormuş. lekelenme başladığında aspirin falan içsen daha çabuk sökülürmüsün acaba. ama şu da var. sen hormon tahlili ve ya yumurta takibi falan yaptırmayacaksınki. adet bitiminde de gitsen olur yani. beni de mesela doktor adet olunca çağırdı ama geçen ay hormon tahlili için 2. yada 3. gün gitmek zorundaydım. bunun için tatilden geldim. başka zaman olmazdı ya da yumurta takibi yapılacaksa da adetin 3. ya da 5. günü ilaca başlanıyor. ilaca başlamadan önce de usg ile kist falan varmı diye bakılıyor yani amaç o. senin öyle bir niyetin yok şu an o yüzden daha geç gidebilirsin. cimbomun da öyle ya. o da geç gidecek canım. adet tam sökülmeden kist tamamıyle atılmaz canım. yani doktorun sadece kiste bakmak için çağırdıysa sonrada gidebilirsin ama şu da var kist gitmediyse eğer belki doğum kontrol hapı falan başlayacaksa o da adetin 2. ya da 3. günü başlanıyor sanırım öyle bişey de olabilir. ama ilaç kullanmak istemiyorsan sonra da gidebilirsin. zaten adetle gider canım ya kisti takma bence kafana. taş çatlasa 2. adetinle gider yine gider.

yaprakcım canımın içi hoş geldin fıstıkın
ne temiz kalplisin sen yaa
günler sonra bugün ısımı ölçtüm bugün olucakmıyım diye sıkıldım çünkü beklemekten
ama ısım yüksek çıktı 36.7 canım çok sıkıldı
acaba ben yumurtlamadım mı yaa
30.güne kadar bekliyim eğer olmazsam adet olamadım diye dr gidiyim dimi yaa

canım işte tereddütte kaldım. 4 .gün gitsem o gün kistin gfideceğini sanmıyorum çünkü ancak o gün adetim tam baslıyor .hap kullanmak istemiyorum yaprakcım ben .inş gider ufak bişi zaten. karından mı bakıyorlar yoksa alttan mı yine acaba

ciombomum ya benimde ateşim hep yüksek bu ay bi düşmedi .
sen en iyisi bir kaç gün bekle ve dr yoluna koyul derim bitanem.

canım benim, güzel arkadaşım sen hamile olmayasın. o lekelenme dediğin şey de yerleşme kanaması olmasın. bir kaç gün daha bekle adetin sökülmezse hemen kan testi yaptır. sen bu ay korunmamıştın canım, riskli günlerde de ilişki oldu sanırım. ay hadi inşallah canım ya. seni umutlandırıp sonra hayal kırıklığına uğramanı istemem canım ama neden olmasın. ısının yüksek olması da bunu belirtmiyormu. ay heyecanlandım birden bak şimdi hihoyyyt olabilir hayatım ya. kistin geçen ay gitmiştir bence. senin ciddi bir sorunun yokki neden olmasın yumurtlamışsındır ısının yüksek olması bunun göstergesi. inşallah canım benim ne güzel olur. senin adaşın bizlere dua ediyor hepimiz sırayla hamile kalacağız inşallah.

canım ilaç kullanmak istemiyorum diyorsan daha sonra git o zaman. hatta yumurtlama günlerine yakın zamanda gitki onu da görmüş olursun. hem doktoruna enine boyuna sor bence. bu şekilde hamile kalırsam bebeğe zararı olurmu düşük falan yaşarmıyım diye iyice öğren. gerekirse dondurmayı düşünüyorum de. senin kürtaj olduğunu da biliyor sanırım bile bile de seni kötü duruma düşürmez herhalde. ama içinin rahat etmesi için birkaç doktora daha danış.
canım kist için alttan yani vajinal ultrasonla bakıyorlar. karından çok net belli olmayabiliyor. ben artık öyle bir alışmışım ki doktorun bakacağı yoksa da bakarmısınız diyorum. eskiden kesinlikle erkek doktora gidemem çok utanıyorum diyordum ama şimdi biraz daha alıştım sanırım. hele geçen ay denizden geldiğimde adetliyken ultrasonla bakıldı ama bir kalktım koltuktan her yer kan. ayağa kalktım şakır şakır kan akıyor yerlere çok kötü oldum. doktor da beni rahatlatmaya çalışıyor olabilir, gayet normal rahat olun falan diyor. bir sürü sorun yaşayınca insan işin diğer boyutlarını düşünemiyor. karından baktırma canım. alttan bakılsın.

ahhh güzel arkadaşım benim nerde bende o şans yaa
yok gülüm ben riskli günlerinde beraber olmadım yani bilmiyorum az bi birliktelik oldu yazlıkda o da ayıptır söylemesi ayak üstü oldu aceleyle yani sonra riskli günde diye 14.gün ısımı ölçtüm ki 36.7 yani eğer yumurtladıysam 13.gün falan yumurtladım ama bizim ilişki 10i.gün falan olmuştu sanırım yani sanmıyorum gülüm yaa ama keşke yarabbim aklımı oynatırım heralde ama belirti de hiç yok ki canım yaa ben 30.günün akşamına kadar bekliyim yine olmazsam 31. gün dr dayım inş.

canım benim hiç belli olmaz bu işler. hiç beklemediğin anda geliverir mucizen. zaten herkes öyle demiyormu hiç beklemediğim, unuttuğum ya da tedaviye gideceğim ayda oldu falan diye. bunu sende biliyorsun. dediğim gibi ben senin çok umutlanıp sonra üzülmeni istemem ama bu ihtimali de göze al. çünkü adet olamayacak durumun olsa geçen ayda olamazdın. zaten 10 veya 11 . gün önemli değil spermler 3 gün yaşıyormuş rahim içinde. inşallah tutmuştur canım. şu ramazan listesi belki bize uğur getirir ve çok beklemeden mucizelerimize kavuşuruz inşallah. idrar testi yapsan silik milik bişey çıkarmı acaba ya. bursada olsan ben sana ovulasyon gebelik testi ne istersen var getiriverirdim. ay biz niye ayrı şehirlerdeyiz ya. ben sizleri çok görüp tanışmak istiyorum. üff ya.

ah be gülüm keşke o kadar doğurgan olabilsem ama yok hiç sanmıyorum yani ama inş.bekleyip görücem testi bende düşünüyorum pazar günü 30.gün oluyor eğer pazar sabahı da ısım yüksek çıkarsa aynı gün ilk idrarla test yapıcam ama dedim yaa sanmıyorum allahım yaa inş.geçen testimi de pazar sabahı yapmıştım ben ayy tahi tekerrürden ibarettir di mi yaa ama eğer adet olmazsam ve test negatif çıkarsa p.tesi dr a gidicem aslında kan testi de sonuç verir ama kıyamıyorum yaa çok para bir kaç gün bekliyim bakalım allah allah şimdi adet olursam da üzülücem yaa ne garip bi şey bu yaa
ve keşke sende ist da olsaydın evet gülüm yaa 4 müz bir araya gelirdik ne güzel olurdu yaa mesela ben allah kısmet ederse c.tesi dırımkızı birsene gidicem evine

canım iyi düşünelim iyi olsun. inşallah mucizen yola çıkmıştır. ama öyle değilse de üzülme tatlım. yakında gelir. evet önce idrarda bak silik falan bişey görürsün herhalde ama idrar testi de yanıltıcı olabiliyor. en iyisi kan. ama geçen ay 30. günde olmuşsun bu ay da bekle bakalım. hakkında hayırlısı olsun canım.
evet aynı şehirde olmak çok güzel olurdu, buluşup konuşurduk. inşallah birgün o da olur. canım dırımkızına çok selamlarımı söylersin. inşallah tedavisi olumlu sonuç verir. ramazan listesine onu da yazdırmıştım. hep de dua ediyorum ona da sizlere de.inşallah :CüvCüv: yakındır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…