- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #2.861
Selam kizlar nasilsiniz.... Yazdiklarinizi kismende olsa takip etmeye çalişiyorum.. Cimbomlu inş. Hamişsindir canim ya... Rabbim daha fala bekletmez hepinizi inşallah.... Benimde adet bitti adaçayi ve bal çörek otu karişimina başladim bu arada .. Belki faydasi olur... çok istiyorum bu ay inşallah hamile kaliriz kizlar.. Ramazana hamiş gireriz.. Güzel bir kiş geçirip baharada bebişlerimizi kucağimiza aliriz... Yaza merhaba deyip cicili bicili giydirip parklarda meleklerimizi gezdiririz... Ne güzell hayaller.. şu an için sadece hayal.. Rabbim gerçeğe dönüştürsün inşallah... Amin.
inşallah hamişsindir defnecim
bana bize de haber ver ne olur
merak da bırakma bizleri
yaprakcım ben çocuğumuz hemen olmayınca dr a sormuştum sperm nekadar canlı kalır diye. sperm 1 gün yumurta 12 saat canlı kalır demişti. o anı tutturmakta mesele anlıcağın.:))
canım seninki düzeldi baya .sende ileri bir pko yok zaten anladığım kadarıyla.
defnecmi bende merak ediyordum seni kesin hamilesin diye düşünmüştüm. gerçi 6 gün geçmiş bitanem iki çizgi çıkardı . ilac falan mı kullandın antibiytik falan onlarda adeti geciktiriyo ya
defnecim idrar testleri yanıltabiliyor canım. en ideali kan testi. onu da yaptır eğer o da negatif çıkarsa doktora bir git. ultrasonla falan kontrol eder kist falan olmuş olabilir. ya da ilaç falan kullandıysan o da geciktirir. inşallah hamilesindir canım ama değilsen de moralini bozma bir dahaki aya inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?