Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

Selam kizlar nasilsiniz.... Yazdiklarinizi kismende olsa takip etmeye çalişiyorum.. Cimbomlu inş. Hamişsindir canim ya... Rabbim daha fala bekletmez hepinizi inşallah.... Benimde adet bitti adaçayi ve bal çörek otu karişimina başladim bu arada .. Belki faydasi olur... çok istiyorum bu ay inşallah hamile kaliriz kizlar.. Ramazana hamiş gireriz.. Güzel bir kiş geçirip baharada bebişlerimizi kucağimiza aliriz... Yaza merhaba deyip cicili bicili giydirip parklarda meleklerimizi gezdiririz... Ne güzell hayaller.. şu an için sadece hayal.. Rabbim gerçeğe dönüştürsün inşallah... Amin.

inşallah canım inşallah. ne güzel dileklerde bulunmuşsun. Allah hepimizin dualarını kabul eder inşallah.

Merhaba istiridye ,
umarim bu ay yaprak sen ve dilek hamiş kalirsiniz .
Adaçayini bilmiyorum da çörek otu baya yumurtanin kalitesini arttiriyormuş .

inşallah hamişsindir defnecim
bana bize de haber ver ne olur
merak da bırakma bizleri

ya bayanlar değilmişim testte silik milik hiçbi şey çıkmadı. eğer olsaydı silik de olsa çıkardı bişeyler. üstelik ben yumurtlama akıntısına va vücut ısısına göre söylüyorum. benim öğrendiğime göre bir yumurta 14 gün sonra işlevini yitiriyo ve adet başlıyo. ama bu niye böyle oldu ki offff...... hala ısım yüksek ve ben adet olmadım. napsam ki...

ya canım ben her zaman giremiyorum maalesef... iş yerinde yasak evde de fırsat bulursam girebiliyorum. bu günde işte göğüs ağrım yüzünden duramadım eve kaçtım da girdim buraya.

defnecmi bende merak ediyordum seni kesin hamilesin diye düşünmüştüm. gerçi 6 gün geçmiş bitanem iki çizgi çıkardı . ilac falan mı kullandın antibiytik falan onlarda adeti geciktiriyo ya

defnecim idrar testleri yanıltabiliyor canım. en ideali kan testi. onu da yaptır eğer o da negatif çıkarsa doktora bir git. ultrasonla falan kontrol eder kist falan olmuş olabilir. ya da ilaç falan kullandıysan o da geciktirir. inşallah hamilesindir canım ama değilsen de moralini bozma bir dahaki aya inşallah.

yaprakcım ben çocuğumuz hemen olmayınca dr a sormuştum sperm nekadar canlı kalır diye. sperm 1 gün yumurta 12 saat canlı kalır demişti. o anı tutturmakta mesele anlıcağın.:))

yaprakcım ben çocuğumuz hemen olmayınca dr a sormuştum sperm nekadar canlı kalır diye. sperm 1 gün yumurta 12 saat canlı kalır demişti. o anı tutturmakta mesele anlıcağın.:))

ay canım yapma ya. bana da spermler 2-3 gün yumurta da 24 saat canlı kalıyor demişti doktor. ama çok ideal olanlar için bu ölçüler herhalde. ama o kadar çok insanın çocuğu var ki milyonlarca herkes nasıl tutturmuş ya. o zaman niye gün aşırı ilişkiye girin diyorlar madem. bu duruma göre hergün girilmesi gerekiyor. eşime sordum şimdi o da benim dediğimi onaylıyor. sizin doktor niye öyle dedi ki.

ben o dr u bikere gördüm ,gittiğim bir dr değil yani .bende 72 saat diye biliodum spermleri acıkcası .
biras lekelenmem olmuş buarada açık kahve seklinde .28. günüm bugun kist geciktirir diye düşünmüştüm. inş devamı gelir ..

gelir gelir canım merak etme. ne güzel bak adetlerin de düzenli. benim 33-35 günde oluyor çok sinir ya. eskiden 40-45 günde oluyordu. ay nasıl bekliyormuşum ya.

canım seninki düzeldi baya .sende ileri bir pko yok zaten anladığım kadarıyla.

evet canım Allah'a şükür eskiye göre çok düzelme var. pko nun da ileri derecede olmadığını söyledi doktor ama şu fsh canımı sıkıyor işte. keşke biraz daha düşük olsaydı.hayıt tohumu düşürür diyorlar ama tadı iğrenç ya. bide şu aşamada yumurta olmuşken içersem zararı olur diye korkuyorum. bilmiyorum ya bu ay kendi haline bıraktım bakalım. inşallah bir mucize olur.

içme canım yumurtanda olmuş zararı dokunmasın.inş o mucize gerçekleşir .Ramazan ayı bereketli bir ay, sana da uğurlu gelir inşallah

defnecmi bende merak ediyordum seni kesin hamilesin diye düşünmüştüm. gerçi 6 gün geçmiş bitanem iki çizgi çıkardı . ilac falan mı kullandın antibiytik falan onlarda adeti geciktiriyo ya

ilsucum canım ama hiç ilaç kullanmadım ben. çok fena göğüs ağrım var ki bende adet olacakken 1 2 gün ağrır. herhalde hormonal bi bozukluk oldu acaba prolaktin mi ki göğüs ağrıdığına göre diyorum. 1 haftaya olmazsam kesin doktor. yani yumurtladığımı anlamasam gam yemeyeceğim ama...

Son düzenleme:

yaprakçım ama az da olsa bi silik çizgi çıkması gerekmiyomu ben öğlen 3 saat tuttum idrarı öyle yaptım. acaba sabah mı yapsaydım.bakalım ya belki sulandırılmış idrarla yapmışımdır, gerçi hala adet olmadığıma göre bi umut var demektir di mi. işte bakalım az daha olmasam doğru doktora, o tahlil ister zaten herhalde

ayyy muhabbet süper yaaa
ama ben ne yazık ki çıkmak zorundayım
defnem hemen dr a git bence allah korusun kist olmasın sakın
ama önce kanda baktır
yaaa keşke muhabbet edebilseydik
ama çıkıyorum
sizi seviyorum ben yaaaa
kocamn öpüyorum hepinizi
iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…