Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

Günaydinlar kizlar ben iyim umarim herkesde iyidir.... Ben bu akşamdan başlayacağim çalişmalara adet olana dek bir gün durup bir yapcam napayim yumurtlama gününü bekleyemem kiiiii zaten tutturamiyom...

Ilsu merhaba cnmmmmmmmmmmm yaprak yokmuuuuuuu yawwww

ben tedaviye dün başladim canlarimmmmmmmm bugün ikinici iğenmi kendim yaptimmmmmmmm ............

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ilsucum özgülcüm günaydın güzeller nasılsınız
ben dün akşam adet oldum
hamilelik öncesinde olduğum gibi yine 26.günde adet olabildim çok mutluyum o yüzden de ısım niye yüksek anlamadım ama sıcaklardan heralde bugün 36.5 di cuma akşam ı da dr a gidicem inş.

dırım hoşgeldin canım........... ay ne güzel start verdiniz yani tedaviye... hayılrısı olsun bitanem. inş en kıs zamanda mutlu haberleri alırız. tedavin nasıl olacak şimdi bilgi verir misin

amanında aman adet mi olmuş fıstıkımız. çok sevindim bitanem .bak erkenden olmuşsun. benimde dün lekeler basladı. 2 gün sonra sökülür. kist için mi canım dr a gidicen ? 3. günü ya

Ay ben ateş ölçmüyorum kizlar ya.. Aman napim...bu ay tutmazsa bi dahaki ayda ölçerim artikin ama o meyvesini uzun vade de veriyor.. Ben acil planlar peşindeyim en hizli yoldan :))

dırım hoşgeldin canım........... ay ne güzel start verdiniz yani tedaviye... hayılrısı olsun bitanem. inş en kıs zamanda mutlu haberleri alırız. tedavin nasıl olacak şimdi bilgi verir misin

cnm gerekli hormonlara bakıldı işte adetimin 3 günü yani dün mauyne oldummm
ilk göbekten iğnemi yaptılar bugünde kendim yaptım c.tesi kontrole gideceiğim

amanında aman adet mi olmuş fıstıkımız. çok sevindim bitanem .bak erkenden olmuşsun. benimde dün lekeler basladı. 2 gün sonra sökülür. kist için mi canım dr a gidicen ? 3. günü ya

ayyy ne güzel yazmışsın canım yaa
evet kist için gidicem 3.gün bitanem beni hep 3.günü çağırıyor neden bilmem ama
kıss sen ev taşımıcakmıydın bugün
ne işin var işde

bitanem ev sahibi depozitomuzu yarın verecek , almadan çıkmadık 1200 ytl var içeride.
canım adetın fazla gelıosa anlakı kıstın patlamıştır.

Ilsu merhaba cnmmmmmmmmmmm yaprak yokmuuuuuuu yawwww

ben tedaviye dün başladim canlarimmmmmmmm bugün ikinici iğenmi kendim yaptimmmmmmmm ............

geldim canım geldim. herkese selam. ne haber kızlar.

dırımcım tedavin hayırlı uğurlu olsun canım. inşallah sonuç çok güzel olur ve bize müjdeli haberi verirsin. ramazan listesine senin de adını yazdırdım bu arada, inşallah dualar kabul olur.

cimbomum adet olmuşsun. sevineyimmi, üzüleyimmi şaşırdım. hamişsindir belki diye ümitlenmiştim ama adetlerin düzene girdi yakındır canım senin hamileliğinde.

ilsucum sen nasılsın hayatım. bugün mü taşınıyordun canım. Allah kolaylık versin canım. sen de adet olmuştun dimi. adetliyken de iş yapmak zor olur ama yardımcılar var demiştin. kolay gelsin canım.

istridye canım adete kadar gün aşırı ilişki sürekli zor olmayacakmı canım. ilsunun dediği gibi ovulasyon testi alsan canım. ama bana zor gelmez dersen tabi sana kalmış.

aman da aman kimler gelmiş
bende tam yazıcaktım nerde bu fıstıkım diye
nabersin aşkım keyifler nası l
valla yok ben üzülmedim üstelik tam 26.günde olunca da pek bi sevindim doğrusu hamilelik öncesi de öyleydi ama ısı şaşırttı beni biras ama sıcaklardan öyle olsa gerek heralde
ama inş.bu son adetim olur tabi o da ayrı bi konu can ım benim
sen bu günleri iyi değerlendirdiğini umuyorum canımın içi
adet günün ne zaman
ne kadar beklicez şimdi

cnm gerekli hormonlara bakıldı işte adetimin 3 günü yani dün mauyne oldummm
ilk göbekten iğnemi yaptılar bugünde kendim yaptım c.tesi kontrole gideceiğim

canım senin hormonlar nasıl çıktı, doktor ne dedi. aklındaysa yazsana değerlerini benimkilerle karşılaştırayım. benim fsh biraz yüksek 9 civarı. herhalde benim de tedaviye başlamam gerekecek canım. aşılama falan düşünüyorum bakalım, hayırlısı olsun artık. ama bu ay doktor usg de baktı 20 mm yumurtanız var dedi çok sevindim. smear testi falan da yaprırdım 1 hafta sonra sonucu alıcam.

özgülcüm gün aşırı mı
kıss bu sıcaklar da ay ay nasıl dayanıcan ama garanti olur heralde fıstık yaa
senin adet günün ne zaman ayyy istermisiniz eylül de hepimiz hamiş kalalım
hoppp hepimiz birden mayıs annelerim ihaziran annelerine mi artık bilemicem terfi ederiz haa ne dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…