Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

Kizlar adete kadar gün aşiri ilişki sperm kalitesinide bozar değilmi (

kesin % 100 diyemem ama benim fikrimi sorarsan bozabilir bitanem hatta benim dr um bana riskli yumurtlama günlerinden önce en az 3-4 gün ilişkiye girmeyin demişti
vardır bi bildiği heralde canım yaa bende hamile kaldığım ay öyle yapmıştım ama yaprakcım doktor civanım daha iyi bilir

Kizlar yumurtlamadan birgün önce ki gün çok garanti oluyor .neden derseniz spermler önceden orda olup yumurtayi bekliyor. Ve buluşmalari daha kolay oluyor . :)))

Ama ne bileyim çok kararsiz kaldim zaten yumurtlama günümü bilmiyorum... Kizlçar normalde 33 günde adet oluyordum bu ay erken oldum 29.günde demkki erekn yumurtladim diyorum... O yüzden biraz karişti benim işler ... Napayim ben yaa ( ay inşallah rabbbbimmm ne güzel olur hep birden mayis anneleri topic ine geçsek süperrrr olur heyyoooo..... E ne diyorsunuz ovulasyon testi alsam geçmi kaldim adetin bu gün 7 günü ama dün bitti zaten ....

canım benim olsun, bu ay olmazsa birdahaki aya inşallah. ısın yüksek olunca ümitlenmiştim ben ama o da yanıltabiliyormuş. doktora bir git de canım bakalım ne diyecek. kistin bu ay kesin gitmiştir artık. yoksa bu kadar zamanında olmazdın adet herhalde dimi?
canım valla değerlendirmeye çalışıyorum, eşim sağolsun hiç zorluk çıkarmıyor bu konuda hatta dört gözle bekliyor gece olmasını. bizimkide böyle işte. canım eylülün ilk haftasına kadar beklememiz gerekecek sanırım. hayırlısı olsun. çok düşünmemeye çalışıyorum. kafaya takmamam lazım.

ah canım kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş, keşke bilsem. ama dediğin gibi doktora gide gide, interneti karıştıra karıştıra yarı doktor olduk gerçi. ama doktorlarda genelde gün aşırı diyor ama ilsucuğumun dediği gibi yumurtlamadan 1 gün önce ilişki olursa sperm orada hazır bekler daha iyi olur sanırım. ama tabi spermlerin ve yumurtanın kalitesi de önemli.

canım ortalama 30 gün de adet oluyorsun sen o zaman. ama 7. günden faliyete başlarsan gerçek yumurtlama döneminde dermanın kalmaz. en azından 12.-13. günlerde başlayıp 20. güne kadar devam et. ovulasyon testi de yapabilirsin. ben bu ay yaptım mesela 15. günde falan 2. cizgi silik çıktı. 2 gün sonra doktor usg ile bakınca yumurta olgunlaşmış dedi. testler de doğru sonuç veriyor canım.

Ben geldim yazdiklarini okuyordum yaprakciğim. Yani en doğrusu 11. Günü falan baslayip 20. Güne kadar gün aşiri . Tabiki seninde dediğin gibi güzelim kaliteleri de çok çok önemli :)))

evet canım aynı öyle yani gebelik testi gibi. tek farkı sabah ilk idrarla yapılmaması gerekiyor. ilk idrardan sonra 4 saat kadar idrarı tutup sonra yapıyorsun bu arada çok sıvı tüketmemen gerekiyor idrar seyrelmemeli. zaten kullanma talimatı var içinde eczaneden alırsan eczacı da tarif eder.

cnım yaprağında dediği gibi bizde sorun çıktı ondan bekliyoruz biz . kimisi hemen kalıyor kimisi daha sonra. çok takarsan stressten olmaz ,rahat bırak kendini

özgülcüm ne yapıyorsun sen güzelim yaaa
en tehlikeli düşmanımız stres sen bunu bilmiyor musun canım yaa
gerçi hoş bende senden farklı değilim ama
yaprağın dediği çok doğru ben ovalosyon testini al ama 12-20 günler arası gün aşırı uygundur heralde canım yaa
kürtaj sonrası soruna gelince ne kadar kişiden kişiye değiştiğini anlatan bi olay anlatıyım sana bitanem
ben 3 nisan iklimsu(dilek)4 nisan da kürtaj olduk kürtajdan önce de ben 26.günde adaşım 27.günde adet oluyormuş ama ikimizde kürtaj sonrası 80 küsür güne geldik ve hala adet olamadık neyse işte tahmin ettiğin gibi ikimizde krizlerdeyiz bi panik halindeyiz ağlama krizleri falan tahmin edersin artık sende yaşayan biri olarak bende yumurta çatlayamamış ve 5 cm lik kist oluşmuş diğer dilek de ise bi problem yoktu çok şükür adet sökücü verdi dr ve o adet oldu bende oldu hemde yine aynı günlerde ikimizde ilk adetlerimizi olduk ama dediğim gibi 80 küsürüncü günde ama iklimsu dilek ilk adetten sonra ki yumurtlama günlerinde hamiş kaldı yani dilekcim sadece 1 kere adet oldu kürtajdan sonra bense hala yerimde sayıyorum yarın dr a gidicem ama sanırım kistim gitti benimde tek tesellim yine hamilelik öncesi 26.günde adet olabiliyor olmam
şimdi anladın mı gülüm kişiden kişiye cidden çok değişiyor
çevremdeki herkes de beni böyle teselli etmişti
kürtajdan düşükden sonra hemen hamile kalınıyor diye ama ben ne yazık ki 5 aydır bi arpa boyu yol alamadım

aldın canım öyle deme kaç arpa boyu yol aldın hemde. adetin düzene girdi bu çok önemli. yolu yarıladın hatta yarıyı geçtin güzel arkadaşım benim.

hep derim ben her işte bir hayır vardırrrrrrr.
istridye bak benim hikayemi anlatıyım sana. kürtaj oldum. 32. gün adet oldum .adetim bitti 2 ay cilt hastalığıyla uğrastım . sonra tatile gittik geldik rahim ağzı yaram çıktı sonra kistim çıktı derken 5 ayı devirdim. ve dr 1 ay daha gebe kalmak yok dedi. bu gidişle 1 yılı doldurucam ben sanirim .yine de şükür ediyorum.

CANIM YAA.. BEN NANKÖR BİR KULUM DEMKKİ.. ALLAHA BİN ŞÜKÜR BEN BÖYLE PROBLEMLERİM OLMADI .. KÜRATJI OLDUM 32. GÜNÜ ADET OLADUM YANİ NORMAL ADET DÖNGÜM DE... SONRASINDA Kİ ADETİM İSE 29 . GÜNDE OLDU... YANİ DÜZENLİ DEĞİLMİ AMA BENİM GEÇEN AY SANKİ YUMURTLAMA OLMADI GİBİ.. AKINTIMA BAKINCA YUMURTLAMA ZAMANINDAKİ GİBİ OLMADI YANİ... TEST DE ALMIYCAM CAYDIM.PAZAR GÜNÜ BAŞLAYIM BENDE NAPAYIM... ZATEN BOŞ GEBELİK GEÇİRDİM.. SPERM KALİTESİ BOZULMASIN İSTİYORUM.KORKUYORUM AYNI ŞEYLERİ YAŞAMAKDAN.. RABBİM HAYIRLISINI VERSİN ALLAHIM HEPİMİZ İÇİN.. ZAMANINI BEKLİYOR DEĞİLMİ MELEKLERİMİZ.... senağlama

aldın canım öyle deme kaç arpa boyu yol aldın hemde. adetin düzene girdi bu çok önemli. yolu yarıladın hatta yarıyı geçtin güzel arkadaşım benim.

gerçekten öyle düşünüyorsun yaprakcım yaa
aslında bende öyle hissediyorum yani tekrar aynı heyecanı yaşayabilicem hesaplamalar bugün yapsak yarın mı telaşı ısı tam bi aksiyon zaten ee artık azcık da tecrübeli sayılırım ama işte her ay adet olduğumda yaşadığımı tekrar yaşamakdan korkuyorum canım yaa allahtan 26 günde adet oluyorum da yumurtlama zamanı ve adet günüm hemencik geliveriyor 4 gün çok önemli bi süre özellikle heyecanlı bekleyişler için mesela hafta pazar benim yumurtlama günüm ne kadar kısa di mi

evet canım ya gerçekten şükret. ben öyle 20 li günleri hayatım boyunca 2-3 sefer görmüşümdür ancak. benim 30-35 gün arası değişiyor. eskiden daha da beterdi. buna şükrediyorum ben. yani senin hemen gelip geçiyor. ben günlerce bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…