- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #2.901
Kizlar adete kadar gün aşiri ilişki sperm kalitesinide bozar değilmi(
aman da aman kimler gelmiş
bende tam yazıcaktım nerde bu fıstıkım diye
nabersin aşkım keyifler nası l
valla yok ben üzülmedim üstelik tam 26.günde olunca da pek bi sevindim doğrusu hamilelik öncesi de öyleydi ama ısı şaşırttı beni biras ama sıcaklardan öyle olsa gerek heralde
ama inş.bu son adetim olur tabi o da ayrı bi konu can ım benim
sen bu günleri iyi değerlendirdiğini umuyorum canımın içi
adet günün ne zaman
ne kadar beklicez şimdi
kesin % 100 diyemem ama benim fikrimi sorarsan bozabilir bitanem hatta benim dr um bana riskli yumurtlama günlerinden önce en az 3-4 gün ilişkiye girmeyin demişti
vardır bi bildiği heralde canım yaa bende hamile kaldığım ay öyle yapmıştım ama yaprakcım doktor civanım daha iyi bilir
Ama ne bileyim çok kararsiz kaldim zaten yumurtlama günümü bilmiyorum... Kizlçar normalde 33 günde adet oluyordum bu ay erken oldum 29.günde demkki erekn yumurtladim diyorum... O yüzden biraz karişti benim işler ... Napayim ben yaa( ay inşallah rabbbbimmm ne güzel olur hep birden mayis anneleri topic ine geçsek süperrrr olur heyyoooo..... E ne diyorsunuz ovulasyon testi alsam geçmi kaldim adetin bu gün 7 günü ama dün bitti zaten ....
Ay kizlar iyice takinti haline geldim ben yaa ...kürtajdan sonra ne kadar zaman sonra hamile kaliniyor acaba böyle bir topic varmi bilgisi olan ??
özgülcüm ne yapıyorsun sen güzelim yaaa
en tehlikeli düşmanımız stres sen bunu bilmiyor musun canım yaa
gerçi hoş bende senden farklı değilim ama
yaprağın dediği çok doğru ben ovalosyon testini al ama 12-20 günler arası gün aşırı uygundur heralde canım yaa
kürtaj sonrası soruna gelince ne kadar kişiden kişiye değiştiğini anlatan bi olay anlatıyım sana bitanem
ben 3 nisan iklimsu(dilek)4 nisan da kürtaj olduk kürtajdan önce de ben 26.günde adaşım 27.günde adet oluyormuş ama ikimizde kürtaj sonrası 80 küsür güne geldik ve hala adet olamadık neyse işte tahmin ettiğin gibi ikimizde krizlerdeyiz bi panik halindeyiz ağlama krizleri falan tahmin edersin artık sende yaşayan biri olarak bende yumurta çatlayamamış ve 5 cm lik kist oluşmuş diğer dilek de ise bi problem yoktu çok şükür adet sökücü verdi dr ve o adet oldu bende oldu hemde yine aynı günlerde ikimizde ilk adetlerimizi olduk ama dediğim gibi 80 küsürüncü günde ama iklimsu dilek ilk adetten sonra ki yumurtlama günlerinde hamiş kaldı yani dilekcim sadece 1 kere adet oldu kürtajdan sonra bense hala yerimde sayıyorum yarın dr a gidicem ama sanırım kistim gitti benimde tek tesellim yine hamilelik öncesi 26.günde adet olabiliyor olmam
şimdi anladın mı gülüm kişiden kişiye cidden çok değişiyor
çevremdeki herkes de beni böyle teselli etmişti
kürtajdan düşükden sonra hemen hamile kalınıyor diye ama ben ne yazık ki 5 aydır bi arpa boyu yol alamadım
özgülcüm ne yapıyorsun sen güzelim yaaa
en tehlikeli düşmanımız stres sen bunu bilmiyor musun canım yaa
gerçi hoş bende senden farklı değilim ama
yaprağın dediği çok doğru ben ovalosyon testini al ama 12-20 günler arası gün aşırı uygundur heralde canım yaa
kürtaj sonrası soruna gelince ne kadar kişiden kişiye değiştiğini anlatan bi olay anlatıyım sana bitanem
ben 3 nisan iklimsu(dilek)4 nisan da kürtaj olduk kürtajdan önce de ben 26.günde adaşım 27.günde adet oluyormuş ama ikimizde kürtaj sonrası 80 küsür güne geldik ve hala adet olamadık neyse işte tahmin ettiğin gibi ikimizde krizlerdeyiz bi panik halindeyiz ağlama krizleri falan tahmin edersin artık sende yaşayan biri olarak bende yumurta çatlayamamış ve 5 cm lik kist oluşmuş diğer dilek de ise bi problem yoktu çok şükür adet sökücü verdi dr ve o adet oldu bende oldu hemde yine aynı günlerde ikimizde ilk adetlerimizi olduk ama dediğim gibi 80 küsürüncü günde ama iklimsu dilek ilk adetten sonra ki yumurtlama günlerinde hamiş kaldı yani dilekcim sadece 1 kere adet oldu kürtajdan sonra bense hala yerimde sayıyorum yarın dr a gidicem ama sanırım kistim gitti benimde tek tesellim yine hamilelik öncesi 26.günde adet olabiliyor olmam
şimdi anladın mı gülüm kişiden kişiye cidden çok değişiyor
çevremdeki herkes de beni böyle teselli etmişti
kürtajdan düşükden sonra hemen hamile kalınıyor diye ama ben ne yazık ki 5 aydır bi arpa boyu yol alamadım
aldın canım öyle deme kaç arpa boyu yol aldın hemde. adetin düzene girdi bu çok önemli. yolu yarıladın hatta yarıyı geçtin güzel arkadaşım benim.
gerçekten öyle düşünüyorsun yaprakcım yaa
aslında bende öyle hissediyorum yani tekrar aynı heyecanı yaşayabilicem hesaplamalar bugün yapsak yarın mı telaşı ısı tam bi aksiyon zaten ee artık azcık da tecrübeli sayılırım ama işte her ay adet olduğumda yaşadığımı tekrar yaşamakdan korkuyorum canım yaa allahtan 26 günde adet oluyorum da yumurtlama zamanı ve adet günüm hemencik geliveriyor 4 gün çok önemli bi süre özellikle heyecanlı bekleyişler için mesela hafta pazar benim yumurtlama günüm ne kadar kısa di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?