- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #2.921
canım senin hormonlar nasıl çıktı, doktor ne dedi. Aklındaysa yazsana değerlerini benimkilerle karşılaştırayım. Benim fsh biraz yüksek 9 civarı. Herhalde benim de tedaviye başlamam gerekecek canım. Aşılama falan düşünüyorum bakalım, hayırlısı olsun artık. Ama bu ay doktor usg de baktı 20 mm yumurtanız var dedi çok sevindim. Smear testi falan da yaprırdım 1 hafta sonra sonucu alıcam.
anaaaa herkes buraya dolusmus uleyyyyyynnklava: bizim topic 2.sayfaya dustu
heee dırım tekozlama:roflol:kız hic gulecegim yoktu sen cok yasa
toxoplazma kusum hayvanlardan cig etten iyi yıkanmamıs sebzeden gecen mikrop
dusuge neden oluyor malesef
rubella da kızamıkcık
muhtemelen kucukken onu gecırmıssındır sorun olmaz:teselli:
YAA ne furuyon yaaaaaaaaaa benim gibi adaya adayınaaaaaaaa yaaaaaaaaa
ha tekozlama ha toxoplazmaaaaa anlaşıldınmıı anlaşıldımmm sorun yok garii
ondan 2 ayrı yapılmış ikiside negatif rubellada 66 çıktı
mrb arkadaşlar hepinizi çok özledim sık giremiyorum nete kusura bakmayın ne olur şu bulantılarım bi geçsin dah sık aranızda olcam sormayın kızlar çok fenayım bir yandan göhüs sızlaması bir yandan mide yanması ve bulanması fenayı aslında bu hafta sonuna kadar azalması lazım baklalı hiç ümidim yok ama annem sürekli kandırıyor 2-3 güne kadr geçer diyor tam 1 ay oldu bulantılar ne bişey yiyebiliyorum nede içebiliyorum size bir arkadaş tavsiyesi kızlar bol bol yiyin için hamile kalana dek yoksa aç kalırsınız benim gibi
adaşım canım adetin düzene girmiş çok sevindim ve bencede kistin gitmiştir artık stres yok önemli bir dönem başlıyor
Yapraknil canım bu ay senden çok umutluyum bence bu ay tutacak ve hamile kalcasın
İlsu canım sen nasılsın tatlım
mrb arkadaşlar hepinizi çok özledim sık giremiyorum nete kusura bakmayın ne olur şu bulantılarım bi geçsin dah sık aranızda olcam sormayın kızlar çok fenayım bir yandan göhüs sızlaması bir yandan mide yanması ve bulanması fenayı aslında bu hafta sonuna kadar azalması lazım baklalı hiç ümidim yok ama annem sürekli kandırıyor 2-3 güne kadr geçer diyor tam 1 ay oldu bulantılar ne bişey yiyebiliyorum nede içebiliyorum size bir arkadaş tavsiyesi kızlar bol bol yiyin için hamile kalana dek yoksa aç kalırsınız benim gibi
adaşım canım adetin düzene girmiş çok sevindim ve bencede kistin gitmiştir artık stres yok önemli bir dönem başlıyor
Yapraknil canım bu ay senden çok umutluyum bence bu ay tutacak ve hamile kalcasın
İlsu canım sen nasılsın tatlım
ay kızlar çok alemsiniz ya. çok güldürdünüz beni Allah da sizi güldürsün. sayfamıza renk kattınız. her zaman gelsenize siz.
canım hormon sonuçlarının iyi olması çok güzel. rubella, toxoplazma, hepatit falan daha önce bağışıklığın olup olmadığını tespit için eğer kötü bir şey olsa doktorun söylerdi zaten. sen bunları takma kafaya. güzel güzel yumurtaların oluşsun, döllensin de bebişin ya da bebişlerin yola çıksın :CüvCüv: önemli olan bu canım. hadi hayırlısı. inşallah güzel olur.
kızlar ben çıkıyorum şimdilik. akşam yine uğrarım. kocam beni gezmeye götürecekmiş. ay ne kadar görgüsüzüm dimi, ama sizleri sevdiğim için söylüyorum yani kötü bir niyetim yok canlarım kaydirigubbakcemile3
Haklisin Tabii Güzelim, Zaten Hep şöyle Olur Hamile Kaliriz Acaba Kese Görünecek Mi, Kese Görünür Bebek Var Mi ,bebek Görünür Kalp Atişi Var Mi:)) 2 Ay Stress Içinde Yaşarizzzzzzzzz
dilekcim burda mısın fıstıkım yaaa
şimdi ben düzene girdim yaa adetlerim yaa hafifden panik başladı bende
sizler benim hiç bu yüzümü görmediniz çünkü 5 aydır sorunlarla uğraştığımdan bu heyecanı yaşayamadım yaa
ben yumurtlama zamanı bi panik olurum ki sorma gitsim şimdiye kadar ki ahkam kesmelerime bakmayın yani adet zamanı gelince zmaan hiç gelmez ama olsun yaa di mi bu heyecanı yaşamak için bile ben 5 ay bekledim nankörlük etmeyeyim şimdi
ama bu günlerimde sizden sıkı bi destek ilgi alaka şve şevkat bekliyorum artık idare ediceniz beni
inş. seninde bu bulantıların hafiflerde biras rahatlarsın be gülüm ama bu da çok iyi bi gelişme herşeyin normal olduğunun göstergesi
ay ben de bu korkuları bi tek ben yaşıyorum sanıyordum . hay diline sağlık iyiki yazmışsın. okudum da rahatladım.
Günaydin kizlar henüz kimse gelmemiş... Nerlerdesiniz huu.. Cumaniz mübarek olsun.... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?