Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

cnm benim aklimda değil yaaa

ama fsh tsh e2 hepsi normal değerdeydi fsh 6 gibiydi haziranda yapildiği için o testler doktor gerek duymadi
şimdi yapilan şu rubella kizamiçik mi tekozlama mi ayyy isimlerini bile net bilmiyorum onlara bakti bunlar yüksek olunca düşük oluyor biliyorsun doktor önden bakti onlaraa işte

YAA ne furuyon yaaaaaaaaaa benim gibi adaya adayınaaaaaaaa yaaaaaaaaa
ha tekozlama ha toxoplazmaaaaa anlaşıldınmıı anlaşıldımmm sorun yok garii

ondan 2 ayrı yapılmış ikiside negatif rubellada 66 çıktı

mrb arkadaşlar hepinizi çok özledim sık giremiyorum nete kusura bakmayın ne olur şu bulantılarım bi geçsin dah sık aranızda olcam sormayın kızlar çok fenayım bir yandan göhüs sızlaması bir yandan mide yanması ve bulanması fenayı aslında bu hafta sonuna kadar azalması lazım baklalı hiç ümidim yok ama annem sürekli kandırıyor 2-3 güne kadr geçer diyor tam 1 ay oldu bulantılar ne bişey yiyebiliyorum nede içebiliyorum size bir arkadaş tavsiyesi kızlar bol bol yiyin için hamile kalana dek yoksa aç kalırsınız benim gibi
adaşım canım adetin düzene girmiş çok sevindim ve bencede kistin gitmiştir artık stres yok önemli bir dönem başlıyor
Yapraknil canım bu ay senden çok umutluyum bence bu ay tutacak ve hamile kalcasın
İlsu canım sen nasılsın tatlım

ay kızlar çok alemsiniz ya. çok güldürdünüz beni Allah da sizi güldürsün. sayfamıza renk kattınız. her zaman gelsenize siz.

canım hormon sonuçlarının iyi olması çok güzel. rubella, toxoplazma, hepatit falan daha önce bağışıklığın olup olmadığını tespit için eğer kötü bir şey olsa doktorun söylerdi zaten. sen bunları takma kafaya. güzel güzel yumurtaların oluşsun, döllensin de bebişin ya da bebişlerin yola çıksın :CüvCüv: önemli olan bu canım. hadi hayırlısı. inşallah güzel olur.

ay canım benim ağzından bal damlıyor her zamanki gibi. sağol hayatım inşallah olur.
canım mide bulantıların, göğüs ağrının olması seni rahatsız etse de iyi birşey olmaması kötü. ama geçecek canım. 12 yada 13. haftada en geç bitiyormuş öyle söylüyorlar. bak ne güzel bebişin büyüyor bu ona işaret

hoşgeldin canım. biras daha sabret canım inş geçer . ac kalma ama bulansada ye .
iyiyim bende aynı tas aynı hamam devam ediyoruz .

güsel dileklerin için sağol cnmmmmmmmmmmmmmm benimmmmmmmmmm

kızlar ben çıkıyorum şimdilik. akşam yine uğrarım. kocam beni gezmeye götürecekmiş. ay ne kadar görgüsüzüm dimi, ama sizleri sevdiğim için söylüyorum yani kötü bir niyetim yok canlarım kaydirigubbakcemile3

ince düşünceli arkadaşım benim
gez tabi gez
hamiş olunca bak dilekcim ne diyo birass zor olur hani yani
sana iyi eğlenceler gülüm benim
kocaman öpüyorum seni :1hug:
yarın görüşürüz aşkım benim

dilekcim burda mısın fıstıkım yaaa
şimdi ben düzene girdim yaa adetlerim yaa hafifden panik başladı bende
sizler benim hiç bu yüzümü görmediniz çünkü 5 aydır sorunlarla uğraştığımdan bu heyecanı yaşayamadım yaa
ben yumurtlama zamanı bi panik olurum ki sorma gitsim şimdiye kadar ki ahkam kesmelerime bakmayın yani adet zamanı gelince zmaan hiç gelmez ama olsun yaa di mi bu heyecanı yaşamak için bile ben 5 ay bekledim nankörlük etmeyeyim şimdi
ama bu günlerimde sizden sıkı bi destek ilgi alaka şve şevkat bekliyorum artık idare ediceniz beni
inş. seninde bu bulantıların hafiflerde biras rahatlarsın be gülüm ama bu da çok iyi bi gelişme herşeyin normal olduğunun göstergesi

Haklisin Tabii Güzelim, Zaten Hep şöyle Olur Hamile Kaliriz Acaba Kese Görünecek Mi, Kese Görünür Bebek Var Mi ,bebek Görünür Kalp Atişi Var Mi:)) 2 Ay Stress Içinde Yaşarizzzzzzzzz

ay ben de bu korkuları bi tek ben yaşıyorum sanıyordum . hay diline sağlık iyiki yazmışsın. okudum da rahatladım.

güzel adaşım benim seni çok iyi anlıyorum emin ol, ama içimdeki sadece bir his sen ilk ayda hamile kalacaksın ama panik heycan stres yapmadan çünkü bunlar çok büyük etken hamile kalmak için rahat ol canım allahtan hayırlısı ben hep öyle dua ettim allahım hayırlısı ise bana bu bebeği nasip et dedim senin içinde öyle dua ediyorum neler neler yaşadık ama herşey geride kaldı artık geçmişi bırak 5 ayı sil öncesinide hayatta bazen bunu yapmak emin ol mutluluk getiriyor sen dünyanın en şirin tatlı kadınısın ve herşeyin en iyisine layıksın , ben sonuna kadar senin yanındayım ve sana güveniyorum yeterki iste istemek başarmanın yarısıdır güzel arkadaşım :CüvCüv:
canım benimde artık bu hafta sonuna doğru rahatlamam lazım mide bulantılarımın geçmesi lazım sengözlerimebaksanab

herkese selam. hayırlı cumalar.

ilsu gerçekten kimseler gelmemiş canım. niyeki. cimbomum doktora gidecekti bu sabah diye hatırlıyorum. inşallah güzel haberlerle döner canım arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…