- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #2.941
kızlar nerelerdesiniz ya. kimse gelmiyor artık. cimbomda sitede ama sayfaya uğramamış nedense. dur ben ona trip yapayım biraz :dilcikar:
gitmiştir di mi kızlar yaaaaaaa
güzel arkadaşlarım nasılsınız
n asıl da merak ederlermiş beni
canlarım yaaa
sabah bankalarda işim vardı bağ-kur işini hallettim artık nihayet bende bağ-kurluyum
dr a akşam 6 gibi gidicem yaprakcım ama gelince yazrım inş.
yani pc yi kapatmamayı düşünüyorum ama
bu arada evet ya yoğun adet oluyorum valla simsiyah geçen ay böyle olmamıştı
küçük siyah parçalar düşüyor sanki inş.kisttir o paramparça olup giden
sizin cephede işler nasıl keyifler nasıl kızlar
ay ay ay trip de yaparmış
güzelim benim yaa
gel bi öpeyim seni de affet sen beni olur mu
:1hug:hihoyyyta.s.
yaprakcım ilsuya söyledim sana da söyliyeyim kk da bi sayfa açmışlar ve derler ki hamilelik için hergün 15 dk.mutlu olmak kahkaha atmak komedi filmi seyretmerk dans etmek v.s.
yani bi şekilde mutlu olmak gerekiyormuş işte
beyin mutluluk hormonu salgılıyormuş ve bu da daha kolay hamile kalmamızı sağlıyormuş benden söylemesi canikom
teşekkür ederim güzel dilekleriniz için yaa
ne tatlıısnız siz öyle pamuk şekerlerim benim
evet kızlar yaa biras çok para verdik ama şarttı yani tabi ki kesinlikle şart hemde ileri de maaş açısından şart belki çok para almıyorsun ama allaha şükür kimseye de muhtaç kalmıyorsun işte
özgülcüm tüm neşenle gelmişsin maşallah maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
yok gülüm çalışmalara tam gaz başlıcam ama şöyle benim yumurtlama zamanım haftaya pazar başlıyor 12-13-14.günler çalışma yapıcaz inş.ama öncesinde 4-5 gün perhiz yapmalıyız bitanesi dün dediğim gib bu ay kontrolluyum ama bakalım artık herşey kısmet nasip tabi allaha kalmış yani ben ve biz elimizden geleni yapıcaz ama hayırlısı olsun hepimiz için yaa mayıs ayını çok ama çok severim ben
Ilsu yaprak sizin çalişmalar ne zaman başliyor ?? Zaman ne uzun geliyor değilmi oysaki çok çabuk geçiyor biz farkinda değiliz benimle hamile kalan bi arkadaş vardi onun kizi olacakmiş aramizda 1 gün vardi.... Buraya üye olduğum zaman hamiş haberlerini aldiğim kişiler doğurmak üzereler.... Kismet nasip herkes başka yollardan gidiyor .. Bizim yolumuzda bu işte engebeli oldu başlangiç ama inşallah bizde düz bir yokuşa denk geliriz :)) tabiki iniş mümkünse :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?