Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

benim küçük bir sorunum var canım onu çözünce inş baslyacağız. sanirım ekim-kasımı bulur.

KURU DALLARA CAN VEREN RABBİM SENİNDE TEZDEN PROBLEMİNİ YOK EDER İNŞALLAH... SENDE SÜRPRİZ HABER ALIRSIN.. HAYATTA HERŞEY MÜMKÜN DEĞİLMİ... ALLAHIN İZNİ İLE... O DİLERSE NELER OLUR ....:teselli:

Bunlari düşünüce dahada üzülüyor insan ya... Değilmi...aman napalim rabbim bunu uygun gördü bize... Allah sevdiği kullar ile aliş veriş edermiş... Inşallah bizi de çok bekletmez meleklerimizi yollar bizlere.. üzülmeyelim beterin beteri var neler var neler.. Gördüğümüz göreceğimiz bu olsun.. Acilarimiz bunlar ile sinirli kalsin amin...

inş canım .bugün baktım da eğer hamileliğim devam etseydi 30 +3 olacakmışım .bi tuhaf oldum.

ay ilsucum sen böyle deyince ben de baktım benide 33+0 olarak gösterdi çok duygulandım ya. çok az kalacakmış doğuma. ama ne yapalım herşeyde bir hayır olduğu gibi bunda da vardır bir hayır.

amin canım amin. çok haklısın gerçekten.

cimbom canım ne zaman gidiyorsun. hastanemi doktorun özel mynh.mi. yakın mı işyerine. inşallah güzel haberlerle döneceksin tatlım. adetin de düzene girdi. doktor tahlil falan isterse mutlaka yaptır ihmal etme sakın.

yaprakcım daha gitmedim canım yaa
şu muratın kıl amcası yaa çok meraklı görsün istemiyorum dr un muayenesi tam karşımızda hatta balkona çıksa görürüm ben onu düşün yani az önce aradım 7.15 e kadar ordaymış sabırsızlanıyorum gitmek için canım yaa

ay canım ben de seni merak ettim canım. doktor yakınmış gidersin o zaman.
ay amcasına ne ya. o adamı bir yere postalasanıza. arkadaşa bişey sorup gelicem de, takip mi eder senin gittiğin yeri ay ne sinir ya :mymeka:. hem bilse ne olur ki, onu ilgilendiren bir durum değil. gayet de normal bişey. hadi git gel hayatım merak ediyorum, güzel haberlerle gel canım benim.

cimbom nerde kaldın canım ya. çok merak ettim seni. doktorda sıra mı var acaba bu saate gelirdin yoksa. güzel haberlerle gelirsin inşallah.

ypok yok ben hemen geldim de patron çok kötü bizim
bak saat kaç acım yorgunum ama nazi kampı gibi burası anam
yok şaka tabi o da mahvoldum yavrum yaa

gelelim dr a çok mutluyum yaprakcım kist mist kırıntısı bile yok dedi allahıma şükür
tertemiz herşey çok güzerl görünüyor dedi hamile kalman için önünde hiç bir engel yok dedi
rahim falan herşey çok normal

ayyyy canım benim ya, dört gözle bekliyordum cevabını. çok sevindim canım arkadaşım kaydirigubbakcemile5. gel seni bir öpeyim :1hug:bundan sonra kaldığın yerden yola devam canım. inşallah en kısa zamanda olacak hayatım. inan o kadar sevindim ki. zaten beklediğimiz bir şeydi bu haber, ama doktordan duymak ayrı bir heyecanlı oluyor. hadi hayırlı olsun tatlım. hiç stres yapma ve çok da yorulma. o nazi kampında sana ayrıcalık tanısınlar biraz ya, senin şimdi bol bol moral depolaman lazım, ısını falan da ölç istersen sen bu konuda başarılısın çünkü. riskli günlerde çalışmalar tam gaz hatta öncesi ve sonrasını da değerlendir canım. bunların hepsini biliyorsun zaten canım benim ya. çörekotu bal tarçını da dene istersen canım. hayırlısı olsun artık. bundan sonrası beklemek. inşallah çok beklemeyiz arkadaşım.

dilekcim benim ya çok sevindim canım arkadasım .bak ne güzel haber getirdin bize .
artık yola devam .yaprakcığımın da deidği gibi çörek otu balı dene yumurtaların kalitesini arttırıyormuş .

Günadyn ilsu. Nasilsin ?

Dilekcim çok sevindim canim..hadi bakalim hayirlisi ile bu aydan tutturursun allahin izni ile.. Hamiş kalinca ayağinida sür peşinden gelenlşer olsun... Hadi bismillah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…