Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

selam kızlar nasılsınız.

cimbom bize çok güzel bir müjde verdi valla akşam rahat bir uyku uyudum. arkadaşım mutlu oldu ya en az onun kadar sevindim. canım benim ya aylarca çok üzüldü ve bu mutluluğu haketti. inşallah bebişi de gelecek yakında.

ilsucum evi taşıdınızmı, nasıl yerleşebildinmi. Allah kolaylık versin canım.

istridye sen nasılsın canım. demek tam gün çalışıyorsun. evet bebiş olunca zor olur, o zaman ayrılırsın işten.

yaaa ağlattın beni be kuşum yaaa
çok çok teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı
yaprakcım ilsu canım özgülcüm çok şekersiniz yaa
hepiniz nasılda kayıtsız koşulsuz hepimizin mutluluğunu istiyorum yaa
böylesi dostluk zor bulunur
güzeller dr çok çok güzel şeyler söyledi herşey tertemiz kistin en ufak bi kalıntısı bile kalmamıiş herşey bembeyaz gördüğün gibi dedi rahmin çok normal görünüyor dedi zaten yine eskisi gibi 26.günde adet olman herşey yoluna girdiğini gösteriyor dedi hamile kalman için önünde hiç bir engel yok dedi benim panik halimi görünce ben yine fırçayı yedim tabi bu arada
şimdi gelelim asıl konuya özellikle jinekolog dr umuz yapraknil hn .ben c.tesi akşamı kontrole gidicem o gün 11.günüm ama ben 12.gün yumurtluyorum o gün yumurtanın büyüklüğüne bakıcak diyor ki eğer istersen ve tabi ki yumurtan 18-20 mm arasındaysa bi çatlatma iğnesi yapalım o zaman en doğru olan ilişki saatini belirleyebiliriz yok kendine haline bırakalım dersen o da olur tabi ama ben şansımızı artırmak adına söylüyorum dedi ama tabi ki yine de yumurtanın büyüklüğüne göre buna o gün karar vermeliyiz dedi sence ne yapmalıyım gülüm yaaa hem dedi ki böylelikle yumurtanın çatlayamayıp kiste dönüşme ihtimali de olmaz dedi ben ek bi ücret almıcam sen sadece 22 milyona çatlatma iğnesi alıcaksın dedi eczaneden ne diyorsun sen yaprak yaa

canım benim gerçekten çok sevindim. sen bu mutluluğu hatta daha fazlasını hakettin, ağlama artık gül canım. bugün senin mutlu bir günün :1hug:

canım gelelim doktorunun söylediği konuya, işte benim bu ay uyguladığım yöntem canım. çok isabetli bir karar usg de yumurtana bakacak, 18 mm den büyükse iğne vurunacaksın. hem böylece yumurtan kiste dönüşmemiş olur. ben de kiste dönüşür korkusuyla iğne vurundum ya. bana doktor öyle bişey dememişti aslında benim aklıma geldi, eşim de tamam dedi ve iğneyi yaptı. bak ne güzel paracı bir doktor da değil. komşuluk hatrı var ne de olsa. herşey para değil ya, kiminin parası, kiminin de duası canım. sen doktorun dediklerine uy canım. o iğnelerden de korkma ben kaç kez vurundum, gerçi sonuç alamadım ama olsun sen alırsın inşallah. 22 milyonluk çatlatma iğnesi dediği pregnyl 5000 tanesi 11 ytl 2 adet alman gerekecek yani 10 000 doz vurunuyorsun. o iğne zor bulunuyor canım. ben bursada zorlanıyorum bulmakta. her eczanede olmuyor. ama istanbul daha büyük orda olabilir. ama sen şimdiden vakit buldukça ara. ve bulduğun yerden al dediğim gibi 5000 likten 2 kutu alacan. onun birde muadili var ovitrelle diye bir iğne ama o pahalıymış 80-100 ytl civarı. sanırım daha ucuzu varken tercih edilmiyor diye diğer ilacı piyasadan çekiyorlar. herşey ticari yani. jinekoloğun yapraktan şimdilik bu kadar canım.

Hadi bakalim allahin izni ile

kilar bişey sorcam ben kürtajdan sonra dr. Gittim verdiği tarihde oda muayene etti sonra dediki herşey normal bişey temiz ama 3 ay korun ve tekrar deneyin dedi ben daha donra hiç gitmedim ve ikici adetimide oldum.. 3.ayin içindeyim anlayacağinz.. Dr.a tekrar gitmem gerekiyormuu

yok canım ya, ilk seferinde parça vs varmı diye çağırıyor doktorlar. eğer bir şikayetin yoksa kendi haline bırak. rahmin kendini toparlaması çok çabuk olmuyor 5-6 ayı buluyormuş. benim 5 ay oldu yeni yeni düzeldi bazı şeyler. cimbomda da öyle. yani çok acele edip stres yapma zamanla düzelir herşey.

jinekolog yaprak hn
size bi sorum daha olucak nasıl yani iğne bulunmuyor yaaa
sipariş mi versek yani (gerçi o da kesin değil yaa)
bi de niye 2 tane ikisi de aynı gün mü vuruluyor ve nerden vuruluyor cnm

yok güüzelim bence bir daha gitmen gerekmiyor ama
gerkli süre dolmuş zaten ama

jinekolog yaprak hn
size bi sorum daha olucak nasıl yani iğne bulunmuyor yaaa
sipariş mi versek yani (gerçi o da kesin değil yaa)
bi de niye 2 tane ikisi de aynı gün mü vuruluyor ve nerden vuruluyor cnm

yani canım ben bursada çok kolay bulamıyorum o iğneyi. diğeri daha pahalı diye pek tercih edilmiyor tabi, insanlar onu almayınca pregnyl piyasadanyavaş yavaş çekiliyor sanırım. ama dediğim gibi istanbul daha büyük bir şehir ve orada daha çok vardır. sen birkaç eczaneye sor bakalım belki hemen de bulursun. varmı yokmu diye sor en azından.
canım bu iğneden 2 tane 5000 lik ünite karıştırılıp tek seferde yani aynı gün aynı anda vuruluyor. doktorun da söyleyecektir sana zaten. kalçadan oluyorsun canım. normal iğne gibi enjektörle yani.

Kizlar merhaba bakiyorum bizim bombom 5 buraya yaziyor 1 bizim sayfaya yaziyorrr yoksa artik bizi beğenmiyormu

bana gelecek ama daha henüz işyerinden çikamamişşşş olamzkiii yaaaaaaa bir arakdaşim daha gelecekdii o hasta olduuuuuuuuuuuu yaaaaa bekjliyorum sabahin altisinda kalktim börek açtim ellerimleee

neyse kizlar bu kadar sitem yeter ben doktora gittim toplam 15-116 yakin yumurtam var en büyüğü şuan 10 mm en güçüğüde 6,5 mm de 3 günlük iğne ile bu durumdayiz canlarim bakalim p.tesi tekrardan gidecieğim doktorum iyi gidiyoruz dedi...

dırım canım çok sevindim senin adına. inşallah bu sefer tedavin sonuç verir canım. ne güzel bak bir sürü yumurtan oluşmuş 3 günde bu kadar büyümesi de çok olumlu bir gelişme. inşallah sonuç pozitif olur canım :CüvCüv:.

canım bombom bize de çok sık takılmıyor aslında. patronu çok kötü, çok çalıştırıyor onu kız nefes alamıyor kaydirigubbakcemile
canım ellerine sağlık her işe yetişiyorsun bravo valla sana. çok hamaratsın. istanbulda olsam ben de gelirdim. hem bombom hem sen hem de börek çörek valla süper yemede yanında yat. çok severim hamur işlerini zaten o yüzden kilo alıyorum.
arkadaşın için de geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin.

CNM BENİMMM AHH KEŞKE OLSANDA GÖRÜŞSEKKK

AKSAMDAN BERİ YAPTIM BİŞEYLER İŞTEEE
BOMBOM SEKSÜ CAZİBESİNİ KULLANIP ERKEN KAÇARSA ÇOK SEVİNECEĞİM VALLA.........

BU ARADA CNM BENİM BİR İŞTAHIM KAPANDI ANLATAMAM BÜTÜN GÜN AÇ DOLAŞIYORUM ACIKMIYORUM YAAAAAAAAA FENA OLDUU ŞEKER HAPINA DEVAM

BEN EVDE ÇOK HAMUR İŞİ YAPMAM MİSAFİR GELİNCE YAPARIM KOCAMDA SALDIRIR DURUM BU OLUNCA TABİİ

SADECE ONA BÖĞREK AÇARIMMM ARNAVUT KENDİSİ BAYILIYOR BENDE KAYINVALİDEMDEN ÖĞRENDİM ARNAVUT BÖREĞİ AÇMAYII ZATİİİ HAHAAcokacimcoook

canım afiyet bal şeker olsun. afiyetle yiyin. cimbom çıkar canım ya söz verdiyse gelir o. bugünlerde keyfi yerinde cazibesini fazlasıyla kullanır merak etme. belki de çıkmıştır bizim sayfada da yok çünkü. evet canım ist. da olmuş olsaydım hiç tereddütsüz gelirdim. cimbomla ikiniz biraraya gelince muhabbet süper olur. börek çörek bile olmasa olur hani.
canım şeker hapına ben de devam ediyorum. evet iştah kapanıyor ama börek çörek görünce valla benim iştahım açılıyor nedense. arnavut böreği de süper olur hani, hele bide pırasalı olursa üfff ağzım sulandı valla cokacimcoook. benim eşim de çok düşkündür boğazına. benden sürekli elde açma mantı ister ama çok uğraştırıyor ya. ayda yılda keyfim gelirse yapıyorum. hergün yapsam yer yani. çok kilo alıyor o da ama iyiki de boyu uzun yoksa obes olurdu yani.

cnm benim aslen nerelisiniz?ben karadenizliyim eşim arnavut

benimde eşimin boyu uzun haha:roflollmasa zaten düşünemiyorum bennn

benimki hamur işine bayılırr sürekli yapayım sürekli yer valla :jeyyar:cokacimcoook

bombom gelir cnm ondan şüpem yokkk balkonda oturacağız çok sıcak basmadan gelsede otursak karnumda acuktuuu hemmmcokacimcoook

ben doğma büyüme bursalıyım canım. eşim de bulgaristan göçmeni.
ama arnavut arkadaşlarım var benim börekleri çok meşhurdur yani bilirim. elde açma böreğin yerini bişey tutmaz ama ben genelde hazır yufkadan yaparım diğeri çok uğraştırır ben senin kadar hamarat değilim ev işlerinde canım. biraz tambelimdir yani ama isteyince çok güzel şeyler de yaparım hani.
canım erkekler bizlere göre daha çok yer ama vücutları daha çok ihtiyaç duyuyor bence. onların günlük almaları gereken kalori bize göre daha fazla zaten.
bombomun muhabbeti süper valla orda olmayı çok isterdim. biz bu sayfada doyamıyoruz onun sohbetine.kaydirigubbakcemile5

valla cnm ben temizliği çok severim ama bazen illallah geliyor içime

yapmak istmiyorum her gözümün gördüğünü sileyim kaldırayım derken

zaman geçi,yor canım çıkıyorrr........şimdi gözardı etmeye çalışıyorum yaa

bide ev işini bırakınca ipin ucu kaçınca daha beter oluyor

benim ev temizdi dün ben mutfakda pasta böğrek yaparken battııı
sonra aksam yemeği hazırladım kızlar gelecek diye annemde geldi bana işden

aksam pstil gibi uyudum bide sıcakdıı berbat bir gece geçridim sabahda erkenden kalktım böreğimi açayım diye doktora gidinice geç gelirim yapamam diye
sonra balkonumda açtım böreği ama battı heryer sonra evi temzildeidm sabah sabah
ben banyoda takıntılıyım klozet ve lavoba temiz olmalıyaniii bu felsefe şaşmaz bendee
o yüzden ilk iş banyıoyu temizledim annem bana çok kızıyor bigün zehirleneceksin bu çamaşırsuyundan diyor ama çamaşır suyu kokmazsa raat edememmmm benn manyakımmm o yüzdennn

dilek çıktımı bilmiyorum valla kk dan çıkmış msn açık ama dışarda görünüyorrr

kimseler gelmedi bir arkadaşımı çağırdım oda tlf açtı geç geleyim dedi halama dedim gelll oda yemeği atam gelerim dedii..........ama kimse yokkkısır yapacağım barii geldikleri saate göre yapayımmm

evet canım ev temizliği önemli. ben her ne kadar iş yapmayı sevmesem de evi temiz tutmaya çalışırım. camlar sürekli açık olduğundan çok toz oluyor hergün toz almak gerekiyor. seneye inşallah klima alırsak cam kapı açmayacağım gerekmedikçe.
aman canım şu an tedavi aşamasındasın kendini çok yorma, temizlik deterjanlarına özellikle de çamaşır suyuna çok dikkat et çok zararlı çünkü. mümkün olduğunca solumamaya gayret et. döküp çık sonra durularsın. ben de çok dökerim eşim kızar bana hep dikkat etmiyorsun diye.

cimbom çıkmıştır olsa buraya uğrardı. gelirler canım ya. günler uzun 8 den önce hava kararmıyor. sen ne kadar çok şey yapıyorsun ben de senin gibiyim 7-8 çeşit şey yaparım gelene ama insanlar hazır bir kuru pasta yallah geçiştiriyor. tabi karşılık beklemiyor insan ama biraz da kendini enayi gibi hissediyor ben de bazen yapmayacağım diyorum. benim 2-3 sefer çeşit çeşit hamur işi salata falan yaptığım biri sadece marketten hazır paykekler alıp koydu önümüze ne bileyim çok tuhaf geldi, insan tuzlu bir kuru pasta falan da alır yani yapamıyorsan bile durumları da iyi yani alamayacak durumda değil.ben yine de onlar gelince fazlasıyla yaptım yani, içimden geliyor öyle marketten keki ancak ben habersiz gelen misafirlere koyarım yanına da başka şeyler alırım yani.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…