A
aysimaa80
Ziyaretçi
- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #3.001
evet canım ev temizliği önemli. ben her ne kadar iş yapmayı sevmesem de evi temiz tutmaya çalışırım. camlar sürekli açık olduğundan çok toz oluyor hergün toz almak gerekiyor. seneye inşallah klima alırsak cam kapı açmayacağım gerekmedikçe.
aman canım şu an tedavi aşamasındasın kendini çok yorma, temizlik deterjanlarına özellikle de çamaşır suyuna çok dikkat et çok zararlı çünkü. mümkün olduğunca solumamaya gayret et. döküp çık sonra durularsın. ben de çok dökerim eşim kızar bana hep dikkat etmiyorsun diye.
cimbom çıkmıştır olsa buraya uğrardı. gelirler canım ya. günler uzun 8 den önce hava kararmıyor. sen ne kadar çok şey yapıyorsun ben de senin gibiyim 7-8 çeşit şey yaparım gelene ama insanlar hazır bir kuru pasta yallah geçiştiriyor. tabi karşılık beklemiyor insan ama biraz da kendini enayi gibi hissediyor ben de bazen yapmayacağım diyorum. benim 2-3 sefer çeşit çeşit hamur işi salata falan yaptığım biri sadece marketten hazır paykekler alıp koydu önümüze ne bileyim çok tuhaf geldi, insan tuzlu bir kuru pasta falan da alır yani yapamıyorsan bile durumları da iyi yani alamayacak durumda değil.ben yine de onlar gelince fazlasıyla yaptım yani, içimden geliyor öyle marketten keki ancak ben habersiz gelen misafirlere koyarım yanına da başka şeyler alırım yani.
haklsıın cnm işte bugünlerde temizliğimi yapayım gerçi iki gün sonra yanı haftaya felan yumurtalar toplanır gibime geliyor o zaman bişeycik yapmam benim eşim biraz pasaklı ondan yapıyorummm ama tedavi ilerleyince yapmayacağım başka sansım yokk
valla cnm sen o kadar hazırlık yapıpda sana hazır kek koyuyolarsa
o kadın ya beceriksiz yada önemsemiyor böle şeyleri ben rahatsız oluyorum valla
hem severim yapmasını yaaa dediğin gibi ben habersiz misafirime koyarım öle keki yanına ek ilave yaparımmm...genelede dolapda garnitürüm vardır hemen bir amerikan salatası oldu bitti iştee........
evlendiğim günden bugüne hep çalıştım hep kendm yaptım pasta böreğimi kaynanamlada oturuken kendim yapardım.............hamaratlık başka şey:dilcikar:
kıslar daha ölmediğimi,aksine sapasağlam ayakta olduğumu bildirmek için yazıyorum size,kusura bakmayın evde durmuyorum,misafirim var onunla ilgileniyorum,hepinizi çok özledim,
hihoyyytkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile
herkesi öpüyorum hem de sıcacık,
kociş bekliyor çıkıyorum,,,,,,
:enbuyukkk:a.s.
evet canım haklısın. insanlar öyle börek çörek için rahatlarını bozmuyorlar. ben normalde yapmayan bir insan olsam bile bana o kadar şey yapana ne yapar eder fazlasını yapmaya çalışırım ama ince düşünmek lazım. ve içinden gelmeli hamaratlık içten gelir. ben de çalışırken misafirim geleceği zaman işten izin alıp çıkar pasta börek çörek yapardım ama genelde insanlar hazır bişey alıp koyuyor artık kimse böyle şeylere zaman ayırıp rahatını bozmuyor valla. bizler numunelikiz sanırım.
yaprakcım sen nasılsın bitanem, nasıl geçirdin haftasonunu. catlama iğnesi vurunmuşsun şimdi geçmişi okuyordum da .iyi yapmışsın. simdi geriye doğru saymaya basladık yani dimi
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm
nabersiniz güzeller
yaprakcım benimle ilgili çok güzel şeyler söylemişsin canımsın benim yaaaa
ilsu gülüm benim sen ne yapıyon fıstıkım adetinin yoğun olması süper cinegolog yaprak hn ın dediği gibi yumurtlama zamanına yakın git bitanesi
özgülcüm geçmiş olsun fıstıkım dikkat et kendine bugün kaçıncı gündesi adetin düzenli mi kaç günde oluyorsun ve gün aşırı çalışmalar devam mı fıstıkım
bnu arada cimcime cee demiş ve kaçmış yine
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm
nabersiniz güzeller
yaprakcım benimle ilgili çok güzel şeyler söylemişsin canımsın benim yaaaa
ilsu gülüm benim sen ne yapıyon fıstıkım adetinin yoğun olması süper cinegolog yaprak hn ın dediği gibi yumurtlama zamanına yakın git bitanesi
özgülcüm geçmiş olsun fıstıkım dikkat et kendine bugün kaçıncı gündesi adetin düzenli mi kaç günde oluyorsun ve gün aşırı çalışmalar devam mı fıstıkım
bnu arada cimcime cee demiş ve kaçmış yine
yaprakcım adetim biras azalsın gidiyim bari , canım şu yara olayını da tekrar sorarım enazından dr a dimi
evet canım, kist çok önemli değil, çok büyük değildi zaten ve büyük ihtimalle de gitmiştir diye düşünüyorum ama yara meselesini hallet canım. bebişinin rahimde sağlıkla yerleşmesi için önemli bence ama en iyi cevabı doktorun verecektir. yani ısrarla yakmayalım veya dondurmayalım diyorsa bir bildiği vardır sonuçta doktoruna kulak vermen lazım ama içinin rahat etmesi için başka bir doktora daha danışmanı tavsiye ederim canım sonradan üzülmeni hiç istemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?