Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

kıslar daha ölmediğimi,aksine sapasağlam ayakta olduğumu bildirmek için yazıyorum size,kusura bakmayın evde durmuyorum,misafirim var onunla ilgileniyorum,hepinizi çok özledim,
hihoyyytkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile
herkesi öpüyorum hem de sıcacık,
kociş bekliyor çıkıyorum,,,,,,
:enbuyukkk:a.s.

haklsıın cnm işte bugünlerde temizliğimi yapayım gerçi iki gün sonra yanı haftaya felan yumurtalar toplanır gibime geliyor o zaman bişeycik yapmam benim eşim biraz pasaklı ondan yapıyorummm ama tedavi ilerleyince yapmayacağım başka sansım yokk

valla cnm sen o kadar hazırlık yapıpda sana hazır kek koyuyolarsa
o kadın ya beceriksiz yada önemsemiyor böle şeyleri ben rahatsız oluyorum valla
hem severim yapmasını yaaa dediğin gibi ben habersiz misafirime koyarım öle keki yanına ek ilave yaparımmm...genelede dolapda garnitürüm vardır hemen bir amerikan salatası oldu bitti iştee........

evlendiğim günden bugüne hep çalıştım hep kendm yaptım pasta böreğimi kaynanamlada oturuken kendim yapardım.............hamaratlık başka şey:dilcikar:

evet canım haklısın. insanlar öyle börek çörek için rahatlarını bozmuyorlar. ben normalde yapmayan bir insan olsam bile bana o kadar şey yapana ne yapar eder fazlasını yapmaya çalışırım ama ince düşünmek lazım. ve içinden gelmeli hamaratlık içten gelir. ben de çalışırken misafirim geleceği zaman işten izin alıp çıkar pasta börek çörek yapardım ama genelde insanlar hazır bişey alıp koyuyor artık kimse böyle şeylere zaman ayırıp rahatını bozmuyor valla. bizler numunelikiz sanırım.

ay canım ya bir görünüp kaybolma dön artık aramıza ya dört gözle bekliyoruz seni. hem niye ölecekmişsin ki ağzından yel alsın Allah gecinden versin sen çok güçlü bir kadınsın. iyi canım gez toz eğlen tadını çıkar. bizler de seni çok özledik az kaldı ama muşa dönmene dimi okullar açılacak yakında gel de takım tamamlansın artık. sen de kendine iyi bak bizler de seni çok öpüyoruz:1hug:

evet cnm yaaaaaaaaaaaaa bu arada halam geldiiiiiiiiiiiiii diğer arkadaşım geldiiiiiiiiiii

bombom gelmediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii daha henüzzzzzzzzzzzz ben çıktım cnmmmmm

günaydın canım. geçmiş olsun umarım ciddi bişey değildir. bence devam ederse doktora görün. klimalı ortamdaysan o da çarpmış olabilir. üşütmüşsündür belki. kendine dikkat et. bol bol sıvı tüket. su, meyve suyu, vitamin falan al.

Son düzenleme:
yaprakcım sen nasılsın bitanem, nasıl geçirdin haftasonunu. catlama iğnesi vurunmuşsun şimdi geçmişi okuyordum da .iyi yapmışsın. simdi geriye doğru saymaya basladık yani dimi

dilekcim simdi keyfine değme gitsin senin de çok mutlu haberle döndün gerçekten de.. baksana ne güzel bir srunun kalmamış arkadasım. inş ramazanda sizlerin güzel haberlerinizi alırız hep beraber .

benimde adetimn birras yoğun 2 gündür ancak söküldi .umarım kist gitmiştir .dr a gitmedim içimden gelmedi inanın ki kist gitmiş mi diye..

yaprakcım sen nasılsın bitanem, nasıl geçirdin haftasonunu. catlama iğnesi vurunmuşsun şimdi geçmişi okuyordum da .iyi yapmışsın. simdi geriye doğru saymaya basladık yani dimi

iyiyim canım sağol. haftasonu iyiydi canım fena değildi. dün misafirimiz vardı. eşimin akrabası. 8 aylık bebekleri var. çok tatlı bişey onu sevdik, oynadık biraz. insanın içi burkuluyor biraz. ve o zaman bebeğin insan hayatında ne kadar önemli olduğunu anlıyorsun.
canım doktor bana çatlatma iğnesi falan demedi aslında. ben bu ay tatil nedeniyle kendi haline bırakmıştım biliyorsun. pko dan dolayı da yumurta oluşmasını da çok beklemiyordum aslında. yani düzenli yumurtlama olmuyor ya bende. doktor smear alırken tesadüfen ultrasona da bakalım deyince gördü adetin 16. günü falandı işte. 20 mm lik yumurtanız var deyince çok sevindim o bile bişeydir yani. sonra geçen ay çatlamayan ve kiste dönüşen yumurta aklıma geldi ve eşime söyledim o da tamam dedi. çünkü çatlamayıp tekrar kiste dönüşür diye korktum biraz. kistle 1-2 ay kafadan zaman kaybı biliyorsun. cimbom da bu ay bu yöntemi denemek istiyor. yumurtasına bakacak doktoru olgunlaştıysa çatlatma iğnesi olacak o da bu kistten muzdarip biliyorsun o yüzden şimdi ayranı üfleyerek içiyoruz. sen de tahmini yumurtlama gününe doğru git canım hem yumurtaya bakar doktor hem de kistin gidip gitmediğine. öyle daha iyi olur. ama adetliyken de gidebilirsin kist hala varsa ilaç başlar belki doktorun.

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm
nabersiniz güzeller
yaprakcım benimle ilgili çok güzel şeyler söylemişsin canımsın benim yaaaa
ilsu gülüm benim sen ne yapıyon fıstıkım adetinin yoğun olması süper cinegolog yaprak hn ın dediği gibi yumurtlama zamanına yakın git bitanesi
özgülcüm geçmiş olsun fıstıkım dikkat et kendine bugün kaçıncı gündesi adetin düzenli mi kaç günde oluyorsun ve gün aşırı çalışmalar devam mı fıstıkım
bnu arada cimcime cee demiş ve kaçmış yine

Evet canim çalişiyoruz zaten bi topic açtim adet bitiminden bir sonraki adete kadar çalişan ve hamile kalan varmi die.... Umut olsun die... Bu gün adetimin 11.günü 7.günden beri 1 er gün ara ile devam ediyoruz :) rabbim hayirlisini nasip etsin hepimize ... Amin..

canım benim hoş geldin. tabiki seninle ilgili güzel şeyler söylerim. içimden geldiği için ve sen bunlarıhakettiğin için söylüyorum. ne yaptın canım hafta sonu dırıma gittinmi? nasıl geçti fotoğraf falan çektinizmi çektiyseniz göndersene. dırım o gün bizim sayfaya girdi, okumuşsundur zaten sen gelmedin diye merak ediyordu. umarım eğlenmişsinizdir.
canım benim kadar sizler de artık jinekoloji biliyorsunuz, devamlı doktorlarda ve net başında olunca özellikle kk da böyle opluyor işte hayatım. sizlere biraz da olsa bilgi verebiliyorsam ne mutlu bana ama siz de zaten benim bildiklerimi biliyorsunuz. ben biraz fazla mı bilmişlik taslıyorum acaba diye düşünüyorum :uhm:

hoşgeldin bitanem . inş yoğun adetle atmışımdır şekercim.
süper zindesin bugun yiner bizleri güçlendiriyorsun

yaprakcım adetim biras azalsın gidiyim bari , canım şu yara olayını da tekrar sorarım enazından dr a dimi

evet canım, kist çok önemli değil, çok büyük değildi zaten ve büyük ihtimalle de gitmiştir diye düşünüyorum ama yara meselesini hallet canım. bebişinin rahimde sağlıkla yerleşmesi için önemli bence ama en iyi cevabı doktorun verecektir. yani ısrarla yakmayalım veya dondurmayalım diyorsa bir bildiği vardır sonuçta doktoruna kulak vermen lazım ama içinin rahat etmesi için başka bir doktora daha danışmanı tavsiye ederim canım sonradan üzülmeni hiç istemem.

canım benim gittim dr izindeymiş o hastanede baska bir dr a görüncem zaten. bkalım eğer o da öyle derse vardir bir bildikleri . gerçi dondurma işlemininin bir zararı yokmuş gebe kalmaya öyle duymuştum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…