Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

yok canım yapmam .
simdi randevu için aradım benim gititiğim dr 17 eylüle kadar doluymuş arkadaslar .öbürküsü ise 2 eylüle kadar .napcamı bilmiyorum. yardım please

ilsu canım 17 eylül çok geç, 2 eylül daha mantıklı tabi ama illa o hastaneye gitmen şartmı bu ayda farklı bir doktor dene. istanbul bu açıdan tam bir merkez. sitede istanbullu olup yarası olan arkadaşlar vardır onlara bir danış bakalım nerelere gitmişler memnun kalmışlar mı? sonuçta sen memursun özel veya devlet istediğin hastaneye gidersin canım. bursada seçenek sizinki kadar değil ama ben şimdiden 2 tane değiştirdim bile hatta 3. ye gitmeyi düşünüyorum bu hafta içi hem de özeline, 100 ytl bayaılacağım yani ama çok methediyorlar bu doktoru riskli gebeliklerde de uzmanmış gidip bir danışacağım bakalım onun da bir fikrini alayım. ama tek dileğim bu ay hamile kalıp medicaldeki doktora devam etmek.

yaprakcım dediğin gibi burada dr çok var ..
özel muayenehaeler çok pahalı canım ama süper ilgileniyorlar biliyor musun. resmen yarım saat ilgileniyorlar .bende öyle iyi bir dr biliyorum istanbulda bikere gitmiştim düşük yapacağımı söylemişti bana nitekim 1 gün sonra kalbi durmuştu bebeğin. o da 140 ytl cik:))

evet canım burda da muayne ücreti 350 ytl olan doktorlar da var prof sınıfı. biraz sosyeteye hizmet ediyorlar sanırım ben o kadar para veremem yani. 100 ytl bile bana çok geliyor. bizim burda medical parkta aşılama tüp bebek falan o konularda uzman doktor yok olsa iyi olurdu normal jinekologlar yani. bir tane doçent varmış ama onun da adı sanı çok geçmiyor bilmiyorum. devlet hastanelerinde çok sıra oluyor, randevu almak zor oluyor özellerin hepsinde de jinekoloji yok. devlet hast. de hepsinde kadın doğum yok yani bursada seçenek çok değil ama diğer şehirlere göre yine de iyi. doğuda falan 1-2 doktor varmış ne kadar zor ya. insanın seçeneğinin olmaması çok kötü ben yine de halime şükrediyorum.

350 miiii ,yani diyecek kelime bulamıyorum. güzelim burada sıradan hastanelerde bile enaz 2 uzman kadın doğumcu oluoyr. o acıdan sanslıyız. ama gel gör ki çok fazla ilgili değiller .

yaa zeytinburnunda da kesilecekmiş 24 saat zamanınıo bilmiyorum ama ben ne yaparım allahım yaaa
siz olmadan patlarım bu mağazada
fıstıkım yaaaa allah ayırmasın bizi yawww
türkiyenin bir çok ilinden dostlarım var benim muş dan bile

yaprakcım nerdesin yaaa saatlerdir

ya canım sorma elektrikler gitti yine. çok sinir oldum. ilk okul çocukları ödev yapamayınca bu bahaneye sığınıyormuş ya eskiden ben de kendimi biran öyle hissettim. yani isteyerek uzaklaşmadım kızlar. elektrik birden gidince sizlere haber de veremedim kusura bakmayın.

eeee kızlar ben yoktum, siz de yazmamışsınız. cimbom çıkmadın dimi canım. nasıl gidiyor ateş ölçmeye başladın mı canım. sen bu konuda uzmansın ölç bence. folik asit falan da iç canım, stres de yapma sakın.

ay canım bizim burada bu aralar çok sık kesiliyor ya, ben de patladım sıkıntıdan. gerçi yapılacak işlerim vardı onları yaptım bu bahaneyle ama buraya girip sizle konuşmayınca olmuyor ya çok alışmışım hepinize. Allah ayırmasın canım dediğin gibi.

aşkım yaa maalesef çıkmak zorundayım yaa
sana da sorularım vardı ama
neyse yarın artık
ama sabahtan görümcemle dr a gidicez
öğlen gibi gelirim heralde
kocaman öpüyorum seni bitanem

yaprakcığım sen daha yoksun ben yazayım dedim

gerçi bombomda yazar sana .....h.sonu geçde olsa geldi ama hiç resim çekilmedik cicim yaaa

aklımaza gelmedi kırk yıllık arkadaş gibiyiz ondan hiç gerek duymadık geç kalktık aslında dahada otururduk ama bizim kına vardı kalktıkkk.................

ben dün doktra gittim maşşallahh 20 yakın yumoşum varrr

yarın yine gideceğim bakalım ne olacakkk artık kasıklarıma baskı yapıyorlar bakalım neler oılaacakk göreceğiz cnm

herkese günaydın. pc nin kablosunda sorun var, halletmeye uğraşıyoruz ama çok sık giremezsem merak etmeyin kızlar.

dırımcım olsun canım birdahaki sefere çekip bana da yollarsınız fotoğ.ları

canım maşallah birsürü yumurtan olmuş inşallah bu sefer gelir bebişin ve sana sımsıkı tutunur tatlım. senin adına çok sevindim. ben de artık tedavilere başlamak istiyorum ama araya ramazan da girecek bilmiyorum kararsızım belki bayramdan sonra devam ederim. şimdi biraz kendi haline bıraktım bakalım. inşallah sen bize 15-20 gün sonra müjdeyi vereceksin.

inş.cnm ya rabbim hayılrısını versin bizeeeeeeeeee

resimlerimizi yollarız cnm
bende yaprakcığım bu tedaviye başlamadan önce dedimki ramazan geçsin ama bi baktım tedavideyimm.......hayırlısı buymuş cnmmmmmmmmmmmmmm

inşallah canım hakkında hayırlısı olur. ama sanki bu sefer senin için olacakmış gibi doğuyor içime. içini ferah tut ve kendini sakın yorma.

arakdaslar günaydın
sanirim dırım ve yaprakcık var buralarda
dırımcım 20 yumoşa kasıklarında ağrır heryerinde ağrır şekerim. o ne öyle .bizde ayda 1 tane oluyo kıskandım valla :)))
yaprakcım sn nasılsın güzelim ne var ne yok ? sende tedavi istiyorsun biranevvel meleğine kavuşmak istiyorsun tabii...

valla cnm o kadar iğneye bu kadar yumoşşşşş

valla hepsini alsınlar bana tekinden olacak bebeğim lazımmmm

inş... güsel olur herşeyyyyyyyyyyyyyyy

hepimize güsel hayırlı evlat nasip etsin rabbimmmmmm

günaydın ilsu. ben iyiyim canım, hep bildiğin gibi yani. şu an için bir değişiklik yok bende.
evet canım dırımın maşallahı var. tüp bebek tedavisi de olsa yumurta rezervi iyi olmasa bu kadar verim alamazdı. inşallah çok kaliteli embriyoları oluşur ve bebişler gelir hayırlısıyla.
canım sen nasılsın. doktor meselesini ne yapacaksın, karar verebildinmi?
cimbom bugün geç gelecek sanırım. görümcesi ile doktora gidecekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…