- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #3.021
yaprakcım nerdesin yaaa saatlerdir
yaa zeytinburnunda da kesilecekmiş 24 saat zamanınıo bilmiyorum ama ben ne yaparım allahım yaaa
siz olmadan patlarım bu mağazada
fıstıkım yaaaa allah ayırmasın bizi yawww
türkiyenin bir çok ilinden dostlarım var benim muş dan bile
yaprakcığım sen daha yoksun ben yazayım dedim
gerçi bombomda yazar sana .....h.sonu geçde olsa geldi ama hiç resim çekilmedik cicim yaaa
aklımaza gelmedi kırk yıllık arkadaş gibiyiz ondan hiç gerek duymadık geç kalktık aslında dahada otururduk ama bizim kına vardı kalktıkkk.................
ben dün doktra gittim maşşallahh 20 yakın yumoşum varrr
yarın yine gideceğim bakalım ne olacakkk artık kasıklarıma baskı yapıyorlar bakalım neler oılaacakk göreceğiz cnm
herkese günaydın. pc nin kablosunda sorun var, halletmeye uğraşıyoruz ama çok sık giremezsem merak etmeyin kızlar.
dırımcım olsun canım birdahaki sefere çekip bana da yollarsınız fotoğ.ları
canım maşallah birsürü yumurtan olmuşinşallah bu sefer gelir bebişin ve sana sımsıkı tutunur tatlım. senin adına çok sevindim. ben de artık tedavilere başlamak istiyorum ama araya ramazan da girecek bilmiyorum kararsızım belki bayramdan sonra devam ederim. şimdi biraz kendi haline bıraktım bakalım. inşallah sen bize 15-20 gün sonra müjdeyi vereceksin.
inş.cnm ya rabbim hayılrısını versin bizeeeeeeeeee
resimlerimizi yollarız cnm
bende yaprakcığım bu tedaviye başlamadan önce dedimki ramazan geçsin ama bi baktım tedavideyimm.......hayırlısı buymuş cnmmmmmmmmmmmmmm
arakdaslar günaydın
sanirim dırım ve yaprakcık var buralarda
dırımcım 20 yumoşa kasıklarında ağrır heryerinde ağrır şekerim. o ne öyle .bizde ayda 1 tane oluyo kıskandım valla :)))
yaprakcım sn nasılsın güzelim ne var ne yok ? sende tedavi istiyorsun biranevvel meleğine kavuşmak istiyorsun tabii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?