Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

Canim cimbomun dr una sordurdum yara olayini bende :)))
demiş ki o fitil ve antibiyotik enfeksiyon içindir.oluşan yara geçmez .ya yakilmasi lazim ya da dondurulmasi lazim demiş böyle yani şekercim.
Yara düşüğe sebep olmaz demiş birde.

Evet görümcesinin hamile olma durumu varmiş .bakalim ne çikacak .
Benim bu sitede bir ark. Vardi ojelifistik diye. 3 yil korunmuşlardi . Geçen ay biraktilar korunmayi o da bu ay hamile kalmiş sabah idrar testi yaptirdi pozitif çikti. çok sevindim.

selam kıslaaaaaaar,:lepi:
dilekciğim müjdeli haberlerini okudum,oooh ohhh hain kisti defetmişsin şimdi gelsin bebişler,
ben de bu ay biraz heycanlandım valla,kürtajdan sonra reglin arası 30 gün felan oluyor,gecikince ister istemez heyecan yaptım,
bu perşembe gününe bilet aldık,yine otobüse talim ediyoruz maalesef,
eşim arabayı yine götürmekten vazgeçti giderayak,neyse bunun da güzel tarafları var yeni kitap aldım okumak için sabırsızlanıyorum,otobüse saklıyorum artık,
neyse kocişkom geldi daha kahvaltı yapmadık,simit felan alacaktı bekliyorum,
bu arada kocişle aramız çok güzel,ona bazı konularda haksızlık yaptım,geç oldu bunu anlamam ama oldu işte....neyse ben çıkıyorum yine gelirim...
hepiciniz öpüldünüz..ŞenizŞenizŞenizkaydirigubbakcemile5

color="Purple"]selam kıslaaaaaaar,
dilekciğim müjdeli haberlerini okudum,oooh ohhh hain kisti defetmişsin şimdi gelsin bebişler,
ben de bu ay biraz heycanlandım valla,kürtajdan sonra reglin arası 30 gün felan oluyor,gecikince ister istemez heyecan yaptım,
bu perşembe gününe bilet aldık,yine otobüse talim ediyoruz maalesef,
eşim arabayı yine götürmekten vazgeçti giderayak,neyse bunun da güzel tarafları var yeni kitap aldım okumak için sabırsızlanıyorum,otobüse saklıyorum artık,
neyse kocişkom geldi daha kahvaltı yapmadık,simit felan alacaktı bekliyorum,
bu arada kocişle aramız çok güzel,ona bazı konularda haksızlık yaptım,geç oldu bunu anlamam ama oldu işte....neyse ben çıkıyorum yine gelirim...
hepiciniz öpüldünüz..

evet canım anladım. ama enfeksiyonda yaradan kaynaklanıyor sanırım. ben de sorayım doktora gittiğimde hamilelik veya bebek için sakıncası varmıymış. eğer yoksa korunmayı bırak sende artık canım. biran önce doğum yaparsın ve doğumdan sonra çaresine bakarsın yaranın. ama doktor sorun olmaz diyorsa öyledir canım ya. hiç doktor yüzü görmeyen insanlar var, hamile de kalıyor, doğuruyor da. yaraları da olsa farkında bile olmayanlar vardır bence. biz çok üstüne düşüyoruz diye düşünüyorum.

aysima hoşgeldin canım. yine her zamanki gibi bir görünüp kaybolmuşsun. ne yapalım artık muşa dönünce daha sık görüşürüz. sana şimdiden iyi yolculuklar dilerim.

Evet tabii bitanem çoğu insan farkinda olmuyormuş dr a gitmediği için. Evet yaradan dolayi imiş o .adetim bitince o ilaclari bir kullaniyim da bakalim .sonra korunmayi birakacağim bende duruma göre.

Canim şimdi bunlari nekadar bekliceniz ve noalacak benim bilgim olmadiği için soruyorum

sor canım ne istersen sor .............şimdi bu yumoşları takip ediyolar cnm istenilen boyuta gelince çatlatcakalr ve anestezi ile hepsi toplanacak cnm o gün eşim sprem verecek ve dölleyecekler cnm bakalımmmm yasadıkca göreceğiz cnm 7.iğnemde en büyük yumoşum 12 mm 18- mm gibiyken çatlatırlar sanırım

eğer tahmini gidişş tutarsa doğumgünümde yani 1 eylülde toplanacak ...yeni yaşım yeni bir yaşam sunar inş.bana

bombom geç gelecek doktra gitmişler kan testi sonucunu bekliyolarmış ama ultrasonda bişey çıkmamış kanımca hamiş olamaya bilir ........

dırımcım yeni yaşınla yeni başlangıçlara adım atarsın inşallah. bebişlerin sana sımsıkı tutunup bırakmazlar inşallah.

dırımcım anladım şimdi ne olduğunu . inş tutar ilk denemede yeni yasın yeni bebişin ahh ne güzel ya..

inş. cnm ya inş...olmazsada olmazz ama ne yapalımmmmmmmm

ölümden öte köymü varrrrrrrrrrr kısmetimizi alırız bizdeeeeeeeee

beklediğimiz her güsel şey gelmiyorsa onda bir şer vardır demek gerek geleceğin hayırlı günler olsunkaydirigubbakcemile3

mrb kızlar sizleri çok özledim sayfarı okuyamadım sadece bugüne baktım ama iyi haberler var

dırımkız allahım hakkında hayırlısını nasip etsin canım herşey gönlünce olsun

Aysima iyi yolculuklar eşinle aranın düzelmesinede çok sevindim

Yapraknil canım sende var mı bir gelişme çalışmalar sona erdi sanırım beklemedeyiz demi

İlsu tatlım sana söylemiştim yaranın bir zararı yok bebeğe halamda da vardı doktor hamile kalmasını önermişti ve normal doğum yaptı doğumdan sonra gitti yara kaybolmuştu bencede sen hemen çalışmalar başla tatlım

Adaşım geç gelecekmişsin sanırım umarım herşey yolundadır canım arkadaşım

Kızlar beni soracak olursanız ben fenayım ne bulantılarım geçti nede kusmlarım çok kötüyüm ne zaman geçecek bunlar normalde azalması hatta geçmesi lazım ama bende düzelme yerine kötüye gidiyor sanki midem ekşiyor yanıyor ben fenayım sormayın kokular beni çok rahatsız ediyor mutfağa giremiyorum 2 kilo verdim vereceğede benziyorum çünkü yiyemiyorum

ayy kimler gelmiş kimler
hoşgeldin bitanm ya ...
12. haftaya kadar sürecek demekki senin canım bazılarınınki öyle uzun sürermiş ... canını bezdirecek kadar olursa dr a sor bence vardir bir çözümü sanırım. beslenemessin çünkü böyle .

hoşbulduk tatlım doktor mide bulantısı için bir ilaç verdi reçetesinde ilacın bebeğe bir zarar verip vermediği kanıtlanmamıştır yazıyor bende ondan dolayı kullanmadım korktum doktor da kızdı kullan diye ama ben bişe inanırsam aksini ne zaman yapsam hep kötü bişey olur inanmak meselesi tatlım perşembe gününe randevu aldım zaten doktordan tekrar gideceğiz çok heycanlanmaya başladım yine bakalım hayırlısı ile bir gidip gelsek canım ya 12.hafta çok var daha ben nasıl dayanağım bezdim ağlıyorum resmen sorma tatlım

ilkinde böyle bişi hiç olmamıştı dimi dilekcim ...
senin ki normal bir bulantı değil demekki normal olsa dayanırdın .
haftaya gitcen ki kocaman olmuş annesi :)) 11 haftalık mı olur sen gidicen gün .2 li test falan yaparlar

canım ilkinde yoktu sadece kürtajdan 3-4 gün önce olmuştu ama bu kadar yoğun deil tatlım 7. haftada olmuştu ama bunda 4,5 haftadan sonra başladı nerdeyse 5 hafta oldu ama geçmedi ablamında böyle geçmişti anneminde hep böyle olurmuş ne bilim bide ben günde 6 adet progestoron kullanıyorum ya onlarda çok etki yapıyor doktor ilk 3 ay kullancaksın dedi ilaçlar beni aptal gibi yapıyor ondan da olabilir dedi doktor canım biz bu perşembe gitcez doktora ikili test için 12.hafta gel dedi bu hafta kontrol için gideceğim bide şu ilaçları azaltmak istiyorum doktorla bi konuşim dedim .Teyzesi büyüyor inşallah hafif karnımda çıktı normalde de göbeğim vardır ama bu hafta biraz daha büyüdü kotlarım ve eteklerim olmuyor bi doktora gidim bu hafta sonu alış verişe gideceğim.Canım bide midesi fazla bulananın kızı olurmuş herkes öyle diyor o yüzden biraz seviniyorum ama bakalım kaydirigubbakcemile5

iklimsu hoş geldin canım. sayfamızın güzel anne adayı.
canım mide bulantılarının çok olması yeterince hormon salgılanıyor ve bebeğin güzel gelişiyor bence bundan ama arada çok artarsa ilç da alabilirsin canım. doktor zararı yok diyorsa al bence. çünkü onlar tecrübeli oluyor bu konuda. inşallah perşembe güzel haberlerle gelirsin. ben beklemedeyim işte canım. perş. ben de smear sonucunu alıcam inşallah iyi çıkar. arada kasıklarımda sancı oluyor adet sancısı gibi acaba enfeksiyon falan mı var diye korkuyorum. test sonucuna göre anlayacağız artık. inşallah ilaç antibiyotik falan gerkmez. bıktım artık bu tip ilaçlardan çünkü.

canım doğru ilk haftalarda mide bulantılarının olması iyi ama ben 9.haftayı bitirdim ama hala sürüyor canım bi kere taktım ya ben ilaca kullanmam vallahi canım sende içini ferah tut allahın izni ile bişey çıkmayacak korkma kasık ağrıları normal canım hepimizde olan şeylerdi det etme hemen korkma enfeksiyon falan da yok antibiyotikte vermeyecek doktor biraz sakin ol tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…