- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #3.041
Canim cimbomun dr una sordurdum yara olayini bende :)))
demiş ki o fitil ve antibiyotik enfeksiyon içindir.oluşan yara geçmez .ya yakilmasi lazim ya da dondurulmasi lazim demiş böyle yani şekercim.
Yara düşüğe sebep olmaz demiş birde.
Canim şimdi bunlari nekadar bekliceniz ve noalacak benim bilgim olmadiği için soruyorum
günaydın ilsu. ben iyiyim canım, hep bildiğin gibi yani. şu an için bir değişiklik yok bende.
evet canım dırımın maşallahı var. tüp bebek tedavisi de olsa yumurta rezervi iyi olmasa bu kadar verim alamazdı. inşallah çok kaliteli embriyoları oluşur ve bebişler gelir hayırlısıyla.
canım sen nasılsın. doktor meselesini ne yapacaksın, karar verebildinmi?
cimbom bugün geç gelecek sanırım. görümcesi ile doktora gidecekti.
dırımcım anladım şimdi ne olduğunu . inş tutar ilk denemede yeni yasın yeni bebişin ahh ne güzel ya..
ayy kimler gelmiş kimler
hoşgeldin bitanm ya ...
12. haftaya kadar sürecek demekki senin canım bazılarınınki öyle uzun sürermiş ... canını bezdirecek kadar olursa dr a sor bence vardir bir çözümü sanırım. beslenemessin çünkü böyle .
ilkinde böyle bişi hiç olmamıştı dimi dilekcim ...
senin ki normal bir bulantı değil demekki normal olsa dayanırdın .
haftaya gitcen ki kocaman olmuş annesi :)) 11 haftalık mı olur sen gidicen gün .2 li test falan yaparlar
iklimsu hoş geldin canım. sayfamızın güzel anne adayı.
canım mide bulantılarının çok olması yeterince hormon salgılanıyor ve bebeğin güzel gelişiyor bence bundan ama arada çok artarsa ilç da alabilirsin canım. doktor zararı yok diyorsa al bence. çünkü onlar tecrübeli oluyor bu konuda. inşallah perşembe güzel haberlerle gelirsin. ben beklemedeyim işte canım. perş. ben de smear sonucunu alıcam inşallah iyi çıkar. arada kasıklarımda sancı oluyor adet sancısı gibi acaba enfeksiyon falan mı var diye korkuyorum. test sonucuna göre anlayacağız artık. inşallah ilaç antibiyotik falan gerkmez. bıktım artık bu tip ilaçlardan çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?