Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

canım 13-14. haftalara kadar sürebiliyormuş bulantılar. tuzlu kraker falan ye canım. sebze meyve, süt, bal. ihmal etme. aç kaldıkça artar bence.
canım sakin olmaya çalışıyorum ama bu tip sonuç beklemeler beni geriyor biraz sanırım. kasık ağrılarım zaten gelip geçiyor canım çok uzun süreli olmuyor.

arkadaslar dilek kk ya giremiyormuş .msn de konuştuk görümcesi hamile çıkmış .ve düşünün son adet tarihini bile bilmiyormuş . böyle insanlar daha kolay gebe kalııyor artık iyice inandım.

arkadaslar dilek kk ya giremiyormuş .msn de konuştuk görümcesi hamile çıkmış .ve düşünün son adet tarihini bile bilmiyormuş . böyle insanlar daha kolay gebe kalııyor artık iyice inandım.

ay canım benim ya ne kadar sinir ediyordur kızı şimdi. böylelerinde şans çok olur zaten. olsun onun da olacak inşallah.

ilsu canım ben msn kullanmıyorum. dileğe mail attım. denk gelirsen söylersin müsait olursa açsın. ama zor durumda kalmasını da istemem çok önemli de değil, aciliyeti yok zaten. bir merhaba dedim ve kendisini üzmemesini rica ettim canım.

dilek'e söyledim bitanem mail atığını şimdi bakar. ay utandırdın beni yaprakcım:)) kime benziyom bakalım?

tamam canım çok sağol.
valla canım hülya koçyiğit mi desem, gülşen bubikoğlu mu desem. eski artistlerin gençlik hallerinden birine ama belki benden başka da benzeten olmuştur belki. ama başörtüsü olduğu için tam olarak çıkaramadım canım. ayrıca başörtüsü de ayrı bir yakışmış yani.

geldim kızlar ama çok keyifsizim ben
yaprakcım mailini okudum çok sağol bitanem benim ama
sanırım hamile olmak için aptal olmak gerekiyıor bugün bunu anladım ben çok karışık duygularım şu an hıçkırı hıçkıra ağlamamak için zor tutuyorum kendimi abisi ve babası burda düşünsenize ne düşünürler benim hakkımda

sakın bitanem bak sakın ağlamak yok güçlü ol... lütfen hepimizi bunu istiyoruz senden.
aslında ağlasan acılırsın ,ama onun içinde yalnız bile kalamıyorsun ki

dilekciğim canım beniiim,rabbim bize de verecek elbette,geçengün ben de buna benzer bir olay yaşadım,ama arkadaşımın bebeği olmuyordu,aslında daha önce 2 tane olmuş ama ikisi de ölmüş,
daha sonra da sorun çıkmış ve aşılama yöntemi uygulandı yine olmadı,kaç senedir bekliyorlardı,geçen hafta beni aradı,hemen bişeyler olduğunu anladım,
canım arkadaşım doğal yolla hamiş kalmış,hem de tatilde,kendimi öyle kaptırmışımki onun sevincine anlatamam,
daha sonra hıçkırıklara boğuldum,bunu başkası görse kıskançlık olarak yorumlar ama öyle değil işte,bambaşka bir duygu bu,
sen de sakın üzülme,bizim bebeklerimizin dünyayla tanışma zamanı belli,rabbim azıcık daha sabırla sınıyor bizi o kadar,,,,:Saruboceq: :Saruboceq:
bizim bebeklerimiz herzaman daha öncelikli olacak
çünkü sıpalarımızı bekleyen o kadar çok yürek varki,,,a.s.kaydirigubbakcemile5

hıçkıra hıçkıra sesim kısılana kadar ağlamak istiyorum ilsucum ama
bu şimdilik imkansız tam tersi asla belli etmememm lazım üstelik akşama kaynanama gidilecek daha haberi yok bi kutlama da orda yapılacak
nasıl dayanıcam bilmiyorum
ağlasam da içimdeki zehiri akıtabilsem

canım benim gerçekten ağlamaya çok ihtiyacın var belliki,ağlamana gönlümüz razı gelmeyecek ama içini rahatlatmak,yüreğini azıcık soğutmak istiyorsan ağla ama başkasının yanında değil,içini boşalt,
yoksa akşam o kadar insanın içinde kendini tutamazsın,kendimden biliyorum,
işlerin canı cehenneme,biraz hava al,alışveriş yap,kuaföre git,kendine zaman ayır ne biliim yap bişeyler işte,,,
seni tüm kk seviyor bunu aklından çıkarma emiii,,,,ŞenizŞeniz:1hug:a.s.hihoyyyt

ee canım daha yeni hamile o da ne olacağı bile belli değil yani .
bu ne kutlaması
sen belli etme bak kıskanıyor falan derler daha da üzülürsün gülüm

kendimi çok çaresiz ve yalnı< hissediyorum ben
b ide beceriksiz tabi

canım dilekcim, yapma böyle hayatım lütfen. senin de olacak canım benim, hepimizin olacak inşallah. biliyorum önemsemeyen tiplerin olurken bizim niye hemen olmuyor diye hayıflanıyorsun ama bizim de olacak canım. kendini yalnız hissetme canım bizler varız ve seni çok seviyoruz. ağlamak, üzülmek yok hayatım. bak ne güzel adetlerin düzene girdi, kistin gitti. sorun kalmadı. ben sana göre daha sorunluyum canım. pko var, fsh yüksek ama napayım mücadele ediyorum işte başka çaremiz yokki. bizle rsakin ve güçlü olmazsak bebişler de tutunamaz canım. topla kendini, sıkılma. işim var falan diye bişey uydur çık biraz dolaş, sahile doğru falan git hava al canım uzaklaş biraz eşinde anlayışlı olmalı bu dönemde. ordakilere de bişey belli etme hayatım. nasip kısmet napalım. bizim de kısmetimiz ne zamansa bekleyeceğiz artık canım. inşallah en kısa ve en hayırlı zamanda olur canım.

ben size ölürüm yaaaa
okurken bile ağlattınız benin
özlem sen de gel artık yaaaa
benim cimcimeme de çok ihtiyacım var
ilsun adaşım yaprağımmm sizleri hepinizi allahım çok seviyorum birazdan kaynanama gidicez
bu akşamı atlatırım inş.
yaprağım sana bir kaç sorum var bitanesi
şimdi çatlatma iğnesinden sonra ne zaman ilişki olmalı dr um bana söyler heralde ama bugün görümcemin dr a sordum ben 24-48-72 saat öneriyorum dedi
bi de ben buldum o iğneyi c.tesi bayram ya kapalıymış cuma alıp doktorumun buzdolabına koyucam
dr la konuştum o işi de ayarladım eczacı buz hanesinde vericekmiş zaten öyle dedişimdi sen bu çatlatma iğnesi hakkında bildiklerini bi anlatırmısın fıstıkım
ben bu ay hamile kalmalıyım yok eğer adet olursam doğru psikologa gitmem gerekicek

canım benim öncelikle sakin ol, panik yaptıkça bu süre uzuyor ben kendimden biliyorum. o yüzden hayırlı ve en doğru zamanda gelsin bebişlerimiz. sadece hamile kalmakla herşeyin bitmediğini en iyi biz biliyoruz değil mi tatlım. boşver o vurdumduymaz cahil görümceni. o bu cahillikle o bebeği nasıl taşıyacak Allah bilir. umarım kızmıyorsundur bana.
canım gelelim çatlatma iğnesine. iğneyi bulman iyi olmuş. ama istanbulda vardır zaten, orası ilaç firmalarının merkezi. canım yumurtan 18-20 mm olunca çatlatma iğnesini vurduracaksın. bunun amacı yumurta daha çok büyüyüp kiste dönüşmesin ve uygun zamanda çatlasın diye. canım valla çatlatma iğnesinden sonraki ilişki zamanı her doktora göre değişiyor. bizimki hemen akşamına demişti bana, bir seferinde 24 saat sonra dedi. netteki doktor 36 saat sonra çatlar ilişki için uygun zaman 36 saat sonra diyor. sen 24 saat sonra başla canım garanti olur. spermler 2-3 gün kadar canlı kalır diyorlar ya, sperm önceden orada olursa daha iyi olur gibi geliyor. yumurtanın ömrü daha kısa ya. hayırlısı olsun canım.
kusura bakma işlerim vardı biraz geç cevap verdim. üzme kendini sakın hayatım tamammı değmez. hele senin için önemli olan şu günlerde stres yok anlaştıkmı canım benim sen de , ben de, ilsu ve aysima da :CüvCüv: böyle olacağız yakında inşallah.

günaydın arkadaşlar,
cimbomum sana söylenecek ne varsa yaprakcım söylemiş zaten. moralini yüksek tutuyorsun. bak dün aksamı da atlattınız ,inş sorunsuz geçmiştir. gelince yazarsın.
yaprakcım ya ağzından bal akıyor vallahi 2009 annesi olacağız inş hepimizde .

günaydın kızlar. ilsu sadece sen varsın sanırım canım.

dilekciğimin tepkileri normal, üstünde psikolojik baskı hissediyor ben anlıyorum onu ama sadece kendine zarar veriyor. tam ovulasyon günleri yaklaşmışken takmayıp yoluna devam edecek. dediğin gibi canım inşallah dün akşamı da sorunsuz atlatmıştır. inşallah canım hepimiz 2009 da anne oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…