- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #3.061
canım doğru ilk haftalarda mide bulantılarının olması iyi ama ben 9.haftayı bitirdim ama hala sürüyor canım bi kere taktım ya ben ilaca kullanmam vallahi canım sende içini ferah tut allahın izni ile bişey çıkmayacak korkma kasık ağrıları normal canım hepimizde olan şeylerdi det etme hemen korkma enfeksiyon falan da yok antibiyotikte vermeyecek doktor biraz sakin ol tatlım
ilsu canım avatardaki fotoğraf senin mi. eğer sensen çok beğendim canım, çok güzelsin maşallah
BENİM CANIM .ÇOK TŞKLER O SENİN GÜZELLİĞİNkaydirigubbakcemile3
arkadaslar dilek kk ya giremiyormuş .msn de konuştuk görümcesi hamile çıkmış .ve düşünün son adet tarihini bile bilmiyormuş . böyle insanlar daha kolay gebe kalııyor artık iyice inandım.
dilek'e söyledim bitanem mail atığını şimdi bakar. ay utandırdın beni yaprakcım:)) kime benziyom bakalım?
canım benim gerçekten ağlamaya çok ihtiyacın var belliki,ağlamana gönlümüz razı gelmeyecek ama içini rahatlatmak,yüreğini azıcık soğutmak istiyorsan ağla ama başkasının yanında değil,içini boşalt,hıçkıra hıçkıra sesim kısılana kadar ağlamak istiyorum ilsucum ama
bu şimdilik imkansız tam tersi asla belli etmememm lazım üstelik akşama kaynanama gidilecek daha haberi yok bi kutlama da orda yapılacak
nasıl dayanıcam bilmiyorum
ağlasam da içimdeki zehiri akıtabilsem
geldim kızlar ama çok keyifsizim ben
yaprakcım mailini okudum çok sağol bitanem benim ama
sanırım hamile olmak için aptal olmak gerekiyıor bugün bunu anladım ben çok karışık duygularım şu an hıçkırı hıçkıra ağlamamak için zor tutuyorum kendimi abisi ve babası burda düşünsenize ne düşünürler benim hakkımda
kendimi çok çaresiz ve yalnı< hissediyorum ben
b ide beceriksiz tabi
ben size ölürüm yaaaa
okurken bile ağlattınız benin
özlem sen de gel artık yaaaa
benim cimcimeme de çok ihtiyacım var
ilsun adaşım yaprağımmm sizleri hepinizi allahım çok seviyorum birazdan kaynanama gidicez
bu akşamı atlatırım inş.
yaprağım sana bir kaç sorum var bitanesi
şimdi çatlatma iğnesinden sonra ne zaman ilişki olmalı dr um bana söyler heralde ama bugün görümcemin dr a sordum ben 24-48-72 saat öneriyorum dedi
bi de ben buldum o iğneyi c.tesi bayram ya kapalıymış cuma alıp doktorumun buzdolabına koyucam
dr la konuştum o işi de ayarladım eczacı buz hanesinde vericekmiş zaten öyle dedişimdi sen bu çatlatma iğnesi hakkında bildiklerini bi anlatırmısın fıstıkım
ben bu ay hamile kalmalıyım yok eğer adet olursam doğru psikologa gitmem gerekicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?