- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #3.081
Merhaba Arkadaşlar
uzun süredir tatildeydim.nasılsınız,iyimisiniz
ben yokken yeni güzel gelişmeler oldumu
günaydın canlarım günaydın güzeller
yaprakcım canım benim çok teşekkür ederim bitanem bana da söyliyecektir ilişki saatini di mi ama ban da 24 saat uygundur gibi geliyor çünkü 24 saat sonra benim yumurtlama günüm zaten
ilsu canım yaa merak etmişsiniz beni
baba babayı koca bi pastayla kaynanmlara gittik işte oldukça gergindim ama sıktım kendimi işte allaha çok yalvarmıştım neyseki o gücü o sabrı verdi bana orda ağlamadım kaynanam hemen bizim için dua etti asıl bizimkini bekliyor yaa anlatmışımdır ama çaktırmadan da gözlerimin içine bakıyor ağlıyormuyum diye osnra ipler daha kopuyordu ki ipin ucundan döndük benim küçük görümcem biraz açık sözlüdür dürüsttür ben k.görümcem ve kaynanam mutfaktayız işte ki k.görümcem benden 10 yaş küçük kaynanam dedi ki denize kızım siz görümcesiiniz şıkıştırsanıza bu gelini boş durmasın doğursun resmen çıldırdım ama deniz cavabını verdi çok cahilce konuşuyorsun çok ayıp bu söyldiğin deid bağırarak bende okkalı bi ses tonuyla ben senin kızlarından çok daha fazla istiyordum bu bebeği dedim ama ağlamak için zor tuttum kendimi neyse sonra şaka yaptım falan dedi ama bu arada sabah hamile değilim hiç belirtim yok diyerek üst üste sigaralar içen hamile görümcemi akşam görücektiniz bi mıy mıy bi uyuşuk ay ay falan bütün gece uzandı öteki çocuğuyla ilgilendi 11 kişinin yemek çay pasta bulaşığını tek başıma yıkadım saat 12 idi mutfakdan çıktığımda düşünün artık iyice nefret ettim o insanlardan ama sanırım bu bi sınav ve hepimiz bu ve buna benzer şeyler yaşamışız kaderde bunu da yaşamak varmış akşam murat yattıktan sonra içimdeki zehiri akıttım şimdi daha bi rahatım onun karnı şişmeden bnde hamile kalabilirim di mi kızlar yaa ama eğer hamile kalamazsam nasıl dayınırım bilemiyorum
yaprakcığım ve diğer arkadaşlar merhaba yaprakcığım diğer sayfama uzun uzun yazdımm
bugün doktordaydım cnm yumoşlarım almış başını gitmiş en büğü 19,5 mm olmuş en küçüğüde 10 mm olmuş cnm yarın çatlatma iğnenizi yapabilitrz dediler cnm...çok ağrım var dedim doktor artık dikkat edin ağrı hiçbişey yok bol su için ve dinlenin dedi cnm yarın yine randevum varr
bende bu insanların başına kötü bir şey başına geldiğinde sevinmelerine sinir oluyorum
ben kürtaj olduğumda bazı insanların sevinmelerine şahit oldum.hemde sana yakın olan insanlar sevinince daha kötü.bana sevinen bebeğimi kaybettiğime şimdi kendisi hamile.ama hiç birşey demiyorum.allah kullarına iyilik verir.inşallah şeytanlarından bulurlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?