- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #3.101
bende bu insanların başına kötü bir şey başına geldiğinde sevinmelerine sinir oluyorum
ben kürtaj olduğumda bazı insanların sevinmelerine şahit oldum.hemde sana yakın olan insanlar sevinince daha kötü.bana sevinen bebeğimi kaybettiğime şimdi kendisi hamile.ama hiç birşey demiyorum.allah kullarına iyilik verir.inşallah şeytanlarından bulurlar.
yaprakcığım ve diğer arkadaşlar merhaba yaprakcığım diğer sayfama uzun uzun yazdımm
bugün doktordaydım cnm yumoşlarım almış başını gitmiş en büğü 19,5 mm olmuş en küçüğüde 10 mm olmuş cnm yarın çatlatma iğnenizi yapabilitrz dediler cnm...çok ağrım var dedim doktor artık dikkat edin ağrı hiçbişey yok bol su için ve dinlenin dedi cnm yarın yine randevum varr
canım bana kürtaj olduğumda karşımda gülerek mutluluğunu saklamadan
aaaaaaaaaa kürtajmı oldun dedi gülerek.
o andaki durumumu düşünebiliyormusun.ağlamamak için kendimi zor tuttum.allahım ne olur bana sabır ver diye dua ettim.ama sonra öğrendim ki aslında o da ozaman hamileymiş fakat söylememiş.ben ne zaman kürtaj oldum ondan sonra söyledi.
ama benim allah inancım çok biliyorum rabbim benimde yüzüme gülecek ve banada çok güzel bir yavru verecek
canım bunu yapan kişi ailenden olunca mecburen görüşüyorsun
istiridye sen bi olay anlatmıştın eltim hamile olabilir diye , hamilemiymiş ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?