Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

canım hele bir de doğuranların böyle sana üstten üstten bakmaları yokmu, bak ben doğurganım, doğuruyorum ama sen doğuramıyorsun gibisinden alaycı bakışlar. bunu hissediyorsun. insanlarda maalesef her konuda üstün olma hırsı var. evlerinden, eşyalarından tut da doğurdukları çocuğa kadar hep böyle bir üstünlük taslama hırsı nedir bu anlamış değilim yani. insan başına herşey gelebilir bunu hiç kimse unutmamalı. verende Allah alanda. ama artık günümüzde bu manevi duygular iyice köreldi maalesef.

canım masallah senin yumoşlar gerçekten de almış basını gitmiş yaneekaydirigubbakcemile3 .canım artık ağrıya dayan ve biras dinlen bugun .dr un ne dediyse aynılarını yaparsın .yarın iğneden sonra alacaklar mı şimdi yumurtaları?

canım bana kürtaj olduğumda karşımda gülerek mutluluğunu saklamadan
aaaaaaaaaa kürtajmı oldun dedi gülerek.
o andaki durumumu düşünebiliyormusun.ağlamamak için kendimi zor tuttum.allahım ne olur bana sabır ver diye dua ettim.ama sonra öğrendim ki aslında o da ozaman hamileymiş fakat söylememiş.ben ne zaman kürtaj oldum ondan sonra söyledi.
ama benim allah inancım çok biliyorum rabbim benimde yüzüme gülecek ve banada çok güzel bir yavru verecek

ay canım iyi dayanmışsın valla. bana öyle açık açık bişey diyen yok yani anneler teyzeler hadi doğur muhabbeti ayrı ben onlara çok aldırmıyorum. ama kürtaj olacam ve karşımda gülüp alay edecek kim olursa olsun çok kötü ağzının payını alır ve o hareketi yaptığına bin pişman ederim onu ve o kişiyle de çok zorunlu olmadıkça kesinlikle görüşmem yani. sen de öyle yap bence görüşme uzak dur.

canım bunu yapan kişi ailenden olunca mecburen görüşüyorsun

canım ailenden derken annen kardeşlerin değildir herhalde. akrabalardan biridir. tabiki küsemezsin, bir yerlerde karşılaşılır mutlaka ama tavrını belli et ve mecbur kalmadıkça görüşme. o sana gelmek isterse gelsin ama sen ona önemli bişey olmadıkça gitme mesela onu demek istiyorum.

çok kötü bişi canım mecburen görüşüyor olabilmen. mesela benimde kürtaj sonrası aileden yakın kişilerin bazıları geçmiş olsun bile demedi. görgü meselesi işte. ama ben hiç görüşmek zorunda olduğumu hissetmiyorum acıkcası. çünkü dostta düşmanda böyle kötü anlarında belli olur .eşim de bişi diyemez onlarla konuşmuyorum diye.

yaa kızlarr ne güzel şeyler yazmışsınız canım arkadaşlarım benim yaa
çok seviyom ben sizi çok inş.hepimiz hamiş çıkarız tez zaman da da o yüzümüze gülenlere kapak olur
yumurtlama zamanı yaklaştıkça sitres de başladı bende
aman yaa çok karışım ben bu aralar
çok gel git yaşıyorum
bi umur bi gözyaşı bi isyan bi sitem bi kahkaha

ilsu cnm bana soruyorsan ben 12.gün yumurtluyorum 26.gün adet oluyorum yaa
bugün 8.gün c.tesi iğne vurulucam o zaman da 11.gün olucak işte

kızlar görüşüyoruz dediysem öyle can ciğer kuzu sarması değıl
sadece merhaba deyip diğer insanlarla konuşuyorum
ama inanın bu bile insana zor geliyor.

ilsucum banada aileden bazı insanlar geçmiş olsun demedi
ama biliyormusun hani derler ya 7 kat yabancı insanlar arayıp geçmiş olsun diyip beni ziyaret geldiler

istiridye sen bi olay anlatmıştın eltim hamile olabilir diye , hamilemiymiş ?

vallahi sormadim canim onlarda bişey demediler.. Sorsam merak ediyor falan derler.. Ne bilim zaten ben hemen zöyleyince kayinvalidem biraz bozulmuştu hemen sölemeyin diye.. Onada demiştir kimseye demeyin die eğer hamile ise.. Allah herkesin gönlüne göre versin ben kendime bakiyorum kimse umurumda değil.. Canimi sikamam bu tür şeyler için boş verdim... Olursa onun kinide severim bebekler için gönlümde sonsuz yer var.... :)

zaten kimse minicik bebekler için kötü birşey düşünemez.ama anneleri kötü kalpli ve seni üzüyorsa allah onlara bu kötü davranmaları için ufakta olsa bir ceza versin.ne bileyim mesela rüyasına girsin üzsün,korkutsun
bende kötü kalpli mi oldum ne :)))

bebekler için kimse kötü bişi düşünmezde işte .annelerinin içi fesat olunca acıkcası benim hiçte sevesim gelmez.

özgülcüm derya haklı
benim de bu 2 gündür yaşadıklarım asla ve asla bebekle ilgili değil ama işte garip bi duygu ben daha çok hakediyormuşum gibi geliyor daha çok emek verdim en azndan günde 1ç5 paket sigara içmiyorum o çok da planlı gelmedi kadın öğrenince sevinmedi bile ama sonra pek bi moda girmişti oysa ben ilk hanmile olğumda pazar sabahı saat 7 de banyonun ortasında ellerime sidik bulaşmış şekilde eşimle sarılıp dakikalarca ağlamıştı benim bahsettiğim bu duygular bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…